Skoči na vsebino

Napoved za 15. teden

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 55
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar
no, zdej sem pa tolk radovedna, da me bo skor konc xcivx ...selenčica, eno fotko, plis.... :inocent:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Deli na socialnih omrežjih

mene pa nč ne mede. čist vse mi je jasno. stojim na trdnih tleh... počutim se močno. xwizardx zram sebe mam pa enepar zmedenih dušc k bi jim rada pomagala. bomo vidl če so pripravljeni sprejeti pomoč x:)x
spet se mi je na bolš poslabšal

[color="blue"]Js sem danes tudi prav fajn volje. :flower: Naj bo, [color="red"][b]prosim, tebe zgoraj[/b][/color]xupx , cel vikend tak.

Bla pri zobarju. Zdaj že imam strategijo - in mi je na en dva tri popravil dva zoba. :palec: Sam je pa čoravo bitje. Če mu ne rečem, kaj je narobe, ne bo videl, kaj šele naredil. :vragec:

Je blo pa prav čudežno - nevte verjeli... res sem prosila angele, naj mi stojijo ob strani, ker bolečine res ne prenašam prav dobro in potem sem - tudi na prigovarjanje zobarja, "sprostimo lice, ... sprostimo obraz, ..." se toliko sprostila, da sem bila prav v enem posebnem stanju, ko bi lahko prec zaspala, če bi še malo se sprostila... sem se vmes spomnila na angele in se jim zahvaljevala ter jih opominjala, da naj še en grejo, ker še ni konec... pa seveda skoraj sem se začela režat, ker sem pri sebi hkrati tuhtala: madonca, a ti sploh hodiš kdaj k zobarju... kako naj sprostim lice, če mi vlečeš cel spodnjo ustnico nekam v daljave in širjave, no, a vidiš, kako dobro jaz to znam... x:px x:Dx x^x

Huh, hvala Stvarstvu, da me pazi! :2src:

Čudovitokrasnofantastičendanvamželim! Ole! [/color] :detelca: xflirtx :sorcerer: :love:

Angeli smo,

a le z enim krilom.

Da bi mogli poleteti,

se moramo objeti.

http://igrivavila.blogspot.com/

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...