atubbuta 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Nism glih nek total fighter,sam cˇe pa kdo zacˇne, pa ponavad mahnem glih prov, da me ne vecˇ nazaj! na kozlanje pa mi gre cˇe se kdo znasˇa nad beybami ali otroci. Tazga bi pa fentu,cˇe bi ga vidu udart! :xx!: Ja itak. Citiraj Bodite SPONTANI, ISKRENI in POSTENI.Ne igrajte UMAZANIH IGER oz. CUSTVENIH MANIPULACIJ.S tem NIKOGAR ne osrecite; tudi SEBE NE.Kdor pa zeli biti NESRECEN, si lahko se vedno poisce sebi enake. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 lušno nam bejbikam k mamo tolk pogumnih moških tle gor vsi bi nas branli Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 hm, to je pa zlo tezko rect, kaj bi storil v dolocenem trenutku, ki ga morda, najbrz, sploh ne bo, v bistvu ne rabimo razmisljat o tem in vedet, kako bi reagirali. Torej, cist razlicno, lohk bi sam sla, lohk bi ga v gobec sunla, lohk bi.... ne vem kwa, odvisno zakaj, kako, cemu... v kaksnih okoliscinah. Ce bi dobila (jaz) histericni napad (kar je zelo malo verjetno), bi me skloftal recimo - in najbrz ga ne bi nazaj. Me je pa ze en *** na gobec nekoc - in - nisem ga nazaj. Jih je bilo ful, nabacanih, pa se zlagal se je redarju, da sem rekla, spizdi bosanc - sem pa rekla sam spizdi (ko me je nekaj zaslatat hotel). Sem pa koga tud ze nazaj in to ornk. Drugac pa nisem za pretepanje in tud doma me niso nikol tepli.In tud jaz ne tepem. ne sam da se mi zdi pod, primitivno in vse, se ne maram filinga udarjanja ob meso... nekak... se mi upira v bistvu. tako da - ne vem, kako bi ravnala. Pojma nimam. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 Se pridružujem Marsinem mnenju...če bi biw kak norc, bi ga s tem, da bi ga nazaj udarla sam še bl razpizdila in tvegala, da me na žive in mrtve namlat...tko da....nje vjem... težk vprašanje... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
p!sces 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 Odvisno od situacije.Ce bi slo za nek respectful fight - tko casten boj kao - sem zravn.Ce pa vids da s tem pridobis sam vec problemov, al pa celo pristanes na primitivnem nivoju in pokazes da nimas nic duhovne poti za sabo, pa ne. Vsekakor pa grem v fajt za njo. Vsekakor. L. Citiraj in the beginning there was Nothing... and Everybody was happy. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 Nazaj bi ga Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 Aja, sem rekel, da bi ga nazaj, če bi me kdo, no, če bi me Santos mahnil, ne vem, če bi mel cajt ga nazaj Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Aja, sem rekel, da bi ga nazaj, če bi me kdo, no, če bi me Santos mahnil, ne vem, če bi mel cajt ga nazaj Saj jaz te nebi nikol...pa ne sam tebe, nobenga ! Peace & Love Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 Ja no...morda bi kako pupo mal po ritki...to sigurno ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 glede na to, de zadnje cajte u K4 she en konc redarja shpilam.....nam komentiru zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 obvladaš flekce na uč delat! Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 Name se je pa od bivšega tipa frend enkrat spravil,ampak jih je hitro nazaj pokasiral,sej sem bila čisto nežna. No,ampak enkrat sem jih pa tudi jaz dobila in nisem udarila nazaj...in to od svojega tipa. :xx!: Drugače pa se ne tepem,no s sestro sva se velikokrat,ampak to bolj za šalo( ). Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> obvladaš flekce na uč delat! neeeee......sam rebra nalamlat, roke lomt, pa kak nos...sem pa tjapam she to samo kako soboto ko je hip-hop pa so sami chefurji :xx!: zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 haha.necesa sem se spomnila, pa ceprav ne gre glih za udarec, bom vseen se 1x povedala, se mi zdi, da mal 'pashe', vseen. 1x mi je ex tip nekaj zatezhil v enem plejsu in je bil precej pijan in nenadoma se je v njegovi roki zabliskal 'skakavac' in tip v shubu shtihne proti men z onim skakavcem, da sem mislila, da me bo kar zashtihal. Nakar mi on z vso mozno ihto (zagrabi najprej, da me ni nic ranil) do konca razrezhe nek dzazen starinski 'krznen' (plastika sicer, neka imitacija, sam huda, zlatozelena, prelivajoca, z rdeckastim ovratnickom, kar mi zlo pashe) plascek.Razreze. :xx!: Po celi dolzini. Konc. za v smeti.In moja reakcija: ledeno hladno sem ga gledala, proti njemu s prstom pozhugala in mu rekla:Tole mi bos pa ti shival! :xx!: (*kje pa, se ni dalo zashit, konc, prerezan, stran je visel pol plascka, no! ) Tko da, vcasih reagiram tko, vcasih pa drugac.Ne bi pa mogla tipa v jajca brcnit, pa ce mi ne vem kaj naredi... Ce bi bila ogrozhena, pa ga rajs ubijem z nogo - direkt sunek v brado. Bomf! Dzoing!Blazno dobro ciljam in strasno moc lohk zberem nenadoma, ceprav sicer nisem glih zdaj ful mocna.sam udarec lohk mam po mojem tonski. Sploh pa z nogo, dzoing.... vcasih sem morda bila bojenvik... zelo znano mi je tole... v bistvu bi se skor rada 'pretepala' kdaj tko mal... pa ne tko... Bi nabijala skratka v kako vreco kdaj. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 Marsa , sem se nasmejala Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 saj jaz tud zdaj, tedaj se mi pa ni zdelo smesno, ampak sem bila besna, sploh ker je veckrat tkole najedal - enkrat je pa mize v enem lokalu vame metal pa tak. :D (pa stole pa vse, shtale cele). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 Nikoli se nisem tepla in nikoli jih nisem "pokasirala"...vedno so se drugi tepli zame....in vedno sem si mislila..KAKŠNI KRETENI! Vpitje in uporaba pesti je vedno znak, da ti zmanjka besednih argumentov...kako bedno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Vpitje in uporaba pesti je vedno znak, da ti zmanjka besednih argumentov...kako bedno. Res je.... tud jaz sem si mislila, kaksni kreteni... ... vendar enkrat se pa niso, pa sem si tud mislila, kaksni kreteni. (tedaj ko me je oni udaril, ko je imel ful silosov zraven, prasec, kar za rit me je zagrabil, jaz pa ga odrinem in recem spizdi, on me je pa sam prilimal in pol trdil da sem rekla bosanc in je hotel svodit na tole foro kao, jeduh!! ). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 jaz pa sem se ... ma ne saj mi je kar nerodno povedat. In ne bom. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 od shoka bi se nasmejala in sarkasticno rekla :"hvala.zal mi je ,da tratis energijo na tak nacin.socustvujem s tabo in sama sebi zelim osvoboditev custva,ki ga trenutno gojim do tebe.....naj gre,naj poleti.....pri meni ne more ostati." Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 sam... od shoka, ok, od zatekle celjusti pa ti ni do smeha ravno... recimo... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> sam... od shoka, ok, od zatekle celjusti pa ti ni do smeha ravno... recimo... sem cuden clovek,kar se tice reakcij.v stresnih situacijah se zacnem smejati...kot kak psihic....histerija najbrz.ko me je sosolec v osnovni udaril in to fajn-z glavo ob zid....sem se obrnila in zacela smejati....ja,res.in tudi hvala sem rekla....sicer sem prepricana,da bi to ponovno bilo tako...le da bi se po nekaj sekunda ,na samem tud zjokala ...ko bi sel sok mimo. Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> sam... od shoka, ok, od zatekle celjusti pa ti ni do smeha ravno... recimo... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.