pikolino 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Drži, če ni prava Hja!Katera pa je prava? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hja!Katera pa je prava? Povej, kaj želiš doseči, oziroma, kak problem te daje, pa ti povem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 evo me...sm se prenažrla sladoleda.......ti ti jaz... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pikolino 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Povej, kaj želiš doseči, oziroma, kak problem te daje, pa ti povem Ma, enak kot vse na tem foromu. Pa bi rada nehala in zgubila enopar kilogramov.Samo te fore s soljo ne razumem Tui jaz blazno rada jem. Oz. se bašem, prenajedam... kakor hočete.Včasih cel dan zdržim z normalno količino hrane.... potem pa zvečer bum - žremo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ma, enak kot vse na tem foromu. Pa bi rada nehala in zgubila enopar kilogramov.Samo te fore s soljo ne razumem Glej, klikni na moj popdpis in si preberi knjigo na mojem forumu, pa boš videla v čem je fora okoli soli. Če te bo pa še potem kaj zanimalo, pa vprašaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 br jutro. evo tko k sem obljubila sem zrihtala številke. Sicer so vse v lj. ampak pokličte pa prašte, če majo tud kje drugje kšne skupine. tole so večinoma telefoni kamor pokličeš pa se pogovarjaš. Motnje prehranjevanjaMiklošičeva 14, Ljubljana - pon - sre: 8 -18- čet, pet: 8 - 12 01 434 72 61 01 434 72 62 skupina za samopomoč za ženske, ki imajo težave s prehranjevanjem svetovanje OA - overeaters anonymousoa - slovenska skupnost, p.p. 4244 Katra: 031 321 105 Asja: 518 46 17 Irena: 561 86 15 / 031 798 654 Anita: 031 364 408 je skupnost, ki pomaga podobno kot AA, če skrivaj bruhate, če ste predebeli, če vam ne uspe shujšati, če hrano odklanjate Takolele Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Celica 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 Aiwa, lepa hvala, da si se takole potrudila za stevilke. Sem si jih pridno prepisala... ceprav, sem pa ze naredila prvi korak in sicer, da sem bila vceraj pri psihologinji, ki se ukvarja z motnjami s prehranjevanjem. In morm rect, da mi je bla to najvecja muka, si sploh priznati da sem "bruhica" pogledati nekomu v oci in mu to povedati. sok terapija... ampak rezultat pozitiven. Vsaj nekdo ki ve. Sem pa opazila, da nisem bila zelo iskrena. So se stvari, pred katerimi si zatiskam oci, katerih se sramujem. Ampak se bom odprla. Pocasi se dalec pride ( baje ) No en lep pozdrav .... in speranto da nam uspe ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 oooo fuuul dobr! bravo! oh to si zdej že ful nardila. sej na te tulifone pa lahk pokličeš, pa noben nau vedu kdo si... pa lahk vse poveš... pa se pogovoriš. pa zih te bojo razumel... tko da sama pr seb mal razčistiš.čeprav je tole s psihologinjo super carica si Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 super, Celica! Sem vesela, da si se lahko pogovorila s psihologinjo .Jaz imam pa problem pri komunikaciji po telefonu, veliko lažje se pogovarjam v živo. Sem že hotela poklicat, pa nekako ne morem. No, na splošno imam problem, če moram poklicat po tel. že za kako rezervacijo, informacijo...ma, ne vem. vsekakor hvala, aiwa Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> No, na splošno imam problem, če moram poklicat po tel. že za kako rezervacijo, informacijo...ma, ne vem evo...sma že dve....mi je muka, pol pa moj mi stalno neki naročuje pa to poklič pa uno...men je pa kr slabo... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 Ja, meni se je to vedno zdelo čudno, ker ljudje imajo ponavadi problem s pogovorom v živo-no, midve sva pa že itak ugotovile, da se dopolnjujeva v orientaciji Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 pol si pa zamisliš situacijo...grema, se zgubima......pol je pa treba po telefonu poklicat :OO!: Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>pol si pa zamisliš situacijo...grema, se zgubima......pol je pa treba po telefonu poklicat :OO!: Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 hihihi kok sta posrečene jz sem pa ful čveka. na forumu, po telefonu in tud u živo... en sam bla bla bla bla me je Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>hihihi kok sta posrečene jz sem pa ful čveka. na forumu, po telefonu in tud u živo... en sam bla bla bla bla me je Dekleta, kar mene pokličite, da vas malo nazmerjam, kaj ga serjete Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Dekleta, kar mene pokličite, da vas malo nazmerjam, kaj ga serjete ma ja sam to še fali.... eni so se rodili brez okusa...vesti...kaj vem česa, midve sma se pač brez orientacije.....boh pomagaj za en normaln pogovor pa nujno rabim en ajkontakt, drgač mi je totalno bedno.... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Dekleta, kar mene pokličite, da vas malo nazmerjam, kaj ga serjete zakwa bi me pa ozmerju hihihi jz sem pridna... se že cel teden nisem prenažrla Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.