Lisbona 19. maj 2007 Prijavi Deli 19. maj 2007 Ce bi vsi ziveli svobodno in se ne ozirali na vse te konjunkcije pa vplive, bi blo zivljenje kot prvo,svobodno. Predvsem pa, bi bile te konjunkcije in ostale zadeve, tudi dozivete. Ker vsakdo ima, dobi priloznosti. In še marsikaj, cesar le-te niti ne izraziti ne morejo...navidezno prazne tocke.. zlato tele... mamoni... ni razlike. Vsak je nor al pa je gresnik in vsak je zgresil s svoje prave poti, ki mu je bila ob rojstvu podarjena, biti zavesten toliko, da lahko uporabljas ves cas v zivljenju svobodno voljo! In delati dobro, ljubit druge akkor sebe pomeni, da tudi sebe ne mucis s strasnimi pricakovanji hudega zarad hudih slabih vplivov teh raznih astro kvadratov in tega... Ni dobro. Strah pred zivljenjem je to, poglablja se lahko. In stalno huje je za taksne, ki se ne zavedajo vec, da ej vse odvisno od njihovih dejanj in odlocitev in delovanja in da mogoce nicesar niso zmozni brez "pomoci" od svojega mamona. Naj bo astrologija ali Ogorevc, brezveze. kar sedite še malo tukaj, kar cel dan sami zase v luknji, medtem ko vam gube lezejo stalno globlje po obrazu. Blazno ti to lahko prinese izkusenj, pravi modrec ratas. Men je pa čist kul ,da sem dans čist sama v luknji...Pašejo taki dnevi.. Mam že folka na vrh glave..Nekam asocilna sem zadnje čase...No,jutri grem pa vseen na en piknik... Da bom lahk koga tam ob živce spravla.. mantis Imaš zanimiv podpis;) Mhm... Zanimivo in praktično. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 19. maj 2007 Prijavi Deli 19. maj 2007 Pojdi. Jaz pa dolznosti..upam, da bojo dolžnosti čimprej mimo in da si boš tudi ti privoščila mal oddiha xrosex Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 19. maj 2007 Prijavi Deli 19. maj 2007 Hvala lepa.Ampak mi ne gre v glavo tole. Cist logicno. Kolkor vem, obozujes Ogorevca, pred katerim te trese. Saj si nekje ze pisala o tem, nic takega. Saj pa vsi komaj tukaj cakajo, da jih pred kom trese in da jih nekdo drug preobrazi. No in on govori, da je vsak zase odgovoren in da nas naj za druge ne briga, ker karkoli cutjo, je njihov problem.A ti pa mi pravis, da ti UPAS, da bom jaz...tak da ves, da meces energijo v prazno V tej temi, kako grreva skupaj, no, kaj ste vse odgovorili vsem, ki se s tem ukvarjate? Ali pa razglabljate, kako boste sli na kofe in berete moje tumarije Lp to je pač njegov problem, če tako misli.....mogoče so ga pač izkušnje naredile takega, da se mu pač jebe za druge....in to ni pravjs pa vem, da svoje energije ne mečem v prazno....mogoče pri keremu..sam pri tebi pa VEM, da je ne preobrazimo se sami..če nam pa ker pri tem še dodatno pomaga, pa je tudi lepo..za tistega ki veruje v tebe in za tebe..ker veš da ti to nekdo privošči kar daš to dobiš..slabo ali dobro Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Elka 20. maj 2007 Prijavi Deli 20. maj 2007 Mene pa zanima, a se kje v natalni karti vidi, da oziroma zakaj se z nekom neustavljivo privlačiš? Do sedaj sem imela tri take primere, ko me je vleklo in vleklo (in to dolg časa), čeprav sem vedela, da rajš ne. No, in hecen je to, da sta dva od teh kozoroga (en pa dvojček), oba rojena zelo na koncu leta. Sama sem sicer levinja, luna v raku, asc tehtnica, venera in mars devica, venera konj mars, če to kaj pove. Me en tale kozorogec bega, pa bežim in se približujem, glb. Hvala za odgovor, če se komu da. Sicer pa pozdravčke . