free 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 hvalez hvalez hvalez... ----------... joj, kako sem hvalezna, da se je vse dobro izteklo ... free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 free, to pa res, ornk 'hvalez' conti, res, ... in, na sreco je nekdo cuval tudi te otrocke marsa, tole je bil pa res 'bonus'... o, aleluja, sam, da se je tko izteklo funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Malo so me presenetili, ker ni bilo samo fotkanje, ampak sem morala narediti kratko predstavitev sebe v angleščini, pa pogovor s poslovnim partnerjem,pa slikanje levega in desnega profila, rok kot, da mi delajo kartoteko! Poznam en folk tm,bom mal namignu, kok si fejst! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>aleluja, dans je biu regres ahm, venera mi je genau na MC.Blagor tebi, maš kaj viška? It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Poznam en folk tm,bom mal namignu, kok si fejst! kako, namignu ... sej to se pa ja vid z aviona x!x funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 20. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>ahm, venera mi je genau na MC. se spomnis ko si mel jupiter? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>čaki, ti si o nekem Audijo govoro samo čez pol leta, pa še to je bol tak,....ono ZX pa si spregledal, a? Audio video It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Imam občutek, da sem jim bila všeč! Bomo videli, kaj bo! v to ne dvomim, zdaj pa da se samo še pametno odločijo ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 [jaz sem pa v sredo dopoldan tako neprijetno sceno na cesti dozivela, da se zdaj nisem cisto predelala :OO!: ...ceste sem lahko v tistem hipu precekirala... vmes sem avtomaticno dala v nizjo prestavo in zvozila med ubogimi prestrasenimi otrocki ... cisto v soku sem bila, kaj bi lahko zakrivila ... in na velikem panoju ob cesti je pisalo 'bodi bolj na izi'... groza, res, kaksna izkusnja! lahko bi povozila te otrocke in to zato, ker sem sla cisto prehitro in to v takem dezju!!! se vedno mi je kar slabo, ko se spomnim... joj, kako sem hvalezna, da se je vse dobro izteklo ... nekdo tam od zgoraj te ima rad naj te ima še naprej ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 20. maj 2005 jah, no vidis Boby - kako vidimo sproti in na pladnju; namrec, kaj si ZAPOMNIMO! da si kenjal, da nic ni blo dobr, da je slo prepocasi in vse... to si pa lepo pozabil... 'Zivljenje; to niso dnevi, ki so minili, temvec dnevi, ki smo si jih zapomnili.' (Pavlenko?? ) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>jah, no vidis Boby - kako vidimo sproti in na pladnju; namrec, kaj si ZAPOMNIMO! da si kenjal, da nic ni blo dobr, da je slo prepocasi in vse... to si pa lepo pozabil... 'Zivljenje; to niso dnevi, ki so minili, temvec dnevi, ki smo si jih zapomnili.' (Pavlenko?? )nice, very nice It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 hvala lia, upam, da ne bom rabila vec takih izkusenj ... aja... cist pozabla povedat... tele dni je bil maturantski ples, pa dons cetvorka maturantov... no, dasi dol visi za oboje... se mi ni blo treba nic gvantat ... pravi, da bo sla za ta denar raje na kaksno potovanje ... se mi kul zdi, ker se ni dala motit ob vseh razocaranih vzdihih zlahte... ceprav je ribica, zna bit tko odlocna ... v ponedeljek spricevalo dobi, potem pa se matura , pol je pa resena teh srednjesolskih scen :xx!: funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>ko sem bil mali, sem meu knjigo 'Avtozaver', ki so ga zafrkavali, da je majhen, potem je pa zrasel in je vse avte pojedel.. so se ga bal, k je postal vecji ko bager.. :xx!: no, v glavnem, v tej knjigi je pisalo: HITI POCASI!! Preizkušeno če voziš tank, se vsi umaknejo....