Guest ODRI 3. junij 2002 Prijavi Deli 3. junij 2002 Zlata ribica ti veš kaj si ta trenutek najbolj želim. Daj mi, da se mi to uresniči. Zelo ti bom hvaležna, iz srca!icon_smile_kisses.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 3. junij 2002 Prijavi Deli 3. junij 2002 zmagaj v prepričanju~ pokowc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 18. junij 2002 Prijavi Deli 18. junij 2002 Zlata ribica ve, kdaj bo najboljši čas za uresničitev tvoje želje, zato spoštuj pregovor, potrpežljivost je božja mast.Vse najboljše stvari pridejo, ko postane človek ravnodušen in svojo voljo popolnoma utiša.Samo notranje prepričanje, da se bo to uresničilo, ti izpolni željo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. junij 2002 Prijavi Deli 18. junij 2002 Zelo dobro si tole povedala, Lunca... Marsa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~"Jaz iščem le eno - da bi izrazil tisto, kar hočem... In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem". Picasso Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.