Samson23 16. april 2005 Prijavi Deli 16. april 2005 Mene pa zanima kok aspektov imate kaj v rojstnih kartah?Sam jih imam 32, to je kar veliko, ne? Še posebi me skrbi ker je dost slabih, namrec mam 7 kvadratov in 5 inkonjunkcij. Uf kok sem ga naj**u.Ma kdo vec slabih aspektov v rojstni karti mogoce? Sonce konjunkcija Venera 05°16`54 Sonce kvadrat Mars 09°12`45 Sonce sekstil Jupiter 06°40`08 Sonce kvadrat Saturn 06°43`10 Sonce inkonjunkcija Uran 05°20`16 Sonce opozicija Neptun 06°24`44 Sonce trikotnik Pluton 08°32`25 Sonce inkonjunkcija Ascendent 05°12`11 Luna konjunkcija Jupiter 02°54`57 Luna konjunkcija MC 01°17`47 Merkur sekstil Mars 03°11`52 Merkur sekstil Saturn 00°42`16 Merkur trikotnik Uran 00°40`37 Merkur inkonjunkcija Neptun 00°23`51 Merkur kvadrat Pluton 02°31`31 Merkur trikotnik Ascendent 00°48`41 Venera kvadrat Mars 03°55`51 Venera kvadrat Saturn 01°26`16 Venera inkonjunkcija Uran 00°03`22 Venera opozicija Neptun 01°07`50 Venera trikotnik Pluton 03°15`31 Venera inkonjunkcija Ascendent 00°04`42 Mars konjunkcija Saturn 02°29`35 Mars sekstil Uran 03°52`29 Mars kvadrat Neptun 02°48`00 Mars sekstil Ascendent 04°00`33 Jupiter konjunkcija MC 04°12`45 Saturn sekstil Uran 01°22`54 Saturn kvadrat Neptun 00°18`25 Saturn sekstil Ascendent 01°30`58 Uran konjunkcija Ascendent 00°08`04 Neptun sekstil Pluton 02°07`40 Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RAKICA 17. april 2005 Prijavi Deli 17. april 2005 Zakaj slabi aspekti?Tisti aspekti-npr. kvadarti te samo vzpodbujajo k učenju in osebni rasti..Bolj razgibana je mreža, več imaš nalog in bolj lahko uspeš-TISTI, K MAJO SAME TRIKOTNIKE -mogoče je pa dolgčas, kaj misliš? Pa še en podatek kar se tiče inkonjunkcij, sicer velja bolj za partnerske charte-največ parov ima v svojih primerjavah inkonjunkcijo-pa dokaj uspešno skp funkcionirajo... ...baje.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 18. april 2005 Avtor Prijavi Deli 18. april 2005 Kvadrati pa opozicije mogoce res.Kaj pa inkonjunkcije??Aja pa tole me se zanima pri inkonjunkcijah.Ce mas dva planeta v inkonjukciji in oba dobro aspektirana z nekim tretjim planetom-ali to kaj omili moc inkonjunkcije?Npr. mam inkonjukcijo merkur-neptun pa imam vmes uran v trikotniku z merkurjem pa semisekstilu z neptunom?Al pa venera inkonjunkcija uran, pa imam vmes pluton v trikotniku z venero in semisekstilu z uranom?Kaj pa ce imas planet, ki je v inkonjukciji z nekim drugim planetom npr. vzamem spet za primer venera&sonce(konj.) v inkonjukciji z uranom in potem vmes mars in saturn v konj., ki tvorita kvadrat z venero&soncem in sekstil z uranom.Ce bi se mars&saturn na eni in venera na drugi strani strani skozi zivljenje naucili sodelovati ali bi to potem zacetni slab aspet inkonjukcije vernera-uran kaj omililo?Ali je pri inkonjunkcijah mozna komunikacija med planeti preko "prevajalca"? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ananta 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 aspekti itak delujejo v direkciji, ne samo v natalni karti vsi imamo veliko aspektov, mogoče je prav danes pomemben dan zaradi direkcij Citiraj http://www.lulu.com/spotlight/astrology Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>aspekti itak delujejo v direkciji, ne samo v natalni karti vsi imamo veliko aspektov, mogoče je prav danes pomemben dan zaradi direkcij lahko o temle kaj več poveš? Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>aspekti itak delujejo v direkciji, ne samo v natalni karti vsi imamo veliko aspektov, mogoče je prav danes pomemben dan zaradi direkcij ZDAJ SVA ŽE DVE, PROSIM, ČE MAL VEČ POVEŠ O TEM, MOGOČE PA BOVA RAZUMELI? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 Mogoče. