Ruby72 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> Zato pa rasteš Ruby, to se pa ne da kupit. Ja, rastem,pa mi obleka poka po šivih , Luni Le kdaj se mi bo 'sprožil' tisti čuveni Jupiter v 10. hiši?!? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, rastem,pa mi obleka poka po šivih , Luni Kar rasti, rasti, kar sem te nazadnje videl, so imeli šivi še dosti lufta. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Ojej, SaTurNina, takih, ki si želijo mojega kritiziranja, ni. Al se še nism dober zbudu al je pa s tabo neki narobe ... Kar se števila aspektov tiče, sem ti pa dosti lepo napisal - kakor si nastaviš računalniški program ali pa filtre, toliko aspektov pa imaš ... Ampak najboljši odgovor glede tega je dala pa Nataly - tolk in tolk jih mam, ene par jih sploh ne upoštevam, druge vzamem po svoje. To mi je všeč. Samo ne komplicirat preveč ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kar rasti, rasti, kar sem te nazadnje videl, so imeli šivi še dosti lufta. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kar rasti, rasti, kar sem te nazadnje videl, so imeli šivi še dosti lufta. No, a vidiš, če je tole poba opazu, pol maš pa še cajt, preden začne kej pokat. Ruby ti si škorpion, tebe tud pozeba ne vrže kr tko. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest SaTurNina 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 ja.....z mano..se dogaja neki čudnga..ker v vsaki kritiki najdem eno sporočilo..in Bern....negativni aspekti...al pa kritike.... SO nikol si nebi misla da bom to rekla AMPAK ubitačno koristne... .... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 Bi rekel kot stari ljudje - dobra beseda vedno mesto najde. In dobra je lahko tudi če na prvo oko ni morda najbolj prijetna. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest SaTurNina 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 ja maš prov Bern.. staram se.... ..in to je najbrž tud pokazatelj nečesa druzga...kar se mi bo dogajal...za nvaprej da zdej taka ratujem.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ananta 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 Vcelik aspektov (kar pomeni 45) bi bile ful zanimive osebe pa v praksi ne. Seveda aspekti niso vedno kar se zdi. Previdno z Luno in Plutonom, pa tudi z Venero, kar imajo neverjetne deklinacije. Citiraj http://www.lulu.com/spotlight/astrology Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Previdno z Luno in Plutonom, pa tudi z Venero, kar imajo neverjetne deklinacije. kakšne pa? Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 hm...jst pa ful brskam,da bi si mal razlozila za zacetek te svoje aspekte... .pa bi vas prosila...ce bi mi lahko tudi te moje aspekte mal razlozili,da bom bolj razumela.sonce konjukcija luna sonce konjukcija veneraluna konjukcija veneramerkur konjukcija jupitermerkur kvadrat uranmerkur trikotnik neptunmerkur sekstil plutonmerkur inkonjukcija MCvenera trikotnik uranvenera inkonjukcija neptunvenera kvadrat plutonvenera trikotnik MCmars sekstil jupitermars inkonjukcija uranmars opozicija neptunmars trikotnik plutonmars kvadrat MCjupiter kvadrat uranjupiter trikotnik neptunjupiter inkonjukcija MCsaturn kvadrat neptun saturn sekstil plutonsaturn opozicija MCuran trikotnik MCuran trikotnik ascneptun sekstil pluton neptun kvadrat MCpluton kvadrat ascpluton inkonjukcija MCascendent trikotnik MC zdej mi pa prosim pomagajte mal interpretirat,da vidmo kaj rata Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 (Še ena stara oživljena ...) In ko ti vse tole razložim in izpišem, da me pol Marsa zbena ker mam tok dolge poste al kva ... Sori, zame je bolš če ti to malo pobrskaš po knjigi, npr. March in McEvers ali pa po Parkerjih. Aspekte imaš itak lepo po pravi vrsti pošlihtane, niti ne bo treba naprejpanazaj skakat ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 Hm...jz mam zlo malo aspektov...Kako to, da šele en aspekt nardi, da se nekaj dogaja?Zakaj ne more en planet delat za sebe sam, ne da bi mu kdo pomagal na kakršenkol način... Mal aspektov...dolgcajt Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cat 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 Malo me zanima za nekoga, ki ima veliko planetov 'doma'. Plutona v sco na ASC, saturna v kozorogu v 2.hiši, merkur v devici v 10.hiši, venera na 29 stopinj device, torej že skoraj tehnica v 11 hiši in še jupitra v 9 hiši (sicer v levu).Kaj potem prevlada... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 menda neaspektirani planeti sploh niso tako dolgočasna ampak kar precej močna zadeva....včasih je treba sam zorni kot gledanja zamenjat....al pa mal neptuna pogledat, kje megli pogled.