Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 17

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 3,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

uf... ta je bla pa dolga... lih prejle iz miganja prosu... :wacko: xredx :inocent: :xmas:

x;)x

:O: kwa, a kr 2 so skuhal al kaj...

no, sej.. folku se itak mesha... :xx!:

in to se dogaja se vedno v tem stoletju...in se vedno se ljudje tako zelo malo cenijo. :sori: grozn.

------------

dan.  :vio:

grem migat.

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>...in dogovorili počitnice...gre s frendico za 14 dni v Dubrovnik...in sama za en teden v NY na obisk k prijateljici...

...*povedala gospodu ...

vau, kul, kar v NY x8Dx :palec: ...

*mi je tko hecen, ko vedno napises 'gospod' x:px x;)x xDDx

Cosma, tegale verjetn se neki casa ne bom pozabla... ('in prav je tako' x!x)

... vceraj sem popravljala eksterce (iz drugih sol, ne od svojih ucencev)... ma, vse mi je nekaj brez veze tole zadnje case xrolleyesx :o|o:

... sicer pa cist lusten vikend x^x

... en prijazen lunast dan vam zelim in naj se vam 23/5/5 (5-5-5) na polno luno zgodi cim vec lepega xsrcx x:Xx

hehehehe polna lunca je jutri......a tebe že dons gunca?

.s. ne se pustit zrelim ženskam......prepusti se raje češpljicam...:)))) x:px x:)x

Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..

vse najboljše v času obledi....

še vedno si želim sanjariti

saj ženska sem ki več in bolj želi.......

:onfire: :onfire: :onfire:

Odličen koncert :palec: :palec: ....v odlični družbi x:px .....mah, super je blo........tip odpoje blš k na cd-jki, bemu, car je x8Dx :palec:

Hehehe, pa bas kitaristko si je omislu dečko, saks je tu bil seveda, pa dve back vokalistki, s tem da ena je rasturala predvsem z vokalom, druga pa predvsem z very seksi plesom x:px Bla sva na vreji placi, tak da sva tudi vse vidla fajn, zlo dobro ozvočenje - eno boljših zadnje čase........na You can leave your heat on in Unchain my heart smo tud konkretn zaplesal x:o)x .......prvi bis.....pa ko sm že mislu, da ne bom mogu na željo eno lunatke mal kurit s faracajkom je na drugem bisu zapel še.....You are so beautiful.......kot nalašč za mojo spremljevalko. :2src:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

<{POST_SNAPBACK}>:onfire:  :onfire:  :onfire:

Odličen koncert  :palec:  :palec: ....v odlični družbi  x:px .....mah, super je blo........tip odpoje blš k na cd-jki, bemu, car je  x8Dx  :palec:

Hehehe, pa bas kitaristko si je omislu dečko, saks je tu bil seveda, pa dve back vokalistki, s tem da ena je rasturala  predvsem z vokalom, druga pa predvsem z very seksi plesom  x:px Bla sva na vreji placi, tak da sva tudi vse vidla fajn, zlo dobro ozvočenje - eno boljših zadnje čase........na You can leave your heat on in Unchain my heart smo tud konkretn zaplesal x:o)x .......prvi bis.....pa ko sm že mislu, da ne bom mogu na željo eno lunatke mal kurit s faracajkom je na drugem bisu zapel še.....You are so beautiful.......kot nalašč za mojo spremljevalko.  :2src:

mmmmmmmmmmmmmmmmm jest bi tud....te pesemce v živo poslušala..mmmmm ahhhhh xwizardx :fiju: :mezik:

Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..

vse najboljše v času obledi....

še vedno si želim sanjariti

saj ženska sem ki več in bolj želi.......

dan vsem....

mal musklfibra danes....jutri bo že bolje. tale mesec je primeren sam za pohajanje. delovni navdih še kar na psu...skratka nič novega... x:Dx x;)x

mejte se....

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Ena je v petek 20. spraševala, če je petek 13. Popoldan sem poslušal radio, povsod same nesreče, zaprte ceste itd. Če ni petek 13., pa ljudje ne pazijo več. Ampak ni bilo samo to. Sredi mirne Lokve mi je v ostrem levem ovinku izza hiš precej po desni pripeljal ogromen avtobus. Samo volan sem lahko še trznil, ko je pripeljala ogromna rumena gmota izza hiš, kjer se vije ozka cestica.

Sobota je bila malo drugačna. dan pred Joškotom sem slišal še enega starejšega gospoda, ki je za štos zaigral celo eno Avsenikovo. Oldtimerji še niso za odpis!

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

:vio:

DAN,

jzt mam pa danes občutek kot da imam vnete oči...pa tako zaspana sem..tako težk dan se mi zdi...mogoče še ta sprememba vremena...kt en pritisk.

Drgač pa fino...k je vsaj mal bl toplo ratal x:px xsrcx :2src: x:Xx

Lp, Sončk x:)x

http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif

Oj....

petek do nedelje....ful fajn... x:Ix

2 žura za mano...sami najs ljudje...štajerska ful najs...ljudje fuuuuuuul prijazni....dobra hrana, pijača, družba, sproščeno dogajanje... x:px

Dogajalo 100 na uro...najs memoris... x:)x

Zdej pa spet cel delovni teden pred mano... :xx!: Šef mi gre tok na k....da boh pomagi.... :vragec:

Sej jutr sm frej dopoldne, tko da ga nom vidla... x:Dx

Dons pa luna...bohve, kok me bo kej metal...menjava razpoloženja? Ja, dvojčk sm, a ne? Pol si to lohk prvoščm... x:Dx

Fajn bodte vsi, lep dan, pa lupčka... x:Xx

Preživel prav fajn vikend, se mal zbližal z avtom xrolleyesx , mal krožu po okolici LJ in končal v Bohinju. x:Dx 430 km do Bohinja in nazaj, po moje mi pa števc laže xDDx V sredo vabljen na obalo pa bom preveru, x8Dx V lepi deželi živimo, to sm tud že pozabu x:)x

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Ja! 5-5-5 :inocent:

--------------

vau, kul, kar v NY  x8Dx  :palec: ...