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 20. maj 2007 Prijavi Deli 20. maj 2007 Jejhata , odvisnica od mesa. Neustavljivo? Ja se vidi, ljudje z Venero na Marsu ste pohotni. V tvojem zivljenju zdaj ni vazno to, da imas Venero na Marsu. Ampak je vazno to, da v tej smeri delujes in jih , naskocis hitro, kvalitetno in kvantitativno in to takoj, ko te pohota prime, da ne trpis po nepotrebnem.Ce pa bi imela Venero v opoziciji s Saturnom, pa ne bi bla tak pohotna. Pa z Marsom v opoziciji z Neptunom, tudi ne. In tako da, na tvojo veliko sreco, ti dobro ves, za kaj jo imas, za razliko od nekaterih. In se celo prides pohvalit Pozdravljam tvojo sreco! In tako upam, da ga je tvoja, ki se zna oglasiti, vedno skasirala, hitro ucinkovito in tudi kvatitativno, seve. Lp Ti si ja nora...ka sem se zdjle nasmejala... Moja mama ma tud venero na marsu v ribah in je še zdj pri 54. full sexipilna.. Dj še mene opiš(kot ljubimko) s tvojimi besedami... Venera v ovnu(2.hiša),mars v vodnarju.(1.hiša)Aspekti sledeči:venera sextil marsvenera trigon neptunvenera opozicija pluton luna opozicija venera mars sextil neptunmars trigon plutonmars kvadrat jupiter... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 20. maj 2007 Prijavi Deli 20. maj 2007 Treba to v zivo probat, kaksna si kot ljubimka. Elka oproooosti, jaz sem se samo hecaalaaaa In ko hocem popravit objavo, sploh ni nikjer nobenega znaka, POTRDI SPREMENJENO OBJAVO!!!! Ja..to pa obvezno..Bo treba v živo sprobat.. Sam vseeno napiš...(plis)kakšna ljubimka sem po teh astroloških aspektih...Najbrž mi daje aspekt luna opozicija venera ..nesproščenost ,če moškega ne poznam in mu ne zaupam...tako,da brez zaupanja in pravih čustev ni nič.. Sam kaj pa drugi aspekti...Posebej ta mi je čuden...venera opozicija pluton... Ps;:Nisi sitna...sploh ne... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Elka 20. maj 2007 Prijavi Deli 20. maj 2007 Jejhata , odvisnica od mesa. Neustavljivo? Ja se vidi, ljudje z Venero na Marsu ste pohotni. V tvojem zivljenju zdaj ni vazno to, da imas Venero na Marsu. Ampak je vazno to, da v tej smeri delujes in jih , naskocis hitro, kvalitetno in kvantitativno in to takoj, ko te pohota prime, da ne trpis po nepotrebnem.Ce pa bi imela Venero v opoziciji s Saturnom, pa ne bi bla tak pohotna. Pa z Marsom v opoziciji z Neptunom, tudi ne. In tako da, na tvojo veliko sreco, ti dobro ves, za kaj jo imas, za razliko od nekaterih. In se celo prides pohvalit Pozdravljam tvojo sreco! In tako upam, da ga je tvoja, ki se zna oglasiti, vedno skasirala, hitro ucinkovito in tudi kvatitativno, seve. Lp Haha. In hja, ni v karti ne enega ne drugega, ki bi mojo pohoto nazaj vlekel. Šment. Kaj pa majo kozorogi s tem? Pa nč se opravičevat, če nisi mogla zbrisat, je blo že namenjen, da slišim tole, a ne? Uživi. Pa, a naj rečem hvala? