triple x 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>si še lahko bolj predvidljiv??' Zlo težk, sam se trudm! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. april 2005 Prijavi Deli 16. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>vsakemu je svoj všeč, ker drugače ga nebi imel ja valjda. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liv 16. april 2005 Prijavi Deli 16. april 2005 Men je pa najbolj vsec od Ksantipe007- Potrebna sem kot Sahara vode. Zalij me s svojim sokom in poteši mojo žejo! Mi je takoj v uč padu. Jaz pa nimam še nobenga, ker nič takega kar bi hotla met še nisem našla al pa se spomnila. Ob priliki... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 17. april 2005 Prijavi Deli 17. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Men je pa najbolj vsec od Ksantipe007- Potrebna sem kot Sahara vode. Zalij me s svojim sokom in poteši mojo žejo! Mi je takoj v uč padu. Jaz pa nimam še nobenga, ker nič takega kar bi hotla met še nisem našla al pa se spomnila. Ob priliki... Hehehehe,moja švestr zna, ni kej! Če rabš kak namig kr no vpraši, ti bo že svetvala! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 17. april 2005 Prijavi Deli 17. april 2005 Všeč vse, kar je povezano z LOVE!!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 17. april 2005 Prijavi Deli 17. april 2005 OOOOOO Jas vas mam tak rada Meni je tudi Aiwin svetski, pa Nosorog jih ima take lovske, se vedno režim, pa Matejin je qulski ...say cheese its a cosmic camera! Meni so všeč kratki sporočilni, udarni. One pesnitve, prebereš pa pozabiš, razen če nisi mahnjen na citiranje citatov, kot to radi počnejo študentje politologije in sociologije Nekaj jih je tudi vprašalo, kaj pomeni iz zelene žoge. Namesto stola, uporabljam zeleno žogo, ko sedim za PC-jem, to je vsa filozofija in ni nobenih zelenih, malih, vesoljčkov naokoli. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. april 2005 Prijavi Deli 17. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>pa Matejin je qulski ...say cheese its a cosmic camera! dbest, saj res! men tud! Aiwin pa mi je prevec duhovit, ko se ravno tega skoz omenja.Tko, hm... prevec 'ocitno' duhovit... sahara pa tole - se mi zdi pa mal... nenavadno, v bistvu... kaj pa kaj taka oseba sporoca tkole v lajfu, ki ima tak podpis?Da ima seksualne tezave?No jaz bi tko zakljucila, sam najbrz je itak sam zajebancija, ne saj itak kao je... sam vseen - zakaj pa glih tole?Po mojem to ni res, recimo.Po mojem ce bi kdo bukvalno prevec tole dojel, da bi tale sahara nenadoma postala morje itself, nic vec bla potrebna sahara... Znam je tebe, tico, ksantipa. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
atubbuta 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> Ti pa skoz iste smeskote uporablas. Citiraj Bodite SPONTANI, ISKRENI in POSTENI.Ne igrajte UMAZANIH IGER oz. CUSTVENIH MANIPULACIJ.S tem NIKOGAR ne osrecite; tudi SEBE NE.Kdor pa zeli biti NESRECEN, si lahko se vedno poisce sebi enake. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
atubbuta 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 Po mojem ce bi kdo bukvalno prevec tole dojel, da bi tale sahara nenadoma postala morje itself, nic vec bla potrebna sahara... Znam je tebe, tico, ksantipa. Ja logicno! Modelka hoce met ravno pravsno mero adrenalina. Citiraj Bodite SPONTANI, ISKRENI in POSTENI.Ne igrajte UMAZANIH IGER oz. CUSTVENIH MANIPULACIJ.S tem NIKOGAR ne osrecite; tudi SEBE NE.Kdor pa zeli biti NESRECEN, si lahko se vedno poisce sebi enake. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 Ja ja, saj stekam... saj je kao fora... v bistvu te kao shokira pa tko, cist dela.sam... je podpis, vseen...a ti pase sto milijonov os-ev recimo dobit a la - ejjo, jaz te lohk fajn potesim, ker sem taprav dec. pa taksno...ce das taksno ven, taksno pol tud dobis. Drugac se pa strinjam in ce moram izbirat, je tud men bolj vsec zajebantska fora kaksna kot pa smisel lepote je v srcu al kaj jaz vem, pac nekaj ki se slisi ful lepo. Sam... no ja, kaj me briga, konc koncev, sam ker mamo glih temo, pa ker ste ravno tega izpostavili, sem pac se jaz povedala, kaj se mi zdi. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>men je "spet se mi je na bolš poslabšal" tale je legendaren ja ... hehe Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 hwala hwala... vidm da bom mogla počas spremenit.... hehehehe Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 Aiwin ni švoh, samo,meni pa je še vedno moj Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 Jst bom tud kajga druzga mogla dat...hihi, pa čakam, da se mi kaka pametna misel utrne....kr čaki, revca! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 čakam, da se mi kaka pametna misel utrne....Drzimo pesti! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 Držala pesti...bumf, mi je ušlo in sm te po nosu! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 AAAAAAAAAAAuuuuuuuuaaaa, kok boli! Mas pa ti ene energije v sebi.Bi mogla najti en način da spraznis mal te ventile, ne pa da se na nic hudega slutece dobrohotne clovecke spravljas. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 pikica spet si poredna! boš dala mir!se na revčke spravlaš. pejd greve raj na en pir Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 Ja Pikica!!Seskajo me lahko samo tisti s katerimi se zmenim, pa se to samo po ritki!!A ne aiwa?(in to zelo dolgooo...) Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 tok dolgo dokler nauš mel plavo ritko Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 A oblubis??? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 kdaj maš cajt? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 Vsak dan od 6:00-8:00 in od 14:00-24:00Sobote:vsaka soda sobota 6:00-odvisno od tega kok bos mela energije Nedelja: 6:00-odvisno od tega kok bos mela energije Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 hehehehheheheheheheheebom jz kr že ob 5ih pršla Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 To, bejba...pa fajn ga nabuti, še namest mene, da se bo nehu širokoustit...poba...pf.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.