Skoči na vsebino

DIPLOMSKA

Freya

Recommended Posts

Torej, dragi moji - ker opažam, da nas je plodovitih piscev diplome tule kar nekaj, odpiram tole temo - izlijte svoje misli, vprašanja, zagate in seveda lepe trenutke.

Skupaj nam bo uspelo! :palec: x:)x

(Še letos x:Dx x:Dx x;)x x^x )

:medal: x8Dx

SI SAPIS SIS APIS.

http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 81
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Mene samo zanima za citiranje literature.Kako oznacis ce citiras avtorja, ki citira nekega drugega avtorja/raziskovalca??

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

No, jest pišem ravnokar (kadar nisem na LNF x;)x ) dvopredmetno diplomsko na filofaksu. Zadeva je sledeča: moji prvotni načrti so bili - diplomirati do maja. V tem trenutku je jasno, da pred septembrom skoraj ne bo šlo.... in to me kar malo deprimira.... ampak sem optimist! xflowx

Pač, jebiga, če kdaj ni navdiha, če nikakor ne moreš do željene literature, če se je treba za vsak k.... vozit v Lj na faks zaradi golih formalnosti, če ne veš kako naprej..... Vse ob svojem času.

Pridejo dnevi, ko lahko sedim pred racunalnikom in buljim v ekran kot tele v nova vrata, pa nič.... navdih štrajka.... jeza narašča.... to še bolj blokira miselne tokove.... in hopa, pa je šel še en dan po gobe.... No, obstajajo pa tudi dnevi, ko ure prehitro minejo, jaz bi pa kar pisala, pa pisalaxideax .... pa je treba spat in zjutraj vstat in na 'šiht'.

Zdaj sem v zagonu.... zato je treba pohiteti, dokler bo trajalo... xscratchxhm, že letim dol z LNF in na pisanje x:Dx x;)x x:px x:o)x

SI SAPIS SIS APIS.

Moj prvotni cilj je bil diplomirati do decembra 2004.Moj drugotni pa do junija letos.Upam da mi bo ratal do septembra.

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>Mene samo zanima za citiranje literature.Kako oznacis ce citiras avtorja, ki citira nekega drugega avtorja/raziskovalca??

hm, tega še nisem počela... jest bi preprosto navedla prvotnega avtorja (torej, po besedah KORENČKOVEGA ATA:".......". in za tem bi dala opombo z avtorjem teksta, kjer sem to prebrala.

Ne vem, mogoče ve kdo drug?

SI SAPIS SIS APIS.

To bi znal vzgat. Drgac bom pa v Eco-ta pogledu, tam ziher pise.

Frank Zappa

O, vidim Samson, da si imel podobne zamisli, kot jaz x:)x Ampak, če so številke v nicku tvoja starost, potem ni panike... maš še veliiiiko časa za diplomirat, nič se ne sekiraj x^x

Milf, obžalujem, da ti tema ne odgovarja :inocent: x:Dx saj vemo zakaj, a ne x;)x ampak, saj pravim - treba se je pozitivno naravnati do diplome (lih tko kot do vsakega drugega dela) Če samo čakaš, da se bo sama od sebe spisala..... :8): x:Dx

Pa ko enkrat šihtaš je teže, samo treba se je spravit! Torej, zmigaj svojo rit od računalnika in se poglobi v literaturi in pisanje x:Dx x:Dx x:o)x x;)x

SI SAPIS SIS APIS.

<{POST_SNAPBACK}>O, vidim Samson, da si imel podobne zamisli, kot jaz  x:)x  Ampak, če so številke v nicku tvoja starost, potem ni panike... maš še veliiiiko časa za diplomirat, nič se ne sekiraj  x^x

Milf, obžalujem, da ti tema ne odgovarja  :inocent:  x:Dx saj vemo zakaj, a ne x;)x  ampak, saj pravim - treba se je pozitivno naravnati do diplome (lih tko kot do vsakega drugega dela) Če samo čakaš, da se bo sama od sebe spisala..... :8):  x:Dx

Pa ko enkrat šihtaš je teže, samo treba se je spravit! Torej, zmigaj svojo rit od računalnika in se poglobi v literaturi in pisanje  x:Dx  x:Dx  x:o)x  x;)x

Jah ce bi ibla tisto moja starost bi bil tut jaz zelo vesel.Junija bom 25.Ah sej vem da je pa tut se precej starejsih.

