Skoči na vsebino

Napoved za 16. teden

Marsa

Recommended Posts

x:Dx x:Dx
Kolk sem se pa zdajle nasmejala tejle temi x:Dx Kwa je fajn vidt, da se vsi neki hecate x:)x (iz tko resnih zadev x:o)x )
Ma men je kul, kakrsnakol ze je, sam da ne bom tko lena, kot prejsnji teden...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 66
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar
kajnamjetegatrebabilo.press :vragec:

nč, gremo naprej, držim pesti zase, da mi rata v tem trenutku nemogoče :vio:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

[quote name='Danda Luna' date='18. Apr 2005 ob 08:46'][post="422266"]<{POST_SNAPBACK}>[/post][color="blue"]...sam tipa je treba najti...  [/color][/quote]
x:Dx x:px
[quote]... Zelo pomembno je, da se izognemo vnosu škodljivih in sumljivih snovi: okej, okej; bomo nehali dihat  x;)x[/quote] x:Dx x:Dx x:o)x

[quote name='aliana' date='18. Apr 2005 ob 10:28'][post="422310"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]x:Dx  x:Dx
Kolk sem se pa zdajle nasmejala tejle temi  x:Dx  Kwa je fajn vidt, da se vsi neki hecate  x:)x (iz tko resnih zadev  x:o)x  )
Ma men je kul, kakrsnakol ze je, sam da ne bom tko lena, kot prejsnji teden...[/quote]
a ne, men tud usta na poteg. :D

Bos bos, vsega bo. xrolleyesx tud cist lena pa tud cist na spidu.

[quote name='cosma' date='18. Apr 2005 ob 10:51'][post="422323"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]kajnamjetegatrebabilo.press  :vragec:

nč, gremo naprej, držim pesti zase, da mi rata v tem trenutku nemogoče  :vio:[/quote]
xcrossfingx

**

Contesa, a? :sniky: (spet zate tapravo vzdusje)... x;)x

Katja, kaj dogaja, si cist bad al kwa? :sori:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

[color="blue"]Ma ja, čist sem zblojena..... premetava me kot še nikoli..... :sori: .....ko bi lahko končno dojela, kje sem, bi blo veliko lažje.... :xx!: :vio: x:)x Bom že. Sej ni konec sveta, sej mam sam Saturna na Luni..... x:o)x [/color]

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

saj sem se ravno spomnila, da aja saj res, saj mas luno v raku in ocitno tam nekje pol. x:o)x

ja ne, saj... saj si pripravljena za eno stopnjo visje, mam obcutek - no in zdaj dogajas, ko pa dogajas, pa se ne mores videti zaobjeto tele celotke. xDDx

saj bo! :vtz: x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

[color="red"]Bla pri frizerju. Čisto spontano. :vragec:

Sem malo krajših las, ampak fris pa je še zmern isti. x;)x U glavnem zadovoljna, sam nekje je malo premalo postrigla... bom sama. Pa las mi spredaj ni razrečla. Frizurco mi je pa res fajno naredla. :2src: (Samo to ravno ne šteje, meni doma kaj takega ne rata. Krtačo sem izločila iz svojih pripomočkov že v prejšnjem stoletju!) Nadvse navdušena pa nad ceno: 4 jurje. Jupi. :palec:

Dragč pa nekam čudno dobre vole... :fiju: [/color]

Angeli smo,

a le z enim krilom.

Da bi mogli poleteti,

se moramo objeti.

http://igrivavila.blogspot.com/

[quote name='Danda Luna' date='19. Apr 2005 ob 13:53'][post="423797"]<{POST_SNAPBACK}>[/post][color="red"]ampak fris pa je še zmern isti.  [/color][/quote]
x:Dx Kakopak. x:)x

Picasso

[quote name='Danda Luna' date='19. Apr 2005 ob 13:53'][post="423797"]<{POST_SNAPBACK}>[/post][color="red"]Bla pri frizerju. Čisto spontano. :vragec:

Sem malo krajših las, ampak fris pa je še zmern isti.  x;)x U glavnem zadovoljna, sam nekje je malo premalo postrigla... bom sama. Pa las mi spredaj ni razrečla. Frizurco mi je pa res fajno naredla.  :2src: (Samo to ravno ne šteje, meni doma kaj takega ne rata. Krtačo sem izločila iz svojih pripomočkov že v prejšnjem stoletju!) Nadvse navdušena pa nad ceno: 4 jurje. Jupi.  :palec:

Dragč pa nekam čudno dobre vole...  :fiju: [/color][/quote]

he he he...v prejšnjem stoletju.... x:Dx x:Dx x:Dx
danda luna...ti meni čist polepšaš dan...si ena redkih, ki je v teh časih ful dobre volje.... :palec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

[color="purple"]....že ves teden pa tudi vznemirjenje in izredno močne telesne in čustvene reakcije, kar vse se bo proti koncu tedna še stopnjevalo. [/color] :O:

[color="blue"]....pa kolk časa še??[/color] [color="yellow"].........dokler ne omagam? :sori: x?x [/color]

...ribica xwizardx xwizardx xwizardx mal dodatnega goriva....nima vica omagat, pa naj si planetki zmišljujejo še take četvorke....
a veš kolk si bomo oddahnili, ko bo tega s* konc.... x;)x

[quote name='Amis' date='19. Apr 2005 ob 20:53'][post="424207"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]he he he...v prejšnjem stoletju.... x:Dx  x:Dx  x:Dx
danda luna...ti meni čist polepšaš dan...si ena redkih, ki je v teh časih ful dobre volje.... :palec:[/quote]
[color="blue"]Ma kk je to fajn čut, a veš... ker včasih ga sebi ne moreš in potem ga drugim, pa je pol krog kljub temu sklenjen! x:Xx [/color]

[quote name='ribica Katja' date='20. Apr 2005 ob 00:19'][post="424457"]<{POST_SNAPBACK}>[/post][color="blue"]....pa kolk časa še??[/color] [color="yellow"].........dokler ne omagam? :sori:  x?x [/color][/quote]
[color="blue"]Izberi sebe. Kot sem jaz. Več kot dva meseca nazaj. In sem prerojena. Sicer se pojavljajo solzne doline (pa zelo na redko), ampak drugače pa se počutim fantastično! Navijam zate! x:Xx :palec: [/color]

[quote name='Amis' date='20. Apr 2005 ob 07:29'][post="424532"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]...ribica  xwizardx  xwizardx  xwizardx  mal dodatnega goriva....nima vica omagat, pa naj si planetki zmišljujejo še take četvorke....
a veš kolk si bomo oddahnili, ko bo tega s* konc.... x;)x[/quote]
[color="blue"]Amis, js sploh ne verjamem več, da bo Marsa napisala kakšno tako napoved... x:px Itak je vsega ona kriva, tk kot za vreme, so vedno vremenarji x;)x x:Dx x:Xx

Sam danes sem pa slabo spala. Tolko informacij sem včeraj dobila in s tolko folka sem govorila, da sem mela čist polno glavo. Sam zdaj sem pa full naspidirana (opet; cel kedn sm že taka).. Juhej, gremo novim podvigom naproti. [/color]

Angeli smo,

a le z enim krilom.

Da bi mogli poleteti,

se moramo objeti.

http://igrivavila.blogspot.com/

kok dogaja. danda... ful mi je kjut tvoj podpis x:o)x :2src: aja za to je tud ena tema... no bom še tm pokomentirala.
drugač, pa me ta teden glava boli. pa slabo spim, pa zato sm pol tečna. skrbi me zarad službe, k una k jo nadomeščam pride čez 14 dni nazaj, men pa noben še zdej ni nč povedu kaj bo z mano. :o|o:

porka motorka... hehehe... sej drgač sm pa kr fajn.... sam jamra se mi :frog:
spet se mi je na bolš poslabšal

:C:

kako žalostno...včeraj umrlo 8 ljudi v prmetni nesreči...zgoreli so :C: .

Sicer pa jaz...kar OK. Čeravno neprestano čutim neko napetost...ni čisto tako kot ponavadi ;) :) xscratchx . Bolj napeto ozračje..vsi bolj čustveni, napeti, polni skrbi...
Moj partner dobil povabilo na zapuščinsko razpravo...tako, da je sedaj spet malo dodtne skrbi v ozračju...Upam da se 03.05. ko imajo razpravo...končno vse uredi...Čeravno piše v povabilu...rezprava z oporoko...tako, da se zna zakomplicirati...

