amfora mm 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 Pozdravljeni!Večkrat slišim, da zelišč in ostale zelene zelenjave ni dobro rezati z nožem, saj kovina uniči železo, ki je v njih. Potem pa se sprašujem, da tudi kovinski pribor zmanjša vrednost živila? Potem je najbolje iti nazaj na lesen pribor...Imate kaj več informacij / izkušenj o tem?Lep dan! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 Imam izkušnje samo s tem, da se homeopatski sirupi pijejo iz steklenih žlic, ker kovina nevtralizira ali spremeni delovanje sestavin(zeliščni, živalski in mineralni izvor). No, pa v šoli so nam povedali enkrat, da limone ni fajn rezat s kovinskim nožem...Hja, jaz sem itak zagovornik hranjenja s prsti in pitja... Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amfora mm 12. april 2005 Avtor Prijavi Deli 12. april 2005 Hvala. Kje pa se sploh lahko dobi steklen pribor?? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 A veš, da ne vem. Mi smo sirup pili iz kozarčka. Verjetno pa se morajo dobit kje čez mejo(A, I).Lp Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gandalf 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 Steklene zadeve boš verjetno dobil v Sanalabor ali pa kaki drugi farmacevtski prodajalni. Glede kovin nimam pojma, verjetno pa včasih niso brezveze uporabljali lesenih žlic za mešanje zelenjave??? Se moram pozanimat če še kdo ve zakaj je ta lesena žlica uporabna pravzaprav... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
p!sces 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 Jej tko k js - s kitajskim palckam (lesenim.). L. Citiraj in the beginning there was Nothing... and Everybody was happy. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.