loncek1 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 ti gre kdo na žvce in ne veš zakaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Ja. Jaz. In vem zakaj. :xx!: Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja. Jaz. In vem zakaj. :xx!: ...zakaj ? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
loncek1 14. april 2005 Avtor Prijavi Deli 14. april 2005 zakaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 One word. NEODLOČNOST. :xx!: ......ribja najboljša prijateljica... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>One word. NEODLOČNOST. :xx!: ......ribja najboljša prijateljica... To ni stvar v Ribah...v samim nam !! Vse se da premagat...tud neodločnost ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
loncek1 14. april 2005 Avtor Prijavi Deli 14. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>One word. NEODLOČNOST. :xx!: ......ribja najboljša prijateljica... to pa res ni zavidanja vredno...zaupaj v kateri smeri te tare ta neodločnost? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Don't tell me! :xx!: sam je pa tko. ce sm sam nism neodlocen. k sem v kompi z drugimi pa dogaja. pa tudi takrat ne, ce poslusam sebe. druga zadeva je UM - on dela to, ponavad. ego zaje.an.Tretja pa je NAGIB : zaba skoci in ima v zraku cas razmisljat kam bo pristala. Clovk pa zaradi ziherastva, zaradi tega ker noce nositi podleice, odgovornost, zaradi tega, ker zacne tuhtat, v keri varianti bo on na bolsem etc... postane neodlocen. :xx!: cist mem.no, pac, ampak tudi tako dogaja. najvecji fak je pa UM, ki vse to pocne. namesto, da samo smo in storimo po nagibu, zacne on komplicirat, etc... ribe so v tem mojstri... res je lahko to zelo dobra lastnost za nektere druge zadeve, saj imeti sposoben um je tudi faj za kaj... sam v igrico ega se je zoprn zaplesti no.----------One word. NEODLOČNOST. :xx!: ......ribja najboljša prijateljica... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 a to je ribje? a kdo kup mojo ribo? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 Eh to ni sam ribje.V men je murje tega, pa nimam niti enga planeta v ribah. Mam pa murje dvojckov. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 Meni tudi Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 No meni pri sebi NE gre na zivce neodlocnost.Pravzaprav mi ne gre nic tako zelo na zivce pri sebi (ker ce bi mi slo, bi delala na tem, da to odpravim).Sploh nisem neodlocna (pa blazota v ribah). Kaj mi gre pa na zivce?Pusijevstvo pri folku. Brezjajcnost. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 Če mi gre kaj na živce itak povem , če pa grem komu jaz, pa se naj tud zjasni Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 tko dolgoročno, trajno mi u bistvu nč ne gre na živce...se mi zdi zguba cajta s tem se ukvarjat...se pa najde vsake tolk cajta kej, k me recimo mot...sam to je bol prehodno...na živce mi gre če mi gre kej na živce zato se probam čimprej iz tega spravt... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 zakompleksanost pri meni. odlocna sem...no ja, za tiste stvari, k se mi zdijo pomembne. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
p!sces 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> Kaj mi gre pa na zivce?Pusijevstvo pri folku. Brezjajcnost. Tud js sm riba, neodlocnost je mal tko tko .. bedno ucas, sam se da preoblikovat to...Tole mi gre pa res nazivce kar je Marsa povedala....Direk to... L. Citiraj in the beginning there was Nothing... and Everybody was happy. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
atubbuta 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 RACUNALNISKI PROGRAMI ! Citiraj Bodite SPONTANI, ISKRENI in POSTENI.Ne igrajte UMAZANIH IGER oz. CUSTVENIH MANIPULACIJ.S tem NIKOGAR ne osrecite; tudi SEBE NE.Kdor pa zeli biti NESRECEN, si lahko se vedno poisce sebi enake. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 aja saj res!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Microsoft! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
atubbuta 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>aja saj res!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Microsoft! Pa ne le Microsoft, tudi Mac in razni Adobe, Archi-CAD, .... Citiraj Bodite SPONTANI, ISKRENI in POSTENI.Ne igrajte UMAZANIH IGER oz. CUSTVENIH MANIPULACIJ.S tem NIKOGAR ne osrecite; tudi SEBE NE.Kdor pa zeli biti NESRECEN, si lahko se vedno poisce sebi enake. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 no meni mac ne gre (na zivce).sam zarad kompatibilnosti (z 90% folka) uporabljam pac pc, sicer imata pa oba mac-e in je to cist nekaj druzga jasno.vem ker sem ga imela. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
atubbuta 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>no meni mac ne gre (na zivce).sam zarad kompatibilnosti (z 90% folka) uporabljam pac pc, sicer imata pa oba mac-e in je to cist nekaj druzga jasno.vem ker sem ga imela. Tudi jaz vem, ker delam z njim Res pa je, da malo manj najeda od PC-ja! Citiraj Bodite SPONTANI, ISKRENI in POSTENI.Ne igrajte UMAZANIH IGER oz. CUSTVENIH MANIPULACIJ.S tem NIKOGAR ne osrecite; tudi SEBE NE.Kdor pa zeli biti NESRECEN, si lahko se vedno poisce sebi enake. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
PIJAkoma 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 Na zivce mi grejo neumna vprasanja!!! Citiraj [url="http://lilypie.com"][img]http://bd.lilypie.com/YsOMp1/.png[/img][/url] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 Ignoriranje! :xx!: Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 Čigavo?? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 Ni važno,sam na splošno...sploh pa mi gredo nerasčiščene zadeve na živce,ko se kdo kar glupega naredi kot da nič ni blo...fak,to pa kr popizdim! Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.