Marsa 17. april 2005 Prijavi Deli 17. april 2005 [url="http://www.astrologija.org/napoved2005/napoved.php?t=16"][b]Napoved za 16. teden[/b][/url] - [b]18. - 24. april 2005[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url]. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 17. april 2005 Prijavi Deli 17. april 2005 Hvala, Marsa [color="lightgreen"]vsegahudeganavajeni.press [/color] ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. april 2005 Avtor Prijavi Deli 17. april 2005 jasaj.press Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. april 2005 Prijavi Deli 17. april 2005 www.slabšekoprejšnjitedenženebo.com Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. april 2005 Avtor Prijavi Deli 17. april 2005 Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 17. april 2005 Prijavi Deli 17. april 2005 odlično.net Sem brala sam napoved za konc tedna Aja, pa nekaj mi je v oči padlo... " morda nas bo potegnilo na pot ali pa bomo počeli stvari, ki jih še nismo"...priznaj, Marsa, da si to zase napisala... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. april 2005 Avtor Prijavi Deli 17. april 2005 [quote name='astra' date='17. Apr 2005 ob 22:37'][post="422116"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]odlično.net[/quote] haha, sam cakala sem tebe. [quote]priznaj, Marsa, da si to zase napisala[/quote] ejj, , prisezem da tud pomislila nisem na to!!! ja saj vem, kao, kako zdaj zgleda - ko sem zagledala tole zdajle... sam ono haloooo????? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 17. april 2005 Prijavi Deli 17. april 2005 Na lastni koži vidiš, kako napoved drži... Sicer pa, sreda je še daleč... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. april 2005 Avtor Prijavi Deli 17. april 2005 a ves da sem prejle razmisljala, joj, sam kaj pa ce... (avto recimo da zdaj kaj jaz vem, nom mogla tankat al kaj tacga, ko mam one tezave).. ma ne, pol ko se koncno izsili od mene, da pa ja, pol pa pac opravim svoje. se ne boste se me mogli zlosat tam doli na totem vasem konci, bom kuihana in pecena v maribori, sem clo za hip pomislila, ko sem dobila iz satchma eno obvestilce (mi kar posiljajo, ceprav se nisem narocila, pa se mi ne da odjavit, saj je kul), da nek acid jazz in sem pomislila glej glej, lohk pa skocim se v scthmo. ko je glih v sredo tole. Sam po mojem se mi ne bo dal, pa tooolk pozno... Iz metelkove ze pridem dam ponoc, ne pa iz mb, ipak, ne glede na to, da je 'cist bliz', pa avtocesta pa vse. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 17. april 2005 Prijavi Deli 17. april 2005 če se ti slučajno zalomi, lahko grem jst pa opravim namesto tebe Marsa...meni ni problem iz Mb ponoč al pa zjutraj vozit ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. april 2005 Avtor Prijavi Deli 17. april 2005 ce se mi zalomi? ce zatajim? cviknem cist? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 17. april 2005 Prijavi Deli 17. april 2005 držim pesti da se ti to ne zgodi...uživaj v crkljanju, Habakuk je zakon ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. april 2005 Avtor Prijavi Deli 17. april 2005 Bom, thanx , brez skrbi, da se ze veselim, madonca tak pusy pa spet nisem. Itak sem pa supy. Noben me ni vprasal, kaj da je to. kot da je vsem jasno (prvic kaj je to sploh, drugic pa da sem jaz to). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 17. april 2005 Prijavi Deli 17. april 2005 Dobro, že vidim, da bom morala tut sobo za goste spucat... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. april 2005 Avtor Prijavi Deli 17. april 2005 tasenebotkohitrspokala.press Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 17. april 2005 Prijavi Deli 17. april 2005 vsegahudeganavajena.com Sicer pa, a nisem rakica, ki za vse poskrbi... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 17. april 2005 Prijavi Deli 17. april 2005 Lahko do sobote počakaš, ko Cosma pride Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. april 2005 Avtor Prijavi Deli 17. april 2005 OK vazi. hehe.... pazi se, da nom bukvalno shvatila prevec. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 17. april 2005 Prijavi Deli 17. april 2005 [color="darkgoldenrod"]Jao jao jao jao jao jao jao........... še kar ni konec al kaj...... [/color] What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 ohoho... tole bo en zanimiu teden. spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 hm...... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 [color="blue"]ooo, super, napoved JE. Grem jo brat. (al pa sestra ). [/color] [color="green"]Aja, sestre nimam. Bi pa zamenjala enga brata zanjo... Kdo zamenja? [/color] Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 hehehe bi jz. sam mam tud same brate... niti sestrične nimam nbene.. same bratrance... mogoče se pa najde kdo ki bi obema zamenju spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 Marsa, spet se bo veliko dogajalo! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 [color="blue"]Takolele... danes bomo šli po nakupih. Najboltapravi dan. Menda bo/je plača. Če je ta teden tanajboljpravi dan za nenavadnosti, bomo tudi kaj takega uštimali. v ozračju bo veliko erotike; bolj bomo dojemljivi za ljubezen in erotiko: sam tipa je treba najti... no problem... Zelo močno bodo zdaj doživljali mladostniki: še vedno se prištevam mednje, saj mi je mama rekla, da ko bo konec pubertete ne bo več mozoljev. .. ker so še mozolji, sem še v puberteti... hja, sajnirespaje Zelo pomembno je, da se izognemo vnosu škodljivih in sumljivih snovi: okej, okej; bomo nehali dihat Pozitivne afirmacije: [color="red"]Iz ure v uro mi gre bolje[/color]... v nedeljo bo pa najtabolje [/color] Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.