tigryca 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 Zelo lepo je napisala daisy. Imam takšno delo da smo plačani po prometu, zato naletim na veliko foušije, metanja polen pod noge. Če bi delali timsko bi nam šlo res lepo, ampak kaj ko je to le teorija. Nekateri so sposobni narediti marsikaj, ali vse, da pridejo na vrh. Če pa že nimožno da so na vrhu, pa onemogočajo druge, če že oni niso uspešni.Te stvari me zelo prizadanejo.Sicer pomislim, kako so šele oni ubogi v sebi da to počno.No pa mi ni ravno v veliko tolažbo, ker sem bila velikokrat tarča le tega. LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
daisy 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 Zahvaliti se... res je. Poznam primer, ko so nekoga v podjetju tako j..., da je bil čisto sesut in tudi poslovno ni imel pojma, za kaj gre... Potem je pa lepo naštudiral stvari, razčistil in dal odpoved, si ustanovil podjetje in mu gre dobro.... Če ga ne bi spravili do roba, se zlepa ne bi osamosvojil in bi kar še životaril tam in si trgal živce.Rekla sem mu, da jim mora nesti pušeljc in šampanjec v zahvalo... pa me ni razumel, v sebi ima še toliko sovraštva in zamere.... je mislil, da se mi je sfuzlalo.... Teamsko delo pa si znajo nekateri včasih krasno predstavljati. Saj poznaš izraz šlepar, a ne?.... Takih mrgoli, ti pa delaš..... Super.V službi je dostikrat težko ravno zaradi nezdravo ambicioznih (na škodo drugih) ali pa (še bolj zoprno) zakompleksanih ljudi. Oboji iščejo način, da bi bili pomembni ne glede na sredstva. Vesolje podpira tudi služenje denarja in biti bogat, če je pošteno zasluženo. Denar je energija in je pretočen kot vse ostalo. Tisti, ki pa tega ne znajo, dostikrat grenijo življenje drugim. Želja po kraji "energije",ker sami ne znajo do nje ... tako ali drugače. Citiraj Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tigryca 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 Tudi sama sem takšnih misli. Tudi mene že nekaj časa vleče na "svoje". Zavedam se, da me takšne stvari krepijo, da jih pač moram doživeti na svoji poti do cilja, ki si ga želim.Mene je že enkrat skoraj prijelo, da se bi jim zahvalila, pa bi me najbrž imeli za ...kaj pa vem kaj...Ampak takrat ko si pa v takšnem položaju je pa blazno hudo in težko. No in tu sem sedaj, še sreča da vidim svoj cilj, vendar še ne vem natanko kako bom prišla tja.LP Dajsy in ostali Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
daisy 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 Ti samo neguj svoj cilj, to je najvažneje. Krasno je, da ga imaš!Sprosti se, kolikor moreš in pusti intuiciji svojo pot. Vodila te bo. Zaupaj.Če je človek sproščen, mu vse dela sto na uro, domisli se novih izhodov in stvari, ki mu pri zablokiranem telesu ne bi prišle na misel. Seveda je težko in ful zaj... :xx!: Samo- saj veš... česar ne moreš spremeniti, sprejmi, kar lahko spremeniš, spremeni. In probaj ločit med enim in drugim (mejo je pa seveda težko določit- ampak sčasoma jo začutiš) Citiraj Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>...Sprosti se, kolikor moreš in pusti intuiciji svojo pot. Vodila te bo. Zaupaj.Če je človek sproščen, mu vse dela sto na uro, domisli se novih izhodov in stvari, ki mu pri zablokiranem telesu ne bi prišle na misel.... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 Daisy... .....tole šlo v moj lunin koledarček.... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tigryca 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ti samo neguj svoj cilj, to je najvažneje. Krasno je, da ga imaš!Sprosti se, kolikor moreš in pusti intuiciji svojo pot. Vodila te bo. Zaupaj.Če je človek sproščen, mu vse dela sto na uro, domisli se novih izhodov in stvari, ki mu pri zablokiranem telesu ne bi prišle na misel. Seveda je težko in ful zaj... :xx!: Samo- saj veš... česar ne moreš spremeniti, sprejmi, kar lahko spremeniš, spremeni. In probaj ločit med enim in drugim (mejo je pa seveda težko določit- ampak sčasoma jo začutiš) čudovito... Danes sem že naredila Velik Velik korak, se pa zavedam, da je to le začetek. Energije dovolj. Lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.