Skoči na vsebino

motnje prehranjevanja

Recommended Posts

Guest VilaSonca

ja, meni tudi sojino sede. x:)x

mogoče bi res blo dobro čist izločit mleko, belo moko, cuker, ker mi tole nič ne paše .. mam tak občutek zastrupljenost in lenosti pol. x:)x

mogoče še malo Ayurvedo preučim ...

po moje tud ni nič narobe .. le lena sem, pa malo domišljije mi manjka ... :inocent: x:Dx

Deli na socialnih omrežjih

• 10 months later...
  • Komentarji 83
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

(popravljeno)
Sprijazni se s svojo postavo in poskusi se ukvarjat s športom.Važno je zakaj sploh hujšaš.Če naprimer zarad zdravja naj ti dieto predpiše zdravnik če pa hujšaš da bi si bla bolj všeč je šport veliko boljša rešitev od stradanja. x^x Aja pa zeleni čaj razstruplja telo pa pomaga pri hujšanju ( ; Popravljeno -> Venera_me

men pr "hujšanju" pozimi (k ni nekih strašnih možnosti rekreacije - smučarija je ipak draga, fitness tudi) pomagajo suhi jabolčni krhlji. Pojem ene 5 krhljev, pol se pa vode (al pa nesladkanega zeliščnega čaja) napijem, pa sem sita pol dneva. Milsm pa, da pravo hujšanje poteka po načelu "manjžri" in "gibaj".

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

• 3 weeks later...
Guest Mineja
mogoče bi res blo dobro čist izločit mleko, belo moko, cuker, ker mi tole nič ne paše .. mam tak občutek zastrupljenost in lenosti pol. x:)x

Mogoče je pa to počutje res čisto telesnega izvora. Pol bi pa bil v redu post mogoče, pa kaka kolonhidroterapija pol.

• 2 weeks later...
  • 1 month later...

Pazi to:
xcivx
x^x

Zdravje naših otrok:

(25:00) Američani so ugotovili, da smo se prvič v zgodovini znašli pred dejstvom, da bodo današnji otroci živeli krajši čas od svojih staršev. Vedno več otrok je namreč podvrženih težavam, kot so kronična utrujenost, nerazvit imunski sistem, debelost, različne alergije in presnovne motnje. Eden izmed razlogov za vse naštete tegobe je pogosto hrana, ki namesto, da bi spodbujala malčkov razvoj v zdravega odraslega človeka, slabi njegov imunski sistem in ne podpira rasti in razvoja. V oddaji preverite, kako lahko postanete odgovorni starši in zaščitite zdravje svojega sončka. Morda pa ugotovite, da sprememba ne bi koristila samo otroku, ampak tudi vam.

http://nutrition.preschoolrock.com/uploads/images/classroomfood.jpg

• 6 years later...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...