*mi je tko hecen, ko vedno napises 'gospod'  x:px  x;)x  xDDx

Cosma, tegale verjetn se neki casa ne bom pozabla... ('in prav je tako' x!x)

... vceraj sem popravljala eksterce (iz drugih sol, ne od svojih ucencev)... ma, vse mi je nekaj brez veze tole zadnje case  xrolleyesx  :o|o:

... sicer pa cist lusten vikend  x^x

... en prijazen lunast dan vam zelim in naj se vam 23/5/5 (5-5-5) na polno luno zgodi cim vec lepega  xsrcx  x:Xx

<{POST_SNAPBACK}>jaz sem pa v sredo dopoldan tako neprijetno sceno na cesti dozivela ... zvozila med ubogimi prestrasenimi otrocki  ... joj, kako sem hvalezna,

da se je vse dobro izteklo ...

... da se JIM je vse dobro izteklo.

Prebral sem nekaj komentarjev, da te ima nekdo zgoraj rad. xsrcx Res je.

Nihče pa ni napisal, da je imel nekdo zgoraj rad tudi tiste otročke.

Hvala mu, ker se je za vse dobro izteklo. xsrcx xsrcx xsrcx

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

<{POST_SNAPBACK}>:onfire:  :onfire:  :onfire:

Odličen koncert  :palec:  :palec: ....v odlični družbi  x:px .....mah, super je blo........tip odpoje blš k na cd-jki, bemu, car je  x8Dx  :palec:

Hehehe, pa bas kitaristko si je omislu dečko, saks je tu bil seveda, pa dve back vokalistki, s tem da ena je rasturala  predvsem z vokalom, druga pa predvsem z very seksi plesom  x:px Bla sva na vreji placi, tak da sva tudi vse vidla fajn, zlo dobro ozvočenje - eno boljših zadnje čase........na You can leave your heat on in Unchain my heart smo tud konkretn zaplesal x:o)x .......prvi bis.....pa ko sm že mislu, da ne bom mogu na željo eno lunatke mal kurit s faracajkom je na drugem bisu zapel še.....You are so beautiful.......kot nalašč za mojo spremljevalko.  :2src:

Sem slišala tudi od drugih same pohvale glede tega koncerta. jaz se pa veselim Balaševiča v petek v Križankah , 23. junija pa še Bajage in Instuktorov. x:px :palec:

jaz sem se pa do pred pol ure počutila super, zdaj pa :O: .Kar nekaj mi vre v telesu, pa nervoza, pa občutljivost, pa zaspanost...pa kot da bom eksplodirala..pa sem se zalotila že ene parkrat, da ful stiskam zobe skupaj.... :xx!: :xx!: :xx!:
fish is mute-fish knows everything-G.B.

<{POST_SNAPBACK}>jaz sem se pa do pred pol ure počutila super, zdaj pa :O: .Kar nekaj mi vre v telesu, pa nervoza, pa občutljivost, pa zaspanost...pa kot da bom eksplodirala..pa sem se zalotila že ene parkrat, da ful stiskam zobe skupaj.... :xx!:  :xx!:  :xx!:

Da nisi kakega XTC-ja pomotoma pojedla :inocent: x:Dx x;)x

It's better be dead and cool than alive and uncool

A je res koncert Saša Lošiča prestavljen na 20.06.?

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

<{POST_SNAPBACK}>jaz sem se pa do pred pol ure počutila super, zdaj pa :O: .Kar nekaj mi vre v telesu, pa nervoza, pa občutljivost, pa zaspanost...pa kot da bom eksplodirala..pa sem se zalotila že ene parkrat, da ful stiskam zobe skupaj.... :xx!:  :xx!:  :xx!:

Julijana, pejt za hec prebrat Marsino napoved za ta teden x:Dx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

<{POST_SNAPBACK}>A je res koncert Saša Lošiča prestavljen na 20.06.?

Ja, res :vio:

Jas te mam tak rada

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

hvala, torej je res...

klinc pa take fore, in luna in dež...

Bom si sama koncert naredla in pela v avtu skup z Lošo xcivx

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

x:Dx hej Stankos, klinc pa poj sama, kaj pa rabiš Lošo? x;)x Je včeraj izjavil, da je tole čist v skladu z celim konceptom. Hotel Evropa ali balkan, ne vem točno kako je bilo naslov koncerta, da se razpada, tko kot se spodobi.

Sicer pa so meni bili Plavci zakon, v dobi odraščanja, ko sem bila pa v SA sem šla v lokal od bratov Ćera, mi je bilo tako fancy, ker sta bila tudi tam....ampak tko kot spomin na neko mladost. Moja frendica živi blizu njune hiše in sem ju večkrat videla. Pol pa vidiš kaj naredijo leta x;)x

Drugače sem imela pa vedno željo, da bi mi Loša pel za rojstni dan, ker ga imava na isti dan x:Dx ...tole sem se zdajle spomnila huh je to enga časa nazaj :inocent:

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...