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 Heeej, kdo ma vec aspektov? Ne obremenjuj se samson, jaz imam sam konjunkcij skor tolk kot ti kvadratov pa inkonjunkcij skupaj. * Blazotno teh tem je, tako da al skenslam al pa kam prikljucim (al pa pustim, ce pozabim ). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 "Blazotno"? Blazotno! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 19. april 2005 Avtor Prijavi Deli 19. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> Heeej, kdo ma vec aspektov? Ne obremenjuj se samson, jaz imam sam konjunkcij skor tolk kot ti kvadratov pa inkonjunkcij skupaj. . Sej ko bom jest velik, bom mel tut vec aspektov. Aja pol pravis, da so tut ljudje, k majo se vecjo smolo oz. vec tezav/izzivov v lajfu kot jaz.No sej pol pa ni tko slabo.Jupiiiii! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Yade 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 Hm... zanimiva tema, sem šele zdaj prvič šla preštet koliko imam česa tri trigone, tri sextile, tri kvadrate, dve konjukciji in ena opozicija... čist mešano med vodo, zrakom, ognjem, zemljo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 Zanimivo, jaz pa resnično malo aspektov (zato pa gadne :xx!: ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zanimivo, jaz pa resnično malo aspektov (zato pa gadne :xx!: ) jih lažje nadzoruješ Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mogoče. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zanimivo, jaz pa resnično malo aspektov (zato pa gadne :xx!: ) Zato pa rasteš Ruby, to se pa ne da kupit. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest SaTurNina 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 u jst mam okrog 46 aspektov.... what does this mean Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 Nič. Odvisno, kako nastaviš računalniški program. Če vklopiš seskvikvadrate pa paralele pa bikvintile pa nastaviš še rahlo večji orbis, potem imaš lahko do 90 aspektov (kar bi pomenilo, da imaš ful napet in dogajanja poln lajf, pravo štalo). Če pa to napraviš malo bolj zmerno pa ne pretiravaš pri širini orbisa, pa lahko izpade, da jih imaš kakih osem - kar bi pomenilo, da se ti nič v življenju ne dogaja. Pri mojih - kar uporabnih - nastavitvah jih imaš pa 18, kar je po mojem dosti v redu. A bi te znalo razočarati: (kva? čist povprečna da sem?) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 22. april 2005 Avtor Prijavi Deli 22. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Nič. Odvisno, kako nastaviš računalniški program. Če pa to napraviš malo bolj zmerno pa ne pretiravaš pri širini orbisa, pa lahko izpade, da jih imaš kakih osem - kar bi pomenilo, da se ti nič v življenju ne dogaja. Koliko stopinj odstopanja bi bilo se sprejemljivih? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 Huh, to je pa - vsaj za nekatere - cela znanost. Prijemov ni toliko, kolikor je astrologov, dosti manj pa tudi ne. Za začetek - torej dokler si ne najdeš/najdemo uporabnejšega sistema, kar pač prinese praksa - je čisto v redu poenostaviti zadeve tako kot March&McEvers, ki pravita približno takole: konjunkcije, trigoni, kvadrati in opozicije načeloma 7°, sekstil in inkonjunkcija (če jo upoštevaš) načeloma 3°; potem gre pa dalje: če sta vpletena Sonce ali Luna (ali pa recimo vladar ASC), potem lahko orbis vzameš malo večji, če gre samo za transsaturnovce, pa malo manjši (jemati za kvadrat Urana in Neptuna celih 7° orbisa ni najbolj smiselno). Takole po občutku. Natančno tako kot pri kuhi - kdo pa danes vaga sol za solato solit?! Ampak da se pa to seveda zelo prijetno zakomplicirati. Pa na primer reči, da eni jemljejo polorbise, to je koliko posamezen planet doprinese k orbisu. Tu gre za to, da imajo orbise nastavljeni kar planeti, SU in MO npr. 10°, SA in JU 7°, MA in VE 5°, UR in NE 3°, PL 2°in zanki 1°. Potem jih pa pariš med seboj: SU in SA dajeta cca 10+7 na polovico, se pravi cca 8°, SU in PL pa samo 12 na polovico (=10+2), se pravi 6°. Itd. Pa to še ni vse. Treba je upoštevati reciva temu ponder (faktor), ker SEKSTIL med SU in SA ne more imeti tolikšnega orbisa kot KVADRAT istih dveh planetov, anede? Pa tudi to še ni vse. Če je Pluton vladar ascendenta (vl-ASC), potem ni vrag, da mu bomo dovoliti imeti nekaj več vpliva kot samo ušivi dve stopinji, a ne? In tako naprej. Pa niti to še ni vse: ... Bi bil čas de neham komplicirat kenede? Ampak tako to je. Čez čas te to ne zanima več, soliš po občutku in dobro ti gre. