Skoči na vsebino

Napoved za 15. teden

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 55
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar
sonck, xcrossfingx
jaz grem pa zdajle k okulistu.. ne vem, cist resno se sprasujem a ma smisel, ker dobesedno megleno vidim :o|o: no ja, bom povedala tam, pa upam, da mi ne bo kaksne cudne dioptrije zdej nameril... moram nove lece kupit, pa sem rekla, da grem prej preventivno na pregled...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Deli na socialnih omrežjih

[quote name='Marsa' date='12. Apr 2005 ob 10:28'][post="416792"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]pa res, lej jih moje rakice... kaj bodo jokcale... :P ;) :D[/quote]

No, saj bi blo nekaj narobe, če tega neb pripomnila... x:px

jaz nisem jok varianta, bolj fajt varianta te dni... :inocent: ..v bistvu že nekaj časa, nič ne bluzim...bolj rečem, ja x?x ..ok, j***** se... x:Dx

A je danes sredina tedna... x?x :inocent: x;)x

Astra
Per aspera ad astra

[quote name='astra' date='13. Apr 2005 ob 10:19'][post="417907"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]

A je danes sredina tedna... x?x  :inocent:  x;)x[/quote]
x:Dx x;)x x:px

Ja, tud. ;)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

[quote name='sončk' date='13. Apr 2005 ob 07:56'][post="417806"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]x:Xx

jaz preživela včerajšnjega zobarja...ga ima spet v ponedeljek...
Danse pa v akcijo...semo da šef pride ga moram diplomatsko prepričat, da mi bo začel plačevati prevoz iz KR v LJ...držte pesti x;)x.

Sporočim kako bo šlo x;)x .

Lp, S x:)x[/quote]
:irs:

*jaz tud prezivela zobarja - ne mors verjet, bukle s sabo debele pa vse, grem tko da sme bila ob 8h tam na rentgenu (ob 10h pa narocena pri dr., sem mislila, ce bom mela sreco, bom do 10h na broju pri zobarci) - koncam rtg ob 8:15. :eek:
In grem se dam na kavico. x8Dx
pa odgovorim na par mailov in tko, pa akcija - 20 do desetih v mesto nazaj, vmes cash menjat v trgovino, parkirat, a natancno ob 10h se narisem v ordinaciji - in sam ena pred mano!!!!!
Tako da sem bila ob 11h ze doma. x^x
Kul, vsaj 1x, da je tko.

Tolk mam dela, pa kar begam ko kaksna kokosh. :D

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

[quote name='Danda Luna' date='13. Apr 2005 ob 12:18'][post="418001"]<{POST_SNAPBACK}>[/post][color="blue"]

(Sam Bog pa me nima preveč rad...  xrolleyesx ). [/color][/quote]

PREBERI! :att:

[url="http://www.lunin.net/forum/index.php?showtopic=590&view=findpost&p=531"]http://www.lunin.net/forum/index.php?showt...=findpost&p=531[/url]

:vio: :palec:

Picasso

[quote name='Danda Luna' date='13. Apr 2005 ob 12:22'][post="418009"]<{POST_SNAPBACK}>[/post][color="blue"]Aja, ponoči spet bedela kakšno uro in pol. Čist brezveze. Tk mavo sm pa vseeno čudna.  x:Dx [/color][/quote]
jaz tud. xDDx

Picasso

[quote name='astra' date='13. Apr 2005 ob 12:38'][post="418032"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]Ej, Marsa, hvala za tole...prebrala že velikokrat, pa me vedno znova gane...

xsrcx  x:Xx

:palec:

Astra[/quote]
:palec: xsrcx a ne?
se dobr da sem nasla prec. x^x

Picasso

[color="blue"]Hvala, Marsa!

Poznam tole zgodbo, samo je dobro da me kdaj kdo spomni nanjo!