Sem pa zdej vse skenslu, pustu job, da bom ja samo pisal, pa kar ne gre.Ne vem kaj naj.Najhujse je ker pisem na rac. pa mam pol net takoj zraven.Mogoce bi bilo boljse da si omislim pisalni stroj. xrolleyesx

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>O, vidim Samson, da si imel podobne zamisli, kot jaz  x:)x  Ampak, če so številke v nicku tvoja starost, potem ni panike... maš še veliiiiko časa za diplomirat, nič se ne sekiraj  x^x

Milf, obžalujem, da ti tema ne odgovarja  :inocent:  x:Dx saj vemo zakaj, a ne x;)x  ampak, saj pravim - treba se je pozitivno naravnati do diplome (lih tko kot do vsakega drugega dela) Če samo čakaš, da se bo sama od sebe spisala..... :8):  x:Dx

Pa ko enkrat šihtaš je teže, samo treba se je spravit! Torej, zmigaj svojo rit od računalnika in se poglobi v literaturi in pisanje  x:Dx  x:Dx  x:o)x  x;)x

:palec: :palec: :palec: Vse razumem, samo ko nič ne zaleže. Aja, šiht nima veze, šihtam že celo večnost, se mi zdi, da brez šihta nebi niti do sem prišo. Mora bit napeto, sej tud to bo, pa mislim , da kar hitro. Ko bo prišo ruker bomo vse porihtali :inocent:

It's better be dead and cool than alive and uncool

Kaj pa sploh študirate? Lako vama, saj še diplomskih izpitov več nimate...kaj pa mi, ko smo morali oddat diplomsko pol nas je pa čaka še diplomski izpit za vsa 4 leta nazaj...jao, sem obžalovala, da se nisem kasneje vpisala na faks...

Sicer pa tema o diplomski obstaja na netu, prav en super link, kjer ti vse opišejo, kakšni morajo bit razmaki itd...

Bljak, grem ven iz te teme....brrrrrr

<{POST_SNAPBACK}>.. jest bi preprosto navedla prvotnega avtorja

ja jasno, navedes pac AVTORJA.

V primeru, da ne bi vedel, pa bi recimo avtorstvo pripisal temu drugemu, ker bi to bil pac tvoj vir.

Tko sem jaz uporabila nekaj od ene znanke, ki je izdala knjizico, pa sem uporabila pol stavka ali dve besedi, pa vestno pisala kao vir (njo), kasnej pa naletela na srbsko knjigo, kjer sem potem videla, da je to bil pravi avtor in sem tako navedla pravega avtorja (no saj morda tud ta ni bil x:o)x).

Ne morta bit dva avtorja, razen ce nista skup pisala in razen ce oni drugi ni nadgradil oz. poustvaril, a to pa je spet avtorsko in potem navedes (tudi) njega.

**

Fajn tema! :palec:

*Milf! x:Dx x:px

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Hja, moja diploma je še tolk daleč da bom sam mal postrani gledal tole temo ;) hehe see ya in a few years
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Kok je nm trem fajn...men se tud še ne mudi...če bo po sreč, bom leta 2007...hihi, držte pesti do takrt...pa nč se nej vm ne mudi...študentska leta so toooooook fajn....pač, delat je treba zravn, pa leta ne tečejo, ampak itak boh ve, kaj bo z našo penzijo...ni ni... x:Ix

aha vidis, imas prav. :palec:

ma caplarija, kok je teh raznih 'avtorjev'. :xx!:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

x:)x Jaz sem eno ze skoz dala. Naslednji dve me pa cez kake 4 leta cakata.. ce bo slo vse po sreci..

Drugac sem si na PeF zbrala precej komplicirano temo (glede na to, da nekako ne pricakujejo tega od tebe tam..), brala in prevajala literaturo iz 4 jezikov, ampak sem ful, ful uzivala ob pisanju. Ker sem si res zbrala tisto, kar me je ful zanimalo.. Se bolj me je zacelo zanimat vmes, ko sem ze nekaj literature prebrala.. Tko da v bistvu.. ce sestejem, je bla v 4 mesecih napisana.. Tko, intenzivnega dela.. (ne stejem sploh tistih 3 mesecev v Spaniji zraven, ker je blo bolj zuranje, kot pa kaj drugega.. x:Ix )

Good luck vsem! x;)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

najtežje je začet pol ko je koncept oz. dispozicija zastavljena pol pa tist res ZAČET! Prva stran, hehehe.. naša je tko prvo blo uvod in vse tisto iz dispozicije, metode raziskovanja pa tko.. sam uno pol v bistvu 2-go poglavje, ki je prvo v bistvu, da avtorje skombiniraš skup pa namešaš teorije.. pol pa sem mela praktični del na ravni podjetja..

Sam, sej bo šlo! Boste vidle! Moja druga bla full boljša od prve.. x:)x Če se one nazaj spomnim me kr glava boli.. zdej pa res tko dober zgleda ta zadnja. Tko oblikovno, kot z navajanji, povzetki, pa sploh tema je bla ql.

Mushi

Kaligrafija!!! Kok sem mela rada te programe pisav v soli (nekaj cajta, rpedno mi je potem padlo dol, ko sem mela dost xDDx x:o)x)

Picasso

ja saj se jaz vas medem, ampak nisem mogla bit tih, kot tud ne bom na gotico - moj najlepsi program (pisav, morda ravno poleg kaligrafske), ful bila ponosna nanj, ful sem rada delala to (ti pa se bolj, ce si kozorog, ta ima rad te gotike pa taksno). :D

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...