Skoči na vsebino

kako greva skupaj?

-Anna-

Recommended Posts

Ja, njegov ASC pade v tvojo sedmo hišo, zato sta se srečala, karmično, to pa zato, ker je njegov saturn na tvoji severni zanki. Verjetno si imela občutek, da je to človek, ki ga poznaš že dolgo in je nekako tvoj učitelj. x;)x

Tko imava tud midva sam, da sta asc/des v konjukciji. Nekdo mi je super razložu kot, da sva zrcalo drug drugemu in moram se kar strinjat s tem.

Zdej sem mal počekirala karto očeta in mene...prvo kot prvo njegovo Sonce direkt na mojem Uranu, njegov Asc direkt na mojem Soncu, njegova Luna direkt na mojem MC. Za vozle pa ne vem več kok se uzame orbis. Če se upošteva še 4stopinje potem imava tudi konjukcijo njegovega severnega vozla na mojem MC in južni seveda na IC. Potem še njegov Vx na mojem Desc. Pa še na mojem Severnem vozlu je njegov Neputun na južnem pa Jupiter. Kaj pa vem se mi zdi, da je kar nekaj močnih konjukcij. ;)

Pa še mami in jaz...zanimivo skoraj vsi njeni planeti padejo v mojo 7. hišo, po zaporedju Luna, Mars, Sonce, Uran, MC, Južni vozel in Merkur (njen Merkur je tudi v konj. z mojim Juptrom)...v 1. hiši je pa seveda Severni vozel in Kiron....

Lp x:)x

What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 909
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Tko imava tud midva sam, da sta asc/des v konjukciji. Nekdo mi je super razložu kot, da sva zrcalo drug drugemu in moram se kar strinjat s tem.

Zdej sem mal počekirala karto očeta in mene...prvo kot prvo njegovo Sonce direkt na mojem Uranu, njegov Asc direkt na mojem Soncu, njegova Luna direkt na mojem MC. Za vozle pa ne vem več kok se uzame orbis. Če se upošteva še 4stopinje potem imava tudi konjukcijo njegovega severnega vozla na mojem MC in južni seveda na IC. Potem še njegov Vx na mojem Desc. Pa še na mojem Severnem vozlu je njegov Neputun na južnem pa Jupiter. Kaj pa vem se mi zdi, da je kar nekaj močnih konjukcij. ;)

Pa še mami in jaz...zanimivo skoraj vsi njeni planeti padejo v mojo 7. hišo, po zaporedju Luna, Mars, Sonce, Uran, MC, Južni vozel in Merkur (njen Merkur je tudi v konj. z mojim Juptrom)...v 1. hiši je pa seveda Severni vozel in Kiron....

Lp x:)x

:palec: Na vsak način stara druščina. x;)x

Ola nismo glih kompatibilna ampak vseeno smo zelo povezani...sploh to povezanost oz. navezanost čutim z očetom...bi se mogla še malo bolj poglobit in pogledat karte...ko bo čas... x;)x
What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

karmično, to pa zato, ker je njegov saturn na tvoji severni zanki. Verjetno si imela občutek, da je to človek, ki ga poznaš že dolgo in je nekako tvoj učitelj. x;)x

Moj Saturn je na severni zanki od nekoga. Bi lahko rekla, da je nekako moj učitelj. Se mi pa zdi, da imam od tega jaz več kot on, še posebej, ker je moja severna zanka v konjunkciji z njegovim soncem.

Mu je ta moj Saturn, se mi zdi, dolg časa delal težave.

LP

gore so fajn

saturn na luni praviš Lisbona

Vztrajati in boriti-to pa vsekakor! Ampak za kakšno ceno? Tud moja dva imata to konjukcijo, matkov saturn na fotrovi luni, no ji pa vrača z njegovim saturnom na njenem soncu.)

Jah, ne vem no, ravno za ploskat takim parom ni, kao kok fino da sta zdržala, bljek. Ma folk zdrži v še tako nemogočih situacijah in vezah (The attachment is the source of all our suffer! by Buddha) Čeprav imata trigon v soncih in konjunkcijo v lunah, je ta aspekt hudičev zajeban. Nikoli nisem videl neke ljubezni med njima, samo eno trapasto navezanost; en brez drugega ne moreta. Ta njuna hladnost da otroku vsekakor slabo popotnico./

No jima nič ne očitam, ker jima nimam zakej. Tako pač je. Poizkušam sprejeti, se v vezah naučiti ljubiti, jo negovati, ker prav hitro lahko uvene-ta ljubezen.

Pa srečno Kekec!

Always outnumbered - never outgunned!

saturn na luni praviš Lisbona

Vztrajati in boriti-to pa vsekakor! Ampak za kakšno ceno? Tud moja dva imata to konjukcijo, matkov saturn na fotrovi luni, no ji pa vrača z njegovim saturnom na njenem soncu.)