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 21. maj 2007 Prijavi Deli 21. maj 2007 Haha. In hja, ni v karti ne enega ne drugega, ki bi mojo pohoto nazaj vlekel. Šment. Kaj pa majo kozorogi s tem? Pa nč se opravičevat, če nisi mogla zbrisat, je blo že namenjen, da slišim tole, a ne? Uživi. Pa, a naj rečem hvala? Konjukcija marsa in venere deluje predvsem strastno, zato taka privlačnost. Pohota se veže bolj na konjukcijo venere in plutona, ki včasih vpliva na razno razna eksperimentiranja v seksu.Če imaš konjukcijo marsa in venere v devici ta konjukcija tvori pozitiven aspekt s kozorogi, oz. njihovim soncem in drugimi planeti v tem znaku, zato te večkrat vleče k njim posebna energija. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 21. maj 2007 Prijavi Deli 21. maj 2007 Če imaš konjukcijo marsa in venere v devici ta konjukcija tvori pozitiven aspekt s kozorogi, oz. njihovim soncem in drugimi planeti v tem znaku, zato te večkrat vleče k njim posebna energija.kaj pa če maš to v sco Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zEn 21. maj 2007 Prijavi Deli 21. maj 2007 Moja prijateljica ima venero in mars v konjukciji v biku in v 7.bajti, hehe. Ok tok jo razumem, da stalno zapeljuje osebke okoli sebe, scorpio v Asc! Ima pa tudi venera kvadrat saturn? Kaj pomeni ta aspekt? Hvala za odgovor. Citiraj Always outnumbered - never outgunned! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 21. maj 2007 Prijavi Deli 21. maj 2007 Moja prijateljica ima venero in mars v konjukciji v biku in v 7.bajti, hehe. Ok tok jo razumem, da stalno zapeljuje osebke okoli sebe, scorpio v Asc! To vse drži, zaradi zelo močnega ASC v škorpionu. Ima pa tudi venera kvadrat saturn? Kaj pomeni ta aspekt? Ta aspekt je blokada te venere, ker jo saturn precej hladi. Navzven mogoče izgleda, da je to zapaljevanje drugačno, kot v resnici čuti. V notranjosti nima venera tega žara, kot bi ga imela sicer. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zEn 21. maj 2007 Prijavi Deli 21. maj 2007 Ima pa tudi venera kvadrat saturn? Kaj pomeni ta aspekt? Ta aspekt je blokada te venere, ker jo saturn precej hladi. Navzven mogoče izgleda, da je to zapaljevanje drugačno, kot v resnici čuti. V notranjosti nima venera tega žara, kot bi ga imela sicer. Merci, Lunca. Oseba s takim aspektom je mogoče zelo previdna na področju ljubezni. Intimnost je mogoče malo težja. Težje prevzema odgovornost na področju partnerstva oziroma naj bi bila oseba bolj obrambna, ker se boji mogoče nekih navideznih, zanjo težjih zahtev partnerja. Mogoče je bila v otroštvu nekako prizadeta s strani staršev, prijateljev. Se boji zavrnitve bližnje osebe, ki pa še sploh ni blizu, vendar si taka oseba ustvari nek "ščit" pred tem. Je mogoče da nosi taka oseba nek "saturnov breme", da naj bi usoda poskrbela da veza ne bo taka kot si želi, harmonija, itd.Torej, naj bi se taka oseba poizkušala bolj odpreti do drugih in ravno od teh relacij naučiti odnosa, in izgubiti strah pred zavrnitvijo. Lunca, a