loncek1 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 bi vrnil udarec Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> bi vrnil udarec Bi ga eskiviral, to absolutno...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Danes ne več. Sam, če bi me še 1x bi pa znal pol znoret..... Čeprav ne verjamem v nasilje, no way.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Absolutno... sestrelim ga na koscke... prebutam, seseklam, na uch... prva ne udarim...ziher udarim pa zadnja... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 No, to je sam blebetanje. K nkol ne veš na koga naletiš in nkol ne veš kter obleži, verjem, mam izkušnje v obeh variantah. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Mah ja...sej ves, da me je sam gobec...bi tekla, che bi bilo gusto... normalno... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Jaz mislim, da se bi v večini primerov umaknil . Se mi danes zdi bolj modro. Svoje moškosti ne rabim dokazovat s pretepom. In tega ne bi vzel kot ponižanje, strah. Ker vem kak sem, v bistvu. Nerad se tepem, že 100 let se nisem, kot pubec sem jih zaradi strahu in nesigurnosti fasal enih parkrat, dokler se mi ni 1x čist scotal......in sem ugotovil, da je strah brez veze, med fajtom tak ne čutiš nič, absolutno nič......sam po fajtu si ves adijo lohk. Tak da.....samo res v situaciji, ko se temu ne bi mogel nikakor izognit al ko bi moral branit sebe ali svoje drage. In takrat upam, da se mi bi scotalo do konca, če se že treba bincat.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 jaz sm tud zato da se beži čimdlje stran..pa čimbol hitr Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Hihi.....ena moja 1x ni dovolj hiter laufala, pa so jo dobli........Me je bloh strah k prasca pred kolinami, sam nism mogu drgač k se vstavit in vrnit.....so njo spustil, sam pa sem pol obležal.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Aja, pozabu.....tak da mam rad dolgonoge......in predvsem hitronoge. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hihi.....ena moja 1x ni dovolj hiter laufala, pa so jo dobli........Me je bloh strah k prasca pred kolinami, sam nism mogu drgač k se vstavit in vrnit.....so njo spustil, sam pa sem pol obležal.... Če pa česa ne morem, je pa to nasilje... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
loncek1 14. april 2005 Avtor Prijavi Deli 14. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Aja, pozabu.....tak da mam rad dolgonoge......in predvsem hitronoge. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Ne znam se tepst. Hodila na samoobrambo 100 let nazaj, mogoce bi se spomnila kaksnega trika. Da bi se pa prav tepla, pa ne...ni mi to. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Men pa je tako...od kar sem čist noter padu, kar se tiče fightov...oz. postal mojster borilnih veščin, sem v istem času dosegel nekaj kar ti najblj da v življenju, modrost in potrpežljivost ! Kljub temu, če bi prišlo do kakih provokacij...mislim, da ta težko me sprovocira, skoraj nemogoče, v glavnem par besed znajo človeka preusmerit iz Lev-a v pridnega jagenjčka ! Če pa le vidim, da ta grozi kaki ženski (udari) ali kakega otroka...pol pa iz mene izbruhne ...in, če je le možno ga dam skozi brez večjih poškodb...enostavno mu primažem en ŠAMAR, kajti ta moj šamar zna tud vilco premaknit ! Sem pa proti nasilju, to absolutno...(ring pa je že spet nekaj drugega, zame bolj kot en iziv), pač bojevnik ! Peace & Love ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Ti se moraš pretepu še posebej izogibat . Ne samo zato, ker se tvoja veščina npr. v kazenskem pravu v primeru, da koga poškoduješ, šteje skor kot da si uporabil orožje, ampak tudi zato, ker ni za zlorabljat svojega znanja borilnih veščin, mislim, da vas tako tudi učijo, tisti pravi mojstri. Poznam pa bedake, ki so šli trenirat sam za to, da so se pol mlatli.... :xx!: :xx!: Ja, če je treba koga nemočnega ubranit, pa just do it.