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 Ja, neptun megli, megli, da je cela megla... Kot že vsepovsod jamram, bom pa še tule Neptun v 2. (pa še ribje stopinje), Neptun kvadrat sonce... Pa tale aspekt mi gre na živce luna kvadrat MCTud saturn konj merkur Kot da se ne bom nikol prou odločla za službo oz. bom mela ful probleme z njo...tk štekam...ovire pri napredovanju... čustvena prizadetost v službi Drgač pa samo venera ni aspektirana...sej so vsi, ampak recimo največ po tri aspekte en planet... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 12. september 2005 Avtor Prijavi Deli 12. september 2005 ...ce mas malo aspektov tiste lazje obvladujes... kar se tice pa veliko planetov v domacih znamenjih... najmocnejsi:-so v domacih znamenjih kotni(asc. , MC, DC, IC)-so del/vrh kaxne konfiguracije(T-kvadrat, zmaj...)-imajo v drevesu kompozitorjev najvec planetov pod seboj... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 ne vem sicer kaj bo bern rekel na to...sam neaspektirana venera, bi ti znala ustvarjat močno potrebo po ukvarjanju z lepimi stvarmi. ...in mogoče je smisel tega tvojega neptuna, da probaš (delaš) več stvari u lajfu...istočasno ali pa zaporedoma.....kar ima svoje prednosti u primerjavi s tistimi, ki cel lajf počnejo eno in isto, mar ne...? Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 zdajle mi je padlo v oci tole...kaksna hecna tema oz. njen naslov?'Koliko aspektov imate...?' kolkr jih ces, saj je se ful majhnih aspektov pa tko....z glavnimi... in - a stejes tud 'kirone'? oz. kaj stejes med 'glavne'?a jih je 10 al 12? itd.velik jih je generacijskih (par sextilov ima desetletja folka)... itd. itd. Jaz mam ful aspektov (21 je ze sam konjunkcij in trigonov - brez tock, ki jih upostevam v second looku) z glavnimi in ogromno manjsih aspektov...recimo neptun ni ne-aspektiran, prakticno se 'dushi' v aspektih, mensezdi da ni enga planeta oz. tocke, da ne bi tvoril aspekta... sama najvec dam ravno na aspekte.najbolj pa delujejo eksaktni aspekti (poleg konjunkcij in opozicij). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 Amis, kk znaš ti to lepo povedat Ja...ukvarjanje z večimi stvarmi...definitivno. Dons to, jutr to...kwa sm že jz vse delala, za denar in za hobi. Če zdej nazaj gledam, so ble stvari še celo kontradiktorne...Al pa ideje... Pišem tam nekje, kk bi jz rada kickbox trenirala...ne včer najdem klasični balet in že Ludo... No, sej že študij je tak...študiram nekaj takega (kombinacijo), da me ljudje ponavad vprašajo, ja kaj pa ti je blo, da si to vpisala?! Jz pa pol ponavad rečem sam...ne vem, čudna sm Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 12. september 2005 Avtor Prijavi Deli 12. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>zdajle mi je padlo v oci tole...kaksna hecna tema oz. njen naslov?'Koliko aspektov imate...?' kolkr jih ces, saj je se ful majhnih aspektov pa tko....z glavnimi... in - a stejes tud 'kirone'? oz. kaj stejes med 'glavne'?a jih je 10 al 12? itd.velik jih je generacijskih (par sextilov ima desetletja folka)... itd. itd. Jaz mam ful aspektov (21 je ze sam konjunkcij in trigonov - brez tock, ki jih upostevam v second looku) z glavnimi in ogromno manjsih aspektov...recimo neptun ni ne-aspektiran, prakticno se 'dushi' v aspektih, mensezdi da ni enga planeta oz. tocke, da ne bi tvoril aspekta... sama najvec dam ravno na aspekte.najbolj pa delujejo eksaktni aspekti (poleg konjunkcij in opozicij). ..kwa se delas norca iz mene... jah sm mislu na glavne aspekte.... eh ti marsa ti mas sam krompir... tok trigonov... jest pa samo tenzijo... sami kvadrati pa inkonjunkcije... se dobr, da sem vsaj tolk pr seb kot sm... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 se dobr da sem JAZ!!! ves kaj je met TAK neptun? samson, blagorcek za trigone?ok - kaj pa 10 konjunkcij???????mislis da to ni tenzija?? :P Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 12. september 2005 Avtor Prijavi Deli 12. september 2005 se dobr da sem JAZ!!! ves kaj je met TAK neptun? samson, blagorcek za trigone?ok - kaj pa 10 konjunkcij???????mislis da to ni tenzija?? :P jah konjunkcije tenzija... jah ene so ze ..npr. moja mars-saturn je prov peklenska... :xx!: :xx!: ...ene so pa prov fletne... o cigavem neptunu govoris???O mojem al tvojem???Ker tut moj je zajeban do kraja(2 opoziciji, 2 kvadrata, 1 inkonjunkcija)... tko da sem po mojem zato ze kar mal ribji... :xx!: :xx!: ...jah nekje je mogla fotrova riba ven usekat... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 no, da se ne bosta sam vidva važla...ne bom omenjala vseh mojih kvadratov, pa opozicij, pa inkonjunkcij.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.