Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 17

Marsa

Recommended Posts

:inocent: hm, vem da se ti butasto sliši...prosi...nihče ti ne bo pomagal, če ne boš prosil in iskal....

:V: vem da si utrujen od večnega iskanja in tavanja in začaranega kroga...da se pobegnit iz krožnice 1000 % sam vsak mora najt svoj način....

preko partnerja, dela, otrok, ....

Prosiš za milost in ti bo dana od zgoraj....

Verjemi in se ti bo zgodilo....

In ko izgubiš zadnje upanje, ti ostane samo še upanje. Zaupaj, kakor globoko lahko greš navzdol, tako visoko se lahko dvigneš. Izmij svoje oči od solza in se nasmehni globoko v sebe.Nasmej se s toplim nasmehom v svoja pljuča , srce in bodi nežn s seboj. V tem trenutku ti ne bo uspelo.Naredi to vsak dan.Objemi se in pobožaj. Če se lahko nasmehneš drugim, objameš druge in odpustiš drugim, zakaj ne bi še sebi.Mi lahko poveš en pametn razlog.

In če njej privoščiš najboljše ZAKAJ NE BI TUDI SEBI? x;)x

Ko boš opravil s svojim strahom, bo tudi material prišel.

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Sproščen nasmeh :palec: pozabljena vrednota :ermm: sem vedu da mi en del zdravja manjka. Še dobr da me kdo spomne na drobne lepote življenja xokkx

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

tko, eno zadevico v službici rešila že navsezgodaj, mi je žal, da sem sploh zjutraj naredila eno potezo... ampak takšna pač sem. Tibetančki bodo počakali, zdej grem pa tečt, imam namen spraviti s tekom iz sebe vso bolečino, da jo iztečem...

in kakšen sonček je zunaj, prav lep dan se bo naredil.

mejte se xsrcx

Jutro x!x kako lepo je biti doma.. x^x

Selene x:Xx

Mateja, :OO!: kakšna izkušnja, hvala vam, ki ste jo čuvali... x:Xx xsrcx

V noči s četrtka na petek, ko sem vozila proti domu...tam nekje okl Kranja, kjer ni avtoceste, sem ob poti zagledala smrt... :eek: ..bila je neka čudna senca, sem pogledala malo bolj natančno...in potem je stopila iz sence... :OO!:

Ves čas razmišljam, kaj naj bi to pomenilo... x?x

Včerajšnji dan sem odspala po koščkih... xrolleyesx ...zvečer pa morala na en rd, pa sem bila precej odsotna v mislih, komaj čakala, da bo primerna ura,da se lahko poberem domov...

lep vikend nas čaka, vsaj kar se vremena tiče... :palec: ...naredite si ga po svoje.. :detelca:

Astra

Per aspera ad astra

In prebuja se dan...ptički pojejo, rožice cvetijo, mene ne daje več alergija, hčerka je ozdravela, gremo na izlet, ena sraka se pravkar dere pred hišo x8Dx ...lep dan xsrcx
fish is mute-fish knows everything-G.B.

mmmm dobila prelepo pismo od mame..ja na roko napisano v teh časih...mi je seglo v srce....tam bo ostalo.......ooohhh ta moja mami...... xsrcx

aja pa da ne pozabim..me je poštar zbudil,na vrata potrkal,ker zvonca nimam..in čist lepo prijazno prašal,če sem to jest...in mi pomoill pismo pod nos...heheheeh

boj je bil firbec kot ne,ker sem nova v dokaj malem kraju..hehehehe očitno zanimiva nova roba......ha:))) in jest direkt iz postele na vrata v pižamci seve.....nam povedala kakšni.........mal pmežika pa je blo.....

ja poštar pr meni ne zvoni ampak trka....jupie...bemti pa še fejst je bil!:))) x:px

Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..

vse najboljše v času obledi....

še vedno si želim sanjariti

saj ženska sem ki več in bolj želi.......