to drži za tak aspekt? Ima pa tudi venera kvadrat saturn? Kaj pomeni ta aspekt? Ta aspekt je blokada te venere, ker jo saturn precej hladi. Navzven mogoče izgleda, da je to zapaljevanje drugačno, kot v resnici čuti. V notranjosti nima venera tega žara, kot bi ga imela sicer. Merci, Lunca. Oseba s takim aspektom je mogoče zelo previdna na področju ljubezni. Intimnost je mogoče malo težja. Težje prevzema odgovornost na področju partnerstva oziroma naj bi bila oseba bolj obrambna, ker se boji mogoče nekih navideznih, zanjo težjih zahtev partnerja. Mogoče je bila v otroštvu nekako prizadeta s strani staršev, prijateljev. Se boji zavrnitve bližnje osebe, ki pa še sploh ni blizu, vendar si taka oseba ustvari nek "ščit" pred tem. Je mogoče da nosi taka oseba nek "saturnov breme", da naj bi usoda poskrbela da veza ne bo taka kot si želi, harmonija, itd.Torej, naj bi se taka oseba poizkušala bolj odpreti do drugih in ravno od teh relacij naučiti odnosa, in izgubiti strah pred zavrnitvijo. Lunca, a to drži za tak aspekt? Citiraj Always outnumbered - never outgunned! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 21. maj 2007 Prijavi Deli 21. maj 2007 lunca ..bom še tebe vprašala...ker vidim,da mantis ni resna.. Jz mam marsa in venero v sextilu..bolj blag aspekt ..pa je tud vredi,a ne???Najbolj me zanimata tale dva aspekta venera (oven)opozicija plutonmars(vodnar) trigon pluton Kako se manifestirata ta dva aspekta na področju ljubezni?? Hvala! Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zEn 21. maj 2007 Prijavi Deli 21. maj 2007 mars(vodnar) trigon pluton oo nama bi bilo hitro do najstarejšega športa, z mojo venero namreč, v vodnarju, hoho. Citiraj Always outnumbered - never outgunned! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
leila. 21. maj 2007 Prijavi Deli 21. maj 2007 Če se bo dalo komu poigrati s temi podatki, kar se ljubezni oz.partnerstva tiče, bom zelo hvaležna In kaj pomeni, kot imava midva, 12 hiš v enakih znamenjih? A se da razbrati tudi, ali bom imela otroke? JAZ: ON: Planet Znamenje Stopinje Hisa: Sonce Oven 28°52`27 11 Sonce Lev 20°35`30 3 Luna Ribi 21°08`30 10 Luna Bik 27°57`12 11 Merkur Oven 13°04`14 11 Merkur Devica 10°28`54 3 Venera Ribi 13°07`53 10 Venera Lev 16°49`16 2 Mars Dvojcka 29°23`34 12 Mars Vodnar 16°01`17 8 Jupiter Ribi 09°07`21 10 Jupiter Skorpijon 27°12`51 5 Saturn Rak 00°02`01 12 Saturn Dvojcka 05°22`56 12 Uran Tehtnica 25°37`00 5 Uran Tehtnica 10°49`12 4 Neptun Strelec 09°14`12 6 Neptun Strelec 00°18`19 5 Pluton Tehtnica 04°50`19 4 Pluton Devica 28°07`23 4 Astroloska hisa Znamenje Stopinje JAZ: ON: I. hisa - Ascendent (ASC) Rak 04°25`13 I. hisa - Ascendent (ASC) Rak 10°45`07 II. hisa Rak 22°21`01 II. hisa Rak 28°36`05 III. hisa Lev 11°37`06 III. hisa Lev 18°36`06 IV. hisa - Imum Coeli (IC) Devica 05°53`31 IV. hisa - Imum Coeli (IC) Devica 14°19`07 V. hisa Tehtnica 09°51`21 V. hisa Tehtnica 19°46`39 VI. hisa Skorpijon 24°05`29 VI. hisa Strelec 03°02`54 VII. hisa - Descendent (DESC) Kozorog 04°25`13 VII. hisa - Descendent (DESC) Kozorog 10°45`07 VIII. hisa