Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 17

Marsa

Recommended Posts

A vam je ze kdo povedu, da mate pol dneva ze za sabo? x:Dx :vragec:

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

SI HA de ser condición de mi dicha el olvido

de ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).

Prefiero la existencia más árida y doliente

al innoble consuelo de olvidar a mi ausente.

Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia,

que me halague o sonría en esta clara inopia,

ni qué luz en mis noches me quedará si pierdo

también la lamparita cordial de tu recuerdo!

2 de octubre de 1912

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Prešaltala na Firefox x^x (sam mi sumljivo neki šteka :inocent: ), zdej grem pa k zdravnici po kapljice za oči in razpršilo za nos.... ker ne morem hodit ven čez dan, moti me že če sem doma in mam okno (seveda) odprto.... :eek: :o|o:

Surageni, sej bo... xcrossfingx ne obupat! x:Xx xsrcx

Z mami sva se neki pogovarjale o zdravi prehrani in o tem, kako iz vsakega konca dobi priporočeno vsakič drugo stvar.... in potem se je še brat pridružil debati, pa rekel, kako imajo polno strank prek UPSa, ki naročajo izdelke Generations of health in kako so VSI navdušeni.... kako jim je število strank naraslo, ki naročajo to.... in je šla mami iskat nek prospekt... pa vpraša, a je to to? in vidim GOH na prvi strani.... x:Ix ....pač nisem vedla, da je GOH to.... x:Ix x:Dx x;)x ....sem pol valda šla po Freejevo knjigico... je rekla pol, da ji jo moram še enkrat dat, da si bo še enkrat mal prebrala.... x:Dx xDDx x;)x

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

:inocent: res je :palec: onim od UPS se kar smeji,...najprej je nos vihal, kako sem ubrisana, zdaj bo pa zgleda kr sam naročal....

Ribica reč mami, da so ljudje poročal lih po onkoloških obdelavah, boljše okrevanje :inocent:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

<{POST_SNAPBACK}>:inocent: res je :palec: onim od UPS se kar smeji,...najprej je nos vihal, kako sem ubrisana, zdaj bo pa zgleda kr sam naročal....

Ribica reč mami, da so ljudje poročal lih po onkoloških obdelavah, boljše okrevanje  :inocent:

x:Dx x:Dx x:Dx ....sej "vam" pravjo "zeliščarji".... x;)x ....sicer pa je lnf za mojega brata "čarovnice"... x:o)x x:Dx x;)x

Bom rekla! x^x xDDx

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

<{POST_SNAPBACK}>Že tretji dan sama fugiram svojo teraso :eek:  :vragec:

Bila prisiljena nagnat 'mojstre' :sniky:  :sniky:  :sniky:  :vragec:

Fucnla kvazimajstre, hehe :palec:

fugirala kvazipore... :palec: :palec:

Dobra fotka! x:Ix

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

Rubička Amonijaković :palec: x:Xx ejo bejbo kaj se ne postopi delat. Zdej boš lahko obrt odprla, natančno fugiranje teras x^x

Ko bom začela zidat vem kam se obrnit x:Xx

Zeliščarji&čarovnice-vsakemu svoje veselje.

Znano je da najbolj zakrknjeni ateisti postanejo fanatični verniki x;)x .... na stara leta seveda....

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Ja hvala ekipa :2src: :2src: xsrcx ,

ni bilo druge izbire :o|o: xrolleyesx

(koga voljim, voljim, kog ne voljim-koljem :vragec: , nimam živcev, da bi mi še kdaj po flatu voglarili razni Kresničiji, Mehrudini, Slaviše in podobni)

Začela sem v nedeljo, pa sem si v sili pomagala z domačim orodjem x;)x x:px , tako da sem namesto zidarske žlice uporabila kar eno staro lopatko za torto :eek: :palec: x^x .

Včeraj sem laufala kupit originalno zidarsko zlico, pa je tista tortna boljša.... x8Dx x:o)x x^x x:Dx

Ni kaj, ženske smo 100x bolj iznajdljive od decev! x^x

Ja Čoby xsrcx xsrcx :palec:

www.natančnazidarskadela.com

Moram it dalje. xrolleyesx x8Dx :vio:

ITAK!! x:Dx x:Dx :palec:

a si pretstavlas, da mas tak deu, da kamor prides te komaj cakajo!!!! x:Dx x:Dx x;)x x8Dx KUL! :palec:

