Skoči na vsebino

prenajedanje

Recommended Posts

• Komentarji 141
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

A pol psihicne bolezni niso bolezni?

Po tem sklepam:

sam tole še napišem pol pa bežim tle vn  : zboliš ko nekaj tujega vdre v tvoj organizem, bakterije, virusi...ali pa ko zarad določenih dejavnikov mutirajo tvoje lastne celice in nastanejo tumorji, razna rakava tkiva.....pri debelosti pa tega ni....
Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>sam tole še napišem pol pa bežim tle vn x:Dx :fizično zboliš ko nekaj tujega vdre v tvoj organizem, bakterije, virusi...ali pa ko zarad določenih dejavnikov mutirajo tvoje lastne celice in nastanejo tumorji, razna rakava tkiva.....pri debelosti pa tega ni....

evo sm popravla k nekateri dlako v jajcu išejo....

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Opa, zdej grem pa Todiki na zivce x:Dx

Se vedno pa ne vidis, kaj zelim povedati. Ampak je vseeno. Bolezen ali ne ( ceprav zame je), treba je v glavi poslihtat in to je to.

Super pol :palec:

Se neki sem nasla, pol pa konc:

Zdravila, ki delujejo na povečan apetit (Redux, Isolipan) opuščamo zaradi stranskih učinkov in neselektivnega delovanja (ne delujejo samo na apetit). Njihova slabost je tudi to, da delujejo, le dokler jih jemljemo, uporabljamo jih lahko le kratek čas, ko jih opustimo, pa njihov učinek preneha. Zdravila, ki preprečujejo vsrkanje maščobe, ker zavirajo encim lipazo, ki mora zaužito maščobo najprej razcepiti v prebavilih, da se lahko nato vsrkajo v kri. Pomožna zdravilna sredstva, ki večinoma povečajo občutek sitosti v želodcu ali pa pospešujejo pasažo vsebine skozi prebavila.

Guest sstane
<{POST_SNAPBACK}>Super pol  :palec:

Njihova slabost je tudi to, da delujejo, le dokler jih jemljemo, uporabljamo jih lahko le kratek čas, ko jih opustimo, pa njihov učinek preneha.

Žal je pri MAGIC SALT enako. :o|o: :sori:

Če jo samo gledaš, sploh ne deluje, ta vrag x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>Žal je pri MAGIC SALT enako. :o|o:  :sori: 

Če jo samo gledaš, sploh ne deluje, ta vrag x:Dx

aja :eek: jaz sm pa misla da je dost č jo mam na polici, pa jo sam gledam :inocent: čudno, pa skor sm se ž bl zdrava počutla...si mogu povedat :8):

Bora

Guest sstane
<{POST_SNAPBACK}>valda... človk se ne more upret x:Dx  x:Dx  x:Dx

zdrava se bolj zdravo sliš x:Dx  x:Dx

Prepozno, so mi že potrdili ta naslov :o|o: x:Dx

ZALOŽBA SALESALUTE SLOVENIJA STANE SEVČNIKAR ZDRAVA SOL KNJIGA O LEPOTI BOGASTVU IN ZDRAVJU CENA 1500 SIT

<{POST_SNAPBACK}>Sorry, sam tole z nikotinom je mimo primerjava.

.

uf tole še morm komentirat(ne morm iz svoje kože)

kadim in bi glih tok lahk rekla...kadim ker sem živčna, živčna sem zato ker me nihče nima rad/se ne počutim varno/boga sem....bla bla bla....bedarija!kadim ker sem odvisna od nikotina in nisem karakter da bi nehala in mi je pač velik lažje kadit še naprej, met mal slabo vest zarad tega in si vsake tolk rečt ja sej enkrat bom pa nehala...kot pa dejansko kej nardit in nehat....pr hrani je verjetn isto

Bora

<{POST_SNAPBACK}>Prepozno, so mi že potrdili ta naslov :o|o:  x:Dx

ZALOŽBA SALESALUTE SLOVENIJA STANE SEVČNIKAR ZDRAVA SOL KNJIGA O LEPOTI BOGASTVU IN ZDRAVJU  CENA  1500 SIT

Ta naslov je kar v redu Sstane! :palec: Za vsako stvar je potrebno nekaj narediti in ko pomaga, lahko rečemo, da so učinki magični. Poanta pa je samo v tem kaj se odločiš in v kaj verjameš. Če delaš stvari kot je treba, so pozitivni rezultati zagotovljeni! :palec: x:)x

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

<{POST_SNAPBACK}>Prenajedanje ni nobena moderna oblika ljubezni, ampak iskanje soli, ki je v tvoji hrani primanjkuje. Telo je namreč pametnejše od glave in se oskrbi z minimumom soli tako, da trpa vase tako količino hrane, da zadosti minimalne potrebe po soli. Ker pa sprejme s tem mnogo preveč kalorij, jih izloči z bruhanjem, raztopljeno sol pa obdrži. Tudi črepanje velikih količin vode ima enak namen, manj, kot je v njej mineralov, več je spiješ.

No, seveda, vode ni potrebno izločevati skozi usta, ker ima organizem bolj elegantno rešitev x;)x

Razumeš mojo razlago :8):

Stane stane... čist vse pa tudi ni v soli... :inocent:

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Pač pa, skoraj vse! x:Dx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

G Stane , vrjemiti mi , da imam več kot dovolj soli :vragec: :vragec: ......... in več kot dovolj prenajedanja za sabo :V: ,da je PRENAJEDANJE BOLEZEN PSIHE!

Ustaviš jo le tako , da sam sebi rečeš DOVOLJ! in začneš reševati probleme na začetku in ne na koncu!

PUNCE, NE DOVOLITE, DA JE VAŠ HLADILNIK , VAŠ NAJBOLJŠI PRIJATELJ :vragec: :palec:

Vsem pa priporočam za domače branje knjigo Sanje Rozman PEKLENSKA GUGALNICA! Mogoče , vas pozdravi ! LP vsem .. x:)x

Ne vrjemi tistemu ki glasno kliče LJUBIM TE, vrjemi tistemu,ki tiho prosi LJUBI ME!

Guest sstane
<{POST_SNAPBACK}>G Stane , vrjemiti mi , da imam več kot dovolj soli :vragec:  :vragec:  ......... in več kot dovolj prenajedanja za sabo :V:  ,da je PRENAJEDANJE BOLEZEN PSIHE!

Vem, če glava ne razume problema, se telo odziva instinktivno, da se zaščiti pred njo.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...