Jutrček x:o)x Pismo, spal enih 10 ur k ubit x:px .....nič sanjal x;)x Zunaj je ful lep dan. x:)x Mogoč mu bo treba odit nasprot, pa bo pregnal mojo žalost in dvome. :V: No, bomo videli, grem se zdej skup zložit..... x:o)x x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

spusti sonček v srček..pa bo vse oki.....lupčka x:Xx

greš ven....se probaš umirit..misli čist odlopit....trikrat globoko vdihnit skozi nos...en mičken sapo zadržat v sebi....po občutku.....pa počasi počasi izdihnit ves zrak iz pljuč....to naredi res z občutkom.....zaslišal boš ptičke zunaj,vso lepoto,mir.....takrat ti bo ratalo pr srčku toplo......ja to je to....in nasmeh se bo sam zarisal na tvojem obrazu....

jagerček......lupčka še enga sej boooooo x:Xx x:Xx

čist resno se tole napisala res! PROBAj.......ne morš falit.))))

objemček... xsrcx

Mick, tako da si dovoliš misliti na lepe stvari, se osredotočiš na drobne malenkosti, ki te razveseljujejo in pustiš da gredo zadeve svojo pot. ničesar se ne da storiti na silo.

Dve misli, ki so meni v teh dneh pomagale in sem spoznala, da zadev itak ne bom spremenila z razmišljanjem ter bolečim srčkom:

Nikoli ničesar in nič ne okrivimo za nič, ker sami ustvarjamo svojo resničnost.

pa še

Univerzum nam odgovarja natanko v skladu s tem, kar sami mislimo, občutimo in verjamemo o nas...

ampak vem, ni vedno lahko... boš videl, kako boš lažje zadihal, ko boš pustil stvarem, da gredo svojo pot, brez pritiskov :palec:

sicer pa ti je Češpljica že od odgovorila :palec:

Za micka.....mojga jagerčka....tale pesemca...

še raj bi ti jo pa poslala moraš to slišat.....MORAŠ.....!!!!!!!!

beri natančno....

crvena jabuka to poje.....

Ako odeš,nema veze

znam još neke razloge....

da postojim i bez tebe.....

i da živim....ZASEBE

MENE NISU NIKAD STIGLE....

kletve onih prijašnih.....

budi s njima...idi i ti......

bit češ moje pjesme stih......

KADA PADAM JA SE DIŽEM.....

SVE MI IDE NARUKU....

SVAKOG ČUVA NEKA SILA

A JA IMAM JABUKU........

a ko odeš bit če isto,ko još broji poraze

kad LJUBAvi stare odu......

neke NOVE......

dolaze......

cukerrrrrrrrrrrrrrrrrrr xsrcx xsrcx xsrcx x:Xx x:Xx x:Xx x:Xx

kar pogumno:))))))

Helou helou!!!

Kaksen soncek :2src:

Jaz se ze cel dopoldne soncim na terasi in kvazi ucim x:o)x

Danes sem prejela en:" kva si shujsala" .... x8Dx x:Dx x:Dx x:Dx in sem zdej prav happy. Ugotavljam, da me te male stvari spravijo v dobro voljo ( male pozornosti, stevilke na vagi, narejeni izpiti, soncek...).

Mami pravi, da je na morju bozansko :2src:

Lepo se mejte :flowerface: :flowerface:

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

<{POST_SNAPBACK}>Danes je bil poseben dan, se mi zdi. Srečala kar nekaj ljudi, ki jih nisem vidla že (pre)dolgo. Se pozna, da je končno bil lep sončen dan in smo vsi prilezli iz svojih lukenj x:Dx  :palec:

Oj, sonce se je tik po polnoci premaknilo v Dvojcka, tud zato, ker je torej bilo na 29 in tolk Bika, to so posebne stopinje, pa se prihajajoci dvojckov vpliv.

<{POST_SNAPBACK}>atr sm lena..

Joj, jaz sem tudi zanc zival povozila.

:sori: grozno, ja, jaz je se nisem, al pa ne, sme jo, mensezdi da sem enkrat eno zhabo.

<{POST_SNAPBACK}>Lia :palec: bom probu vikend brez aliena preživet, sam občutek tujka mi ostane xnckrivx predolga odsotnost iz življenja ma pač posledice. Ko spoznam dekle, ki mi je všeč (po 4 letih sem jo, končno), ji želim in privoščim tipa, ki ji bo lahko ponudil več, vse kar ji lahko dam sem jaz. Bolš se obnesem kot frend, za partnerja al pa loverja (sm že pozabu kaj je to) mam huuuudo preveč problemov sam s sabo. V  xlove2x razmerjih iščemo varnost, toplino, srečo, ...  ne pa reševanje osebnostnih problemov že v štartu. Meni spoznanje, da sem sposoben ljubiti pomeni zadovoljstvo ob mojem napredku.

