Guest sstane 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ignoriranje! :xx!: Saj si nova, te ne poznajo, ne pa ignorirajo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ni važno,sam na splošno...sploh pa mi gredo nerasčiščene zadeve na živce,ko se kdo kar glupega naredi kot da nič ni blo...fak,to pa kr popizdim! Ja, to pajz tud mrzim! Podn! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Freya 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>One word. NEODLOČNOST. :xx!: ......ribja najboljša prijateljica... hoj, katja mi vodni stvori (riba - raca - rak, ups, riba - škorpijon - rak ) smo pač taki včaših... (prevečkrat :xx!: ) zato pa mamo druga znamenja, da nas ven iz lupine vlečejo (vas iz luskin, nas pa iz oklepa ) heh, pa saj je že to dobr, da se tega zavedamo... in poskušamo omilit, če ne že odpravit , tko da - radi se mejmo Citiraj SI SAPIS SIS APIS. http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Freya 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kaj mi gre pa na zivce?Pusijevstvo pri folku. Brezjajcnost. men tut. zase se je treba borit, ne pa čakat, kaj ti bo "podarjeno" z neba (okej, sej ti je v bistvu vse dano, sam najslabš se je v kot zavlečt pa jokat in tarnat!) ce pa pomislim, kaj mi gre na jetra pri meni.... to, da sem kronični zamudnik (za stvari, ki niso ravno življensko pomembne - evo, se že opravičujem, again :xx!: ) Citiraj SI SAPIS SIS APIS. http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.