Tina 26. avgust 2005 Prijavi Deli 26. avgust 2005 Hvala za odgovor Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 26. avgust 2005 Prijavi Deli 26. avgust 2005 Fujitsu Siemens Computers, malce dražji - delujejo pa 1 A s črto Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 Rabim nasvet:Na PC gledam lahko v živo prek interneta POP TV in KANAL A. TV signala za to dvoje nimam. Pc imam s kabli povezan s TV tako da vse lahko gledam tud na TV ekranu.Zanima me kako bi to kar dobim v živo od Pop TV in A Kanala posnel na disk da bi pozneje zapekel na CD ali DVD.Na VHS ne gre. Ko je vključen videorekorder ni slike s PC-ja Če mi lahko svetujete bom zelo hvaležen Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 alef CD / DVD recorder namesto videorekorderja? Čeprav ja saj se da to naresti tako da posnameš na disk in potem zapečeš, pojma nimam Sicer sem pravzaprav iskala primerno temo za tale link pa bom kar tukaj dala, ker je povezan z računalniki: Atelje2050 Na strani pa najdete en kup različnih programov povezanih z računalniškim opismenjevanjem - od vizuelnih komunikacij, računalniška grafika in osnove spletnega oblikovanja te še veliko drugih učnih programov povezanih z risanjem, glasbo, filmom itd. Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 11. september 2005 Prijavi Deli 11. september 2005 počasi spoznavam da skoraj nič Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 18. december 2005 Prijavi Deli 18. december 2005 Mene pa zanima, če iam slučajno kdo od vas SLO spelling check...Bi ga nujno rabila in res nimam dinarjev Plisssssss, če ima slučajno kdo in bi mi pač posnel eno CD-jkico... Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 18. december 2005 Prijavi Deli 18. december 2005 Pih!Se nalasc prva oglasam v tole temo... ker sem pa tak les za racunalnike, da to ni res... jaz se znam sam prilagodit in uporabim pac medij - tako se lahko zgodi, da sporgramiram html sajt, nimam pa pojma o poojmu potem ce je kaj drugacnega ali kako se noter pride al kaj taqcga.Pa vse se nekaj pobrka, ko jaz pridem za racunalnik. Jest se pa tolk nate zanasam! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 18. december 2005 Prijavi Deli 18. december 2005 joj marsa, vsaj html bi se pa lah naučila Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 18. december 2005 Prijavi Deli 18. december 2005 No, evo, tut to jest n znam! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 18. december 2005 Prijavi Deli 18. december 2005 sej maš še čas... Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 18. december 2005 Prijavi Deli 18. december 2005 Pa sej to imaš v Wordu ... Ja, ga imaš v wordu, če imaš word 95 al pa mogoče celo 98...Kasneje je to postalo plačljivo Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 18. december 2005 Prijavi Deli 18. december 2005 am mašš v gmailu Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 18. december 2005 Prijavi Deli 18. december 2005 Kaj imas v gmailu? Ja no vem, tist k Mana hoce! Sam, KWA PA JE TO? T I P E K PUMAAAAAGIIII!!!! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 18. december 2005 Prijavi Deli 18. december 2005 spelling check - to je uno k ti črke kontrolira... aja, če kdo hoče met gmail lah reče za povabilo Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 18. december 2005 Prijavi Deli 18. december 2005 spelling check - to je uno k ti črke kontrolira... Sej ne da sm kšn stručko za računalnike, nasprotno pravi butl sm na tem področju... ampak a ni to spell check oz. spell checker oz. črkovalnik po slovensk? Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 18. december 2005 Prijavi Deli 18. december 2005 ja no črkovnik ti pa kontrolira črke kukr jaz vem?! Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 18. december 2005 Prijavi Deli 18. december 2005 ja no črkovnik ti pa kontrolira črke kukr jaz vem?! bom še enkrat počas: črkovALnik - kontrolira črkovanje - kukr jest vem Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 18. december 2005 Prijavi Deli 18. december 2005 ja no, to so pa črke ki tvorijo besede, un ti pa pol tam pokaže kwa je narobe... Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 18. december 2005 Prijavi Deli 18. december 2005 če ti tko pravš Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 18. december 2005 Prijavi Deli 18. december 2005 On tko prau in tko je! Ce hocs, d nam bo se pumagu, se morma punizat in zlagt, d ma prou! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 18. december 2005 Prijavi Deli 18. december 2005 Mene pa zanima, če iam slučajno kdo od vas SLO spelling check...Bi ga nujno rabila in res nimam dinarjev Plisssssss, če ima slučajno kdo in bi mi pač posnel eno CD-jkico... Pa sej to imaš v Wordu ... Ja, ga imaš v wordu, če imaš word 95 al pa mogoče celo 98...Kasneje je to postalo plačljivo Imam Office 2000 in v Wordu je črkovaje tako kot v prejšnjih verzijah Ofiice-a. Izbereš jezik( je tud slovenščina), predlaga ti popravke...To je to?Aja, imam SLO verzijo Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 18. december 2005 Prijavi Deli 18. december 2005 Ja jaz pa žal nimam SLO slovarja...mogoče ga bom lahko kje dol snela...Hvala vsem x!x Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 18. december 2005 Prijavi Deli 18. december 2005 EnglBengl te prosm, tih bodma! Zdej je prsou SEF NEZNANJA! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 18. december 2005 Prijavi Deli 18. december 2005 Ja jaz pa žal nimam SLO slovarja...mogoče ga bom lahko kje dol snela...Hvala vsem x!x Probaj dobit Office 2000 SLO ali višjo verzijo.Tam imaš vse kar rabiš... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 18. december 2005 Prijavi Deli 18. december 2005 Dobr sm jo zvuzila Sploh upazu ni, d se u nem guvuri Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.