Dave 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 mal delikatna tema ampak vseeno me zanima, če se je kdo od vas kdaj "sprdnil" v javnosti, da mu je enostavno ušlo ko se je smejal ali ko je kaj počel...in kaj ste potem storili, se opravičili,potuhnili kot da nič ni bilo...?? no jaz zase povem,da se mi je že zgodilo enkratv v rani mladosti na avtobusu ja smredlo je in nihče ni vedel od koga Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 prdec je odnos do okolice zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dave 20. april 2005 Avtor Prijavi Deli 20. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> prdec je odnos do okolice zlomk kaj pa kakšen tvoj konkretni primer? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 Kera tema! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>kaj pa kakšen tvoj konkretni primer? LNF?? zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 Meni se še to ni zgodilo. Če pa bi se mi, pa nebi nišče prešrimal da sem bi to jest Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 Jaz ga ponavad spustim po tiho pol se pa mrscim, ces kdo je bil... Edini sranje je ce je poleg mene le se ena oseba...pol pa ne moras prevalit krivde. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz ga ponavad spustim po tiho pol se pa mrscim, ces kdo je bil... Edini sranje je ce je poleg mene le se ena oseba...pol pa ne moras prevalit krivde. ja ja takrat je pa res kriza Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz ga ponavad spustim po tiho pol se pa mrscim, ces kdo je bil... Edini sranje je ce je poleg mene le se ena oseba...pol pa ne moras prevalit krivde. koko smo zlobni Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 ne boste verjeli linka na 2 odprti temi:prdetiprdec Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>ne samo da prdim, tut sirjem v javnosti tud sir ješ v javnosti? hihihiihi Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>ne samo da prdim, tut sirjem v javnosti mogoče na kakšnem javnem strnišču Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 ementalerja bobnar? Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.