Skoči na vsebino

Aspekti

Samson23

Recommended Posts

• Komentarji 90
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>Malo me zanima za nekoga, ki ima veliko planetov 'doma'. Plutona v sco na ASC, saturna v kozorogu v 2.hiši, merkur v devici v 10.hiši, venera na 29 stopinj device, torej že skoraj tehnica v 11 hiši in še jupitra v 9 hiši (sicer v levu).

Kaj potem prevlada... :o|o:

Wow, a OBSTAJA tak horoskop?! :eek: x!x

Tukaj je zares dobra fora, KAJ POTEGNE ...

Potem si jaz pomagam malo s podatki staršev (kaj je podedovanega) pa malo z izgledom osebe, nekaj, na kar se lahko osloniš ...

Skozi čas se tako in tako POKAŽE, kaj in kako, ko se oseba izraža in podaja stališča. Pa tudi po mimiki malo. Na pamet verjetno ni dobro govoriti, kaj je tisto, kar potegne.

x:Ix

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>naj se prsita

x:Dx x:px x:Xx

Ti s men tok duhovit bern! :D

Uh, tistegale pa se opazila nisem (od cat).. res hudo!!!! :eek:

Odvisno kako so aspektirani, tistile pluton je videt opasno, lohk bi potegnil, sam z venero pa z jupitrom tamle v 9. najbrz bolj na... prisebnosti, ne tolk rushilne energije... dost zemlje tud, ce so sextili, je lohk uspesen clovek, odlocen, energije ga podpirajo (ce je 'vse doma')....

Pa tud, kar pravi Bern, lohk tud vizualno pol se mal 'ravnas', in ja ni odvec starsev v obravnavo vzet..... ocitno neka konzervativnejsa druzina, ki mu vcepi tele vrednote in smisel za odgovornost in vestnost, sam mal premal... topline iz tegale... zlo na hard, najbrz stroga vzgoja..

ce pa ni to, pa dost tezaven lajf morda - al pa vsaj ful sprememb....

Pluton na asc al mc ni sans da ne bo mocno deloval (sploh ce je vladar sonca ali asc - al pa mc pac)...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>

o cigavem neptunu govoris???O mojem al tvojem???...

o svojem... x;)x xegox xDDx

Aspekti neptuna (mojega): s soncem trigon, z luno trigon, z merkurjem trigon, z venero (pogojno) 'opozicija', z marsom (eksaktni) trigon, z jupitrom ohlapna inkonjunkcija (ker je vec kot 6 orbisa, no ampak recimo da bi bla lohk), s saturnom biseptil al kaj je ze, z uranom quintil, s plutonom sextil, z ascendentom konjunkcijo, z mc-jem pa ... hm, en manjsi aspekt tud...... xscratchx - U2)...

z vsemi je apsektiran tale moj neptun, v glavnem, ce smo pri inkonjunkciji in opoziciji mal bolj elasticni pri orbisu (6 oz. 10).

pa se - s kironom (trigon) pa s severnim vozlom... tud en manjsi aspekt, a natancen..

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ja, no obstaja :palec: Deloma sem jaz 'kriva' zanj x:Ix Ima blazno goste, močne svetle lase, nekoliko skravžane, modre, prodorne oči in je postaven, velik močan, je izredno picajzlast, vse želi vedet v detajle, ko mu odgovarjam, ima že vprašanja naprej, zakaj, kako, čemu..., zelo dobro povezuje vse skupaj, potegne ven, kakšnega asa, ko nihče več ne ve kaj bi naprej ima on vedno idejo, je pa včasih v takem momentu, nekaj bi, pa ne ve kaj, veliko stvari ponesreči prekucne, pretrdo prime x:Dx , zdrobi, drugače pa zanesljiv in zelo odgovoren, špara že zdaj, ampak v bistvu je ful radodaren.. torej in devica in sco in kozorog, ane? Po soncu je tehtnica in luni vodnar. Njegov oče ima luno in plutona v devici in sonce v vodnarju, venero, marsa in saturna v konjunkciji v kozorogu, jupitra v strelcu! jaz pa sonce v vodnarju, plutona v devici, saturna v 10.hiši, marsa v škorpijonu - Plutona v sco imata oba sinova - eden ga ima torej na ASC, drugi pa v škorpijonu (poleg venere in sonca) v konjunkciji z MC. x:)x

...DDD sej sm vedu,da si mislila svojga, sam hotu sm ti dopovedat, da niti ni take sile ce mas same lepe z neptunom...poglej moje:

-neptun kvadrat saturn(orbis 1 stopinja)

-neptun kvadrat mars(orbis 3 stopinje)

-neptun opozicija venera(orbis 1 stopinja)

-neptun opozicija sonce(orbis 6 stopinj, ampak je le sonce...)

