Skoči na vsebino

Napoved za 15. teden

Marsa

Recommended Posts

[url="http://www.astrologija.org/napoved2005/napoved.php?t=15"][b]Napoved za 15. teden[/b][/url] - [b]11. - 17. april 2005[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url].

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 55
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar
aha....spet bolj ali manj znana situacija...hi hi hi...to je pa tak sistem, kot cepljenje proti tetanusu, ki ga je treba obnavljat.....mogoče bomo pa le razvili imunost do nebesnih situacij... x;)x
marsa, thx :palec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

[color="blue"]Hmmm, zobarja imam v petek. Le kako je vedel, da je to pravi teden za obisk pri njem (ko sem se naročila mesec in pol nazaj)? x;)x Zobje me pa tudi kr neki matrajo... :xx!:

Drgač pa, včeraj popoldne cela solzna dolina :C: :C: :C: ... noč brez spanja in spet solzna dolina :C: :V: ... še sreča, da je noč za nami... se počutim čist fajn! :palec: Ole! [/color]

Angeli smo,

a le z enim krilom.

Da bi mogli poleteti,

se moramo objeti.

http://igrivavila.blogspot.com/

x:Dx

smešno...tudi jaz imam danes zobarja...ob 17:30...pa tudi nisem bila že 1 leto tam...imam kar nek strah pred temi zobarji...res pa je da imam ž
e od malega non-stop težvave z zobmi...nič takega...samo non-stop neke malenkosti...Upam da danes ne bo bolelo... xsrcx

Lp, S x:)x
http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif

sam je kr luštna napoved. mal bo še vse skup "dol prtiskal" ampak ... vsaj merkur se bo prou obrnu. sred tedna pravte da je fajn za srečanja? x:Dx x:px
spet se mi je na bolš poslabšal

[quote name='triple x' date='12. Apr 2005 ob 09:02'][post="416662"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]Love and faight varjanta, Marsa! x:px  x:Dx  :palec:[/quote]
a si za? jz prec x:px :vragec: x:px x:Dx :palec:
spet se mi je na bolš poslabšal

x;)x

Ojla Marsa...

veš ko sva se menili da bi mojga šefa pobarala za plačilo prevoza x?x .
Vem da si mi takrat rekla da je merkur do 12.04-danes retro...Kdaj misliš sedaj da bi ga malo pobarala x?x . Saj veš...se ne mudi...lahko tudi naslednji teden...Samo da enkrat bo x;)x .

Hvala in Lp,

S x:)x

Oo..malo boljša napoved. Ok. Razen če odštejem tisto za vid(kar drži, ker sem nekam blazno utrujena v ta del teleščka x;)x ) Res, me nekaj pečejo in skelijo..bo treba do okulista x;)x

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Oj, punce in fantje! x:Xx x;)x :palec:

Tud jaz mam zobarja. ;)
Jutri, bi morala skor ze danes tja, ker moram najprej na rtg.

aiwa, pol se pa pac naroci.

Sonck, lohk mu jutri reces, ce bo mal boljsa atmopsfera, sicer pa tud vreme pomaga da je down vse skupaj.

Vas cepim, a ne, Amis, lepo sproti mal? :D ;)

Bolj kul napoved je, ker je krajsa, ker nisem mogla vec pisat (kar ne pomeni, da ni vec za pisat x;)x)...

V prejsnji napovedi je bilo govora (v temi), ces boljs da ne bi vedeli... morda... a ce ves da je shtala v prometu, morda bolj pazis ali se ne odpravis nekam, ce ti se intuicija recimo rece tko...
Itd.
Je pa to moj 'nacin', ki mi ga vcas mal naprej vrzejo, ces kok sem negativna.
No, nisem - meni se ne zdi, sam pac ne nakladam, ker se mi bv zdi - saj boste videl, kaj cem rect - mega teden bo?
Tako ali tako pa sem ze rekla parX - ce bi rekla super bo, bi PRICAKOVALI. In resnica morda ne bi bila tko super.
Ce pa se pripravimo, da bo LAHKO tud bad, pa nas kaj kulskega lahko bolj osreci. x:Xx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ja jaz lepo jeziček za zobmi držim, ker drugače bi sigurno težila pa prec hotela vse razrešiti - tko mam pa občutek, da sploh ne bom razreševala, ampak me bo minilo vse skupi, tudi to bo dobro... Marsa, sej še ni čas za razreševanje zadev ane x;)x
kako pa kaj krvavitev?
Joj grem jaz počas k zobarju, amter me je strah brrrr

Ne prepuščajmo se temačnim mislim in negativnim stanjem, pač pa ohranjajmo zdravega duha. In telo. :)

-a nisem danes že nekaj v tem stilu nakladala?...drgač pa spet luna v raku, spet bo makaron bataljon.
Ampak....što ne ubija to jača! Ko sem prebrala luna v raku, sem se takoj spomnila Selene x;)x

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

pa res, lej jih moje rakice... kaj bodo jokcale... :P ;) :D

Picasso

Ej, jaz sem pa vsa plava.. :blackeye: V enem tednu sem ze tokrat padla, se opekla, se spotaknila.. da je kar cudno, da se normalno hodim. Modrice po kolenih ful, rami, od vceraj se po riti (smo sli gokarde vozit, frendica se zaleti v mojega, ravno ko jaz ven lezem.. sem se komaj ujela, kolkor sem se..), roke sploh ne omenjam, ampak OK, to je od vaj, ko smo na koncu bolj zares delali..
Opecena, ze dvakrat ta teden, skoraj sem se ubila na stopnicah prejle, ko sem se spotaknila :o|o: Helou???

Drugac pa... tko, ful leno... nimam volje, da bi sla na faks, spustila danes dve predavanji.. Grem zdajle pod dekco in vsaj eno knjigo prebrat... Ko bi vsaj sonce bil...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Sonck, lohk mu jutri reces, ce bo mal boljsa atmopsfera, sicer pa tud vreme pomaga da je down vse skupaj.

Bom videla kako bo jutri...se pravi je vseeno ta teden enkrat mi ti svetuješ x?x Ali lahko eventuelno tudi drugi teden x?x

Hvala ti Marsa.

Ni,da ni,Marsa! x8Dx :palec:

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Contesa, hehe, xDDx x;)x x8Dx :palec:

Sonck, ne, ce ne danes al jutri, potem mal pocakaj se...

Aliana, se vedno? ja, saj, pih, v bistvu imas pa opozicije z ascendentom torej, odtod opekline (pa se v ovnu je to) pa poskodbe - pazi malo torej.

Selene, dobro opravi pri zobarju, saj bo kul! :palec:

Picasso

luna u raku :wOOt: ...se mi je zdelo, da hoče nekje na nebu nekaj fižit...sam, ne bo ji uspelo, tud luni ne ...to je jelovica.... x:Dx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

x:Xx

jaz preživela včerajšnjega zobarja...ga ima spet v ponedeljek...
Danse pa v akcijo...semo da šef pride ga moram diplomatsko prepričat, da mi bo začel plačevati prevoz iz KR v LJ...držte pesti x;)x.

Sporočim kako bo šlo x;)x .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...