Jah, ne vem no, ravno za ploskat takim parom ni, kao kok fino da sta zdržala, bljek. Ma folk zdrži v še tako nemogočih situacijah in vezah (The attachment is the source of all our suffer! by Buddha) Čeprav imata trigon v soncih in konjunkcijo v lunah, je ta aspekt hudičev zajeban. Nikoli nisem videl neke ljubezni med njima, samo eno trapasto navezanost; en brez drugega ne moreta. Ta njuna hladnost da otroku vsekakor slabo popotnico./ No jima nič ne očitam, ker jima nimam zakej. Tako pač je. Poizkušam sprejeti, se v vezah naučiti ljubiti, jo negovati, ker prav hitro lahko uvene-ta ljubezen.Pa srečno Kekec!

:palec: The attachment is the source of all our suffer!(tole je pa tolk res,da kar boli,ko berem)

Ja,ja...ta njuna hladnost je tudi nama z sestro dala slabo popotnico za življenje,sam tudi jz ju ne obsojam za karkoli..Pač sta naju vzgajala,kot sta najbolje znala..

Srečno Kekec! x:o)x

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

sta naju vzgajala,kot sta najbolje znala..

:palec: Svoje starše ste si sami izbrali, to pa zato, da boste prejeli tiste lekcije, ki so vam potrebne. V tem primeru, je potrebno razumet, da sta starša dala od sebe točno tolk, kolkr sta lahko, verjetno tudi sama nista prejeli ne vem koliko ljubezni, zato jih skušajte razumet, sicer se lahko zgodi, da pri svojih otrocih ponoviš isto napako. Napake se dogajajo ravno zato in tolk časa, dokler ne razumemo določene situacije. x;)x

Lunca,

Zanima me za tvoje mnenje, čist tako na splošno.

Ali misliš, da se lahko vsi znaki med sabo ujemajo ali ne?

Ali je kakšno "zlato" pravilo v astrologiji?

Ker moje mnenje je, da se vsi znaki med sabo lahko ujemajo.

x;)x

Ujemi življenje in dihaj z njim.

Lunca,

Zanima me za tvoje mnenje, čist tako na splošno.

Ali misliš, da se lahko vsi znaki med sabo ujemajo ali ne?

Ali je kakšno "zlato" pravilo v astrologiji?

Ker moje mnenje je, da se vsi znaki med sabo lahko ujemajo.

x;)x

:palec: Nekateri pravijo, da znaki, ki so si v kvadratih ali opozicijah, naj se ne bi ujemali. Jaz se s tem ne strinjam, kajti večkrat nas potegnejo ravno nasprotne energije in zato se večkrat najdejo znaki, ki po soncu niso kompatibilni, vendar se ujemajo glede pozitivnega aspekta lune, ASC, venere in še kakšnega pomembnega planeta, zato je taka trditev, da se npr riba in devica ne ujemata, ne drži. Jaz mislim, da so včasih smo kombinacije slabe. x;)x To pa zato, ker se na določenih področjih energetsko ne ujemamo.

:palec: Nekateri pravijo, da znaki, ki so si v kvadratih ali opozicijah, naj se ne bi ujemali. Jaz se s tem ne strinjam, kajti večkrat nas potegnejo ravno nasprotne energije in zato se večkrat najdejo znaki, ki po soncu niso kompatibilni, vendar se ujemajo glede pozitivnega aspekta lune, ASC, venere in še kakšnega pomembnega planeta, zato je taka trditev, da se npr riba in devica ne ujemata, ne drži. Jaz mislim, da so včasih smo kombinacije slabe. x;)x To pa zato, ker se na določenih področjih energetsko ne ujemamo.

hvala za odg...jaz sem istega mnenja...

:palec:

Ujemi življenje in dihaj z njim.

hvala za odg...jaz sem istega mnenja...

:palec:

:palec: Zato pa kar brez panike, če kdo reče, da je devica, mi je pa že po defoltu ne maramo in nismo kompatibilni. Vsako srečanje je verjetno že namenjeno, to pa zato, ker nam očitno manjka določenih lastnosti, ki se jih moramo naučit od tega človeka. x;)x

pozdravček!

lunca imam eno vprašanje zate. kako je pomembno kam padejo planeti v partnerjeve hiše? brala sem, da naprimer ce pade večina mojih planetov v partnerjeve receptivno hise (2., 4., 6., 8., 12.) in večina njegovih planetov pade v moje 'outgoing' hiše (1., 3., 5., 7., 9., 11.) bo on bolj intimno doživljal razmerje, jaz pa bolj prijateljsko in si zato nisva kompatibilna. a to drži? hvala za odgovor.

pozdravček!

lunca imam eno vprašanje zate. kako je pomembno kam padejo planeti v partnerjeve hiše? brala sem, da naprimer ce pade večina mojih planetov v partnerjeve receptivno hise (2., 4., 6., 8., 12.) in večina njegovih planetov pade v moje 'outgoing' hiše (1., 3., 5., 7., 9., 11.) bo on bolj intimno doživljal razmerje, jaz pa bolj prijateljsko in si zato nisva kompatibilna. a to drži? hvala za odgovor.

x;)x S tem se ne bi čist strinjala, vsaj v nekaterih kartah to sploh ne drži.

pozdravček!

x;)x S tem se ne bi čist strinjala, vsaj v nekaterih kartah to sploh ne drži.