Kozorog 22°21`01 VIII. hisa Kozorog 28°36`05 IX. hisa Vodnar 11°37`06 IX. hisa Vodnar 18°36`06 X. hisa - Medium Coeli (MC) Ribi 05°53`31 X. hisa - Medium Coeli (MC) Ribi 14°19`07 XI. hisa Oven 09°51`21 XI. hisa Oven 19°46`39 XII. hisa Bik 24°05`29 XII. hisa Dvojcka 03°02`54 JAZ: Sonce sekstil Mars 00°31`06 Sonce sekstil Saturn 01°09`34 Sonce opozicija Uran 03°15`26 Sonce inkonjunkcija Pluton 05°57`51 Sonce sekstil Ascendent 05°32`46 Sonce sekstil MC 07°01`04 Luna konjunkcija Venera 08°00`37 Luna kvadrat Mars 08°15`03 Luna kvadrat Saturn 08°53`30 Luna inkonjunkcija Uran 04°28`30 Merkur trikotnik Neptun 03°50`01 Venera konjunkcija Jupiter 04°00`31 Venera kvadrat Neptun 03°53`40 Mars konjunkcija Saturn 00°38`27 Mars trikotnik Uran 03°46`33 Mars kvadrat Pluton 05°26`44 Mars konjunkcija Ascendent 05°01`39 Mars trikotnik MC 06°29`57 Jupiter kvadrat Neptun 00°06`50 Jupiter inkonjunkcija Pluton 04°17`02 Jupiter trikotnik Ascendent 04°42`08 Jupiter konjunkcija MC 03°13`50 Saturn trikotnik Uran 04°25`00 Saturn kvadrat Pluton 04°48`17 Saturn konjunkcija Ascendent 04°23`12 Saturn trikotnik MC 05°51`30 Neptun sekstil Pluton 04°23`53 Neptun inkonjunkcija Ascendent 04°48`58 Neptun kvadrat MC 03°20`41 Pluton kvadrat Ascendent 00°25`05 Pluton inkonjunkcija MC 01°03`12 Ascendent trikotnik MC 01°28`17 ON: Sonce kvadrat Luna 07°21`41 Sonce konjunkcija Venera 03°46`14 Sonce opozicija Mars 04°34`13 Sonce kvadrat Jupiter 06°37`20 Sonce kvadrat Neptun 09°42`48 Sonce inkonjunkcija MC 06°16`23 Luna opozicija Jupiter 00°44`20 Luna konjunkcija Saturn 07°25`44 Luna opozicija Neptun 02°21`07 Luna trikotnik Pluton 00°10`10 Merkur kvadrat Saturn 05°05`57 Merkur sekstil Ascendent 00°16`13 Merkur opozicija MC 03°50`13 Venera opozicija Mars 00°47`58 Venera inkonjunkcija MC 02°30`08 Mars trikotnik Uran 05°12`04 Jupiter konjunkcija Neptun 03°05`27 Jupiter sekstil Pluton 00°54`31 Saturn trikotnik Uran 05°26`16 Saturn opozicija Neptun 05°04`37 Uran kvadrat Ascendent 00°04`04 Uran inkonjunkcija MC 03°29`54 Neptun sekstil Pluton 02°10`56 Ascendent trikotnik MC 03°33`59 Citiraj 1. Ne sekiraj se zaradi malenkosti.2. Vse so malenkosti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zEn 21. maj 2007 Prijavi Deli 21. maj 2007 Leila, pa komu se da tole solato prebirat. Objavi preprosto, tko kot ostali, madonca./ Citiraj Always outnumbered - never outgunned! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Elka 21. maj 2007 Prijavi Deli 21. maj 2007 Konjukcija marsa in venere deluje predvsem strastno, zato taka privlačnost. Pohota se veže bolj na konjukcijo venere in plutona, ki včasih vpliva na razno razna eksperimentiranja v seksu.Če imaš konjukcijo marsa in venere v devici ta konjukcija tvori pozitiven aspekt s kozorogi, oz. njihovim soncem in drugimi planeti v tem znaku, zato te večkrat vleče k njim posebna energija. Hvala, lunca. Ja, res ne gre za kakšno pohoto, ampak zgolj za res močno privlačnost, ki je tudi razumski pomisleki ne morejo ohladiti. Pa sem sicer zelo razumarska. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 21. maj 2007 Prijavi Deli 21. maj 2007 oo nama bi bilo hitro do najstarejšega športa, z mojo venero namreč, v vodnarju, hoho. ho,ho,ho,ho...dedek mraz... pa ASC mam tud v vodnarju...hi,hi,hi,hi... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 22. maj 2007 Prijavi Deli 22. maj 2007 lunca ..bom še tebe vprašala...ker vidim,da mantis ni resna.. Jz mam marsa in venero v sextilu..bolj blag aspekt ..pa je tud vredi,a ne???Najbolj me zanimata tale dva aspekta venera (oven)opozicija plutonmars(vodnar) trigon pluton Kako se manifestirata ta dva aspekta na področju ljubezni??Hvala! Seveda je aspekt med marsom in venero lep aspekt, skladno ujemanje in verjamem, da tudi doživljanje v ljubezenskih odnosih niso oteženi, oz. naj ne bi bili, razen pri prehodu kakšnega saturna preko venere, ki jo majčkeno ohladi.Venera v opoziciji s plutonom prinaša nekaj več posesivnosti, ljubosumnosti, mogoče všečno manipuliranje in eksperimentiranje v ljubezni, nekateri uživajo na malo bolj vulgaerni sceni.Mars v vodnarju v trigonu s plutonom pomeni, da se ti fizična energija precej fila iz same notranjosti, za kar je zaslužna plutonovska, to je tvoja notranja energija, ki se poraja iz globin. Nč bat, ni zatežen aspekt. Hvala, lunca. Ja, res ne gre za kakšno pohoto, ampak zgolj za res močno privlačnost, ki je tudi razumski pomisleki ne morejo ohladiti. Pa sem sicer zelo razumarska. Seveda, nekateri mešajo filinge pri marsu in plutonu, to je povsem nekaj drugega. Pri marsu vleče neznanska telesna, fizična in globlja privlačnost, pri plutonu pa zgolj pohota. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zEn 22. maj 2007 Prijavi Deli 22. maj 2007 Venera kvadrat Saturn v natalki Oseba s takim aspektom je mogoče zelo previdna na področju ljubezni. Intimnost je mogoče malo težja. Težje prevzema odgovornost na področju partnerstva oziroma naj bi bila oseba bolj obrambna, ker se boji mogoče nekih navideznih, zanjo težjih zahtev partnerja. Mogoče je bila v otroštvu nekako prizadeta s strani staršev, prijateljev. Se boji zavrnitve bližnje osebe, ki pa še sploh ni blizu, vendar si taka oseba ustvari nek "ščit" pred tem. Je mogoče da nosi taka oseba nek "saturnov breme", da naj bi usoda poskrbela da veza ne bo taka kot si želi, harmonija, itd.Torej, naj bi se taka oseba poizkušala bolj odpreti do drugih in ravno od teh relacij naučiti odnosa, in izgubiti strah pred zavrnitvijo.Lunca, a to drži za tak aspekt? Citiraj Always outnumbered - never outgunned! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zEn 22. maj 2007 Prijavi Deli 22. maj 2007 ho,ho,ho,ho...dedek mraz... pa ASC mam tud v vodnarju...hi,hi,hi,hi... ja ne vem kdo je v najinem primeru deda mraz. Pomoje maš ti hlače gor .)Asc v vodnjaku,ooo. Glej glej, Lisbon še sonček mi lahko pade direkt na tvoj Asc., al pa Venera-isti šmorn, hehe. Fajn se obleč, mraz bo .) Citiraj Always outnumbered - never outgunned! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 22. maj 2007 Prijavi Deli 22. maj 2007 Venera kvadrat Saturn v natalki Lunca, a to drži za tak aspekt? Super si napisal, brez napake vse drži. ja ne vem kdo je v najinem primeru deda mraz. Pomoje maš ti hlače gor .)Asc v vodnjaku,ooo. Glej glej, Lisbon še sonček mi lahko pade direkt na tvoj Asc., al pa Venera-isti šmorn, hehe. Fajn se obleč, mraz bo .) Joj, moj ASC v vodnarju mi nč ne pomaga, men dol teče. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