-neptun sextil pluton(orbis 2 stopinji...)

-neptun inkonjunkcija merkur(orbis 0 stopinj 20 minut)

-neptun semisextil uran(orbis 1 stopinja)

-neptun trigon sev. vozel(orbis 0 stopinj 30 minut)

da o kaxnih quintilih pa podobnem ne govorim...

Na ti bom narisu, da bos vidla, kaj se prav zajebano polozen neptun... k si bl vizuelen tip:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

:eek: odstekan chart, pa sam kiron je 'dol'...

... pa sva spet 'tam'. x;)x

(pa trigon s severnimn vozlom)

najbolj (najbrz) cutis opozicijo s soncem (zato pa 'ne maras' rib), jaz pri tebi 'najbolj' opazim v tejle navezi pa kvadrat saturna pa inkonjunkcijo z merkurjem...

saj pri 'samih lepih' smo ze 'ugotovil', da si lohk bebo. :D

zato sem rekla da mam sreco. xyesx

ja, ti ga bolj ne znas kam postavit pri sebi, ti prevec racio ga skusa ujet, hehe. :vragec:

xsingx

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>x:Dx  x:px  x:Xx

Ti s men tok duhovit bern! :D

Uh, tistegale pa se opazila nisem (od cat).. res hudo!!!! :eek:

Odvisno kako so aspektirani, tistile pluton je videt opasno, lohk bi potegnil, sam z venero pa z jupitrom tamle v 9. najbrz bolj na... prisebnosti, ne tolk rushilne energije... dost zemlje tud, ce so sextili, je lohk uspesen clovek, odlocen, energije ga podpirajo (ce je 'vse doma')....

Pa tud, kar pravi Bern, lohk tud vizualno pol se mal 'ravnas', in ja ni odvec starsev v obravnavo vzet..... ocitno neka konzervativnejsa druzina, ki mu vcepi tele vrednote in smisel za odgovornost in vestnost, sam mal premal... topline iz tegale... zlo na hard, najbrz stroga vzgoja..

ce pa ni to, pa dost tezaven lajf morda - al pa vsaj ful sprememb....

Pluton na asc al mc ni sans da ne bo mocno deloval (sploh ce je vladar sonca ali asc - al pa mc pac)...

Sem dolgo odgovarjala, pa si Marsa že vmes postnila x:)x Ja, velik je dal že skozi, čeprav midva sva kar fajn skupaj no, x:)x , ful sem se jaz morala borit takrat in življenje je bil zlo taf, pa sama sva šla, čez marsikaj :xx!: :vragec: x:)x

Čeprav sem jaz to bolj furala, bom vse sama, in se neki borila, ker z njegovim očkom nisva imela nobenih ekstra težav, v bistvu si zmeri fulk pomagava, sva res frenda x:)x

saj zato sem napisala al pa kaj druzga tezkega, pozabila pa omenit kake selitve ipd., pa mislila napisat oz. imela v glavi.

ves kaj, to je cist ok.

sco rabi sco teste, ne pa pusijevskih. xyesx

jaz sem mela tud orto teste tele, pa ga mam na mc (jaz jemljem kar podobno, ker se ne manifestira sam pri men tko vidno in mocno planet na mc - no pa se zato ker je vladar asc, pa je pol 'na vrhu'... jasno da se ga vid, pismu... :))

Saj ti nisi rabila sploh sprasevat (ceprav jaz nisem imela mnenja, o kom zdaj da govoris, vedla sem, da ne rge zate, in si lohk mislila, za kaj gre, pac glede na plozaj plutona) - glede na to, da pa tud 'vem' (mal), v kakih pogojih, kaksne izkusnje in vse... je pa LOGICNO, da ma lohk sam kaj tacga.

kaj ma pa v 4.? :8):

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>:eek: odstekan chart, pa sam kiron je 'dol'...

... pa sva spet 'tam'. x;)x

(pa trigon s severnimn vozlom)

najbolj (najbrz) cutis opozicijo s soncem (zato pa 'ne maras' rib), jaz pri tebi 'najbolj' opazim v tejle navezi pa kvadrat saturna pa inkonjunkcijo z merkurjem...

saj pri 'samih lepih' smo ze 'ugotovil', da si lohk bebo. :D

zato sem rekla da mam sreco. xyesx

ja, ti ga bolj ne znas kam postavit pri sebi, ti prevec racio ga skusa ujet, hehe. :vragec:

...sej men se je dolg cajta zdel... kako hudica, da sem jaz tak bluzic pa tolk ene device... jebela... jah sevede... pa neptun v aspektu z vsem... x:Dx

Pa kaj se zmeri mislis, da bi s temle chartom mogu bit zdravilc... sam sm mal premisljeval pa sem prsu, do zakljucka, da je kr neki potencial za politiko(se posebi kako revolucionarno varianto)...v tem chartu... kwa menis o tem???