če si pa v mali kišti , te pa vsi hočjo izsilt al pa zgazit sej pravm -SLOVENIJA JE KUL!!! stari!! ceprou... he he... nič čeprav-sploh ne vemo, kaj imamo...to bo verjetno dobra karma politika.... politika.... politika.... :xx!: hvala da diham in zivim!!! amen! ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 20. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>... no, dasi dol visi za oboje... se mi ni blo treba nic gvantat ... pravi, da bo sla za ta denar raje na kaksno potovanje ... se mi kul zdi, ker se ni dala motit ob vseh razocaranih vzdihih zlahte...Pih, ali me to na koga ali kaj spominja? ceprav je ribica, zna bit tko odlocna ... In tole? Bravo in dbest, ko se tok dobr rihtata se vedno! Cestitke Dasi!!! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 20. maj 2005 Boby.. recimo da ne tolk da 'opomnim' da je kaj pomembno, pac pa da se 'spomnim'... da imam lahko to na umu sploh... tebi se mroda zdi normalno, samoumevno... sam v bistvu pa ni... nekak... ves kok vsega mam jaz v glavi?a ni mega, da se nekdo ve za to tvoje obdobje, ki si ga dozivljal in so-custvuje?No nisem dobr povedala, sam po mojem stekas, kaj mislim. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 Marsa, a ves, da mene tud 'mal' spominja na nekoga ali nekaj ... tnx za cestitke, bom prenesla naprej funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 20. maj 2005 Mateja, Boby, saj zato sem pa vedla da bos stekal. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 20. maj 2005 no zdej se bom pa pocas odrolala... sam ne v kaka brda... se mi ne da, jutri gremo na krko pa tak, v nedeljo pa k mami... rd pa to... ampak aakhut, hvala za 'povabilo' (gestlisto), sem clo mal... razmisljala o tem... tolk smo dobr zural vcas na tistih koncih... sam cela organizacija, cash,,, pa se jutr..tko da bolj izica, Ljubljana bo cist zadost dons zame. mAL se poopletam, pol pa sibam. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 Damn totalno spooky, prej sem enga mačka povozil, mala zverca mi prteče direkt pod kolesa... šmrc.... ehja, pol sem pa videl da mam na ABC 13ko (8455 SIT, sej ajd 22 ampak popularno 13) shit ja... celo pot sem o tistmu mačku razmišljal, damn ta luna... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 20. maj 2005 uh... ampak ipak - hvala za namig, grem ven, bom SE BOLJ pazila... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 Danes je bil poseben dan, se mi zdi. Srečala kar nekaj ljudi, ki jih nisem vidla že (pre)dolgo. Se pozna, da je končno bil lep sončen dan in smo vsi prilezli iz svojih lukenj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 Čer, spet se tu pofocknem preden grem spat...Je bil lusten vecer...na easy...najboljs je, k kdo k men pride... matr sm lena.. Joj, jaz sem tudi zanc zival povozila. Ponoc ( ob ene 4ih), ko sem se vracala domov. Na avtocesto ji je uspelo pridt...sam je bila mala. Me je kar fajn premaknl, sem se pol ujela sicer...samo tak grozen filing sem mela... men je to tolk bad... papca se mi... No, lepo se mejte... Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 Lia bom probu vikend brez aliena preživet, sam občutek tujka mi ostane predolga odsotnost iz življenja ma pač posledice. Ko spoznam dekle, ki mi je všeč (po 4 letih sem jo, končno), ji želim in privoščim tipa, ki ji bo lahko ponudil več, vse kar ji lahko dam sem jaz. Bolš se obnesem kot frend, za partnerja al pa loverja (sm že pozabu kaj je to) mam huuuudo preveč problemov sam s sabo. V razmerjih iščemo varnost, toplino, srečo, ... ne pa reševanje osebnostnih problemov že v štartu. Meni spoznanje, da sem sposoben ljubiti pomeni zadovoljstvo ob mojem napredku.Kolk sm jaz naporen z mojimi problemi :xx!: . V filmih ljubezen zadostuje za srečo, v RL pa rabiš materijalno perspektivo, od idealov se ne naješ. Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 Čist vredi si, dont vori! Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts