loncek1 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 ...? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Cist v redu mi je, da sem Slovenka Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Cist v redu mi je, da sem Slovenka Fajn, da si ponosna...saj jaz tud ! Kar nima nič veze s to temo ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Ja kaj pa cem napisat? To je taka obseeeeeeeeeeezna tema So dobri, so slabi, so glupi, so pametni, so delavni, so leni, so lepi, so manj lepi, so debeli, so suhi, so visoki, so majhni, so stari, so mladi? Kaksna fovsija mi ni prevec usec naprimer...k smo baje znani po tem Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja kaj pa cem napisat? To je taka obseeeeeeeeeeezna tema So dobri, so slabi, so glupi, so pametni, so delavni, so leni, so lepi, so manj lepi, so debeli, so suhi, so visoki, so majhni, so stari, so mladi? Kaksna fovsija mi ni prevec usec naprimer...k smo baje znani po tem Si pozabila dodat, da so veliki potrošniki alkohola...(alkoholiki) ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 Definirajte najprej, kdo je Slovenec. A je to tisti, ki ima Slovensko drzavljanstvo,a je to clovek, ki ima oba starsa Slovenca,a je to oseba, ki zivi v Sloveniji,a je to tisti, v cigar ulici so bili vsi postarji Slovenci,a je to tisti, ki skace, ko igrajo Slovenci nogomet,a je to clovek, ki mu s posebno DNK analizo dokazejo DNK-Slowenian,a je to oseba, katera placuje davke Sloveniji,ali jih prepoznas po etiketi na celuali ...a so to sploh ljudje ? (oz. a so drugi ? ) Da vidimo sploh izhodisce..pa da razumemo vprasanje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 Po mojem je to tisti, ki je odrasel v okviru Slovenske druzbe in je bil tako zaznamovan z normami in vrednotami te druzbe.Aja pa na genitalijah ma vtetoviran certifikat o poreku.Tko da kroki, kadar bos v dvomih... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Po mojem je to tisti, ki je odrasel v okviru Slovenske druzbe in je bil tako zaznamovan z normami in vrednotami te druzbe.Aja pa na genitalijah ma vtetoviran certifikat o poreku.Tko da kroki, kadar bos v dvomih... V dvomih ? Ma, ce se nekaj ne sprasujes, te ne zanima, potem ni dvoma, a ne ? Glede tetovaze na genitalijah: ne bi vedel.Moskih genitalij z izjemo svojih ne gledam.Tako da P.S. "slovenske" se pise z malo zacetnico, ce smo ze v temi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 sploh nepotrebno tole vprašanje...mal se poste pogleda pa se takoj vidi kaki smo in kaj si mislimo Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja kaj pa cem napisat? To je taka obseeeeeeeeeeezna tema So dobri, so slabi, so glupi, so pametni, so delavni, so leni, so lepi, so manj lepi, so debeli, so suhi, so visoki, so majhni, so stari, so mladi? Kaksna fovsija mi ni prevec usec naprimer...k smo baje znani po tem teli so samo na papirju zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 16. april 2005 Prijavi Deli 16. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Definirajte najprej, kdo je Slovenec. A je to tisti, ki ima Slovensko drzavljanstvo,a je to clovek, ki ima oba starsa Slovenca,a je to oseba, ki zivi v Sloveniji,a je to tisti, v cigar ulici so bili vsi postarji Slovenci,a je to tisti, ki skace, ko igrajo Slovenci nogomet,a je to clovek, ki mu s posebno DNK analizo dokazejo DNK-Slowenian,a je to oseba, katera placuje davke Sloveniji,ali jih prepoznas po etiketi na celuali ...a so to sploh ljudje ? (oz. a so drugi ? ) Da vidimo sploh izhodisce..pa da razumemo vprasanje. Tisti, ki se poistoveti s slovensko identiteto...tisti, ki to cuti in si zeli biti Slovenec ali Slovenka... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 16. april 2005 Prijavi Deli 16. april 2005 Zakaj mislis, da bi prodala duso...? Pravim, ce se poistovetis s slovensko identiteto v sebi... ce si zelis biti slovenka... potem to nima zveze s pasosem... vazno je, da cutis pripadnost narodu... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 16. april 2005 Prijavi Deli 16. april 2005 Redki dobro fukajo! :xx!: Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 16. april 2005 Prijavi Deli 16. april 2005 Kdor ne skače ni Slovenc...... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. april 2005 Prijavi Deli 16. april 2005 Al pa si tolk dober pofukan koker tud sam dobro..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
PIJAkoma 16. april 2005 Prijavi Deli 16. april 2005 Kaj naj si pa mislim o Slovencih...smo ljudje, tako kot vsi drugi..Sem pa vesela, da sem se rodila v Sloveniji in ne v kaksnem Iraku..., mi je prav fajn tukaj pa se vse moznosti imam, da pocnem kar hocem in kar me veseli.. Pa ni mi treba nosit rute na glavi, pa ni mi treba biti gospodinja ( ce tega nocem ), lahko imam kariero, pa imam enake pravice kot moski, itd. Citiraj [url="http://lilypie.com"][img]http://bd.lilypie.com/YsOMp1/.png[/img][/url] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. april 2005 Prijavi Deli 16. april 2005 Sm glih mislu napisat, da je vprašanje v naslovu teme v bistvu lahk tud......kaj meniš o ljudeh? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 17. april 2005 Prijavi Deli 17. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mogoče pa samo ne znaš najti ta pravih. Joj,saj je uredu bejba,saj vem da imaš tisoč in en problem sama s sabo! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. april 2005 Prijavi Deli 17. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Joj,saj je uredu bejba,saj vem da imaš tisoč in en problem sama s sabo! ochitno jih mash ti vech......problemou zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. april 2005 Prijavi Deli 17. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> Tebe pa malce preveč domišljija daje, to je problem. al je pa sploh ne premore.... zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. april 2005 Prijavi Deli 17. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Česa - domišljije? Pa kaj bo človek brez domišljija. brez domishlija???....bemu....she fukat ne more dobr zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. april 2005 Prijavi Deli 17. april 2005 Hm gledam vas(nas) vrle Slovence, opažam da ne mislite lih kaj dost o Slovencih.. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
swamisan 30. oktober 2010 Prijavi Deli 30. oktober 2010 slovenci imajo dve roki, dve nogi in nekaj drugih organov, tako kot ostali ljudje ...niso nič boljši in nič slabši od drugih .... kdor pa želi izvedeti kaj več in je slovenec, se naj pogleda v ogledalo in razišče svoj ego ...ampak, ego je lažni jaz ali hudič v nas.raje se ne ukvarjajte preveč z njim ... heee Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 30. oktober 2010 Prijavi Deli 30. oktober 2010 ampak, ego je lažni jaz ali hudič v nas.raje se ne ukvarjajte preveč z njim ... heee Ti maš pa zajeban ego. x:Dx Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.