Skoči na vsebino

kaj bi storil če te kdo udari

loncek1

Recommended Posts

Absolutno... sestrelim ga na koscke... prebutam, seseklam, na uch... :ph34r: :blackeye: prva ne udarim...ziher udarim pa zadnja... x^x

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Deli na socialnih omrežjih

No, to je sam blebetanje. x;)x K nkol ne veš na koga naletiš in nkol ne veš kter obleži, verjem, mam izkušnje v obeh variantah. x;)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Mah ja...sej ves, da me je sam gobec...bi tekla, che bi bilo gusto... normalno... x8Dx :palec: x:Dx

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Jaz mislim, da se bi v večini primerov umaknil x^x . Se mi danes zdi bolj modro. Svoje moškosti ne rabim dokazovat s pretepom. In tega ne bi vzel kot ponižanje, strah. Ker vem kak sem, v bistvu. Nerad se tepem, že 100 let se nisem, kot pubec sem jih zaradi strahu in nesigurnosti fasal enih parkrat, dokler se mi ni 1x čist scotal......in sem ugotovil, da je strah brez veze, med fajtom tak ne čutiš nič, absolutno nič......sam po fajtu si ves adijo lohk. Tak da.....samo res v situaciji, ko se temu ne bi mogel nikakor izognit al ko bi moral branit sebe ali svoje drage. In takrat upam, da se mi bi scotalo do konca, če se že treba bincat.... :o|o:

K. Čapek

Hihi.....ena moja 1x ni dovolj hiter laufala, pa so jo dobli........Me je bloh strah k prasca pred kolinami, sam nism mogu drgač k se vstavit in vrnit.....so njo spustil, sam pa sem pol obležal.... :o|o:

K. Čapek

<{POST_SNAPBACK}>Hihi.....ena moja 1x ni dovolj hiter laufala, pa so jo dobli........Me je bloh strah k prasca pred kolinami, sam nism mogu drgač k se vstavit in vrnit.....so njo spustil, sam pa sem pol obležal.... :o|o:

:O: :O: :O: :V: :V: :V: :V: :V:

Če pa česa ne morem, je pa to nasilje... :sori:

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

Men pa je tako...od kar sem čist noter padu, kar se tiče fightov...oz. postal mojster borilnih veščin, sem v istem času dosegel nekaj kar ti najblj da v življenju, modrost in potrpežljivost ! x^x

Kljub temu, če bi prišlo do kakih provokacij...mislim, da ta težko me sprovocira, skoraj nemogoče, v glavnem par besed znajo človeka preusmerit iz Lev-a v pridnega jagenjčka ! x:Dx

Če pa le vidim, da ta grozi kaki ženski (udari) ali kakega otroka...pol pa iz mene izbruhne :vragec: ...in, če je le možno ga dam skozi brez večjih poškodb...enostavno mu primažem en ŠAMAR, kajti ta moj šamar zna tud vilco premaknit ! x:Dx :vragec: :palec:

Sem pa proti nasilju, to absolutno...(ring pa je že spet nekaj drugega, zame bolj kot en iziv), pač bojevnik ! x;)x :palec:

Peace & Love ! xcrossfingx xgoldfishx xrainbowx

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

Ti se moraš pretepu še posebej izogibat x;)x . Ne samo zato, ker se tvoja veščina npr. v kazenskem pravu v primeru, da koga poškoduješ, šteje skor kot da si uporabil orožje, ampak tudi zato, ker ni za zlorabljat svojega znanja borilnih veščin, mislim, da vas tako tudi učijo, tisti pravi mojstri. Poznam pa bedake, ki so šli trenirat sam za to, da so se pol mlatli.... :xx!: :xx!: Ja, če je treba koga nemočnega ubranit, pa just do it.... x:)x :palec:

