Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 17

Marsa

Recommended Posts

O glej jo no! Večinokrat ob pomivanju posode ali likanju navijem Goodbye teens, Suado in vse gre kot namazano! Spoznala sem jih enkrat tudi, ko so delili avtograme v Mb. Zelo Rakec je Loša! Asc Oven pokaže le, ko znori na Suado na odru. Grem sama na koncert. Že od zdavnaj, od začetkov jih rada poslušam, čeprav je še zmeraj veliko besed, ki jih ne razumem. Če se samo spomnim, da dolgo nisem vedela kaj je stražnica ali parajlija... x:Dx x:o)x

Enx bi res rada videla Sarajevo!

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Kakšna butasta tipka ESC. Ali je pa butasti njen upravljalec. Vse napisano mi je zbrisalo. Nevermaind. Bo vsaj malo krajše:

Zanimalo me je, če bo kdo na fotki s prejšnje strani prepoznal Oliverja Dragojeviča. Ga je bilo kar za poslušat, če sem že bil tam. Gospod je začel rahlo previdno, potem pa se je ogrel. Po odmoru jih je več kot tisoč pelo z njim, Slovenci, da se razumemo! Bend mu je tudi dobro igral zraven. Na koncu je rekel fantu za sintesizerjem "maknji se odavde" i zašpilal jednu Avsenikovu i još nekoliko slovenačkih.

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

:vragec:

morgen.... :o|o:

jao xrolleyesx jao xrolleyesx jao xrolleyesx ....kak vikend xrolleyesx

petek vipolzhe....najfantastichnejshi set k ga je vuk v zhivljenju odrolu... :palec: :palec: :palec: x^x x:)x

party chist hud.... :vio: x:o)x x8Dx :vio:

pol pa after na sotochju....wa x:o)x

pol pa hit shibat nazaj v lj....zvecher metelkova...DUB koncert x:o)x x:o)x x:o)x

pprezveu....shibu na after na ig....iz tam pa direkt ucheri zvecher v Vamosa x:o)x x:o)x x:o)x

xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx

zdej pa na izico kafe... x:)x

zlomk x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Super, Aakhut, me veseli, da je bilo dbest! :palec: :vio:

Jaz sem bila zmatrana od fitnesa in resonance, brez benza, casha, pa se prepozn sem zvedla, pa se mi ni dal v Brda lazit (poleg tega pa sem imela tako v soboto kot v nedeljo rojstnodnevno zabavo, pol bi bila pa cist ded).

*tako sem se za spremembo med vikendom ful smejala, namest ful plesala - kar je cist kul. xyesx x8Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Daj spokaj se od tuki Piko, pejt no, na Rožnik pogledat za kakšno dobro bukev!
Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

aja ne, saj nisem mislila da si ti kaj prepozno povedal, moj problem, saj si dal en dan prej mensezdi clo... sam ce je vse smooth, je dost zgodaj, ce imas pa celo frko pa da bi si moral kak cash sposojat, je pa ze tecno.. pa dva frenda r.d. pa se moja mama, tko da... je ze prav.

Thanx za link, sam ne vem ce bom znala kaj najdt. :8):

*Pol pravis da je bilo kul?

je bilo dost folka?

ker ni bilo nekih infotov mensezdi prav velik...

... pa tud tu se je kar nekaj kao dogajal (nek tabor al kaj ze pa se nekaj, pa se na metelkovi eni eventi), sam jasno ziher ne tolk dobr..

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>

Thanx za link, sam ne vem ce bom znala kaj najdt. :8):

*Pol pravis da je bilo kul?

je bilo dost folka?

ker ni bilo nekih infotov mensezdi prav velik...

... pa tud tu se je kar nekaj kao dogajal (nek tabor al kaj ze pa se nekaj, pa se na metelkovi eni eventi), sam jasno ziher ne tolk dobr..

na, de ti bo lazhi x;)x :

http://www.goatrance.de/goabase/

zlomk :vio:

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

no sej to sem nasla. xDDx x:px

sam tko... nekak mi je cist spanska vas, takle vpogled (ves jaz ne srfam dost po netu, rpavzaprav skor ne srfam, sam kak info kje)...

