shaya 24. april 2005 Avtor Prijavi Deli 24. april 2005 Tko pa ga mam spet za nekaj dni. Zdej ga je tko lepo gledat, ko cveti. Sem nabrala cvetove in bom jutri sprobala recept z ocvrtimi cvetovi, pa javim kako je blo dobr Aja če kdo nabira koprive za čaj ali špinačo. A je zdaj pravi čas? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 ja, sam malo še počakaj ...čez kakih štirinajst dni bodo ta prave za shrambo, tak piše v knjigah... Kako pa pripraviš ocvrte cvetove? thanx Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
shaya 24. april 2005 Avtor Prijavi Deli 24. april 2005 Ocvrte regratove rozete Očišcene in osušene mlade rozete pomakamo v testo za cvrtje, zlato ocvremo, osušimo na papirnati brisaci in postrežemo kot predjed. Rozete lahko tudi prevremo, povaljamo v moki in ocvremo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ocvrte regratove rozete Očišcene in osušene mlade rozete pomakamo v testo za cvrtje, zlato ocvremo, osušimo na papirnati brisaci in postrežemo kot predjed. Rozete lahko tudi prevremo, povaljamo v moki in ocvremoSo rozete cvetovi ali stebla Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 hm, isto kakor bezeg ali akacija ....ma bomo probali, pa vidim če preživimo že ko akacijo cvrem mi vsi po glav trkajo, meni je pa njamsi Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 AKACIJA Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Misty 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Našla sem tale recet. Ker je sezona regrata torej: SIRUP IZ REGRATA I. recept:Sirup iz regrata: 2 skodelici regratovih cvetov polijemo z 1 litrom vode in zavremo. Dodamo 1,5 kg sladkorja ter na majhnem ognju kuhamo, da se sladkor raztopi, dodamo še 6 žlic limoninega soka, dobre premešamo in še toplo nalijemo v kozarčke. Če bi nam sirup slučajno zavrel dobimo iz njega šampanjec. II. recept: v 1 liter vode dodamo 2 kg sladkorja, kuhamo tako dolgo, da se sladkor raztopi. Ohladimo dodamo 400 regratovih cvetov in kuhamo na majhnem ognju (ne sme vreti) še dodatnih 15 minut. Na koncu primešamo še 6 žlic limoninega soka. Še toplo nalijemo v kozarčke ali steklenice. Citiraj V sili se človek prelevi v genija. Yann Martel Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Našla sem tale recet. Ker je sezona regrata torej: SIRUP IZ REGRATA I. recept:Sirup iz regrata: 2 skodelici regratovih cvetov polijemo z 1 litrom vode in zavremo. Dodamo 1,5 kg sladkorja ter na majhnem ognju kuhamo, da se sladkor raztopi, dodamo še 6 žlic limoninega soka, dobre premešamo in še toplo nalijemo v kozarčke. Če bi nam sirup slučajno zavrel dobimo iz njega šampanjec. II. recept: v 1 liter vode dodamo 2 kg sladkorja, kuhamo tako dolgo, da se sladkor raztopi. Ohladimo dodamo 400 regratovih cvetov in kuhamo na majhnem ognju (ne sme vreti) še dodatnih 15 minut. Na koncu primešamo še 6 žlic limoninega soka. Še toplo nalijemo v kozarčke ali steklenice.Vse bi šlo, le to kuhanje regrata in limone mi ne gre v račun. Jaz bi prekuhal le sladkano vodo in ko bi se ohladila na 65°C, dodal regrat in limono in jasno, še epruvetko zdrave soli. Tako se vlagajo tudi kumare, le da namesto sladkane vode uporabiš rahlo sladkan kis Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Lahko pa tudi regratov sirup....da dodaš vodo pa sladkor, toliko da se sladkor raztopi , dobiš sirup. Nato sirup nekoliko ohladiš in notri nabašeš cvetove regrata. vse skupaj daš na sonce ...vsaj približno 14 dni. Nato imaš sirup...naravno zdravilo, ki se je po žličkah. Lahko pa čisto preprosto, 1 plast cvetov regrata, pa plast sladkorja .itd... To seveda v steklen kozarec, nato pa na sonce...tako kot bi npr delala sirup iz smrekovih vršičkov. je