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 22. april 2005 Avtor Prijavi Deli 22. april 2005 Po teh navedbah, ki si jih navedel sem bolj brez filinga za sol, vage za sol pa se nisem kupil... Vprasanje: Imas v devici na 4. stopinji jupiter, na 7. stopinji luno, na 18. saturn in na 20. mars. Pa sta jupiter in luna v 9. hisi (luna na MC), saturn in mars pa v 10.Ali ti stirje primeri tvorijo stelij ali gre le za dve konjunkciji? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astrotalisman 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Po teh navedbah, ki si jih navedel sem bolj brez filinga za sol, vage za sol pa se nisem kupil... Vprasanje: Imas v devici na 4. stopinji jupiter, na 7. stopinji luno, na 18. saturn in na 20. mars. Pa sta jupiter in luna v 9. hisi (luna na MC), saturn in mars pa v 10.Ali ti stirje primeri tvorijo stelij ali gre le za dve konjunkciji?Stelij je lahko po hišah ali pa po znamenju. V tvojem primeru je pač stelij v Devici.Pazi-- če je Luna na MC, ne more biti v 9.hiši Citiraj Reges subjacent legibus stellarum - kralji so podrejeni vladavini zvezd! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest SaTurNina 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 Ja Bern..kako si to lepo napisu... ena jagoda zate:I bolš zame da se začenjam prizemljevat..ker mislm...da se je to končno začel... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 22. april 2005 Avtor Prijavi Deli 22. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Stelij je lahko po hišah ali pa po znamenju. V tvojem primeru je pač stelij v Devici.Pazi-- če je Luna na MC, ne more biti v 9.hiši No 0 stopinj pa par minut pred MC je.Ce imam potem vrh T-kvadrata v konkunkciji mars-saturn imam potem v bistvu vrh T-kvadrata v steliju mars-satrun-luna-jupiter?To pa verjetno pomeni se vec napetosti?? Ehhh. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest SaTurNina 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 ja..sam Bern..a si to mislu zame..da jih mam samo 18?..ker glih naštela sm jih 49..vseh skupi...ker tud ce jih pol ignoriras..jst jih nimam samo 18.... dej Bern povej ce si to mislu zame...al za koga druzga..tista tvoja izjava... ja čeprov..pr progresivni karti mam res samo 18 tistih k so aspekti kukr tok pomembni samo...mi pa kaze..da mam luno v strelcu..kar je NIMAM..pa fak...kasna karta je to..cist drugacna dej Bern poprav me,,,kej.,,pogrešam tvoje popravlanje pa kritiziranje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 Dejstvo je, da jaz tole malo neptunovsko vzamem.(kar ni čudno)Najbolje je itak, da štejem samo trigone in dobre konjunkcije, one slabe pa spregledam..opozicij je tudi samo nekaj malega -zato so sicer vse s saturnom in jih vzamem kot bremzo..ker bi drugač v nebo skakala od važnosti. Kvadrat premorem en sam, samčkani - pa še s tem si nimam kaj začet - je med merkurjem in X. Kot da ga ni..Da povzamem - definitivno veljajo vsi popolni steliji(sonce,asc in neptum), malo manj popolni trigoni z luno..in malo bolj popolni sekstili. Inkonjunkcije mislim, da premorem samo eno, ali dve..nič omembe vrednega torej.Če ne bi uporabljala toliko rožnatih očal bi bilo v življenju zame precej lažje..tako pa... Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.