Lunca, tudi jaz bi te prosila za komentar :

JAZ: 20.8.1982 ob: 21.01

ON : 22.11.1979 ob: ne ve točno, ampak sigurno po 20.00 uri

najlepša hvala za odgovor

Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.

Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje.

JEAN ANOULIH

Zvezdyca, kot prvo brez ure rojstev se položaj asc in h1šk izračunati ne da.

Drugače pa takole.

Primerjati dve karti se vsekakor da. A kaj bi imela ti od tega? Kaj bi imel tvoj srček od tega?

Poznam par, katera nimata po karti nič kaj preveč skupnega, nobene povezave ne sonc, lun, vener a imata polno nasprotij fotra saturna. Bi lahko astrolog vprašal kako to da sta se zaljubila? A, skupaj sta že sedmo leto in maksimalno uživata. In če bi ta par spraševal tu na forumu, kako gre skupaj, bi jim dežurni astrologi imeli marsikaj za povedat ali pa z eno besedo veza v kurcu. Ne. Ta par ne. Tega ne rabi!

Saj verjamem, da se lepo bere neka usodnost, karmičnost in vse to, a kaj ko ne ljubiš resnično?!

In če, se prepusti toku ljubezni, uživaj, se igraj, jo crkljaj to vsem dano a redko uslišano-l`amore!

pa srečno :)

pa nasvet, če smem seveda;

če še nista skupaj in ti je tip zelo všeč

-opozori nase, potem ga pusti pri miru, ne drezaj vanj, ne teži mu in ne patosiraj z glupimi sms-i, verjemi in si zapoj uno od Rolingov, Time is on my side, lalala.

Ah, mi moški vseeno rabimo lov :/ Čeprou smo takrat že sami ujeti, eh.

Zvezdica, jaz sem ze sla gledat, pa nic kaj cudovitega ni ven prislo. Potem pa ne vidim smisla v tem, da to napisem. No kaj bi rekla na to, da si ti dvojni ogenj, on pa dvojna voda, ceprav ne vemo acenndentov in nic brez ur. In da ne gresta skup, recimo. Kaj pa vem, vidva ze bolje vesta.

Če je bila usoda taka, da vaju je pripeljala skup, ti svetujem, da ne kompenziraš vnaprej in pregleduješ, to se dela takrat, ko kaj ne štima. Sicer pa se strinjam s prehodnikom, ki je napisal, da marsikatera veza funkcionira četudi so določena nasprotja v karti, saj mogoče je to le tisti poper, ki vezo začini tako, da je prava. Potrebno je pogledat še druge stvari, položaj dvojnega ognja in dvojne vode je premalo, da bi rekli, da ne bo šlo. Jaz sem prepričana, da vsak, ka nam pride na našo pot, je sigurno potreben na poti našega razvoja, zato se podaj v vezo svobodno, brez oklevanja kaj bo, kolk časa bo, ali se splača in podobno. x;)x Če ti je poba všeč, kar svobodno naprej.

Jaz sem prepričana, da vsak, ka nam pride na našo pot, je sigurno potreben na poti našega razvoja, zato se podaj v vezo svobodno, brez oklevanja kaj bo, kolk časa bo, ali se splača in podobno. x;)x Če ti je poba všeč, kar svobodno naprej.

Se popolnoma strinjam!

In tudi to zagovarjam. Življenje izbira svojo pot, in zvezdice ne napovedujejo so pa naklonjene,: )

Če bi moja dva starša spraševala astrologe, ne bi mati dobila mojega saturna direktno na njen sonce, merkur in uran, da o točnem kvadratu z njenim marsom ne govorim, uuu. Kakšna karta, wau, da izludi.

No vseeno Mantis mi je všeč, ona napiše-sprašujete zvezde? Povedala vam bom-straight.

Fire away, Mantis!

*upam da sploh vidi Zvezdyca tole oz. najde (ce ste se ze trudili), ker sem namrec njeno na novo odprto temo zdruzla s tole.

** Ko citiramo, moramo ukaz ponoviti tudi na koncu citata (lunca).

to je videti takole: [/citat] - vendar moras uporabiti guote (namesto slovenske besede, ki sem jo uporabila zato, ker sicer ne bi mogla videti poteka ukaza)...

skratka da zadeva zgleda tkole:

blablabla
mors narest tkole:

[citat]blablabla[/citat]

namestio citat (slovenscina) pa kot receno uporabis quote.

to je vse in ful olajsa vsem, predvsem ker je pregledneje. :palec: x:)x

Ti oglati oklepaji pa so sicer praviloma na tipkah F in G (+alt)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...