Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 17

Marsa

Recommended Posts

Dejta mir, preden sploh zacneta, drugac bom grizla :mad2:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>Mujcek, očitno ti ni jasn s kom imaš opravka in bi bilo počas pametno zate, da se tega mogoče le zaveš. Ne pozab, da o teb vem vse, kar mi je eventuelno potrebn. Zato nehi že grozit pa težit, k boš kratko potegnu tko al tko ti, pa nimam nbene potrebe, da ti jo zagodem, ja?  x;)x

Roka?

:vragec:

sej dost de mam jst potrebo de ti chvekau gobec en orng razbije

zlomk

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

<{POST_SNAPBACK}>Boš pač potreben ostal.  :vragec: Ne bo prvič..... x;)x

to so sicer tvoje pobozhne zheleje...hehe....kr prit v ljubljano...hehe...kle so shtajerci zhe tko al tko jako zazheljeni...hehe...

zlomk

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

no....lepo se mejte....z izjemo enga :xx!:

jst grem mal delat...pa veliiiik zhurat

marsa...che uletish...poklich....te dam na gesto x;)x

papa

zlomk x:)x

xNNx Poštimu avto, naredu tehničnega, registriru, zdaj je pa cajt da se ga razštelam kokr se da. Če se zbrcam delat tud kaj nardim, pa čeprav non stop neki stokam. Hvala vsem za spodbudo, posameznike sm itak drugje naštel, ziher koga pozabu, se opravičujem. Zdaj pa akcija!

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

x^x se zmenla neki.. po moje bo prav fajn, bratec in sestrica, ze mal vecja.. Tko, ob vecerih za pazit.. Kul :palec: Pa ful simpaticni mi zgledajo x8Dx

Zdej grem pa posodo pomit, pol se pa domov spravim.. Jutr delam v nekaksni Ilirski Bistrici, kje sploh to je :o|o: x:o)x

Grem mami poklicat, da se najavim na vecerjo...

loesje

Spet nazaj -

<{POST_SNAPBACK}>xNNx Poštimu avto, naredu tehničnega, registriru, zdaj je pa cajt da se ga razštelam kokr se da. Če se zbrcam delat tud kaj nardim, pa čeprav non stop neki stokam. Hvala vsem za spodbudo, posameznike sm itak drugje naštel, ziher koga pozabu, se opravičujem. Zdaj pa akcija!

hm, sam še tisto lobanjo daj stran s svojih postov, ko boš same srčke :2src: risal, ni vrag, da se te nebi kaj prjel x;)x

xokx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

<{POST_SNAPBACK}>x^x se zmenla neki.. po moje bo prav fajn, bratec in sestrica, ze mal vecja.. Tko, ob vecerih za pazit.. Kul :palec: Pa ful simpaticni mi zgledajo x8Dx

:o|o: k Santosu se najavi, da ne bo k v tistem filmu varuški, k dva bodybuilderja nista mogla mulcev ukrotit...predlagam najprej zategnit, pol pa narahlo spuščat x:o)x

Ful simpatični se znajo prelevit v :vragec:

x:Ix ne me poslušat, sej jih ne boš imela 24 ur x:Dx x:Dx x:Dx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Kok me je mitja presenetil!

pride prejle domov in rpavi, saj sem bil ze pri mami... sem mislila, da pac svoji...

Ko je pa rekel, sem ji roze nesel, sem pa postekala, da pri moji, je sel voscit. xsrcx

Pa vem da je totalna frka, pa na job gre po obvoznici in ma 10 minut, cez mest pa pol ali 3/4 ure.

In je mama povedala, da so bile vrtnice, nic pa ni bila podrobna.

pa ga zdajle vprasam, aja saj res, kaksne vrtnice pa, mislim kaksne barve, rdece ali oranzne (in si mislila, upam da ne bele)?

Pravi oranzne. xDDx x^x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Spet 3je mrtvi...en na gorenjski pa dva na dolenjski ( na istem klancu kot zadnjic, ko jih je 8)....kriza...
Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

:V:

saj folk je dons res cist zblojen, ne sam zarad guzve zarad maturantov, pac pa tud tko... groza je bila dons na cesti...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ja, mene so 2x skor zgazli :sori: Mislim, folk nic ne gleda, kar zavije na sosednji pas, brez kakrsnihkoli znakov...

Eno vprasanje.. kako do Ilirske Bistrice najhitreje? A je kul, ce grem do Postojne po avtocesti, pol pa odvijem? Ker se mi zdi, da tja direkt ni avtoceste...

loesje

Spet nazaj -

ne, ni je, pa precej ovinkasta cesta je na enih delih, tko da se spokaj, ko bo se svetlo.. aja saj gres jutri...

ja, mensezdi (do postojne)... ni dalec, je pa ovinkast, je pa lepa narava in tko, je v bistvu cist fajn tam vozit. x:)x

sam vseen previdno, tam so tud norci, ti lokalni modeli.

Picasso

x:Dx ja, saj... pa res... lohk izpade 'zaljivo' kao... :o|o:

mogoce sem pa jaz iz hercegovscaka? x:o)x x:px

Picasso

Hvala vsem x:Xx

Ma bi kar najhitrejso, ker moram bit ze ob pol 9h tam.. pol pa jaz pa vstajanje... :o|o: Ja, Mystica, v lokalnem x:o)x Tusu delam promocija napolitank..

ok, torej AC do postojne, pol pa picim na levo in se pazim lokalnih norcev in zraven se obcudujem naravo.. deal.. x:o)x Kolk priblizno, eno urco?

loesje

Spet nazaj -

<{POST_SNAPBACK}>

ok, torej AC do postojne, pol pa picim na levo in se pazim lokalnih norcev in zraven se obcudujem naravo.. deal.. x:o)x Kolk priblizno, eno urco?

x:Dx x:o)x

tko nekak..

