Skoči na vsebino

Hermetizem

Recommended Posts

Ojla, dobrodosel, :vio: :palec:

Msilim da ni nikjer tega, pa tud jaz ti ne znam svetovati, vendar morda bo aakhut kaj vedel (ali ananta, no pa se kdo), vendar zdaj gotovo se spi. xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

aja to je pa zoprno...

No ja, gotovo kdo kaj ve, samo niso vsi nenehno gor, tako da bo morda mal dlje trajal (pol se pa utegne dol pomaknit, no tud zato vseen komentiram, ceprav nimam nic konkretnega za povedat - da se ne 'izgubi' tema.

:palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Jaz se pRAvkar z tem ukvarjam. Giordano Bruno je hotel to REformacijo, zdaj pa jaz. Hermetizam torej? Kaj pa vpRAšanja?

Medici v Firenci so nekaj imeli. Če brskaš Medic+Giordano+Bruno+Alexandria

itm najdeš. Nestalo je pa se bo najdlo. Cayce je prerokoval da se bo. Se že moralo najti. Gre se za THOTHove knige in tajni zaklad. Bauval ga OMenja.

• 1 month later...
Na slo internetu ni nič konkretnega o hermetizmu. Če te ne moti angleški jezik poglej http://www.hermetic.com, kjer najdeš knjige,eseje svete tekste,rituale ipd... Drugače pa lahko najdeš par knjig o hermetizmu v NUK-u. Če te zanima prektični hremetizem si sposodi kaj od M.Ž.Slavinskega..LP

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...