smajli 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 Tole ni zafrkancija, ampak čisto resno sprašujem. Ne vem pa, kje bi to sploh vprašala, zato sprašujem tu. Na sosedovi fasadi se je že 4 mesece nazaj na fasadi hiše naredil čisto jasen obris smrti (lobanja). Obris je velikosti enega normalnega okna (cca 1x1 m). Zmeraj, ko sedim na balkonu in pogledam dol proti hiši me kar zmrazi. Pojavil se je enkrat pozimi in najprej sem mislila, da so pač metali kake kepe in je mokra fasada, pa se je po naklučju naredil tak obris. Ampak ta zadeva sedaj sploh ne izgine in vseskozi ostaja enaka. Je skoraj tik pod vrhom strehe in na takem mestu, ki ga ni mogoče doseči (npr. da bi kak človek to napravil). Ali mi zna kdo razložit, kaj takle pojav sploh pomeni? Kaj slabega? Sama drugače teh stvari in znamenj sploh ne poznam, vendar pa je tale obris na hiši že kar malo grozljiv. Obris sem pokazala tudi fantu, sestri in staršem (ker sem mislila, da si mogoče samo jaz predstavljam obris lobanje), a so bili vsi čist šokirani ko so videli, kaj se je naredilo na fasadi hiše, tako da smo dejansko vsi isto videli. Če mi zna kdo razložit kaj vse to pomeni .... Hvala in LP! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ananta 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 A so vdrli v hišo? V bližini imaš kapelco ali cerkev ali kaj tazga, in hodiš tam. Smrt je los voladeros, ne pa lobanja... Citiraj http://www.lulu.com/spotlight/astrology Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 Nekaj čudnega sem doživel jaz s sošolci na končnem izletu pred petnajstimi leti.Bili smo v Valovinah pri Puli. Bungalovi so bili kar v poraznem stanju. To je bilo takrat, zdaj ne vem kako je. Na eni strani obale so visoka skalovja in je potrebno malce spretnosti da prideš do vode. Bil je že tretji dan, ko smo šli na tisti del obale se kopat. Lepo jasno a vetrovno vreme. Ko smo prišli dol do vode, so se kamni začeli krušit nad nami. Kamenčki so leteli na vse strani. Takrat je bilo še veliko alkohola, cigaret, THC ter tarok karte. Z nami je bil tudi prfoks računalništva, ki naj bi nas mirkal na končnem izletu. Ni nam bilo jasno od kje tolk kamenčkov. Razlaga je bila v močnem vetru, čeprav nam ni bilo logično, ker je pihal v nasprotni smeri od padanja kamnov. Naredili smo par fotk. Ko smo prišli v LJ in jih dali razvijat, se je na dveh fotkah pojavil čuden temen madež, nad enim in istim sošolcem. Ta sošolec je bil takrat v metalski-satanski sceni. Nobeden ni bil na to pozoren, dokler se mu ni sfuzlalo od drog in te scene. Bil je nekaj časa na zaprtem oddelku, ko je prišel k sebi je govoril da je okrog sebe videval čudne temne oblike, podobne kot na fotografijah. Ne vem kaj naj rečem. Izmišljotina ali para-realnost? Je pa obvezna tema pogovora, vsakič ko se srečamo na obletnici mature. Nekdo zmeraj prinese s sabo tiste dve slikci. Grozno ampak v šoli se o tem nismo kaj preveč pogovarjali! Zakaj ravno po končani srednji šoli? Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 Kaj pa sosedje pravjo na to? Lohk da je pa sam nakljucje, tk kot una gospa s sirovim sendvicem, ki je vidla jezusa not, pa pol po internetu prodajala za bajne vsote... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 Ne. Ta komentar se je nanasal na zacetni post od smajli. Sori za nesporazum. Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smajli 26. april 2005 Avtor Prijavi Deli 26. april 2005 Sosedje pomoje nič ne vedo. Jaz razen domačim nisem nikomur tu okoli razlagala o tem. Samo oni pomoje ne vidijo, ker če gledajo z dvorišča gor fasado, je pomoje tak kot, da to ne pride do izraza oz. se verjetno vidi samo kot lise. Tudi ne vem, če je še kdo od drugih sosedov to po naključju opazil. Res zanimiva zadeva .... Človek sploh ne vem kaj naj si misli. LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> Nekaj čudnega sem doživel jaz s sošolci na končnem izletu pred petnajstimi leti.Bili smo v Valovinah pri Puli. Bungalovi so bili kar v poraznem stanju. To je bilo takrat, zdaj ne vem kako je. Na eni strani obale so visoka skalovja in je potrebno malce spretnosti da prideš do vode. Bil je že tretji dan, ko smo šli na tisti del obale se kopat. Lepo jasno a vetrovno vreme. Ko smo prišli dol do vode, so se kamni začeli krušit nad nami. Kamenčki so leteli na vse strani. Takrat je bilo še veliko alkohola, cigaret, THC ter tarok karte. Z nami je bil tudi prfoks računalništva, ki naj bi nas mirkal na končnem izletu. Ni nam bilo jasno od kje tolk kamenčkov. Razlaga je bila v močnem vetru, čeprav nam ni bilo logično, ker je pihal v nasprotni smeri od padanja kamnov. Naredili smo par fotk. Ko smo prišli v LJ in jih dali razvijat, se je na dveh fotkah pojavil čuden temen madež, nad enim in istim sošolcem. Ta sošolec je bil takrat v metalski-satanski sceni. Nobeden ni bil na to pozoren, dokler se mu ni sfuzlalo od drog in te scene. Bil je nekaj časa na zaprtem oddelku, ko je prišel k sebi je govoril da je okrog sebe videval čudne temne oblike, podobne kot na fotografijah. Ne vem kaj naj rečem. Izmišljotina ali para-realnost? Je pa obvezna tema pogovora, vsakič ko se srečamo na obletnici mature. Nekdo zmeraj prinese s sabo tiste dve slikci. Grozno ampak v šoli se o tem nismo kaj preveč pogovarjali! Zakaj ravno po končani srednji šoli?Hvala bogu da mam svete simbole v moji sobi Ej pa meni se je v šoli naravi pozimi nekaj čudnega zgodilo. Mislim, to je blo v 5 razredu pred 3 leti. No in mi smo nekje tako ob polnoči malo tko se zajebaval in mlo duhe klical - tedaj se še nisem ukvarjal z magijo. No in mi tko za hec in se ni nič pametnega zgodilo, in potem vsi odidemo iz sobe, in potem naša soseda začne nekaj kričat in tko se ji je zdelo da je nekoga vidla pri oknu, in potem nekaj začne preklinjat devico marijo in po vseh sobah luči spocrkajo RAZEN v jedilnici, in vse se je čudno zdelo ker če bi eektrike zmanjkalo bi cela hiša bila v temi. Sam je tam pred leti zgodil umor, nek tip ko je mel tovarno tekstila v MB. Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.