4u2 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 Pozdravljeni! Meni je eno najlepših zdravil za dušo in telo ribnik ki ga imam za hišo.Po cele ure lahko sedim ob njem in opazujem zlate ribice in potoček ki se počasi izliva v celoto.NOroooo!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 ja,super.jst sm si ga tudi zmeraj zelela za hiso.......sam se hise nimam ampak res mam pa rada ribnike.....in res pomirjajo .upam ,da bom tudi jaz kdaj imela hiso in zraven ribnik.......drugace pa hodim cepet zraven naravnega ribnika,kakih 10km od tu kjer zivim.zadnjic so me mal kacji pastirji preganjali,kot bi scitili tiste ribice...kr zaletavali so se vame.... Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
4u2 11. april 2005 Avtor Prijavi Deli 11. april 2005 zasledil sem zanimivo povezavo da se podeljuje nagrada za najlepši ribnik.Zanimivo...ampak kdo lahko s svojimi očmi oceni kar je meni najlepše ...bomo videli:tukaj imaš pa prav cigančica, naraven pa je najlepši, če ne druga zato ker ni vmešana človekova roka...ampak žal je taga čedalje manj Lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>zasledil sem zanimivo povezavo da se podeljuje nagrada za najlepši ribnik.Zanimivo...ampak kdo lahko s svojimi očmi oceni kar je meni najlepše ...bomo videli:tukaj imaš pa prav cigančica, naraven pa je najlepši, če ne druga zato ker ni vmešana človekova roka...ampak žal je taga čedalje manjLpsem pocekirala na tej strani.....malo galerijo z ribniki.meni od tistih recimo noben ni bil neki posebnega.mogoce ,ker bi svojega popolnoma drugace uredila....cimbolj naravno,pa cezenj bi sel en tak lesen mali mosticek,po moznosti kr iz vej narejen ali pa iz bambusa.....joj,kolk bi uzivala ga urejat...pa zelvice bi tud noter imela......ja.....joj zdej pa ze kr sanjam....ti imas pa te sanje kr lepo za hiso,kako lepo..... Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.