Samson23 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 Se za tebe, pa se za ocita, pa se za mamico...za vse me naseskaj, sem bil zelooo poreden. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 hihihihi se že fuuul veselim.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 The pleasure is all mine! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 ne pa ne. mau je tud moj Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 OK, no nej ti bo.The pleasure is 99% mine!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 ti pa ne prvoščiš drugim užitka? sam zase, a? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 ejjejjej, kaka cveka si ti, aiwa... x:Dx pa ti lohk sto milijonov cvekarij odpremo, pa ne bo nic zaleglo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>ti pa ne prvoščiš drugim užitka? sam zase, a? Jah prvoscim, prvoscim.A pol hoces, da se jaz tebe mal naseskam? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 jaz sem urednik drugac, Samson - mene se ne zignorira kar tkole, ce uletim s cim taksnim. Pravim da se spokajta v Cvekarije. :|||||||||||||||| Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 Ja mami! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 OK sine, sam da sva zmenjena. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 Haha, Lia ma dobrega.... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 ja, moj, ne Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 sm pogledala tvoje fotke. super Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 thx Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 I am a human being: Do not fold, spindle or mutilate. Glej,glej, koga vidim! :-o :-)) Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ti pa skoz iste smeskote uporablas. Če me pa skoz trga, pa skoz sem zalublena.... hi hi....... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 Od kje so pa ti poskakujoči smeški? Jaz jih ne vidim?? Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Od kje so pa ti poskakujoči smeški? Jaz jih ne vidim?? - pod unimi smeškoti, k pojejo.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 A me ti malo zezaš?? Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>A me ti malo zezaš?? Klikneš prikaži vse... ,pod temi običnimi smeški. Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>A me ti malo zezaš?? Ne ne zezam.... Klikni na Prikaži vse. Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 Hvala, mi je že Mateja povedala! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 Trenutno mi je Julijanin ful všeč, ker citira mojo naljubšo knjigo...od tu tudi vzdevek Pika pikica....nočem odrast! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.