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ti se moraš pretepu še posebej izogibat . Ne samo zato, ker se tvoja veščina npr. v kazenskem pravu v primeru, da koga poškoduješ, šteje skor kot da si uporabil orožje, ampak tudi zato, ker ni za zlorabljat svojega znanja borilnih veščin, mislim, da vas tako tudi učijo, tisti pravi mojstri. Poznam pa bedake, ki so šli trenirat sam za to, da so se pol mlatli.... :xx!: :xx!: Ja, če je treba koga nemočnega ubranit, pa just do it.... V Tajskem Boksu te nobeden ne uči, da tega ne smeš uporabljat...saj sam Budizem, ki je vera tega naroda in veščine, ti to pove...! Je pa res, kar si navedel...saj jaz se tega najbolj držim...hočem povedat, da niti mi ni treba tega uporabljat...imam dar govora in modrosti...lahko rešim marsikaj z glavo, tako da v mojem primeru no panick !! Poznam te primere, ki hodijo trenirat, da bi se lahk še bolj butali naokol...sam tega ne boš videl pri ljudeh v mojem levelu...! Tisti, ki pa to počnejo...niso nič manj, kot navadni drekci, ko mislijo, da če trenira, da je bog ve kaj...a v bistvu ena punca s štiklico po piščali ga zloži brez večjih težav ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Verjamem. Zato pa z veseljem pridem na tvoj boj v SG! Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Verjamem. Zato pa z veseljem pridem na tvoj boj v SG! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Hej,sam nasilja nad ženskami in otroci pa ga ne morem... in mal prej sem se peljal mimo ambulante...(pač mamica se je igrala z muco in kaj ji ni ta zabila noht v oko... na srečo nič hudega..par kapljic in jutri jo peljem do okulista, da pogledamo, za vsak slučaj, da ne bojo kake posledice) !! In kaj ne vidim plakat, kar po mojem ga imaste tud vi po kakih ambulantah...inp., da vsaka peta ženska je tepena in vsaka sedma posiljena !! Sam to ne morem pogoltnit...bog ne daj, da se srečam s takimi primeri !!! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Ja. Tko je. Pa alkohol. Pa premal varnih hiš in vse oblik varnosti in zaščite žensk. Pa o tem ti bi lohk ure govoru, se pa mal zamisliš, k ziher so tud med najinimi znanci, mogoč celo frendi taki.....na zun pa se lepe delajo. :xx!: Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja. Tko je. Pa alkohol. Pa premal varnih hiš in vse oblik varnosti in zaščite žensk. Pa o tem ti bi lohk ure govoru, se pa mal zamisliš, k ziher so tud med najinimi znanci, mogoč celo frendi taki.....na zun pa se lepe delajo. :xx!:Jaz pa take ljudi takoj začutim...(mislim na tiste bližnje), ne morejo mi takih scen prikrivat...!! In jim tud v faco povem, da so navadni gnoji !! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Hm, kaj pa vem, dost delam z ljudmi in mislim, da jih znam kar dost dober ocenit, sam po vsem kar sem do zdej vidu in doživel, pa nisem čist prepričan v to. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
atubbuta 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> bi vrnil udarec ce ga jz s svojim mecem usekam, je na mestu :xx!: se z mano ni za hecat Citiraj Bodite SPONTANI, ISKRENI in POSTENI.Ne igrajte UMAZANIH IGER oz. CUSTVENIH MANIPULACIJ.S tem NIKOGAR ne osrecite; tudi SEBE NE.Kdor pa zeli biti NESRECEN, si lahko se vedno poisce sebi enake. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 To je cist odvisno od situacije. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 Nism glih nek total fighter,sam če pa kdo začne, pa ponavad mahnem glih prov, da me ne več nazaj! na kozlanje pa mi gre če se kdo znaša nad beybami ali otroci. Tazga bi pa fentu,če bi ga vidu udart! :xx!: Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.