Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 17

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 3,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>sem se spomnila- Cosma, danes tisti dan ane... naj ti porata, karkoli že je :palec:

O Selen x:Xx , hvala, ker si tako pozorna. Z mojo srečo, ki me spremlja v življenju je prestavljeno na jutri, dotična oseba na nekem seminarju x:Dx ...bom pa še jutr enkrat švicala...sem bila čist pripravljena....just shoot me! condition.

Surangeni :detelca: xupx xcrossfingx xwizardx za tvojo mami!

Coccinelle, važička, jaz bom jutri imela nov naglavni okras x;)x

Marsa x:Dx sem dobila en flash, z onimi jajci na glavi....tko nosiš eno kuro na glavi in ta ti direkt znese jajca na glavo...sveža, taka so še boljša x:Dx

Vsem ostalim x:Xx pa imejte se radi, danes se mi obeta neka **čudna žurka** gremo bejbe v mesto zvečer, ponavadi napovemo totalen žur, pol pa ostanemo doma x:Dx in se igramo upokojence...eh...mladosti moja....

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Logično-ribja živau x:Dx

Men pa tole ni najboljš, ker skoz dežuje. Moram peljat psa ven, pa bom premočena do kože, dežnika pa ne maram nosit s sabo, ker me ovira. Če bi bilo po moje, bi bila vedno poletna vročina x^x

x:Dx x:px ribja zvau... x:Dx Ja, tle si pa nic nisva podobni, razen v primeru deznika (ne nosim ga, ker me sam zivcno dela, ce ga pa ze imam, pa ne dezuje al ga pa kje zgubim, po moznosti ne svojega x:Dx). VEDNO - poletna vrocina? :O: :sori: rajs crknem, evo! x:Dx

Tko, jaz bi bolj elegantno, brez matranja in svicanja, recimo med 18 in 25, max 28-30 .- stopinje nad 30 pa bi blo treba prepovedat! xyesx xDDx

<{POST_SNAPBACK}>Surangeni  xcrossfingx

Če pa danes ni pravi dan za čistko, pol ni noben  x;)x Traba bo porihtat garderobo, stanovanje, čustva itd.  xegox

:palec: :palec: upam da se se mene kaj tegale entuzijazma navzame. x:px

<{POST_SNAPBACK}>

Ha, zgleda, da sem jaz edina, ki ima od včeraj frišno barvo x;)x ... je bilo treba žimo potrimat in sivčke prekrit x:Dx

Tkole ne, najprej te cist nafurava, pol pa zahinaviva... :P

<{POST_SNAPBACK}>:

neke chudne navade se me polotevajo.... :inocent:

spat ponoch..... xrolleyesx

pa kdo je to vidu..... xrolleyesx  xrolleyesx

Ja sej ce je navada, je cits isto ziheraska kot ce bi hodil skoz podnev.

Vecji car si, ce je 1x ponoc, 1x pa podnev.

Ce pa skoz ponoc, je pa tud skoz isti tempo, se pravi kot bi vsak dan zjutraj v sluzbo hodil, sam mal obrnjeno.

Povzetek - vcasih je cist kul ponoc spat. :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

čist nč nisem nardila dons.... :mellow: pa tud nisem pr voli da bi kej. ajd na predavanje se bom spokala, sam... k se je treba umit... pa se mi tud to ne da... :huh: ok ok sej grem :rolleyes:
spet se mi je na bolš poslabšal

sma šle s kolegico na kavico, se že ful dolg nisma videle....ma ji je trebušček že kr lepo zrastu, je lih na polovici zdej x:)x pa taka faca, nč ne komplicira nkol, zmeri kr vn butne pa sma se prerežale spet....mal obujale spomine k sm flet mele skup......je blo fajn x:Dx lepo jo je blo videt spet, se mi zdi da kar žari, cveti.....ne vem, noro dobro zgleda, pa čeprov se je zredila fejst x:)x

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

<{POST_SNAPBACK}>

Marsa  x:Dx  sem dobila en flash, z onimi jajci na glavi....tko nosiš eno kuro na glavi in ta ti direkt znese jajca na glavo...sveža, taka so še boljša  x:Dx

morala bi videt eno mojo fotko, ko mam kano gor! :O: x:Ix :xx!: x:Dx x:Dx x:Dx x:o)x x:px

tkole nekak kot s tole kuro.. :D

sem se pa spomnila, da je ze v prvem poglavju pika nogavicka 'men podobna' x:px, ko ji jajc na glavo prileti, ko dela omlete, pa rece, se boljs, jajc je dbest za lase. x:Dx x:Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ej ne no, a to se je tud ze zacel!!!!! :sori:

poberem cote z balkona pa jih zlagam, stresem eno majico, pa petcentimetrska vesha ven prileti oz. nekak pade na tla!! :OO!:

uh se dobr da je se mal taka matasta, pa se ni VZNEMIRJALA (glih zato se jih bojim, ce je pr mir, ajde), pa sem jo pod kozarc pa na kartoncek pa ven. Uhh.

Tumach...

Dons sem se na fitnesu grdo udarla v stegno v en shtil (in ze vidim da bom imela total plavico), pred 5 minutami pa sem se v omaro v ramo. :|||

Picasso

Zaletu se vame ne boš, ker imam karte za 24.05, ti pa za 22.05. Ampak za pir pa velja enkrat drugič, ker me v nedeljo ni v LJ x:o)x
Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

Kdo kje? Jz grem v Novo Gorico! Samo eno leto starejši od mene , pa igra fantastično ta maček že veliko let!

ok...zdej pa nč ne štekam...kdo špila v novi gorici? in kje v ng?

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Dobro. Gremo po vrsti, kot so hiše v Trsti.

24.05.05 ima Ivo Pogorelič klavirski koncert v Kulturnem domu v Novi Gorici. Že večkrat sem si ga želel iti poslušat, pa nisem nikoli šel, ali pa so bile karte v CD kakih 25 čukov. Tokrat imam v žepu 2 karti in to je to! Grem! Brez ozvočenja, natural sound... :vio:

hvala piko x:Xx ...se mi je zdelo, da nč ne štekam, kaj se z mickom pogovarjata, zdej pa vidim, kje sem preskočila en podatek....sem mislila, da o cockerju govoriš :inocent:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Piko, a rabiš še koga, da gre s teboj? x;)x

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

<{POST_SNAPBACK}>Piko, a rabiš še koga, da gre s teboj?  x;)x

Hvala, xDDx :palec:

ampak jz sem en ziheraš, pa kupim toliko kart, kolikor se vnaprej ve, da jih rabim; v bistvu ena ni več moja x:o)x in ni bila že od vsega začetka

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...