Skoči na vsebino

DIPLOMSKA

Freya

Recommended Posts

Zdej ste me pa dobili.

Evo, jest sm ti tut fous.Priznam. x:Dx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 81
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Men kar leti skupaj.Sem ze skor vse napisu se par strani pa zakljucek.No sam pol pa ziher se kaksen mesec fine-tuninga.Vazn sam da dobim gmoto, pol bom ze rezljal.

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Ah jest vem, da bo treba se oreng popravljat.Mi je reku mentor da mora biti vsaj 60 virov, jest jih mam pa trenutno okoli 30. Tko da bo treba se dost tega najti pa notr ustukat.

Frank Zappa

Tut od faxa je odvisno ja. Drugace pa tut od mentorja. Pr nas na EF mas pr enih mentorjih lahko tut sam 15 virov, sam tale moj je pa tecko pa pac vec hoce. :xx!:

Frank Zappa

Hvala enako! :8):

Frank Zappa

Hoj :!: Mene pa zanima če na višjih šolah (nadaljevanje poklicne šole :D ) tud moraš pisat diplomo pa če maš tudi tiste fine halje pa tko? :D

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

<{POST_SNAPBACK}>Hoj :!: Mene pa zanima če na višjih šolah (nadaljevanje poklicne šole :D ) tud moraš pisat diplomo pa če maš tudi tiste fine halje pa tko? :D

Mhm, halje??Ej to pa ne bi vedu.Pr nas na EF, k majo tut varianto visoke sole (visoka poslovna), tisti tut pisejo diplomo, sam je ful krajsa pa se ni jim je treba zagovarjat.

Frank Zappa

aha, jah ej to pa je full bad. Mislim ja pa moraš jo zagovarjat, mislm e, če jaz moram seminarsko zagovarjat pri slovenščini (ne vem od kje babi na pamet to pride) potem jaz moram valda diplomsko tudi. Ja sam ne vem kaj v zdravstvu in oblikovastvu lahko pišeš :icon1_blush: Itaq moraš v maturi že vse met.

Ej, sam sem lih gledal moj prospekt od moje šole. Mislim ej čist sfukano. Jaz bom imel 5 predmetov za pisat :!: Slovenščina, angleščina, matka, prva pomoč in temelji anatomije + predmet ki si ga jaz izberem + praksa. Jooj sam se ti potem upošteva to kao gimnazija.

Ma ne vem. Men se zdi pa da n itreba.Vcasih so moral, kokr mi je ena pravla.Sam zdej pa...

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>Hvala. Se bom še kaj pozanimala.

Ja, dobili smo navodila, a o tem konkretno nič ne piše. anketni vprašalniki vem, da gredo v prilogo ... ne vem pa kaj naj s tabelami.  :o|o:

Praviloma so tabele v tekstu, na katerega se nanašajo, oštevilčene kot tabela 1, tabela 2, tabela 3, ....

Kje se zahteva tudi posebej kazalo tabel.

Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali,

da je samo ena čreda, in samo en pastir.

• 2 weeks later...
<{POST_SNAPBACK}>ne se bat,zgovori še obstajajo

jaz sem na visoko zdravstveni in morem diplomsko tudi zagovarjat,zraven pa je treba naredit še predstavitev v powerpointu :xx!:

aha, super :D

Tnx za info :)

• 2 weeks later...

Ej, punce in fantje.. tole sem nasla med brskanjem po netu.. ce komu kaj pomaga...

CITIRANJE

vir: Gimnazija Poljane

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

[HI! JAZ SEM KONEC APRILA DIPLOMIRALA IN MORAM POVEDATI, DA SEM VLOŽILA KAR DOSTI DELA V SAMO NALOGO. GLEDE CITIRANJA JE TAKO, DA JE NAJBOLJE DA UPORABITE INTERNA NAVODILA VSAKE ŠOLE. TEMA PA NAJ BO TAKŠNA, DA VAM JE ZNANA IN BLIZU, TAKO JE SAMO DELO LAŽJE x^x

sem že slišala koga pravt da je kter padu, al pa skor padu, sam osebno pa za nobenga ne vem, da bi. Mal te masirajo, če maš kakega smotanga v komisiji, da ti še zadnjič dajo vedet, kaj so oni pa kaj ti.

