Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 17

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 3,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

hehehehe bučko,zakaj nisi ehhhhh x:o)x

priložnost zamujena ne vrne se nobena......

p.s. moj avto je tud za oprat,zakaj nis reku...... x:Dx

Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..

vse najboljše v času obledi....

še vedno si želim sanjariti

saj ženska sem ki več in bolj želi.......

Deli na socialnih omrežjih

Kok ste bili pridni x:Xx

Danes sem dopoldne malce dlje pospala, je bil večer kar naporen. So šejkal zelo močne margerite, tko da smo se zelo razgovorili že po prvi x:Dx Papcala koruzni kruh z jalapenom, zelo dobro in ostale dobrote.

Bila je pa smešna in komična situacija, ker sva bila z dragim edina dva na zabavi, ki sva rojena in živiva v Ljubljani....vprašaš s kje ste pa vi...pa reče...ja rojen sem v državi xy potem pa naštejejo vsaj 3 kontinente in nešteto držav.

Pol pa oni mene vprašajo, pa rečem, da sem iz Ljubljane....pa me gledajo :eek: in čakajo kaj bom še povedala in meni je to vedno komično, pol rečem da sem domorodka in jim je to še bolj čudno, kako sem lahko na enem mestu tako dolgo.

Posrečeni so, prav zares. Kako drugačni smo mi.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

U koliko dogodkov v par dnevih. Mickeni zajadral med samske x:px , Astra prišla nazaj x:)x , Conti novo delo morebiti dobi..Free razpravljal o deževnem gozdu(tole o Sao Paolo me je presenetilo - me malo spomnilo na Kitajsko pred leti - če ni dreves ni vode, ni življenja...kje pa šele zrak)..Mateja -ti si preživela pravo preizkušnjo - že zato, ker je težko sprejeti lastno krivdo..kaj šele razpravljati o njej. Kaže na tvoj poštenost x:)x , Aliana me pa spomni včasih name - hehe kadar išče kakšen kraj in je v veliki nevarnosti da zaide kam drugam..

Tudi zato je Lunin net neverjetno dober - vedno se najde kje kdo, ki razume, ki ve...in pripravljen pomagat..

Bluz x:px xrolleyesx

Včeraj s Š. lazila po Kroejša..iskala najugodnejšo varjanto glede tervola..ugotovila, da je definitivno cenejši kot pri nas..toda kje je Novi Marof...60 km oddaljen od našega velemesta...in bi rabila kamion...če rabim kamion, moram plačati carino..če.....in sploh...potem sem nekje na istem..v glavnem...nič. Imela izlet.

In nagledal se je v petek Verbotnove...(da še vedno ima joške - strokovno ugotovil) sama preizkušala novo tehniko plesa(učinek - me hrbet dosti manj boli - resnično pomaga...klin s klinom...nekaj takega)

Ponoči slabo spala - ne po svoji krivdi - starejša si je izborila izhod(izhodi so odvisni od dogajanja v šoli, ker se tole popravlja...lahko gre ven..)...in potem ji tam ni bilo všeč...pa bi šla drugam...jaz pa z mokrimi lasmi...ni šans, da jo odpeljem kam...in potem posušim...ok..zdaj pa pridem...saj ne rabiš..mi je všeč ratalo...potem pa dežuranje...do treh ko so gospodična blagovolili poklicati naj pridem ponje(sošolka prespala pri nas).......zdajle pa utrujenaaaaaaaa

Jutri se selimo na novi prehod..končno..in ne vem zakaj..itak bo Kroejša prej ko slej notri.....v glavnem..stran vržen denar...

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

jutrooooo....grem na bicikl....

mobi me zeza :vragec: ...se nekam ne polni baterijaaaa :xx!: :huk:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

polnilc je krivc.....dej ga na servis.... x;)x

Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..

vse najboljše v času obledi....

še vedno si želim sanjariti

saj ženska sem ki več in bolj želi.......

dan, zunaj je že prav toplo. odtekla svoje, pospravila malo, sedaj se spravljam kuhat, mala pa se že celo dopoldne pridno uči. Včeraj imela prijeten obisk...

tko uživajte maksimalno

x:Dx x:Dx x;)x Saj ne rabi, jo zemlja popije. :)

**

mi smo se imel vceraj tud totalno lusten. xsrcx

Se ni bilo za bat, da bi me kaj opeklo, ker smo imeli mizo v senci. Tko da me je se clo mal zeblo v noge.