Sem pa te dni v stanju, ko se je pač treba kregati z Bogom in angeli in vsem nevidnim svetom... Saj drugače se imamo pa čisto radi. x;)x

Pa še kakšen človeški angel pošlje frendici SMS, da naj mi pove, da sem v redu človek (ker seveda mislim, da nisem, zato, ker me Bog nima rad x?x )... xsrcx

Res sem čisto v redu. Tole lahko pišem z nasmehom in kar je najbolj pomembno z mirom v duši. Ole! [/color]

Angeli smo,

a le z enim krilom.

Da bi mogli poleteti,

se moramo objeti.

http://igrivavila.blogspot.com/

:C:

žalostn sm :xx!:

Je reku šef...tako kot vedno...da dokler ne bomo dobro delali in dokler ne bomo pozitivno poslovali...ne bo nič plačal...sploh ne vem kaj naj mu še rečem...imam pregled nad vsem in vem da nam ne gre slabo...vedno imamo na računu 7.000.000,00 SIT...manj nikoli...pa da ne govorim o vezanih depozitih ki jih je čez 20.000.000,00 SIT...Mi je rekla punca ki je bila tukaj pred mano...8 let...da ji v 7-ih letih ni hotel povišati plačo(pa ni imela visoke...še za srednjo bi težko rekli da je bila)...dokler ni zagrozila da bo odšla...potem ji je zvišal za 10.000,00 SIT.
Mah kaj naj rečem...BZ...samo kaj mi je pa najbolj hudo...ko pogledaš in si probaš izračunat kolk kredita(stanovanjskega) bom dobila za 10 let ...mi kr slabo rata...komaj 4.500.000,00 SIT...
Bom še malo potrpela...če se ne bo premaknilo...pa bom iskala novo službo...kaj pa čm...nimam druge možnosti...

LP, S x:)x
http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif

:sori: oh, fak, to mi je pa zlo hudo, tud men... :V: :C:

... sam... ne cist obupat... morda pa mal razmisli, pa ti se kdaj poskusis al ubodes mal drugacno taktiko, saj zgubit ocitno nimas kaj, ce je tak skrtuh...

sicer pa - bedno... moje sozalje... :V: xcrossfingx

Picasso

x:Xx

mah nimaš kaj...on je strašen strahopetec......ne bo nikoli rekel...zdaj pa je dobro...vedno se boji in za denar...al se pa dela...sej več ne vem...

Drug dan omenjaš Marsa...kaj že zdaj mogoče veš kdaj bi bil primeren dan za nov napad x?x :vragec: .

Hvala ti Marsa,

Sončk x:)x

pust zdaj to mal... sva prehiteli mal (al pa tud ne, nikol ne ves, kaj je za kaj dobro, je bilo ze prav, rekla si pac, cist ok, pa tud bila zavrnjena, kaj se ti pa lohk pol se zgodi, a ves, bos morda tud ti bolj samozavestna al pa kaj jaz vem...)... mal pocakva, ipak je se obdobje mrka, pa pred saturnom, pa morda je tip saturnovec, pa pac... mu ni glih... zdajle za cash iz rok dajat. ;) :D
Bo treba pocakat na kakega jupitra ugodnega al pa venero, pa da se bo se tebi nekak poklapal, ti mas nekega dvojcka pa leva al vodnarja al nekaj takega, a ne?

pa tud... ni treba spet prevec navalit... ampak zdaj s TEMI ocmi pac glej... pa se vprasaj, ali si pa TI zadovoljna tu al je cas, da pocas mal 'odpnes' od tule...
Pa morda se v kake drugacne smeri obrne... ker dokler ti nekak upas, obupujes, si v podrejenem polozaju (dobro, to itak po defoltu, sam treba si je zapomnit, da delovno razmerje je RAZMERJE xyesx)... torej, al hoces pozret vse??
al uch meces ze kaj okol?
Pa naj se on mal grebe zate. ;) :D