Tremo ne vem kak se znebit, v bistvu si bolj živčen prej, sej jst sem bla, pol sem dobila vpr. pa neki časa za pripravo, pol pa sem mutila pol na zagovoru pa ni blo cajta za tremo tolk sem govorila.. pa se jim mal nasmejčkala.. so bli pa djedi.. x:Dx

Mushi

iz diplomske, praktičnega dela, ker se mi je diplomsko full mudilo delat, pa so bli izpiti bolj pomembni da jih v roku zrihtam, se je najdla kaka bučka v diplomski, pa zvem za zagovor 2 dni prej! Sem misla da se mi bo... you know what, dopusta nisem mela več, pa sem tko urco, dve vseen prej domu šla, in pol zveš kak gre.. spet od faksa do faksa različno.. eeee.. berem jst to umetnost, pa sem točn en vprašanje bla čist ziher da ga dobim, pol pa ne vem kaj naj pol rečem, a da sem zajebala al da trdim da je tko dokler ne ginem... pa sem pol se mal nasmehnila pa rekla veste full smo mel mal časa in ravno včeraj tole berem, pa se mi ne zdi ok.. in vem da ni v redu.. prej pa eno pred mano, mater tak se je dru un kreten na njo... pa sem se takrat odločla, da se men ne da.. in pol se je še on nasmehnu, ko je car in je cako najdu pa me niso jebal pol, pa je blo vse ql...

Diplomatsko ne... drgač bi me pa pol ure masiru zarad tisga, pa mu ne morš utemeljit neki, ko še sam veš da si ga usral. xrolleyesx

Mushi

<{POST_SNAPBACK}>[HI! JAZ SEM KONEC APRILA DIPLOMIRALA IN MORAM POVEDATI, DA SEM VLOZˇILA KAR DOSTI DELA V SAMO NALOGO.  x^x

Tudi jaz. xrolleyesx Kmalu bo dve leti od tega. xDDx

Tema pa je bila OBNOVA MIKLOSICEVEGA TRGA

Takole naj bi izgledal iz perspektive pesca. Posnetek sem naredil tudi za pogled iz sodisca, ki je kar zanimiv, pa pogled s Sugmandove hise (ne vem, ce sem prav napisal), v kateri naj bi uredili hotel. Pa se nocni posnetek z enim nenavadno velikim ognjemetom. x:Dx

Bodite SPONTANI, ISKRENI in POSTENI.

Ne igrajte UMAZANIH IGER oz. CUSTVENIH MANIPULACIJ.

S tem NIKOGAR ne osrecite; tudi SEBE NE.

Kdor pa zeli biti NESRECEN, si lahko se vedno poisce sebi enake.

<{POST_SNAPBACK}>jst sm tudi vse bolj na hitro tole sklamfala skupaj. zdej me je pa tako strah, da ne spim cel teden zˇe normalno. pa to ni res no. vse bi dala, samo da mi ne bi blo treba zagovarjat. pa k vem, da nism ravno blestecˇe napisala ... sam se kao tolazˇim, da me zˇe mentor ne bi spustu na zagovor, cˇe bi bila aka kriza.  :sori:  :V:

Ne sekirj se prevec. :comfort Vazno je, da nimas treme. Po zagovoru boste se ga pa itak napili (ravno v pravi meri) in veselje bo vsesplosno.

:palec:

2x zagovor? :eek: Ali bo to ze vpis na magisterij? x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>retorično vprašanje sledi ...

KAKO SE ZNEBITI TREME PRED NASTOPOM  :sori:

a je kdo na zagovoru že padu?  :sori:

Naredi ppt prezentacijo... bo zate lazje, pa se vtis naredis.. Moj zagovor na PeF je bil ful zabaven... V bistvu imela tri ful fajn profesorce v komisiji. sem rekla, ce rabjo obnovo diplomske, pa so rekle, da so itak si ze prebrale, pol smo pa najprej mal debatirale o izmenjavi moji v Madridu (ker sem kao tam diplomo pisala), pol o problemih pri prevajanju, pa se tko na splosno o par stvareh iz diplomske.. Tko fajn, sprosceno blo.. :palec:

loesje

Spet nazaj -

Si FF predvidevam... ne vem, ce je tle to kaj bolj resno, kot je blo na PeF.. Mislim, saj je blo tam tud cist resno, sam.. Itak smo mele s frendicama res ful dobre diplome narejene (velik cez tisto kar se nekak pricakuje za naso smer se mi zdi..) in ni blo vprasanja..