leila. 22. maj 2007 Prijavi Deli 22. maj 2007 Leila, pa komu se da tole solato prebirat. Objavi preprosto, tko kot ostali, madonca./ Hudimana, jaz sem se pa tako potrudila, da bi olajšala delo... Ampak je zgleda res ratala cela solata....eni pač imamo zgleda pravilo, zakaj bi enostavno, če lahko komplicirano V bistvu ne vem, kateri podatki so pomembni. A je preprosteje, če navedem oba datuma? : 19.04.1974 ob 08.40 v Mariboru in 14.08.1971 ob 01.37 v Ljubljani Kaj pomeni, da imava 1,2,3,4.5,7,8,9,10 in 11 hišo v istih znamenjih? Večjo kompatibilnost morda? Citiraj 1. Ne sekiraj se zaradi malenkosti.2. Vse so malenkosti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zEn 22. maj 2007 Prijavi Deli 22. maj 2007 Hudimana, jaz sem se pa tako potrudila, da bi olajšala delo... Ampak je zgleda res ratala cela solata....eni pač imamo zgleda pravilo, zakaj bi enostavno, če lahko komplicirano V bistvu ne vem, kateri podatki so pomembni. A je preprosteje, če navedem oba datuma? : 19.04.1974 ob 08.40 v Mariboru in 14.08.1971 ob 01.37 v LjubljaniKaj pomeni, da imava 1,2,3,4.5,7,8,9,10 in 11 hišo v istih znamenjih? Večjo kompatibilnost morda? Statistično se vežejo pari, ki imajo iste ascendente, no vajina v konjunkciji, kar daje neko usodnost, oba raka, oklepajoča se en drugega, super doma kdor ga ima, pa sonca v harmoniji, energijsko dobra kombinacija in še v lepem trigonu, enake hiše pomeni, da je oder za oba enak, igralca pa drugačna .) Uživaj v igri, poletju in si reči, kajmebriga-men je super. Citiraj Always outnumbered - never outgunned! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 22. maj 2007 Prijavi Deli 22. maj 2007 Jejhata , odvisnica od mesa. Neustavljivo? Ja se vidi, ljudje z Venero na Marsu ste pohotni. V tvojem zivljenju zdaj ni vazno to, da imas Venero na Marsu. Ampak je vazno to, da v tej smeri delujes in jih , naskocis hitro, kvalitetno in kvantitativno in to takoj, ko te pohota prime, da ne trpis po nepotrebnem.Ce pa bi imela Venero v opoziciji s Saturnom, pa ne bi bla tak pohotna. Pa z Marsom v opoziciji z Neptunom, tudi ne. In tako da, na tvojo veliko sreco, ti dobro ves, za kaj jo imas, za razliko od nekaterih. In se celo prides pohvalit Pozdravljam tvojo sreco! In tako upam, da ga je tvoja, ki se zna oglasiti, vedno skasirala, hitro ucinkovito in tudi kvatitativno, seve. Lp joj, tole je pa direkt Pohota se veže bolj na konjukcijo venere in plutona, ki včasih vpliva na razno razna eksperimentiranja v seksu. sm šla prov pogledat ... in lej ga x!x khm ... sej se mi zdi, da mi je Lunca enkrat to že napisala ... ma, nč več ne bom komentirala ... meče me zadnje čase ... pol pa še neprespani vikendi, je pa norišnica Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.