pa to.. drugo malo bolj zamudno, ker se sladkor težje raztopi. Je pa po okusu veliko bolje. regratovi cvetovi..ocvrti....bom poskusila Pozdravček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> To seveda v steklen kozarec, nato pa na sonce...tako kot bi npr delala sirup iz smrekovih vršičkov. je pa to.. drugo malo bolj zamudno, ker se sladkor težje raztopi. Je pa po okusu veliko bolje. To, kar okušaš kot boljše, je po navadi tudi zdravo, kajti okušaš biokodo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Misty 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 Strelka02 Bom jaz raje poskusila na tvoj nacin, ker se mi zdi bolj prijazen. xrosex Saj se spomnim, da je tudi ena znanka delala na tak nacin, da je zadevo "pacala" na soncu. Zdaj mi pa naj se eden pove za kaj je ze ta sirup zdravilen Ma pa moja mami eno dobro izkusnjo z regratom:mezik: in sicer tako:Ko je bila noseca, so ugotovili, da ima zelo slabo kri in so jo hoteli celo obdrzati v bolnici. Ampak je vztrajala, da gre domov, zato so ji dali tablete za izboljsanje krvi. Nasa mami pa jih sploh ni jedla, ampak si je vcasis tudi po 3X na dan pripravila solato iz regrata. Ko je cez 14 dni prisla na kontrolo, so jo vprasali od kje tako izboljsanje. Pa jim pove za regrat, ampak se jim je zdelo cudno, da bi zaradi tega bilo kaj bolje. Ker regrat vsebuje veliko zeleza, je logicno da izboljsa kri, saj je zelezo glavna sestavina hemoglobina v rdecih krvnih celicah (eritrociti), na katerega se veze kisik, ki ga te krvicke prenasajo do vsake celice v nasem telesu. V glavnem regrat je zakon. xrosex Citiraj V sili se človek prelevi v genija. Yann Martel Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zdaj mi pa naj se eden pove za kaj je ze ta sirup zdravilen torej sirup krepi organizem in ga prečiščuje Izboljšuje apetit. Vzame se pa po žličkah..eno žličko pred vsakim obrokom. Pozdravček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Izboljšuje apetit. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> Poveča ...hrana ti bolj tekne Hja ja tudi to se dogaja.... Pozdravček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Poveča Pozdravček A ta apetit si mislila, mmmm Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>A ta apetit si mislila, mmmm Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> Ne pomaga vsem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 Pridi na celjski grad, ga bova skupaj nabrala in probala učinke Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> bom jaz regrat solila s tvojo soljo,...se mi ni treba prepricevat, verjamem jaz tud tako. Nič verjamem, to moraš občutit Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>. Nikjer ne najdem regratovega semena ali podtaknjencev za kupit. dej naslov, ti pošljem semenčke ko odcveti Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>saj bo regrat tu tudi enkrat odcvetel, pa mislim da to ni dovolj...se rabmo pridne cebele, ki napravijo svoje delo.... mislim da tu čebelce nimajo kakega ekstra dela, ko regrat odcveti, veter raznosi semena(padalce) okoli in iz tega zrastejo nove rastlinice Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>mislim da tu čebelce nimajo kakega ekstra dela, ko regrat odcveti, veter raznosi semena(padalce) okoli in iz tega zrastejo nove rastlinice Ne vem, ali je regrat dvospolnik, da bi se kar sam oplodil Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 ja ja ok..... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja ja ok..... Vrba bo vedela Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 vrba VSE ve.....sam to ne kje bi podtaknjence od regrata dobila Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.