Skoči na vsebino

stranpoti

loncek1

Recommended Posts

Predvsem moram poklicati koga po telefonu, pogledam na lnf samo za minutko x:Dx x;)x x:px , odigram samo eno igrico, skočim ven na hitro v trgovino...še koga pokličem....hmmmm eh, še bi se našlo.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Deli na socialnih omrežjih

ja, recimo zdaj že nekaj dni visim na LNF namesti da bi pisala diplomo

:vio: :vio: :o|o: xrolleyesx

nej me en že dol spodi, za božjo voljo x:Dx x;)x

Marsa, prosim, da blokiraš moje upor. ime x:Dx x:o)x :P x:Dx

SI SAPIS SIS APIS.

http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg

Kar se tice ucenja...ja, vse okoli mene MORA bit pospravljeno. Samolepilni listki pripravljeni, markerji, kuliji in vse mora biti tiho. Prej grem se na lnf in kak mejl prebrat ( in zavlecujem...cez 15 min se grem ucit, cez 15 pa res...no ok...cez pol urce...itd). Pol k se enkrat usedem, je pa dobro. Samo ce nacrtujem ze uro, ko se bom zacela ucit, imam vedno v glavi da bo ene pol ure kasneje x:o)x Ce je pa snov, ki me zanima, pa itak sproti delam cist.

Ostale, totalno neprijetne stvari, pa raj prej, da se cimprej resim.

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

<{POST_SNAPBACK}>jaz pa če se la da krivine hvatam....ne počni danes, kar lahko preložiš na jutri x:Dx

:palec: Tud jaz sem taka. Ponavad pred velikimi podvigi enga pokadim x:Dx , premislim zadevo (če je tisto kar moram narest res nujno potrebno, ali lahko preložim na jutri), se lotim zadeve (ampak se vseeno še enkrat vprašam x?x , če je nujno) in ko zadevo opravim se seveda nagradim. Tako za motivacijo, za naslednič. x:Dx V glavnem vse odlašam do onemoglosti. x:Dx Zato se mi zgodi, da kak avtobus zamudim, ker si zmeraj rečem, da mam še minutko. x:Dx x:Dx x:Dx

V sili se človek prelevi v genija.

Yann Martel

<{POST_SNAPBACK}>Enako tudi jaz.  :o|o:

hoj Mystica, sotrpinka :palec: x;)x

kaj pa študiraš?

ponosno javljam, da sem čez vikend (ker nisem bla na LNF :vio: x;)x ) spisala celih 10 strani, juhuhu.... še ene 2x tolk, pa bo zrela za oddajo... can't wait x:px x:px

sm pa ugotovila, da jih je imelo kar nekaj v tem obdobju težave z navdihom (tudi sama sem bila med njimi), sedaj pa je steklo... hvalabogu. In skrajni čas- sem že skoraj rekla fantu, da mi mora zaklenit internet x:Dx x:Dx

SI SAPIS SIS APIS.

http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg

<{POST_SNAPBACK}>

Marsa, prosim, da blokiraš moje upor. ime  x:Dx  x:o)x  :P  x:Dx

Kje pa, nasprotno, zelo me veseli, ko si spet okol! x:Xx :palec:

<{POST_SNAPBACK}>Kar se tice ucenja...ja, vse okoli mene MORA bit pospravljeno.

mene tud zivcno dela, ce je vse razstelano, moram pospravit mal pa tko najprej, (se) mal 'uredit'...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Uh jaz bi mel tut eno tako zeljo kot freya.Danes sem mel cilj napisat 5 strani diplomske...ostal sem pri eni in pol. :o|o:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Lahko to rect.Tezje izvest. x:Dx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...