Me zanima kako bo to cez 4 leta na FF zgledal.. Saj po moje nekaj strasno grozno ne more bit.. Mas tri ljudi noter, ce mas PPT prezentacijo itak sam klikas in ti je ful lahko v pomoc tisto, kar mas na ekranu.. dodas se kaj zanimivega, da se folk ne dolgocasi.. In... ne vem, saj je treba dat komisiji prej za prebrat diplomsko, a ne? Po jih vprasaj, ce so prebral (itak noben ne bo hotel rect, da ni x;)x ) in jim rajsi kot o diplomski govori o pripravah nanjo, pa kaj bi zdaj drugace nardila.. Ko ti pa postavljajo vprasanja, so pa itak iz diplomske, ki si jo verjetno nekaj casa delala in mas vsaj nekaj pojma o stvari ( a ne? ), tko da jim bos brez tezav odgovorila.. Itak pa tud ni panike, ce ne znas odgovorit.. Pac, poves nekaj v stilu, da v to se pa nisi tolk poglabljala, je pa zanimivo vprasanje, ki bi ga bilo zanimivo resevat v kaksni magistrski nalogi... x:o)x

loesje

Spet nazaj -

Zanimivo!

Jaz se skoraj nisem upal govort, kaj bi drugace naredil, ker bi s tem opozarjal na napake. Saj je mnogo stvari, ki bi jih izboljsal. Npr. barve fasade sodnije so mal odklop (out). Skoda je, da nisem namesto rumenega vrha izbral svetlo sivo rdeco, ki bi neskoncno bolj pasala. Barva trave je too mach presvetla, tlaki nerealno dragi (vse je v granitu), na sredini bi morda dal majhno funtano namesto prazne ravne granitne ploskve (namenjena je npr. dirigentu ali govorniku, ...). Ohranil bi morda kako lepo drevo, ki je posajeno v parku (dva drevesa na sredini sta resnicno lepa in bi ju bilo skoda podirati). In se bi lahko nasteval...

Saj nasplosno se mi zdi, da je kar lepo ratala moja naloga.

<{POST_SNAPBACK}>jst sm tudi vse bolj na hitro tole sklamfala skupaj. zdej me je pa tako strah, da ne spim cel teden že normalno. pa to ni res no. vse bi dala, samo da mi ne bi blo treba zagovarjat. pa k vem, da nism ravno blesteče napisala ... sam se kao tolažim, da me že mentor ne bi spustu na zagovor, če bi bila aka kriza.  :sori:  :V:

jst sem porabla za to 6 mesecev, s tem da sem vmes nrdila 4 izpite, + služba, a veš uno ko si eni vzamejo eno leto za to po zaključku vseh izpitov.. jst te šanse nisem imela, itak sama kriva, tko da nisem bla skoncentrirana zgolj na diplomsko, ne morem pa rečt da sem jo pa kr vrgla skup, je blo vseen precej truda vloženga notr, samo nisem delala samo na tem, pa je blo to res obrobno v primerjavi z izpiti, pa tud je šlo časa malo morje.. no in ko si v takem, da maš tolk zadev na grbi, itak nrdiš vse + še več mogoče ko bi drgač, oz. evo pa sem naredla neki, ko bi drgač rabla mogoče leto in pol na easy.. samo nisem bla pa pozorna tolk na kak haklc ki ga sam seb nastaviš, takrat si rečeš ja pa še tole pa še unle pa tko, mentor je pregledal, odobril, sej ni blo neki drastičnega, samo ena caka je bla, ko sem pol vedla da se bojo vpičl not, pa bi tisto prej vn vrgla tist odstavek pa bi blo.. x:)x Sam to. Drgač je bla pa perfect. Pa tud zgledala full doteran, sem ponosna nase, sam preden oddaš poglej dobro, 5 krat kaj si napisala in dobr premisli, če je vse ok.. ne mislt da mentor vse ve. :palec:

Mushi

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...