Marsa 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 ajde Mystica, spokaj se pedenat diplomsko. Glej to, no, namest da bi vas ganjala, vas pa se spodbujam k cvekanju, zabushavanju... Tko da - ajde, spokite se delat, ker bo na konc tedna vse sam se tezje (se spravit pa tko). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 aja joj, potem pa sory!!!! Mislim kaj se vtikam sploh... saj si odrasla, sam se mi je zdel nekak - da se jaz pomagam, anmest da ce ze kaj, da bi ravno obratno postopala. Sicer pa jaz itak nimam kaj pocet v temi Diplomska. Tako da - zviizzzzzzz! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Freya 19. april 2005 Avtor Prijavi Deli 19. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kaj pa sploh študirate? Lako vama, saj še diplomskih izpitov več nimate...kaj pa mi, ko smo morali oddat diplomsko pol nas je pa čaka še diplomski izpit za vsa 4 leta nazaj...jao, sem obžalovala, da se nisem kasneje vpisala na faks... Sicer pa tema o diplomski obstaja na netu, prav en super link, kjer ti vse opišejo, kakšni morajo bit razmaki itd... Bljak, grem ven iz te teme....brrrrrr kako to misliš, NIMAMO diplomskih!!!!! MAMO , ŠE KAKO MAMO :xx!: (sori, ampak že misel nanje me razkači ) torej: po diplomi me čakata še dva diplomska za 2 letno snov in dva diplomska za 7 (!!!!) letni cikel, od katerega poslušaš v najboljšem primeru 4 leta. Kje je tle pravica? Ampak, z dobro voljo v nove zmage Citiraj SI SAPIS SIS APIS. http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Freya 19. april 2005 Avtor Prijavi Deli 19. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>No, tudi jaz sem med vami, sotrpini.Pišem dve diplomi vzporedno, ker moram nujno čimprej diplomirat zarad službe. Pestro. Jaz tudi s filofaksa drugače. *Freya, kolk pa imaš že napisanega?* Hej, Mystica, se mi je zdelo, da sva z iste stavbe kaj pa študiraš? (če ni skrivnost ) Jah, jest mam zdej en del skoraj zaključen, ene 40 strani texta bo, za drug predmet pa ga še pišem (že 15 strani) in ravno bentim nad pomanjkanjem ene normalne literature.... morm jutr v Lj na pohod v knjižnjice, če bo kaj sreče... Dejansko pa niti dobro ne vem, koliko strani mora imeti dvopredmetna diplomska na našem faksu.... nikjer ni točno določeno.... A veš ti? Drugače pa - veliko navdiha, sploh če se ti zarad službe mudi! Citiraj SI SAPIS SIS APIS. http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 Ej, to pa mene tud zanima kako tele dvopredmetne zgledajo...Dvopredmetna diplomska naj bi imela od 40 do 70 strani. Baje čist isto ko enopredmetna. To v bistvu pomeni 2x 40 a ne? Za vsak predmet... Kako je pa skombiniranjem? Ce oba predmeta v eno diplomsko zdruzis? A se to da? Verjetno pol ful bolj obsirno treba nardit, pa kej zakomplicirajo... Glede diplomskih izpitov.. prisla na tale faks, pa me je skor kap Kaj to je - diplomski izpit? No, pol sem zvedla, da so na spanscini pisni del ukinli, ustni pa ostane al tko nekak... Za soc pa ne bi vedla.. upam, da ukinejo, ce se niso.. trapasto tole... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 Glede citiranja, ki je zelo pomembno _ Uporabite revijo JEZIK IN SLOVSTVO, ki jo najdete (skoraj) povsod, recimo na smeri za slovenščino pa sigurno. Na zadnji strani vsake revije so primeri pravilnega citiranje; za članke, knjige, del knjige, z članke v zborniku itd. Prikazano je citiranje za znanstvene prispevke in je danes "edino pravilno". s. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja saj se jaz vas medem, ampak nisem mogla bit tih, kot tud ne bom na gotico - moj najlepsi program (pisav, morda ravno poleg kaligrafske), ful bila ponosna nanj, ful sem rada delala to (ti pa se bolj, ce si kozorog, ta ima rad te gotike pa taksno). Tudi jaz obožujem kaligrafijo, sem si nakupila vsa peresa in kar naprej mi kdo kaj prinese v pisanje. Ful mi je lepa ta pisava, da o gotiki-moji najljubši smeri v umetnosti ne govorim... mam pa kozla za vladarja 10 hiše , notri pa je jupiter, najvišja točka v mojem chartu... Marsa, a im ato kako povezavo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 Jaz se pa lahko povazim, da sem danes 3 strani diplomske napisu. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 Jaz pa mam eno vprašanje Kaj ko končate diplomo in diplomirate, kaj boste na podelitvi dobili tiste fajn čepice, pa halje? Meni je to taka fora Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 Dobis ja, dobis... pa knjizico zavoda za zaposlovanje tut. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Dobis ja, dobis... pa knjizico zavoda za zaposlovanje tut. ql Ja sej meni so danes tudi iz srednje šole poslali pismo, da momr prit sam tja pa sem že sprejet. Tam sem dob vsa navodila, ja prnes priznanja, pa jurja za dijaško zkatnico Še sam 4 mesece in vaš behi bo postal dijak Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 Cestitam.Sem ti ful fous.To so bla men najboljsa leta.Izkoristi jih! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> Cestitam.Sem ti ful fous.To so bla men najboljsa leta.Izkoristi jih! Ja sej jih bom. Sam nebo smelo bit preveč heca ker me lahko vun iz šole fuknejo. Ja pa še zdravstvena šola je Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja sej jih bom. Sam nebo smelo bit preveč heca ker me lahko vun iz šole fuknejo. Ja pa še zdravstvena šola je Zdravstvena???To bos med samimi puncami. Zdaj sem ti pa reeeeeeeeeeeeeeees fous! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 Ne so fantje na informativnih tudi bli, mogoče bo več punvo kot nas sam nebo jih prehudo preveč Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ne so fantje na informativnih tudi bli, mogoče bo več punvo kot nas sam nebo jih prehudo preveč To se je pa res za bat. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Eh behi ... boš imel vsaj dost izbire med bejbami ... in tipi. hehe žlehtnoba ti, viš že naskakuje vn :D Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Bravo! Jaz sem pa obdelala 40 od 93 anket. Kr zadovoljna. Jutri še 40, pol bo pa hmal konc. Excel bo naredu ostalo ... Druga diplomska pa pride na vrsto med vikendom. Uh sem pridna. Ti si pa res dobra da se ti da 2 diplomi pisat pa se delat zraven.Respect!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> jazpanisemimeladostizbirenitinasrednjišolinitinafaksu :xx!:uboga. Jah pa maš zdej tipa, evo, ki še ponoči hodi k tebi Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> xokx Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Freya 22. april 2005 Avtor Prijavi Deli 22. april 2005 Bi rada samo pozdravla vse "pisce" (tiste, ki si vzamejo kakšen trenutek, da pokukajo sem gor ) in zaželela lep & deloven ter navdiha poln vikend. jest se odklapljam... May the force be with you Citiraj SI SAPIS SIS APIS. http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 Bohloncki. Evo spet sem bil priden...se 3 strani danes. Tut jest zelim vsem cimvec delovnega elana!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 Pisanje diplomske? Kako že to zgleda? Sem glih v četrtek diplomiru, pa sem že mal pozabu, kako je to. Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 Emanuel, Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>sem ti fouš čestitam Hvala Ti verjamem, da si mi fovš. Mam občutek, da so mi tud kakšni, ki tega nečjo priznat Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.