Kolk sm jaz naporen z mojimi problemi :xx!: . V filmih ljubezen zadostuje za srečo, v RL pa rabiš materijalno perspektivo, od idealov se ne naješ. :sori:

Kok si samokriticen pa zalostno se tole slis, pa mi je vseen vsec tale tvcj post, ker je tko iskren. Saj bo! xsrcx :palec:

<{POST_SNAPBACK}>tko, eno zadevico v službici rešila že navsezgodaj, mi je žal, da sem sploh zjutraj naredila eno potezo...
Nic ti bit zal. Je ze v redu za kaj. :palec:

<{POST_SNAPBACK}>...tam nekje okl Kranja, kjer ni avtoceste, sem ob poti zagledala smrt... :eek: ..bila je neka čudna senca, sem pogledala malo bolj natančno...in potem je stopila iz sence... :OO!:

Da mors pazit, se zavedat. :palec:

Drugac pa - grozno! :O:

<{POST_SNAPBACK}>In prebuja se dan...ptički pojejo, rožice cvetijo, mene ne daje več alergija, hčerka je ozdravela, gremo na izlet, ena sraka se pravkar dere pred hišo x8Dx ...lep dan

A ves da men se je tud mal skulirala - a lohk zdaj postekamo krivca? kaj je NEHAL cvetet?

<{POST_SNAPBACK}> Mogoč mu bo treba odit nasprot, pa bo pregnal mojo žalost in dvome.

eh Mick, jasno, sam ven se spokaj, vcasih moramo samo tocko spremenit... ce si skoz doma al na enem mestu, ne mores tolk dobr videt, pa se skoz mislis sam na eno stvar.

Pejt ven, na trg, po ribe al kaj tacga, pa si kaj dobrega privosci. :palec:

Mi se bomo pa pocas spokal na krko. x^x

Moram vzet nujno vsaj olivca s sabo, da ne bom kakih fotk 'kuhanrak' spet gor dajala. :D

Bom pa nogce soncla!!! :onfire:

Pa na ZRAKU bom!!! x!x x8Dx

Cudn da nisem cist bledozelena in brez energy in debela in pishkava. :) se dobr da nisem. :)

Vceraj sem sla ven, na en obisk in je blo prav lustno, ful smo se smejali pa tko, prav kulsko, pol nazaj grede sem sla pa se mim metelkove, pa se mal tja pogledat, pa sem mal opletala in clo mal plesala, pol sem se pa usedla... :xx!: xrolleyesx

Pol sem morala pa dam.

namrec sem se v eno luzho, nekdo je ocitno polil celo flaso piva in sem imela cist (ampak cist!!!) mokro rit, mislim kavbojke in tud spodnjice!!!

In pol sem sla z mokro ritjo dam. x:o)x

Tko da v bistvu pa se dobr, morda bi pol se opletala pa bi bila dons cist off, tko sem prisla pa ze ob kakih 4:45 dam.

lepckano soboto zelim vsem!! x:Xx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Astra, kako pa si tole zaznala :eek:

marsa, jst si bom tud nogice sončla, na balkonu x:Dx ,uživajte na Krki :palec: Mick vzemi iz dneva najboljše, kakor tudi vsi ostali xsrcx

jst sem odtekla svoje - sem čas zmanjšala na pol ure, sem ful ponosna nase, pa ni ravno lahek teren, telovadila, skuhala kosilo, cunje oprala, dobila en brezvezen email, ki pa mi veliko pomeni, pa končno sem sama sebi priznala, da ene določene osebe totalno ne prebavljam, da je največja ignoranska v svoj uspeh zagledana oseba, ki bo vsakega drugega potlačila v drek za zadovoljitev svojega ega, če pa slučajno jo spregleda, je pa itak najbolj ubogi jaz -evo, končno priznam in ne iščem opravičil zanjo - nekak si nikoli nisem dovolila, da bi o kom razmišljala negativno, si naredila blokado, da če je kdo aut sem jaz - tako evo, napako imam ;) nekdo se mi je zasral... ampak res in s tem imam velik problem ker sem na določen način povezana z njo in če grem grem stran od oseb, ki mi veliko pomenijo...

<{POST_SNAPBACK}>Oj, sonce se je tik po polnoci premaknilo v Dvojcka, tud zato, ker je torej bilo na 29 in tolk Bika, to so posebne stopinje, pa se prihajajoci dvojckov vpliv.