-----------

Prešaltala na Firefox x^x (sam mi sumljivo neki šteka :inocent: ), zdej grem pa k zdravnici po kapljice za oči in razpršilo za nos.... ker ne morem hodit ven čez dan, moti me že če sem doma in mam okno (seveda) odprto.... :eek:  :o|o:

Surageni, sej bo... xcrossfingx ne obupat! x:Xx  xsrcx

Z mami sva se neki pogovarjale o zdravi prehrani in o tem, kako iz vsakega konca dobi priporočeno vsakič drugo stvar.... in potem se je še brat pridružil debati, pa rekel, kako imajo polno strank prek UPSa, ki naročajo izdelke Generations of health in kako so VSI navdušeni.... kako jim je število strank naraslo, ki naročajo to.... in je šla mami iskat nek prospekt... pa vpraša, a je to to? in vidim GOH na prvi strani....  x:Ix ....pač nisem vedla, da je GOH to.... x:Ix  x:Dx  x;)x ....sem pol valda šla po Freejevo knjigico... je rekla pol, da ji jo moram še enkrat dat, da si bo še enkrat mal prebrala.... x:Dx  xDDx  x;)x

<{POST_SNAPBACK}>Ja hvala ekipa :2src: :2src: xsrcx ,

ni bilo druge izbire :o|o: xrolleyesx

(koga voljim, voljim, kog ne voljim-koljem :vragec: , nimam živcev, da bi mi še kdaj po flatu voglarili razni Kresničiji, Mehrudini, Slaviše in podobni)

Pa zeno, o cemu ti to? :eek: Sta fali mom cazimu Mehrudinu? Jel to, da ti ne volis nas bosance, jel? x8Dx Ne znas zeno, sto propustas! x:px

x:Dx :vragec:

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

SI HA de ser condición de mi dicha el olvido

de ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).

Prefiero la existencia más árida y doliente

al innoble consuelo de olvidar a mi ausente.

Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia,

que me halague o sonría en esta clara inopia,

ni qué luz en mis noches me quedará si pierdo

también la lamparita cordial de tu recuerdo!

2 de octubre de 1912

<{POST_SNAPBACK}>.... tudi sama tako gledam - je že prav, da nisem zdaj naredila. V bistvu, si bom zapomnila za celo življenje kam gledat, ko pelješ mimo ovire in ustavit pred znakom STOP. T je tisto - morda mi bo ravno ta previdnost kdaj rešila življenje?! Saj res ni se svet podrl, čeprav mi je ratalo celo z drugo spelat x:Dx  v klancu - mal smo se pogugal, ampak je šlo, ...
:palec: x8Dx
No, Selene, a ne da so ceste po Trbovljah pa eno samo gradbišče :xx!:
x:Dx x:px

<{POST_SNAPBACK}>:xx!:  :xx!:  :xx!:  :xx!: Kaka luna :o|o:

Mah, saj ne vem, če je sam to. :xx!:

ne, ni, ker je se pluton. x:px x;)x

<{POST_SNAPBACK}>...moram eno fotko nardit...
cakajoc na fotkico. :irs:

<{POST_SNAPBACK}>Že tretji dan brez njuhanca ...
x:Dx x:Dx x:Dx

Ejjjj, :eek:, frajerka!! x^x :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Evo...konc ta težkih stvari za dons...

izpit za mano, služba za mano...zdej pa še pevske, pol pa damu prat periw...se mi je kr nabral za ene dve žehti...pol bom pa brala (ne na wc-ju! x;)x x:Dx )....kva pa vem...ne morm vsak dan bluzit okol..dons bom doma. Itak bom šele okol 8h-9h pršla...

Zdej sm lih pojedla pomarančo in banano in sm ful sita. :xx!:

Kok sm tole zanimiv napisala, za dol padt...

Vroče, k pes...sm se slečt mal mogla ( tole je pa že mal bl zanimiv, a ne? x:Dx x;)x )

V zadnjem cajtu sm ene par novih ljudi spoznala na faksu in mi je ful fajn...taki najs ljudje, študentska varinta, se zvečer spomnemo in si gremo palačinke pečt...hihi..prov gudi...

No, bom nehala čvekt...

Lep preostanek dneva, x:Xx

<{POST_SNAPBACK}>Že tretji dan (brez njuhanca  x:px ) sama fugiram svojo teraso :eek:  :vragec:

Bila prisiljena nagnat 'mojstre' :sniky:  :sniky:  :sniky:  :vragec:

Upam, da fugiraš s fugirno maso za zunaj in ne ono notranjo. Smo imeli pred leti doma celo štalo, ko nam je nek majstore zafugiral 45 kvadratov terase z napačno maso in je začelo puščat :vragec: :vragec:

<{POST_SNAPBACK}>...Smo imeli pred leti doma celo štalo, ko nam je nek majstore zafugiral 45 kvadratov terase z napačno maso in je začelo puščat  :vragec:  :vragec:
:mad2: joj kok sovrazim slamparijo!

