Skoči na vsebino

UK Camilla & Charles

ananta

Recommended Posts

• Komentarji 64
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Meni s epa zdita Charles in camilla dosti bolj usklajena, kot sta bila z Diano, ona je bila itak ena nevrotična baba, ki ga je v javnosti skoz z jokom izsiljevala, kar biu šlo vsakemu tipu na kozlanje, škorpijonu pa še toliko bolj... Se mi zdi, da v vseh teh letik, ko je s camillo še vedno zaznamo neko energijo med njima, čeprav camilla zgleda kot rotweiler, se mi zdi bistveno bolj zanimiva in privlačna kot Diana - blond bambi s tistimi izbuljenimi očmi....
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>

da se je bejbi skoz nekaj trgalo in vse, + cist drug stos - zenskice, frizurce, oblekce, 'skupi' gledat romanticne limonade, recimo... xrolleyesx

On je pa hotu 'skupi' - konje jahat, pa o naravi se zgovarjat, pa slikat v miru.

In tega diana ni razumela in ni mogla provajdat, kamila pac.

Marsa, a se tebi ne zdi to čudno - glede na to, da je bla Diana rakica? Me mamo pa ja rade konjčke, pa naravo, pa travnike, pa kmetije in ptičke.... ????

Al je blo samo to, da je bla premlada in se je hotla izživet? :ermm:

SI SAPIS SIS APIS.

http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg

strelec/vodnar, ne vem kaj od tega luna, asc..morda luna v vodnarju, ko je imela res tole, se ven metat za folk, to ni bil sam imidz.. no to je itak rak (no in to pomen celo vladar sonca v vodnarju, ce sem si prav zapomnila), sam tko... nekak v globalu, je pac tud vodnar...

strelc pa pac sploh... novosti, tujina, stiki, kontakti, pa mal kaj bodo drugi rekli pa kaj je 'in' pa vse..... on (Ch) pa bi tam... na svojem ozemlju prckal, imel ene par frendov, 'zvestezev', obcudovalcev... a mu je to dost... ne rab tolk 'Sveta' - pravzaprav ga po mojem Svet obremenjuje.

Diana pa je hotla Svet.

Camila pa hoce Charlesa. x:o)x

In konje. In naravo. :vio:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

pol bo pa vodnar tisti, ki jo je ven metal....

ker ma podobno kot jaz, ki sem tut strelc asc, pa kljub temu pravim, da bi blo najlepš imeti eno hiško na deželi, pa ovčke redit x:)x

mogoče bi mogla pa jest čarlija srečat x:o)x x:Dx x:Dx x;)x

a veš kaj je zanimiv - tamal William je tut rakec, pa še umetnostno zgodovino študira

... bo že nekej na tem, da nam ležijo take stare,romantične reči x^x

SI SAPIS SIS APIS.

http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg

:eek: :eek: Jaooo..kva vse tlele piše....matr'... :o|o:

Ma po moje je tkole. Če se postavim v Dianino vlogo, bi vsekakor podkurila enemu vsemogočnemu škorpijončku, maminemu crtljivcu, ki bi me izrabil zato, da mu rodim otroke. :devil: Na kakšen način; ali z jokom ali kako drugače, ne vem, ker nisem bila tam. Vsekakor bi vsaj začasno postala neuravnovešena. :inocent: Je pa res, da je to "kurjavo" plačala z življenjem. :O:

Če se dam v Camilino vlogo...hja, kaj vem...po svoje ima prav, če je toliko let seksala za plotom, naj vsaj zdaj, na stara leta leži na svileni postelji. Charls tako ali tako že gleda drugam, ali mu pa sploh ni...ma kaj vem..eno sranje vseskupaj...

Ampak zame sta obe bejbi, Diana in Camila. Vsaka po svoje... Bambi in rotwailerji so pa podle žalitve...

Ampak pravim , karma je karma...

Dum spiro, spero.

x:Dx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Kroži po mailih,podobnost pa je zgolj naključna! x;)x x:Dx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...