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>saj zato sem napisala al pa kaj druzga tezkega, pozabila pa omenit kake selitve ipd., pa mislila napisat oz. imela v glavi.

ves kaj, to je cist ok.

sco rabi sco teste, ne pa pusijevskih. xyesx

jaz sem mela tud orto teste tele, pa ga mam na mc (jaz jemljem kar podobno, ker se ne manifestira sam pri men tko vidno in mocno planet na mc - no pa se zato ker je vladar asc, pa je pol 'na vrhu'... jasno da se ga vid, pismu... :))

Saj ti nisi rabila sploh sprasevat (ceprav jaz nisem imela mnenja, o kom zdaj da govoris, vedla sem, da ne rge zate, in si lohk mislila, za kaj gre, pac glede na plozaj plutona) - glede na to, da pa tud 'vem' (mal), v kakih pogojih, kaksne izkusnje in vse... je pa LOGICNO, da ma lohk sam kaj tacga.

kaj ma pa v 4.?  :8):

Tole po moje mene sprašuješ?? :8):

Nobeden od sinov nima v 4.hiši nič. Prvi ima 4.hišo v ribah, neptuna v 2.hiši, drugi pa v dvojčkih, merkurja pa v ossmi.

tud... ti si se obesil na tole... 'zdravilec'...

saj ni nujno da bi (jaz) tko 'konkretno' mislila, ampak eno besedo sem pac morala uporabit. :)

Smer, namen... 'cilj'.... bolj to morda samo....

saj, ali je recimo sai baba zdravilec al politik?

saj jaz sem konc koncev clo tud mal 'politika' (pri men tud potenciali za to :D ;) - pac pluton na mc, kot hitler al kdo ze)

To je izven kontexta tegale, ampak sam nasvet: UPORABI opozicijo sonca in neptuna, se da fajn preusmerit...

npr. mas 2 cloveka - oba mata podobne polozaje in za namecek sonce opozicijo s saturnom.

en je mutich, nic ne opravi do konca, nezanesljiv, strah ga je odgovornosti, pa si vse zafrkne, en pa je to op. dbest vpel v svoje ostale sposobnosti in sam ruzhi v pozitivnem smislu in ne poznam bolj odgovornega in zanesljivega cloveka. x^x

Ti lohk isto z neptunom to naredis....

ker tebi pa TO 'manjka'. xyesx

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Tole po moje mene sprašuješ??  :8):

Nobeden od sinov nima v 4.hiši nič. Prvi ima 4.hišo v ribah, neptuna v 2.hiši, drugi pa v dvojčkih, merkurja pa v ossmi.

dost cudno, ceprav pa tud ne tko..... 4. hisa... saj ti mas pa tam luno al mars mensezdi..... ne mars mas v sco, luno mas pol... xyesx - torej je TVOJA luna v njegovi 4. najbrz... saj ni TKO menjal.... no vseen bi lohk imel kak uran v 4. - vcas je tko v takih mal bolj 'nenavadnih' tehle okoliscinah druzinskih. :)

Picasso

To je izven kontexta tegale, ampak sam nasvet: UPORABI opozicijo sonca in neptuna, se da fajn preusmerit...

npr. mas 2 cloveka - oba mata podobne polozaje in za namecek sonce opozicijo s saturnom.

en je mutich, nic ne opravi do konca, nezanesljiv, strah ga je odgovornosti, pa si vse zafrkne, en pa je to op. dbest vpel v svoje ostale sposobnosti in sam ruzhi v pozitivnem smislu in ne poznam bolj odgovornega in zanesljivega cloveka. x^x

Ti lohk isto z neptunom to naredis....

ker tebi pa TO 'manjka'. xyesx

..kwa pol nej uporabim tega neptuna...kot stratega, intuicija... ne pa da on mene ponuca-jaz ratam totaln sanjac... jah bom poskusu... hvala stara!!!! x:Dx x:Dx

Frank Zappa

kar rataj sanjac... nauc se ne iste sekunde to ze analizirat......