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Mami mi je sporocila, da se je sla v morje kopat :wOOt: :wOOt: :wOOt:

Sej je mal zmesana x;)x

Dobre volje sem kar naenkrat xyesx

Se 3 ure pa pol pa jem xokkx Sicer kak sadje, ampak zdaj pa ze rabim x:Ix

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Michelle, :palec: za mami...

jaz pa sem prejle jedla drobnjakove cvetove...pa me je začel bolet želodec, jasno seveda... xrolleyesx ...sem si mal taužentrože privoščila...grrrr, kolk je to ogabno... :xx!:

Astra

Per aspera ad astra

ja, kopanje je že aktualno, jaz sem se v nedeljo sicer samo namočila...

Jutri se v Izoli začne KINO OTOK...upam, da bo kak fajn film x:)x

fish is mute-fish knows everything-G.B.

Dober večer, o sem se prav nasmejala kakšna debata se je razvila okoli šoferjev in šoferic x:Dx

Za zdaj je najbolj pomembno, da moja mami dobro prestane operacijo - jutri jo ima (saj res, da vam povem, to bo verjetno bolj ženske zanimal - so pripeljali neko novo napravo za odkrivanje raka na dojkah (morda še kje drugje) iz NL in ravno mami je imela to "srečo", da so na njej sprobali, je pa baje boljše od nmamograma, deluje pa tako (laično se zdaj pogovarjamo) da ti vbrizgajo v telo nekakšno snov in ko te s tem aparatom pregledujejo se ob "čudnih" celicah aparat nekak odzove. Tako da so ji locirali še eno majhno tvorbo, ki je z ammogramom in UZ sploh niso vidli.). Upam, da bo se vse dobro izteklo, v mislih ji pošiljam belo energijo in naj jo angeli varujejo. Drž se mami še naprej tok dobr!! xsrcx xsrcx

In za konc še eno skeri zgodbico za une, ki se bojite žuželk: zunaj sem sušila nogavice (na tistem "vrtiljačku"). in jih pustila tam kak teden, včeraj pa jih le opazila in pobrala. Nesla cel vrtiljaček na kavč in počasi začela obirati nogavice.. in potem se zgodi... primem moževo temno modro košarkaško štumfo in gor je GOMAZELO MILJONE DROBNIH MUŠIČK, ki so se v hipu, ko sem v vrisku zalučala štumfo proč (nehote je pristala na beli majici), razletele oz. razletale po celem stanovanju!!!!!!! :O: :O:

So bile pa take zelo nežne, tako da če sem jih hotela ulovit, so se razmazale ob stiku - tako da je bela majica postala mušičje vzorčasta, ampak večja katastrofa je kavč, ker so bile mušice v več štumfah in gomazele ven, ojoj

:OO!: :OO!:

in sem zgrabila sesalc in sesala po zraku in ko je mož prišel not se je režal ko pečen mačor; no jaz sem ga zezala potem v zvezi s štumfi in golaznijo (ne bi o tem) in pol - ii, ne vem kako sem dosegla, da je šel čistit kavč :inocent:

ma svašta človek doživi. Pa še sršene polmetrske (častna ) imamo!!!! Gnezdo pa nekje pod streho. Matr jim!!!

Ok dost prijetnih zgodbic z našega dvorišča, lepo spite, jaz bom tudi probala.

Lahko noč!!

Mili

Aaaaaaa!!!!!!!! x:)x x:Dx x8Dx :onfire: :onfire: :onfire:

kok kul x:)x x:)x

Hudo, kok mi je dajle eno srecanje polepsalo vecer x:)x Pa ne sam vecer, cel teden x:Dx x:Dx Aaa, kok kul, no x:)x x:px x:px

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Guest sstane
<{POST_SNAPBACK}>Aaaaaaa!!!!!!!!  x:)x  x:Dx  x8Dx  :onfire:  :onfire:  :onfire:

kok kul  x:)x  x:)x

Hudo, kok mi je dajle eno srecanje polepsalo vecer  x:)x  Pa ne sam vecer, cel teden  x:Dx  x:Dx  Aaa, kok kul, no  x:)x  x:px  x:px

Prosimo za podrobnosti x:Dx

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...