Tolk sem se nasmejala in vse... ful dobr, da lohk mal rezgetas, brez da bi se moral kaj zadrzevat al pa kaj tacga.

Dons pa k mami voscit, pa tamalo bom vidla po mesecih, ker je prisla dam na zagovor diplomske (sicer je ze mesce v tujini). se je veselim, sem velik mislila nanjo. ribica. x:)x

dons je pa formula, v monte carlu... glih takle cajt sva torej s fotrom bila zadnjic skupaj in tam... je glih bila dirka ko sva bila tam (*kar je za naju tedaj pomenilo, da so vse ceste zaprte in vse, jaz sem se hotla kar kopat, pa je bilo kao premrzlo).

Lepo nedeljo zelim vsem! x:Xx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Uf... da mal obnovim vikend x:)x

Po vasi zaslugi vceraj b.p. nasla Ilirsko Bistrico. In se v bistvu ful zabavala, ker je bla nekaksna obletnica trgovine in ni bla klasicna promocija, ampak smo zunak na soncku bili.. in sem mal cvekala s folkom, face x:)x bla povabljena na dirko.. ne vem tocno kdaj je, ampak se je slisal zanimivo.. bom mogoce res sla pogledat..

Na poti nazaj opazovala miljonauznt motoristov, ki so uzival na soncku.. In prisla domov na kosilo - oci spekel orade na zaru (na trtinih vejicah, tko nekak, ful dober okus!!!)

Pol pa.. ena nora ideja, kao dejmo met druzinski izlet na morje. Z motorji x:o)x Sem sibala v LJ prevozno sredstvo zamenjat, pol pa mami nalozila, oci je pa bratovo yamaho vzel in smo sli x:)x V Piran na skoljke in skampe, pa v Portoroz v Mignona na desert.. In okrog 11h prisli domov.. :palec: Noro blo x8Dx

Ja, danes se pa zbudim.. me boli grlo, smrkam, kasljam.. saj se mi je ze vceraj zjutraj nekaj zacelo, pa sem mislila, da je tko, sam mal alergije al kaj.. Ampak sem potem s tole voznjo (ni blo prav toplo zvecer :o|o: ) mal zaj**.. in sem zdaj cist crki.. :xx!: Ja, nujno drug teden v Avstrijo.. si omislit par dodatkov za motor... podkapa na prvem mestu...

Pozdravcek vsem, vidim da ful dogaja... x:Xx

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

<{POST_SNAPBACK}>....oci spekel orade na zaru (na trtinih vejicah, tko nekak, ful dober okus!!!)

xsuperx xyesx

Fajn da si se mela fajn, morda je sam enodnevni prehlad. :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest sstane
<{POST_SNAPBACK}>

Ja, danes se pa zbudim.. me boli grlo, smrkam, kasljam.. saj se mi je ze vceraj zjutraj nekaj zacelo, pa sem mislila, da je tko, sam mal alergije al kaj..:Xx

Liži, pa eno raztopino čez nos in te bo hitro minilo. Lahko se je pa začel tudi proces čiščenja kroničnih vnetij :8):

Aliana, ravno danes pomislila nate, ko sem se vozila v Prekmurje...pa so motoristi divjali mimo mene... :o|o: sem rekla, upam, da Aliana ne vozi tako neprevidno, ker so prehitevali tudi po desni strani... :xx!:

Astra

Per aspera ad astra

Mogoce mam mal sreco, da me je nekako strah nepredvidenih situacij na motorju in pol delam vse zelo na ziher... OK, saj se ne drzim ful hitrostnih omejitev, ampak kar se prehitevanja tice in voznje po ovinkih.. pa raje mal pocasneje, pa ziher..

Da ti v avtu macek na cesto skoci, je mal drugace, kot pa na motorju :o|o: Pa jaz ga ne tko ne tko ne bi rada povozila :sori: Pa norci, ki ti po tvoji strani na ovinkih prinorijo... :xx!:

Glede na to kako sem vceraj za nazaj z mojim 500 ccm komaj lovila ocita na 125 + se mami je imel on gor za nazaj.. :o|o: Sem se zacela sprasevat a sem jaz taka reva al on mal pretirava..