Opažam, da mi luna v dvojčkih vedno prinese srečanja z ljudmi, ki jih nisem že dolgo videla. Nisem pa bila do zdaj pozorna na sonce v dvojčkih. Sej v bistvu se na astrologijo sploh ne spoznam. :8): Zapomnim si samo tisto, kar me zanima in kar izstopa (vplivi name).

Ugotovila sem tudi, koga moram pustit pri miru, kadar je luna v kozorogu x;)x Pa sej mi gre kar dobro. Počasi se učim, ampak baje se počasi daleč pride x:)x

Marsa uživaj na soncu :palec:

Mick, sprehod do Lukeja je tud ena opcija x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>Jutro x!x 

V noči s četrtka na petek, ko sem vozila proti domu...tam nekje okl Kranja, kjer ni avtoceste, sem ob poti zagledala smrt... :eek: ..bila je neka čudna senca, sem pogledala malo bolj natančno...in potem je stopila iz sence... :OO!:

Astra

kako to misliš: smrt? V kakšni obliki?

:wOOt: :O: :OO!:

Selene in Melodie, thanx za zelje, ja, bom, tam je tko lepo. Bom vzela fotoaparat s sabo, mroda kaj fotknem.

Selene, vcasih je treba mal selekcije pac naredit... saj ne mores vseh odnosov ves lajf s sabo vlacit... to je cist naravno.

Zal se morjo vcas zgodit res brejki oz. kot tebi, da se ti nekdo 'cist zaserje', da 'spregledas' nekak. al pa da mas pac dost oz. pac pride do tocke, ko je 'konc'.

'zacni na zacetku in nadaljuj, dokler ne prides do konca. Potem nehaj'.

(ful mi je vsec tale citat od Carrolla)

Melodie, dobr opazujes pol, ja, saj, ucimo se... stvari pa so vcasih tako preproste, da jih sploh ne opazimo. :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

'Zivljenje; to niso dnevi, ki so minili, temvec dnevi, ki smo si jih zapomnili.' xyesx

(Pavlenko?? :8):)

"Ni vazno koliko je moskih v mojem zivljenu, vazno je koliko je zivljenja v mojih moskih." Mae West

"Niso vazna leta v zivljenju, vazno je zivljenje v teh letih!" Mae West 2000 RMX by Samson23 x:Dx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>Melodie, dobr opazujes pol, ja, saj, ucimo se... stvari pa so vcasih tako preproste, da jih sploh ne opazimo. :)

Ja, opazovanje je moj hobi. Vidim tud tisto, kar drugi ne vidijo. Dolgo sem mislila, da vsi tako gledajo, ampak sem ugotovila, da je to ena moja posebnost. Moram pa zelo pazit, da ljudem ne povem, kaj vidim, ker potem se ustrašijo in začnejo glumit.

Včasih kakšne preproste stvari, ki mi ni všeč, nočem opazit x;)x

<{POST_SNAPBACK}>kako to misliš: smrt? V kakšni obliki?

:wOOt:  :O:  :OO!:

Težko je tole razložiti...videla sem, da se nekaj v senci premika, samo takoj vedela, da ni nekaj telesnega...potem pripeljem bližje in stopi iz sence...postava...sam ni bila prava postava, mislim, ne taka, kot je živa postava...eh, saj ne znam povedat... :xx!: ..in tut stopila ni, samo pokazala se mi je...sam, ni bilo dvoma, niti za sekundo nisem razmišljala, kaj bi to bilo, ker sem vedela...

Peljala sem dalje, mal prestrašena, po drugi strani pa spet ne...še vprašala sem jo, kaj pa bi rada... x:Dx ...kakšno sporočilo mi nosiš...

Mogoče pa to sporočilo vseeno štekam... x?x ...bom preverila....

Astra

Per aspera ad astra

astra...dobro si se držala ob srečanju :palec:

selene... x:Xx xrainbowx xwitchx

mick... xrosex xcrossfingx

marsa...uživaj....pa upam, da so noge varne pred alergijo xcrossfingx

tole sonce je ena a s črtico x:px ...opravki končani...popoldan še fusbal...zvečer pa žur...upam, da bo dober x:px ...edin tega ne vem, kdaj se mi bo uspelo naspat :o|o: ...ma, bo že enkrat....

en max dan vsem xppx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...