(kasneje bos mroda tud to lohk, podobno kot jaz lohk stojim na glavi 15 minut in se zraven ful smejem in govorim in kar cem :D - zaenkrat se naj pa naucim stati na glavi.. ker govort sem se ze in to zlo! :P)...

no zdaj mal na glavi stoj.

a ves ko te je zanimal se tarot mal?

no bod mal 'obeseni', 'ce si upas'. ;) :P

(pa se hec, ker je obrnjen na glavo, opozicija? :))

ker ni to, kar se zdi....

on se ma cist fino, bere in podobno. ;) :P

ampak nic si pa sproti ne zapisuje in to. :D :palec:

ajd stari, tud ti - ti s tok zahteven, obenem pa si fajn, ker se lohk normalno s tabo pogovarja clowk, ker vse stekas tole. :)

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>dost cudno, ceprav pa tud ne tko..... 4. hisa... saj ti mas pa tam luno al mars mensezdi..... ne mars mas v sco, luno mas pol... xyesx - torej je TVOJA luna v njegovi 4. najbrz... saj ni TKO menjal.... no vseen bi lohk imel kak uran v 4. - vcas je tko v takih mal bolj 'nenavadnih' tehle okoliscinah druzinskih. :)

Urana ima jaz v 4.hiši v konjunkciji z jupi in plu. Ja jaz mam luno in venero v ribah. Čeprav je on ful menjal, v 6.letih se je 7x preselil :xx!: , zdaj smo pa tudi že 6 let na miru :inocent: Od kar pa je mali se rodil, smo se pa enkrat samkrat selili, nas je malo umiril :palec: :palec: :palec:

Ful imata polne 10. hiše, starejši ima merkurja in venero in na meji z 11 hišo še sonce, mali ima na MC poleg plutona tudi marsa v konjunkciji, pa zraven še luno in jupitra, vse v 10. SEm nekje brala, da pluton na mc pomeni, da moram jaz pazit, da ne bom preveč posesivna :V: imam to v obziru :palec: (glede na mojo venero opp plutona :xx!: :vragec:

...vem da sem zlo zahteven...do drugih... do sebe precej premal(negativna raba aspekta...zgleda da sem bil do zdaj obseni moz... a ves, da 1X ko sm bil tam enih 15 let star... sem prvic v lajfu vzel tarot karte v roke(v intersparu v BTC-ju...od Losche-ja...) in sem odprl snopic in potegnu eno karto ven... kera je bla???Jap.. obsesni moz...

Zanimivo, da sem bil jaz tam cca. do enga 18 leta totaln sanjac... pol se je pa neverjetn zasuk naredu in sem ratu popoln racionalc... zgleda da bo tole treba res mal zbalansirat... x:Dx

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>... sem prvic v lajfu vzel tarot karte v roke(v intersparu v BTC-ju...od Losche-ja...) in sem odprl snopic in potegnu eno karto ven... kera je bla???Jap.. obsesni moz...

pih kaj pa mislis katera je bla moja?

(in pol skoz, tud ce sem pri frendici njen deck odprla, ko mi je recimo kaksne spesl hotla pokazat)?

Itak, uganil si. :)

cat, no vidis, pol je res imel bern prav, ko je rekel, da tud pri starsih lohk gledamo.

ja, pluton pravjo da lohk tud to, po enih variantah (po drugih pa je ravno obratno x:o)x, jasno).

No saj jaz mam to (mc), pa mama pravzaprav je (bila) kar posesivna in tko...

pa tud jaz sem (bila). ;)

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>pih kaj pa mislis katera je bla moja?

(in pol skoz, tud ce sem pri frendici njen deck odprla, ko mi je recimo kaksne spesl hotla pokazat)?

Itak, uganil si. :)

cat, no vidis, pol je res imel bern prav, ko je rekel, da tud pri starsih lohk gledamo.

ja, pluton pravjo da lohk tud to, po enih variantah (po drugih pa je ranvo obratno x:o)x, jasno).

No saj jaz mam to, pa mama pravzaprav je (bila) kar posesivna in tko...

pa tud jaz sem (bila). ;)

Ja, meni to, da malo več vem o tem pomaga pri otrocih (in tudi na splošno), pa še moj ascendentek, pa vse ribice :2src: , pa vseeno si rečem PUSTI GA, BO ŽE SAM! x:Dx :vragec: x:Dx

čeprav je pri nas močna ta globina, sco varianta, res x:o)x

<{POST_SNAPBACK}>pa še moj ascendentek

le pazi! x;)x

luna v ribah je kul... lusten polozaj, elasticen.. ni problematicen, kot bi kdo pomislil, ker bluz, custva pa to.. je dnevni ritem, pa ustreza, plava skozi dneve.

Lustna rdeca nit energijice je pri luni v ribah (de niro, paul newman, spielberg, prince, elvis,... in tako dalje, da ne nastevam spet)...

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...