Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 17

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 3,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

kdor skace tud ne, k mu vse poskakuje. x:Dx x:o)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Bla pri okulistu... Mi je dal testne lece s cilindrom, mehke.. po novem to obstaja.. In zdaj vidim kot ris :palec: Navdusena!! No, razen nad ceno :O: :V: Moram v Trst poklicat in preverit, ce se da tam kaj ceneje dobit..

Ocala sem tud dala popravit.. zamenjat sipce v bistvu.. so mi nazadnje, ko sem bila tam (ko mi je ena na motorju ven padla in se razbila) nekaj cudno dioptrijo dal.. sam sem mislila, da se pac moram navadit.. dans mi pa doktor rece, da so mi ful preveliko dioptrijo dal in se pol oko ful utruja.. Ne vem zdaj kako naj jih prepricam, da naj mi dajo vsaj popusta kaj, ce ze ne zastonj, ker je v bistvu reklamacija.. ampak nimam nobenga racuna vec in nic, ker je blo ful na hitro to takrat, ker sem rabla met v enem dnevu zrihtano..

No ja, bom vidla, ce se bom jutri lahko kaj zmenila...

Drugac pa.. odpadlo zdajle predavanje eno, tko da mam cel popoldne zase.. grem si kosilo kuhat..

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

aakhut prec not padu... :D

kdor drugemu jamo koplje, se najslajse smeje. x:Dx x:Dx x:Dx x:px

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>cooooolska!!!!!!!!!!  x:Dx  x:Dx  :palec:

take nove somi cool!

---------

saj niso, to sem si izmislila ze v osnovni oli, pa smo se sli s sosolci (sam pol so me presedli vedno, ampak kul, so pa se drugi se naucili. ;) :P)...

No morda ne glih teh, sam te fore... namest onih butastih, kdo, s kom, kje in bedarije brezvezne, sem si tole spomnila, da bi blo fajn... napises 1. del, zapognes, zgoraj napises, kateri del mora un napisat; v tem primeru pac drugega. ;) :D

No in jaz napisem - neumen kmet in zapognem, napisem tebi zgoraj 2. - napises - ne pade dalec od drevesa. recimo. :D :P

a ni mega?

Saj tud zdajle sem se ful zabavala in sam naj mi en proba zatezit, kaj se grem tole v dnevnhiku, to je bil zdajle men en tok fajn.. momentek, da sem z veseljem tvegala vseh 365 gub, ki sem jih zdaj na novo dobila. od smeha. :D

torej direkt za v dnevnik, al pa, joj, se mam fajn, al se pa nimam - pa tak.

No jaz se mam - ocitno. :P

Picasso

x:Dx :palec: x:px

** igra asociacij, a ne aliana, pa to... :D free prec asociacije... :P

Picasso

he he , smo se kr spomnil neki... k je bil tak dolgcajt.. x:Dx x;)x

kao 1 je meu probleme, pa si je neka pravila zmislu s tistimi reki al kr neki...

a ni no? :inocent:

sej kdaj drzhi, sam... kok ljudi je ze visok letal, pa so nisko cist lepo pristal x:Dx x:Dx x;)x sam odvisn kako letas, ipd ipd ipd etc... etc... etc...

----------

.. sam te fore... namest onih butastih,....

x;)x

<{POST_SNAPBACK}>dejte se vi kam preselt no...  :o|o:

x;)x

<{POST_SNAPBACK}>

Saj tud zdajle sem se ful zabavala in sam naj mi en proba zatezit, kaj se grem tole v dnevnhiku, to je bil zdajle men en tok fajn.. momentek, da sem z veseljem tvegala vseh 365 gub, ki sem jih zdaj na novo dobila. od smeha. :D

torej direkt za v dnevnik, al pa, joj, se mam fajn, al se pa nimam - pa tak.

No jaz se mam - ocitno. :P

x:Dx x:Dx x:Dx Sele zdajle vidim x:Dx Prav zanalasc sem sla zatezit, in to zgleda istocasno, ko si ti pisala kako naj ti sam kdo proba tezit x:Dx x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>sej res, a ves za kasen pocen flat u lj.?

---------

:palec: x:Dx za asociacijo, kar se pa fleta tice.. ne poznam..

lahk k men prides, pa si bova stroske delila.. pa postlo.. pa edino omaro.. pa... ma, ce dobr premislm.. sem se premislla... x;)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

x;)x x:Dx saj se mi je zdelo, da si se hecala mal, mi je bilo vsec tole, tud men, kako si istocasno zatezila kao. :D

Picasso

a res nebi se ekrat premissla? :inocent: :vio: x:Dx x;)x

tazga fajn cimra bi dobila... skoz bi ti tezil o dodatkih prehrani pa tko... pa sam se kapsule bi jedla... pa tko :vio: :vio: x:px he he... zih ma full folka tako mnenje o men. x;)x he he.

omarao lah se kako prneem zravn. glede storskov se recimo zmenva, da prsparava in greva skupi u banglades al pa kam potovat x:px recimo.

glede delitve postle bi bil pa mogoce taglavn problem.. :inocent: x:Dx x;)x kar pa je pac zadeva tega ali onega... in predvsem nasih predstav v nasih glavah.. :eek: x:Dx

--------

...lahk k men prides, pa si bova stroske delila.. pa postlo.. pa edino omaro.. pa... ma, ce dobr premislm.. sem se premislla...  x;)x

DOBRDAN, MAL S KRČI OBDAN, TURČIJA MI JE DALA MAL VETRA, DA VČASIH KOMAJ PRIDEM DO SKR...![/color] :eek:

Cosma....upam, da je pri vas vse ok, ker moj gospod ne zaostaja dosti za mano :vio:

.....ja verjetno je to mal kazni, ker sem vas čisto zanemarla :C:

....čisto sem se predala delu in ... sej se tud doma prtožujejo :o|o:

Astra...v petek in soboto bom pa blizu MB! Bom kar pobegnila s frendico x:px

BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...