Picasso

sončk pisanje prošenj bi bla kr fajn varianta.. pa če se najde pičiš.. sam pazljivo se menit pogoje pa to..
poznam tipa, k je pr skopuhu delu, pa mogl so krit vse kar je blo iz trgovine ukradeno, na sejmih iz lastne plače, pol šel na boljš kao 3 mesece poskusno.. pol ga pa vzamejo. Ne vem kako so se menil, skratka tle bla boljša plača in vse, 3 mesece minilo, pa je blo rečeno kao izpad dohodka pa ne bojo novih zaposlili pa zdej brez službe.. ne it na tisto rekla kazala.... čeprav ne vem, če kej druzga preostane.. vsaka menjava je riziko, razen če delaš v takem poklicu, k te cenijo in si bog i batina pa ti vse obljubjo in dajo pa še job za nedoločen čas takoj! Drgač pa se lahk full kratka potegne.. Ko pa ne vemo kake podtalne veze majo tile izkoriščevalci, lahko tud kej takega blo..
Mushi

x;)x

jzt mam sone v dvojčku, luno v dvojčku, acs pa v vodnarju x;)x .

Ma ja sej sem se za to kr pripravljala...ravno za to ker sem vedela v naprej da je zanj denar problem...
Tukaj sem zaposlena od 11 mseca 2004...rekla sem da sprejmem tole službo predvsem zato, da se bom veliko naučila (računovodstva)...ker plačo je res slabo ponudil...saj veš kar bala sem se rezultata ko ga bom vprašala za prevoz...samo v sebi pa sem že vedela odgovor...ker ga že kar dobro poznam...njegove reakcije...Če samo tako povem smo imeli razpis za enega računalniškega tehnika...pa je vsakemu ponudil minimalno plačo...seveda da noben ni hotel priti...saj računalničarji so pa danes kar cenjeni kader...
Kakorkoli...jaz bom vsekakor še malo počakala...zdaj mi je rekel naj nardim poročilo koliko imamo prihodkov in koliko stroškov za vse 3 mesece tega leta...pa da bo po tem videl...Samo saj že zdaj vem da bo kaj zabluzil...
Če se ne premakne vsaj do poletja...(julij, avgust) potem bom morala premislit...ker ne bom sfolgala iz svoje plače še za prevoz sama dajat...saj če bi bila osnova večja bi že nekako šlo...tako pa pač ne...seveda je pa itak lažje plačat prevoz...ki je neobdavčen...kot pa višjo plačo dat...ampak on nebi nič od tega...

Prav marsa...saj bo že prišel čas...jaz bom pa tudi malo razmislila...kaj in kako xsrcx x;)x .

Hvala in Lp,

S x:)x

:sori:

u ja mushi hvala za opozorilo...to pa vem sem hodila na razgovore cca. 1 leto in poslušala svašta...
Če ne bo šlo drugače...bo treba zamenjat...pa škoda...ker mi je drugača ful fajn...samo to me pa moti...ker je tak škrtuh... :xx!:

Lp, S x:)x

:8): probaj na njegove strune zaigrat..preračunaj kok bo pršparal, če ne bo kršil zakonov...po zakonu pripada vsakemu ki je več kot 2km oddaljen-prevoz....

*pršparu bo kazen, pa prevoz z obrestmi x8Dx
....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

:o|o:

mah žal ni tako...ker sem jaz v Kranju v podnajemniškem stanovanju in tam nimam stalnega naslova...v LJ imam stalno prebivališče...

[quote name='Marsa' date='13. Apr 2005 ob 13:44'][post="418041"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]ma dbest si, to itak!!!! :palec: x:Xx[/quote]
[color="blue"]OOO, hvala... sem sforsirala tole... pa nisem hotla x!x x:Ix x:Xx

Ampak danes pa mi je vse tako [b]smešnoooo[/b].... :hepko: :frog: jao meni, kar krohotala bi se in krohotala... (pa ni nobenega zunanjega razloga; o notranjih pa tudi še nč ne vem xnckrivx x:px ).

[color="orange"][b]En čaroben dan VseM! [/b][/color]x:Xx [/color]

Angeli smo,

a le z enim krilom.

Da bi mogli poleteti,

se moramo objeti.

http://igrivavila.blogspot.com/

ma kul si, vedno se nasmejem ko te 'zagledam'.

Jaz te vidim zlo pozitivno, skratka, tako da - ti kar men verjem, imam kar zdravo presojo (praviloma, izjeme pa potrjujejo pac pravilo xDDx).

Picasso

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...