Cesnje jem x:px

Ja, Sstane, grickam x:)x sem pomislila na to...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Helou evribadi x:o)x Še mal pa pičim na koncert, se že veselim, Joe Cocker, ti si na vrsti....... x:px Ajd, mejte se, pozdrav, Mick in mujcika x:px x:)x x:o)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

ajaaaaaa zatoooooo!!!!!! je zastoj, pa guzva pri hali... xyesx

Uzivaj! :palec:

Picasso

Zavidam, zavidam x:)x ! Po mojem bo odlicen koncert! Pa lepo se mejta... :palec:

Danes bo pa lep dan! Sicer se moram malo bolj pazit, ker sem dva dni nazaj skor soncarico fasu, ampak bo ze. Zdaj sem ok in ne grem vec ven brez kape! Uhh, moram si omislit klobuk x:Dx !

Skrajno lepo se mejte!

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

SI HA de ser condición de mi dicha el olvido

de ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).

Prefiero la existencia más árida y doliente

al innoble consuelo de olvidar a mi ausente.

Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia,

que me halague o sonría en esta clara inopia,

ni qué luz en mis noches me quedará si pierdo

también la lamparita cordial de tu recuerdo!

2 de octubre de 1912

O, Natrix!!! x:Xx :palec:

Lepo te je videt!

Ja, to pa le pazi... :)

Picasso

Ja, ves da bom.....je blo prehudo, da bi ponovil :xx!: ! Problem je v tem, da se 1/2 ni tolk vroce, kolkr bo, ampak problem je v tem, da ne ves in ne cuts, kdaj te prime. Sam slabo ti rata konc dneva, svoh si, da niti hodt ne mores, glavobol v zatilju in temenu, ves si vrocicen........zadnja faza je se bruhanje, ampak tako dalec hvala bogu nisem prisel! x:Dx So bli ze vsi ostali simptomi dovolj x:)x !

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

SI HA de ser condición de mi dicha el olvido

de ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).

Prefiero la existencia más árida y doliente

al innoble consuelo de olvidar a mi ausente.

Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia,

que me halague o sonría en esta clara inopia,

ni qué luz en mis noches me quedará si pierdo

también la lamparita cordial de tu recuerdo!

2 de octubre de 1912

Natrix x:Xx pazi glavo.

Mickeni uživajčkaj še za nas na koncertu.

Ful je bilo motoristov danes na cesti, sem se tudi jaz spomnila Aliane.

Amiska x:Xx

Jest sm dons crka, potikala sem se okrog Ribnice se povzpela na sv. Ano...vsaj nekaj pametnega danes. Včeraj uspela kupiti luči za spalnico, ki jih kupujem že 5 let, to je pa res uspeh in pol.

Kar nekaj utrujena sem, sem se komaj privlekla na vrh in sem med potjo skoraj spala...ful čudno počutje...soparno in nizek pritisk očitno...

Mateja x:Xx upam, si že prišla k sebi po onem groznem doživetju.

Astra? Vse ok s tvojimi prividi? Upam, da ja.

Grem peglat kavč xrolleyesx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Hm, kakšnimi prividi.. :ermm: ...tole je bilo resnično.. x!x no, vsaj zame.. x:Ix

mal sem razposajena, pa se sprehajam ljudem po živčkih...hehe, dva mi je že uspelo priterati v fazo kričanja.. x:Dx ..jaz pa sem čist dobro... x:px

s tamalo sva bili te dni precej sami skupaj, pa sva se pogovarjali...in dogovorili počitnice...gre s frendico za 14 dni v Dubrovnik...in sama za en teden v NY na obisk k prijateljici...

Ko sem prejle to povedala gospodu po telefonu, ker se vrača z morja...je rekel, tebe ni same za doma pustit, a se ti je čist zmešalo... x?x ...pupa ima 16 let x!x

Hja, ati pa njegova pupi.. xrolleyesx ...tole bo še težka bitka...

Astra

Per aspera ad astra

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...