spelca 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 Fantki imajo "lulcka", kaj pa puncke? To je cisto resno vprasanje. Pojma nimam, kako so moji starsi temu rekli. "Bomo namilili roke, pa trebuscek, pa hrbticek, pa... hmmm..., pa ritko, pa noge..." Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 A lulika ne bi blo OK? Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 Lula, lulika. Oprali bomo tvojo lulo ali luliko. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 so fantje vse povedal. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
spelca 26. april 2005 Avtor Prijavi Deli 26. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Lula, lulika. Oprali bomo tvojo lulo ali luliko. Sem probala, in Zala ni imela pripomb. OK, hvala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 Hihi, kaka tema. Sm vidu zdej pa, da vprašuje mlada mamica. Pa ja. Lulika. Mene so starši tud tko navadl.......lulek in lulika Se mi zdi čist ok. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 A se ne rece temu prčefelca??? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 intimni predel Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 hmmm lulika al pa češpljica,breskvica,naktarina... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>hmmm lulika al pa češpljica,breskvica,naktarina... ojej Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>intimni predel x!x Otrocku bi rekel: Bomo namilili tvoj intimni predel? Lulika pa lulcek Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> x!x Otrocku bi rekel: Bomo namilili tvoj intimni predel? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 Hah ha ha ha, ej mate fore. Ha ha dobra tema Jaz ji pa ker Mala rečem Pr sebi pa rečem, bomo tavelkega namilli Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 Aaaaaaaaa...zdej pa vem, kaj pomen MALA JE DALA! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
spelca 30. april 2005 Avtor Prijavi Deli 30. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>hmmm lulika al pa češpljica,breskvica,naktarina... Hmmm, ce zacnem govoriti o miljenju sadja, da ne bo potem Zala imela kasne cudne ideje pri mizi...Da ne govorimo o tem, da bi morda hotela svojo češpljico/breskvico/naktarino poskusiti... Bom kar pri "luliki" ostala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.