loncek1 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 men je "spet se mi je na bolš poslabšal" Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>men je "spet se mi je na bolš poslabšal" ...enako ! Kljub temu moj mi je nekaj posebnega...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Pojma nimam... tut enga se ne spomn'm Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
loncek1 14. april 2005 Avtor Prijavi Deli 14. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pojma nimam... tut enga se ne spomn'm poglej mal po forumu... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
loncek1 14. april 2005 Avtor Prijavi Deli 14. april 2005 ...dan je prekratek, da bi bil sebičen... ...ta mi je res všeč... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Moj, zato ga pa mam Pa od ribice. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>...dan je prekratek, da bi bil sebičen... ...ta mi je res všeč... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 O Mich, a res? Hudo.... se mi kr fajn zdi.... Tvoj je ful pozitiven. Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 kwa se zdej kle neki greste. sej je čist jasno da je MOJ najbolši. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 Nosorogov:"Za srecno otrostvo ni nikoli prepozno."Ko to preberem se pocutim zlo special. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 meni pa je moj. Rajši ga imam v slikicah, da VAM lahko domišljija deluje in si mislite kar si hočete Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 meni pa zdajle pride na misel Onixov podpis, tezko pa recem, ce je ravno najboljsi. Ja, pa od Cosme... (jaz te mam tak rada)... *bom zdaj bolj po0zorna se na podpise. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>men je "spet se mi je na bolš poslabšal" tudi meni.. aiwa si važna zdej, ko maš fajni podpis? Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 najvažnejša aiwa carica! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 men je pa od misti najbl všeč... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 Meni je pa moj najbolj všeč Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 men pa od mitje. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
p!sces 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 Ne vem, ce ma kdo ta podpis, ampak vseen: "i love you" L. Citiraj in the beginning there was Nothing... and Everybody was happy. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 ja, cosma ga ima, v bistvu: jaz te mam tak rada. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
atubbuta 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 Vsec mi je bil moj predprejsen: "Vse kar rabis je divje veselje in ples" Ampak more bit mau spremembe. Se bom se odlocil ker podpis tukaj mi je najbl vsec. Citiraj Bodite SPONTANI, ISKRENI in POSTENI.Ne igrajte UMAZANIH IGER oz. CUSTVENIH MANIPULACIJ.S tem NIKOGAR ne osrecite; tudi SEBE NE.Kdor pa zeli biti NESRECEN, si lahko se vedno poisce sebi enake. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 "I don't need drugs to make my life tragic" Tega sem mel včasih Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 vsakemu je svoj všeč, ker drugače ga nebi imel Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amelie 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 moj, sej zato sm ga pa izbrala, a ne aja, pa tale mi je tut full hud: dum spiro, spero Citiraj There's nothing impossible to him, who will try! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 Men pa: Če je glasba hrana ljubezni, potem igrajte! Jz to skoz upoštevam! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Men pa: Če je glasba hrana ljubezni, potem igrajte! Jz to skoz upoštevam! si še lahko bolj predvidljiv??' Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.