K. Čapek

<{POST_SNAPBACK}>Ti se moraš pretepu še posebej izogibat x;)x . Ne samo zato, ker se tvoja veščina npr. v kazenskem pravu v primeru, da koga poškoduješ, šteje skor kot da si uporabil orožje, ampak tudi zato, ker ni za zlorabljat svojega znanja borilnih veščin, mislim, da vas tako tudi učijo, tisti pravi mojstri. Poznam pa bedake, ki so šli trenirat sam za to, da so se pol mlatli.... :xx!:  :xx!: Ja, če je treba koga nemočnega ubranit, pa just do it.... x:)x  :palec:

V Tajskem Boksu te nobeden ne uči, da tega ne smeš uporabljat...saj sam Budizem, ki je vera tega naroda in veščine, ti to pove...! x;)x

Je pa res, kar si navedel...saj jaz se tega najbolj držim...hočem povedat, da niti mi ni treba tega uporabljat...imam dar govora in modrosti...lahko rešim marsikaj z glavo, tako da v mojem primeru no panick !! x;)x :palec:

Poznam te primere, ki hodijo trenirat, da bi se lahk še bolj butali naokol...sam tega ne boš videl pri ljudeh v mojem levelu...! x:)x

Tisti, ki pa to počnejo...niso nič manj, kot navadni drekci, ko mislijo, da če trenira, da je bog ve kaj...a v bistvu ena punca s štiklico po piščali ga zloži brez večjih težav ! x:Dx :palec:

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

Hej,

sam nasilja nad ženskami in otroci pa ga ne morem... :vragec: in mal prej sem se peljal mimo ambulante...(pač mamica se je igrala z muco in kaj ji ni ta zabila noht v oko... :sori: na srečo nič hudega..par kapljic in jutri jo peljem do okulista, da pogledamo, za vsak slučaj, da ne bojo kake posledice) !! xcrossfingx xgoldfishx In kaj ne vidim plakat, kar po mojem ga imaste tud vi po kakih ambulantah...inp., da vsaka peta ženska je tepena in vsaka sedma posiljena !! :sniky: :vragec:

Sam to ne morem pogoltnit...bog ne daj, da se srečam s takimi primeri !!! :vragec: :vtz:

Ja. Tko je. Pa alkohol. Pa premal varnih hiš in vse oblik varnosti in zaščite žensk. Pa o tem ti bi lohk ure govoru, se pa mal zamisliš, k ziher so tud med najinimi znanci, mogoč celo frendi taki.....na zun pa se lepe delajo. :o|o: :xx!:

K. Čapek

<{POST_SNAPBACK}>Ja. Tko je. Pa alkohol. Pa premal varnih hiš in vse oblik varnosti in zaščite  žensk. Pa o tem ti bi lohk ure govoru, se pa mal zamisliš, k ziher so tud med najinimi znanci, mogoč celo frendi taki.....na zun pa se lepe delajo.  :o|o:  :xx!:

Jaz pa take ljudi takoj začutim...(mislim na tiste bližnje), ne morejo mi takih scen prikrivat...!! :sniky: In jim tud v faco povem, da so navadni gnoji !! :vragec:

Hm, kaj pa vem, dost delam z ljudmi in mislim, da jih znam kar dost dober ocenit, sam po vsem kar sem do zdej vidu in doživel, pa nisem čist prepričan v to. :o|o:

K. Čapek

<{POST_SNAPBACK}>:O: bi vrnil udarec x?x  xrolleyesx

ce ga jz s svojim mecem usekam, je na mestu :xx!: se z mano ni za hecat :vragec:

Bodite SPONTANI, ISKRENI in POSTENI.

Ne igrajte UMAZANIH IGER oz. CUSTVENIH MANIPULACIJ.

S tem NIKOGAR ne osrecite; tudi SEBE NE.

Kdor pa zeli biti NESRECEN, si lahko se vedno poisce sebi enake.

To je cist odvisno od situacije.

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Nism glih nek total fighter,sam če pa kdo začne, pa ponavad mahnem glih prov, da me ne več nazaj! x:px x:Dx na kozlanje pa mi gre če se kdo znaša nad beybami ali otroci. Tazga bi pa fentu,če bi ga vidu udart! :xx!:
[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...