Fajn bodte x;)x xsrcx x:)x
http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif

danda luna...ja, mogoč se je marsa res tako navadla že.... x:Dx x:o)x x;)x
aiwa, a še zdej ti niso povedali :eek: :eek: :O: ....o ti štala...saj merkur ni več retro, no... :o|o: ....tole pa za pomoč xwitchx
sončk...naj se reši ....brez zapletov po možnosti... :palec:

pa pismu nikol zadovoljni!!!
saj ta teden je shtala totalna, jaz pa sem cist 'krotko' napoved spisala! :eek:
Pol stvari nisem omenila, ranvo zato, ker se mi ne da istih sranj nastevat vedno. :||||

A 8 jih je bilo?
Vceraj so rekli 6, ko se niso ziher vedel.
Grozota. :V:

Picasso

o groza, groza groza, sploh si nocem predstavljat, sam mi kar prihajajo podobe, grozno, kaksna agonija, zaprti not, upam da so prec od shoka, ce druzga ne, vsaj zavest zgubili, da se niso matral... :V:

xcrossfingx - za vse svojce in bliznje teh nesrecnezev... :detelca:

Picasso

a to se lahk navadiš al kaj? x:((x xnckrivx
kr neki. en sam nateg. prov na živce mi grejo. k vsi VSE vejo. xrolleyesx

sploh ne morm verjet kwa sm grozna ta teden. sam jamrala bi. hehehe... porkodijo zakaj pa ne. kšn dan lahk pa tud jz.

pa dejmo:
jamr, jamr, jamr... xchatx :flowers:
spet se mi je na bolš poslabšal

dokler jamrate ste živi...je enkrat reku en star dohtar in potolažil svoje paciente x:Dx ....torej je še zmer bolš jamrat...vsaj občasno malček x;)x ....dobro, marsa, da maš smisel za humor in veš, ta te hecamo....včasih se ne da izognit temu, da te nardimo za krivca x:Dx x;)x

una nesreča pa...ma sej ni besed... :V: :V: :V:

[color="purple"]Proti koncu tedna se bo energija v ozračju spremenila, še vedno bomo vznemirjeni in napeti, hlastni in celo razdraženi, ne bomo pa več razmišljali o poslovnih zadevah, temveč o čustvenih; več bo zaljubljenosti, ljubimkanja, v ozračju bo veliko erotike, to bo skratka zelo aktualna tema v teh dneh.
Vseeno zdaj ni preveč primerno začenjati novih zvez niti na vrat na nos zaključevati starih.[/color]
x:px tole mi je padlo v oči
[color="orange"]prav tako pa bomo tudi bolj dojemljivi za ljubezen in erotiko (vse omenjeno bo še bolj poudarjeno, ker se je v Bika prejšnji konec tedna premaknila tudi Venera). [/color]
pa to - zdej pa čakam x;)x
[color="green"]Merkur se sprehaja po prvi tretjini Ovna in je tako naša komunikacija še vedno nekoliko hlastna, (pre)hitra, čutimo potrebo po gibanju in dinamiki, polni smo nemira, pa tudi nepotrpežljivosti.
Proti koncu tedna se bo to stopnjevalo in bomo postali razdraženi, prenasičeni in tudi nestrpnejši, še posebej se bo to čutilo v prometu in sploh na vseh komunikacijskih področjih[/color]
tole pa še kako velja :V:
ne ne sej bo boljše :palec:

ma saj to smo ze 100x ze obdelal, Amis xDDx - vi se bunite name, da kaksna napoved, jaz pa se pol bunim na vas, da ste nehvaleznezi. In to je to... Brez veze. Itak je tko kot je, ne glede na to, kaj jaz pravim in tud ne glede na to, ce ves to al pa ne.
Vcasih se sprasujem, ce ma sploh smisel gobcat tole vnaprej, ko je skoz tezenje... :|||
ampak nekak... sem se navadila in kolkor mi jo je zoprno pisat, jo tud rada... pa stekaj pol ribe. :P

Ja, Selene, promet - shtala. In poleg ljubezni in erotike sploh ne vem ce sem hrano kaj omenjala, ker se mi zdi tko samoumevno - v biku, vljda! :)

Picasso

[color="blue"]Marsa...... pa sej veš, da vemo, da nimaš ti nič pri tem..... kaj a si ti kriva, da se planeti gibljejo kot se? x:px x:Dx Je čist fajn, da mamo te napovedi, boh pomagi, če je ne bi prebrala, pa delala neki čist mimo..... pa prepozno ugotovila, da je čist mimo.... x;)x :palec: [/color]

[color="yellow"].....sam, pojamrat pa še vedno pridem...... xcivx x:Dx .....to sam tolk, da veš, da beremo...... x:o)x x;)x [/color]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...