sandi.kumar@gmail.com 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 Pozdravljeni! Jaz sem nov član, zato ne vem, če je že bila kdaj ta razprava. Prosim vas, da mi kdo pove, kje bi se dalo dobiti kakšno literaturo o hermetizmu. Skoraj vse drugo sem našel na internetu, kot pa hermetizem. Hvala za pomoč AleX Citiraj Atul Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 Ojla, dobrodosel, Msilim da ni nikjer tega, pa tud jaz ti ne znam svetovati, vendar morda bo aakhut kaj vedel (ali ananta, no pa se kdo), vendar zdaj gotovo se spi. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sandi.kumar@gmail.com 18. april 2005 Avtor Prijavi Deli 18. april 2005 Zdravo ja hvala vseen za odgovor...pa upam, da mi bo še kdo odpisal. Vem da je internetna knjižnica, kjer imajo literaturo o hermetizmu, ampak je zelo visoka članarina ... LP Alex Citiraj Atul Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 aja to je pa zoprno... No ja, gotovo kdo kaj ve, samo niso vsi nenehno gor, tako da bo morda mal dlje trajal (pol se pa utegne dol pomaknit, no tud zato vseen komentiram, ceprav nimam nic konkretnega za povedat - da se ne 'izgubi' tema. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ananta 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 Jaz se pRAvkar z tem ukvarjam. Giordano Bruno je hotel to REformacijo, zdaj pa jaz. Hermetizam torej? Kaj pa vpRAšanja? Medici v Firenci so nekaj imeli. Če brskaš Medic+Giordano+Bruno+Alexandria itm najdeš. Nestalo je pa se bo najdlo. Cayce je prerokoval da se bo. Se že moralo najti. Gre se za THOTHove knige in tajni zaklad. Bauval ga OMenja. Citiraj http://www.lulu.com/spotlight/astrology Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Prist 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 Na slo internetu ni nič konkretnega o hermetizmu. Če te ne moti angleški jezik poglej http://www.hermetic.com, kjer najdeš knjige,eseje svete tekste,rituale ipd... Drugače pa lahko najdeš par knjig o hermetizmu v NUK-u. Če te zanima prektični hremetizem si sposodi kaj od M.Ž.Slavinskega..LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Hinko_Gnito 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 Cela številka POLIGRAFOV (letnik1, 1996, številka 1/2) se ukvarja s hermetizmom. lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.