Skoči na vsebino

kaj bi storil če te kdo udari

loncek1

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>Nism glih nek total fighter,sam cˇe pa kdo zacˇne, pa ponavad mahnem glih prov, da me ne vecˇ nazaj! x:px  x:Dx  na kozlanje pa mi gre cˇe se kdo znasˇa nad beybami ali otroci. Tazga bi pa fentu,cˇe bi ga vidu udart! :xx!:

Ja itak.

Bodite SPONTANI, ISKRENI in POSTENI.

Ne igrajte UMAZANIH IGER oz. CUSTVENIH MANIPULACIJ.

S tem NIKOGAR ne osrecite; tudi SEBE NE.

Kdor pa zeli biti NESRECEN, si lahko se vedno poisce sebi enake.

Deli na socialnih omrežjih

hm, to je pa zlo tezko rect, kaj bi storil v dolocenem trenutku, ki ga morda, najbrz, sploh ne bo, v bistvu ne rabimo razmisljat o tem in vedet, kako bi reagirali.

Torej, cist razlicno, lohk bi sam sla, lohk bi ga v gobec sunla, lohk bi.... ne vem kwa, odvisno zakaj, kako, cemu... v kaksnih okoliscinah.

Ce bi dobila (jaz) histericni napad (kar je zelo malo verjetno), bi me skloftal recimo - in najbrz ga ne bi nazaj.

Me je pa ze en *** na gobec nekoc - in - nisem ga nazaj. Jih je bilo ful, nabacanih, pa se zlagal se je redarju, da sem rekla, spizdi bosanc - sem pa rekla sam spizdi (ko me je nekaj zaslatat hotel).

Sem pa koga tud ze nazaj in to ornk.

Drugac pa nisem za pretepanje in tud doma me niso nikol tepli.

In tud jaz ne tepem. ne sam da se mi zdi pod, primitivno in vse, se ne maram filinga udarjanja ob meso... nekak... se mi upira v bistvu.

tako da - ne vem, kako bi ravnala. Pojma nimam.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Odvisno od situacije.

Ce bi slo za nek respectful fight - tko casten boj kao - sem zravn.

Ce pa vids da s tem pridobis sam vec problemov, al pa celo pristanes na primitivnem nivoju in pokazes da nimas nic duhovne poti za sabo, pa ne.

Vsekakor pa grem v fajt za njo. x;)x

Vsekakor.

L.

in the beginning there was Nothing... and Everybody was happy.

<{POST_SNAPBACK}>Aja, sem rekel, da bi ga nazaj, če bi me kdo, no, če bi me Santos mahnil, ne vem, če bi mel cajt ga nazaj x:Dx  x:Dx

xsmokex xg:Dx Saj jaz te nebi nikol...pa ne sam tebe, nobenga ! xokx

Peace & Love x;)x :palec:

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

Name se je pa od bivšega tipa frend enkrat spravil,ampak jih je hitro nazaj pokasiral,sej sem bila čisto nežna. :blackeye: :fiju:

No,ampak enkrat sem jih pa tudi jaz dobila in nisem udarila nazaj...in to od svojega tipa. :xx!:

Drugače pa se ne tepem,no s sestro sva se velikokrat,ampak to bolj za šalo( xDDx :vragec: ).

Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within.

haha.

necesa sem se spomnila, pa ceprav ne gre glih za udarec, bom vseen se 1x povedala, se mi zdi, da mal 'pashe', vseen.

1x mi je ex tip nekaj zatezhil v enem plejsu in je bil precej pijan in nenadoma se je v njegovi roki zabliskal 'skakavac' in tip v shubu shtihne proti men z onim skakavcem, da sem mislila, da me bo kar zashtihal. :eek:

Nakar mi on z vso mozno ihto (zagrabi najprej, da me ni nic ranil) do konca razrezhe nek dzazen starinski 'krznen' (plastika sicer, neka imitacija, sam huda, zlatozelena, prelivajoca, z rdeckastim ovratnickom, kar mi zlo pashe) plascek.

Razreze. :O: :xx!: :mad2: Po celi dolzini. Konc. za v smeti.

In moja reakcija: ledeno hladno sem ga gledala, proti njemu s prstom pozhugala in mu rekla:

Tole mi bos pa ti shival! :xx!: :vragec:

x:Dx x:Dx x:Dx x:px

(*kje pa, se ni dalo zashit, konc, prerezan, stran je visel pol plascka, no! xrolleyesx)

Tko da, vcasih reagiram tko, vcasih pa drugac.

Ne bi pa mogla tipa v jajca brcnit, pa ce mi ne vem kaj naredi...

Ce bi bila ogrozhena, pa ga rajs ubijem z nogo - direkt sunek v brado. Bomf! Dzoing!

Blazno dobro ciljam in strasno moc lohk zberem nenadoma, ceprav sicer nisem glih zdaj ful mocna.

sam udarec lohk mam po mojem tonski. xDDx

Sploh pa z nogo, dzoing....

vcasih sem morda bila bojenvik... zelo znano mi je tole... v bistvu bi se skor rada 'pretepala' kdaj tko mal... pa ne tko... :D

Bi nabijala skratka v kako vreco kdaj. :P ;)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

saj jaz tud zdaj, tedaj se mi pa ni zdelo smesno, ampak sem bila besna, sploh ker je veckrat tkole najedal - enkrat je pa mize v enem lokalu vame metal pa tak. :D :D :P (pa stole pa vse, shtale cele).

Picasso

Nikoli se nisem tepla in nikoli jih nisem "pokasirala"...vedno so se drugi tepli zame....in vedno sem si mislila..KAKŠNI KRETENI! Vpitje in uporaba pesti je vedno znak, da ti zmanjka besednih argumentov...kako bedno.

<{POST_SNAPBACK}>Vpitje in uporaba pesti je vedno znak, da ti zmanjka besednih argumentov...kako bedno.
:palec: Res je.... tud jaz sem si mislila, kaksni kreteni...

... vendar enkrat se pa niso, pa sem si tud mislila, kaksni kreteni. x:o)x

(tedaj ko me je oni udaril, ko je imel ful silosov zraven, prasec, kar za rit me je zagrabil, jaz pa ga odrinem in recem spizdi, on me je pa sam prilimal in pol trdil da sem rekla bosanc in je hotel svodit na tole foro kao, jeduh!! :mad2:).

Picasso

:eek: od shoka bi se nasmejala in sarkasticno rekla :"hvala.zal mi je ,da tratis energijo na tak nacin.socustvujem s tabo in sama sebi zelim osvoboditev custva,ki ga trenutno gojim do tebe.....naj gre,naj poleti.....pri meni ne more ostati."

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

xokx

sam... od shoka, ok, od zatekle celjusti pa ti ni do smeha ravno... recimo... ;) :P

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>xokx

sam... od shoka, ok, od zatekle celjusti pa ti ni do smeha ravno... recimo... ;) :P

sem cuden clovek,kar se tice reakcij.v stresnih situacijah se zacnem smejati...kot kak psihic....histerija najbrz.ko me je sosolec v osnovni udaril in to fajn-z glavo ob zid....sem se obrnila in zacela smejati....ja,res.in tudi hvala sem rekla....

sicer sem prepricana,da bi to ponovno bilo tako...le da bi se po nekaj sekunda ,na samem tud zjokala ...ko bi sel sok mimo.

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...