Skoči na vsebino

Napoved za 16. teden

Marsa

Recommended Posts

ma ne saj vem... itak, saj nima zveze z mano tole... sam jaz tko osebno vcasih vzamem...
je pa res, da bi morda bile drugacne, ce bi kaj jaz vem... imela duh recimo v ovnu ali strelcu... ;)
Bi morda k tednom bolj navduseno pristopala.
Sam - je pac moja. in je zato taka. Tecna pa tko. :P ;)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 66
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar
ma super je. take k mamo radi. našponane... skoz akcija xg:Dx xg:Dx
jz sem se losala včerišnjega jamranja... sem mela oreng sproščanje... več k eno uro. sem k nova. xsrcbumx xrosex tko da me nč ne bo presenetl... se ne dam... :mex:
spet se mi je na bolš poslabšal

šefica, dobro veš, da nimamo nič proti napovedim...sama jih ful rada berem x!x ....kar je je....nimaš kaj, če so pozicije planetov take. je že tako, da smo tako narjeni, da mal penimo pa sikamo...ampak ribica je dobro napisala in se čist strinjam z njo.....vse kar je, je to, da nekje pač rabimo ventil, prej ko se preveč pare nabere in raznese lonec x:Dx x;)x

...mi se sploh ne bunimo nate....imam že po naravi mal čuden smisel za humor, ki se pri takih nebesnih pojavih še mal stopnjuje.... x;)x x:Xx

:flowers:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

[color="blue"]Spet sem čudne vole. Ampak tokrat u negatiivo... :xx!: se bo treba malo zbrcat u pozitivo nazaj! Sem v službi, meni pa gre na jok... brez razloga. Neka teža in kr neki... Še sreča, da vem, da bo minilo. :palec: Sedaj bo itak pestro ratalo v službi, potem pa bo pol dneva mimo in sonček bo posijal in svet bo lep... (hmm, mogoče, ne veš nikoli. Je treba probart! Ole, baba. Spravi se pokonci!) En objem virtualni si pošiljam, pa še komu, ki ga rabi! xsrcx [/color]

Angeli smo,

a le z enim krilom.

Da bi mogli poleteti,

se moramo objeti.

http://igrivavila.blogspot.com/

Thanx punce!! x:Xx

Saj bom tih (haha xrolleyesx), ker nisem hotla tega, da zdaj kao... recete, ne ves kok je fajn pa tko... x:o)x

Ja, saj smo res ze vsega hudega vajeni.

Vcasih se 'me' kdo navelica s temi napovedmi tecnimi, pa nekaj cajta namenoma nic ne gleda pa tko.
Pol se mu pa kaj odstekanega dogaja, pa gre sam mal pogledat, pa ne more verjet.
Sam to pomeni, da je vseeno, ce gleda al pa ne, v bistvu... :)
sam je pa vcasih fajn mal 'potrditve' dobit, da so 'drugi krivi'. :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Napoved sem prebrala že v začetku tedna, pa sem jo morala prečekirat še enkrat.Že drugič danes je tast mimo mene prišibal vse mrk in žvižgajoč(še dobro, da stanuje dovolj daleč)...to pa je bil vedno slab znak.Jasno, danes polna luna, pa ima najbrž kakšne "hormonske motnje"...pa še sprememba vemena se obeta

pa se mrk je danes... pa je tu skor tko v ozracju kot bi bil soncev in ne lunin. :) ko je cist tko tmurno pa taksno...

zoprno je, ker je mrk danes in ga ne moremo pripisat cist samo v tale teden, ki se izteka danes... bo se tud drug teden pod vplivom... no, to je itak kar obdobje, mrka sta navadno v paru, pa je potem v bistvu kar ves mesec pol taksen... napet, ce drugega ne.

Picasso

[quote name='Marsa' date='24. Apr 2005 ob 16:43'][post="428344"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]pa se mrk je danes... pa je tu skor tko v ozracju kot bi bil soncev in ne lunin. :) ko je cist tko tmurno pa taksno...

zoprno je, ker je mrk danes in ga ne moremo pripisat cist samo v tale teden, ki se izteka danes... bo se tud drug teden pod vplivom... no, to je itak kar obdobje, mrka sta navadno v paru, pa je potem v bistvu kar ves mesec pol taksen... napet, ce drugega ne.[/quote]
Ves mesec?Se pravi, da je naporen mesec pred nami?

ne (nisem tega mislila), prvi je bil pred 14 dnevi, tako da kar se vplivov teh dveh tice, bodo zdaj pocasi izzveneli... :palec: x:)x

*sam itak je vedno kaj na nebu, kar poskrbi za bolj dinamicno vzdusje... v smislu, da nam ni dolgcas pa to. ;) :palec:

Picasso

[quote name='Marsa' date='24. Apr 2005 ob 16:53'][post="428351"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]

*sam itak je vedno kaj na nebu, kar poskrbi za bolj dinamicno vzdusje... v smislu, da nam ni dolgcas pa to. ;) :palec:[/quote]

:vragec:

bemu a?....dobr mu-ji gre od rok x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk x:)x
tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

[quote name='enja' date='24. Apr 2005 ob 16:58'][post="428359"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]x:Dx Dinamično vzdušje je zelo zaželjeno, ekstremno dinamično je pa preveč utrujajoče x:Dx ....[/quote]

:vragec:

kwa pa uni vejo, kaj je prevech..... x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk x:)x
tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

[quote name='aakhut' date='24. Apr 2005 ob 16:59'][post="428360"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]:vragec:

kwa pa uni vejo, kaj je prevech..... x:Dx  x:Dx  x:Dx  x:Dx

zlomk x:)x[/quote]
..ja sej.. :sori:

[quote name='Marsa' date='21. Apr 2005 ob 11:45'][post="425707"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
sam je pa vcasih fajn mal 'potrditve' dobit, da so 'drugi krivi'. :)[/quote]

:palec: Tocno to jaz vedno pravim! x8Dx x:)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Sem prebral to napoved in v začetku tedna sem imel res en sestanek, ki ima izvir 8.4. ko je bil tisti znameniti mrk.
No, v torek dopoldne sem imel še en sestanek toda plodnost obeh mi je še neznana.

Opažam pa da me goni zadnje tri dni in več. Mislim, da se Marsa izraža z napetosjo. Ah. Samo izraz je drugačen, tako da problema ni, ker gre za isto stvar.

Tako sem sinoči spoznal Namibijko ki mi je seveda dala. x:Dx Telefonsko številko.

Andres

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...