Pa zmotil me je nekak domena .de al kaj... :8):

Picasso

Potem sem pa spoznala našo Michellkico.  :onfire:  :onfire:  Ful vesela.

en lep dan vam želim  x;)x

Jaz pa naso Mystico :onfire: :onfire: jejeje x;)x Tud zelo vesela, ceprav sem bila dolgocasna :sori:

Kolk sovrazim Lj promet v "rush hour" xrolleyesx Cez oken sem se z enim skregala ( spet ), ker me je tako grdo izsilil ( se dobr, da ABS obstaja :o|o: ). Proklet čapac x:o)x x:Dx Folk je res glup, ce ne zna "potegnit" oziroma nima avta za to, nej tega ne dela... xrolleyesx

Na faksu sem potem vse uredila, spet financirala Kapitelj ( kere garazne cene xrolleyesx ), potem pa sproscanje s prijateljico in opazovanje zelo doberga tipcka x;)x

Se tect se mi ne da it. Kupila sem avokado in zdej grem pocas v naso temo pogledat, kako si ga bom pripravila x:px

Pozdravcek

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

men se tud dons ni dal it tečt... mater sem tečka xrolleyesx

no končno sta se spoznali v živo :palec:

Sama bi se pa pred nekaj minutami skoraj zadušila - krivec zrno koruze :eek:

danes obnavljala tudi znanje angleščine, še dobro da gre mali hitro v glavo, glede na to, da je zadnji mesec sezonski učenec...koliko se bo pa zapomnila je pa drugo vprašanje.

aja pa nema tona je danes že cel dan pri naju (razen tistih nekaj ostrih in glasnih besed - stavkov) , pa me sploh ne gane - no to je mogoče delček tistega - 5.5.5 :vragec:

xDDx x:Xx... dve obcutljivi in obzirni. x;)x :palec:

selene in zrno koruze - ampak si ga obvladala ocitno! x^x

jaz pa sem se tolk najedla, zdaj mam pa zeleno faco... ker mam avokado gor...

pa cist sem zmatrana...

zdajle bi mi pasal speculaas, pa cokolada s celimi lesniki al pa z mandlji al kaj tacga. :o|o:

Morda si namocim noge tamle v en cebricek.

Bi gledala kak film.

Picasso

na smrt se mi spi...pa vse bi poslala k :vragec: ...eh, sej bo šlo mimo...

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Jaz pa vceraj mela zeleno faco x:)x Sem se gledala v spegu in se spomnila na tisto tvojo frendico, Marsa.. x:Dx Ja, pol je pa bratec prisel na obisk, pa se opazil ni x:o)x

Shit, kak dan bil tole.. Bla na faksu, clo opravljala en ustni izpit (nas je mal presenetla bejba, se je kar spomnila, da bomo zdaj to resli, da nam ne bo treba pol junija hodit.. x:o)x Pa sej kul, ena stvar manj...), pol pa sibala v varstvo x:o)x Cist simpaticna tamala, strelcica.. Sva cvekale dve uri skup.. Mislim, da bo kar fajn tole.. Pa se pol sem imela eno uro casa, ko je sla spat, da sem se mal seminarja sestavla.. sem si pametno vzela s sabo zapiske x^x

Si caram vecerjo zdajle.. Pa tale powerpoint do konca naredim in prepisem tistle seminar na racunalnik.. Pl pa koncno lahko grem spat.. Cist sem mrtva :xx!:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

<{POST_SNAPBACK}>Preživel prav fajn vikend, se mal zbližal z avtom xrolleyesx , mal krožu po okolici LJ in končal v Bohinju. x:Dx 430 km do Bohinja in nazaj, po moje mi pa števc laže xDDx V sredo vabljen na obalo pa bom preveru, x8Dx V lepi deželi živimo, to sm tud že pozabu x:)x

:onfire: jessssss, to se dela....pa še ta prav čas si izbral...in vonji pravkar pokošenih trav :palec:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

<{POST_SNAPBACK}>marsa, jst sm pa najprej prebrala, da si se tolk najedla, da imaš zeleno faco.  x:Dx  x:Dx  x:Dx
x:Dx x:px

<{POST_SNAPBACK}>uau , zdaj sem pa lunatinka!  xflirtx

grem lahko pomirjena spat    x^x

x:Dx x:Dx x;)x

Cestitke! :palec:

<{POST_SNAPBACK}>Jaz pa vceraj mela zeleno faco  x:)x  Sem se gledala v spegu in se spomnila na tisto tvojo frendico, Marsa..  x:Dx Ja, pol je pa bratec prisel na obisk, pa se opazil ni  x:o)x

Shit, kak dan bil tole.. Bla na faksu, clo opravljala en ustni izpit (nas je mal presenetla bejba, se je kar spomnila, da bomo zdaj to resli, da nam ne bo treba pol junija hodit..  x:o)x  Pa sej kul, ena stvar manj...), pol pa sibala v varstvo  x:o)x  Cist simpaticna tamala, strelcica.. Sva cvekale dve uri skup.. Mislim, da bo kar fajn tole.. Pa se pol sem imela eno uro casa, ko je sla spat, da sem se mal seminarja sestavla.. sem si pametno vzela s sabo zapiske  x^x 

Si caram vecerjo zdajle.. Pa tale powerpoint do konca naredim in prepisem tistle seminar na racunalnik.. Pl pa koncno lahko grem spat.. Cist sem mrtva  :xx!:

x:Dx no vidis, se opazil ni, morda si se mu zdela mal nezdrava ke v faco sam... x:px x:o)x x:Dx

Si imela pa pestro dons, torej je bilo res kratkotrajno tole, tvoj prehlad, slisat si boljs! x^x

*

Nc, grem tja se mal tv buljit, tole tapkanje je tko glasno.

Mejte se! :palec: :vio:

Picasso

Ma moj bratec itak ne bi opazil, ce bi se na balin postrigla al pa na zeleno pobarvala.. xrolleyesx

Evo, konc za danes.. Grem spat.. Ma nisem se cist kul, me je kar skoz po malem glava bolela, ko mam ful zabasano.. Ampak sem se odlocla, da ni casa, da bi bla bolna in pac ne bom x^x Jutri ob 8h seminar :o|o: Saj sam se jutri, pol se mi bo pa pocas umirilo za ta teden.. upam...

Nocko, lepo spanckajte..

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

morgen..... :o|o: :o|o: :o|o:

dons bom klal...... :xx!: :xx!: :xx!:

to je shtajerska zarota.... :xx!: :xx!:

prekleti kurci (pa pizde...de nau ker se zapostavljenga chutu).... :xx!:

se ne znajo zment....pol pa....joooooj tomazh, dej tiiiii.......FAK!!!

ob 8ih zjutri telefon....MENE KLICAT ZJUTRI!!!!!!...... :xx!:

no....sej prvo dozo je dobu zhe po telefonu x:Dx :xx!: x:Dx

in zdej?...kava....pa sestank....pa dve pa pol ure vozhnje.....zakwa?....zarad idijotou :xx!:

bom moral mal shtet:....1.....2.....3......4......5......grrrrrr......ne gre :!!: :!!:

zlomk :!!:

Sploh se nisem mislila ogla1sit, ampak ko je Selene že omenila..

ja, sem ga imela...

in

padlaaaaa :C: :C: :C: :C: :C:

saj sem sama bila kriva, sem enga izsilila - na eni cesti je okoli luknje zapora, torej sem peljala mimo ovire in trot babji nisem vidla nasproti vozečega kamiona, al pa sem ga pa se mi je zdel predaleč...

anjbolj glupo je to, da imam res v sebi en strah pred tem izpitom, bolj so se mi tresla kolena kot na diplomskem izpitu,

a bom sploh kdaj naredila?!

še dopust sem vzela, tako da sem danes doma.

ma sranje.

Čeprav, je že za kaj dobro.. ma zakaj že? Več časa, več keša, spet bom morala za dopust težit... no ampak za nekaj pa že... moram še razmislit, za kaj.

Ja klinc, sem pač pretupa, da bi znala vozit avto.

Zdaj se grem pa v miru božjem zjokat, pol pa hitr delat.

:inocent: kakršnegakoli izpita , preizkušnje,kvantnega skoka ne naredijo najbolj brihtni, lepi, nadarjeni

ampak najbolj vztrajni

Surangeni- si se že prijavila za drug termin?

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...