Urco? ne spomnim se, morda celo manj, vsekakor pa je manj km kot te pol pride casovno - zarad ovinkov. torej ker ni sans, da manj porabis kot tolk...

Kolikor se spomnim, mroda kakih 45 minut al kaj tacga.

Picasso

Kul :palec: Thanx!

Eh ja, se vcasih sprasujem kaj bi jaz brez LNF.. x:Xx

Aja, Conti, kako blo?

loesje

Spet nazaj -

xokx

drzimo pestke... xcrossfingx

Jaz mam tud obcutek, da si jim bila vsec. x:Dx a mislis, da je kaj drugega mozno? x;)x x:Xx xDDx

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Aja, Conti, kako blo?

aliana :detelca: ... conti x?x :inocent: kaj dogaja.... nisem imela casa precekirat nazaj... sam, da je 'slo dobro' xcrossfingx xupx

jaz sem pa v sredo dopoldan tako neprijetno sceno na cesti dozivela, da se zdaj nisem cisto predelala :OO!: :sori: ... eno dasino sosolko sem peljala na oblikovno iz tabora, ker je nesla ene zakljucne naloge za obe, pa da ne bi reva capljala v tistem nalivu in bila vsa mokra... potem pa sem sla po dolenjki proti avtocesti in... se vedno mi ni cisto jasno, kaj se (mi) je dogajalo... sploh se nisem mogla zbrat, kar nekam zasanjana... ful scalo, jaz pa vozila prevec hitro, kar sicer sploh ne pocnem v naseljih... kar nekam odnasalo me je v tistem divjem dezju... in v enem delcku sekunde uocim sceno... rdeca na semaforju, jaz pa 80 tik pred kriziscem!!! dvakrat sem poskusila na bremzo pritisnit in me je jasno, vsakic malo zasukalo... noro, kako se takrat cas cudno razvlece... videla sem tri male solarje, ki so preckali prehod in en avto, ki je zacel speljevati na glavno cesto... videla sem celo, kako me ti otroci gledajo in pogled tistega voznika... celo sirino ceste sem lahko v tistem hipu precekirala... vmes sem avtomaticno dala v nizjo prestavo in zvozila med ubogimi prestrasenimi otrocki :V: ... cisto v soku sem bila, kaj bi lahko zakrivila :O: :C: ... in na velikem panoju ob cesti je pisalo 'bodi bolj na izi'... groza, res, kaksna izkusnja! lahko bi povozila te otrocke in to zato, ker sem sla cisto prehitro in to v takem dezju!!! se vedno mi je kar slabo, ko se spomnim... joj, kako sem hvalezna, da se je vse dobro izteklo ...

ko sem bil mali, sem meu knjigo 'Avtozaver', ki so ga zafrkavali, da je majhen, potem je pa zrasel in je vse avte pojedel.. x:Dx so se ga bal, k je postal vecji ko bager.. x:Dx :o|o: :xx!: no, v glavnem, v tej knjigi je pisalo: HITI POCASI!! x;)x

jst pa ceu dan delu za PC, postavlam eno knjigo o hrbtenici, bolecinah, razlogih zanje, etc... xcivx xcivx dela dost, 90 strani texta, pa se ovitek morm nardit :o|o: do sejma altermed. stiskat.

bil sm sam umes na 1 terapiji z masaznimi aparati cca. 20 minut vse skupi, v salonu.

pa sm prpelu se enga frenda k na ladji dela (zdej je lih doma in gre spet na ladjo), pa njegovo punco iz brazilije :vio: :palec: sta tolk KUL!!! :palec:

smo se mal pogovarjal glede tega, kar se siri naokoli, da bodo 50% dezevnega gozda konzerviral v smislu kao zascitili. pa pravi denise (brazilka),da je to bull shit, ker ga bodo zih prodal in bojo spet americani tam svoje vile zidal in tko... :O: :C: :V: sej se bo o tem se zih FULLLL pisal no, pa razne peticije bodo in tako...

ker kao EJ, 50% RAIN FOREST-A!!!!! a so zmesani!! kaj bomo pa dihal??? :O: :eek: :sori:

no, v glavnem pravi, da je iz San Paola, mestu ki ima je 18 miljonov prebivalcev in NOBENEGA drevesa!!! :eek: :O: sm 5 x prasu, ce resno govori; pa pravi prit pogledat!! tam se ne da zivet. imajo najvecje barakarsko mesto na svetu tam nekje, ki ima vec kot nekaj miljonov ljudi menda... :o|o: tik zraven pa nadbogatasi.

sej pravm -SLOVENIJA JE KUL!!! :palec: stari!! ceprou... :o|o: x:Dx x;)x he he...

pravi tudi, da namerno zavajajo ljudi z SOAP OPERAMI - spansko mehikanskimi nadaljevankami, etc... in bigbrotherjem... in pol klice pou brazilije in glasuje za bigbrotherja... klic stane pa (sm pozabu kolk cenotv, k je povedala kolk), in bi stem cashom kupil takoj ceu rainforest recimo... :o|o: :o|o:

politika.... politika.... politika.... :o|o: :sori: :xx!:

hvala da diham in zivim!!! amen! :vio:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...