baguSka 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 Spet je pozabu na nas.. Jst kr vsak dan hodm čekirat, pa ni še nč. Sej vem da nimam več kej praskat, ampak bi vsaj odgovor, če ja al ne!? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 Spet je pozabu na nas.. Jst kr vsak dan hodm čekirat, pa ni še nč. Sej vem da nimam več kej praskat, ampak bi vsaj odgovor, če ja al ne!? Jaz sem svoje raje kar zbrisala, se mi zdi bedast. Dobiš občutek, kot da moraš prosjačit, da se ti posveti. Zakaj že?? Pa še na prostovoljni bazi je. Vsaj kak odgovor bi lahko dal. No vsak po svoje. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amasha 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 Glede na to, da živimo v taki naglici, mogoče nima časa za pisanje po forumih. Potrpljenje...Sicer pa naši odnosi zagotovo niso odvisni samo od zvezd... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 Glede na to, da živimo v taki naglici, mogoče nima časa za pisanje po forumih. Potrpljenje...Sicer pa naši odnosi zagotovo niso odvisni samo od zvezd... Ja, ja kar prilizuj se. Misliš da bo kaj prej? Jaz sem človek akcije, ne čakam prav dolgo na druge. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 ne čakam prav dolgo......nc cakat, hitro srecko kupit!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 ...nc cakat, hitro srecko kupit!!! Dobitna!! Jo grem hitro zamenjat!! Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amasha 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 Ja, ja kar prilizuj se. Misliš da bo kaj prej? Jaz sem človek akcije, ne čakam prav dolgo na druge. Prilizovanje? Tole ni glih v moji naravi...preprosto, sem pač potrpežljiva za razliko od nekaterih... Tudi sama imam kakih 20 neodgovorjenih mailov, ker žal nimam časa...Če bo odgovor super, če ne, pa se tudi ne bo svet podrl. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 Tudi sama imam kakih 20 neodgovorjenih mailov, ker žal nimam časa...Če bo odgovor super, če ne, pa se tudi ne bo svet podrl. Aha, sedaj mi je pa jasno. Priročno, zvito in pametno. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 Pozdravljen Bern.Da bi še te jaz malo zagnjavila??? Jaz 23.11.1970 7,15 kolnon 13,12,1967 3,05 Ptuj Hmm...me zanima kaj bolj v dolgodolgoročno kaže - bova drugo leto že skoraj dve desetletji praznovala No, če boš utegnil bi te prosila.lp Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 "Zadnji klik na LNF 10.11. 14.34" - se mi je izpisalo danes. V tem času toliko stvari, da LNF ni niti slučajno prišel blizu. Pa murje postov in nekaj OS in nekaj nejevolje tu, kot vidim. Opravičilo? Še zdaleč ne. Kot je ena nepotrpežljiva napisala malo više, je to itak na prostovoljni bazi in ne vem, zakaj bi se rabila počutiti slabo ob "prosjačenju". Na prostovoljni bazi pač dobiš odgovor ali ga pa ne dobiš. Ker vprašanje napišeš v hipu, ko se ti zdi, jaz pa za to rabim nekaj več hipov in torej čas. Enostavno. Namesto opravičila torej le pojasnilo. In še:Kar nekaj vas je tu, ki imate časa očitno zadosti (zaradi česar sem vam fovš, kajti jaz se z onimi "zgoraj" že nekaj časa pregovarjam, da bi mi dan malo podaljšali, pa nikoli niso za stvar), moj dan pa ima minus deset ur za službo in dve poti dnevno in le včasih vpiknem kakšno pavzo, kadar gre (zato je večji del mojih postov pred osmo ali pa po drugi; takrat je več možnosti). Pa se še pišemo! B. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 "Zadnji klik na LNF 10.11. 14.34" - se mi je izpisalo danes. V tem času toliko stvari, da LNF ni niti slučajno prišel blizu. Pa murje postov in nekaj OS in nekaj nejevolje tu, kot vidim O Bern, klanjam se. Lepo, da si si vzel čas in pojasnil, za kaj gre, meni se zdi to normalno. Verjetno je to za to, ker jaz tako delujem, vsaj trudim se. Lahko pa ti posodim kake pol ure na dan, če želiš, zaenkrat bi se našlo še kaj neizkoriščenega. No uživaj!! Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 Ena "zanimiva" ( burna ) ( moja )veza.... Jaz: 10.02.1980, 8:55, LJOn: 27.6.1979, 18:10, LJ TNX Prava Vodnarka - Sonce v Vodnarju in obenem v 11. ("Vodnarjevi") hiši ter Luna skupaj z Uranom, Vodnarjevim vladarjem! Čustvena in tudi sicer nestalnost, v ljubezni izbirčnost, v značaju precej nestrpnosti, Sonce in Pluton sta postavljena tako, da ti dajeta izredno vzdržljivost in prodornost, vse do sposobnosti manipulacije (z drugimi). Glad po ljubezni zelo velika zaradi matere (gospodovalna, omejujoča, hladna) - velike težave z njo, kar se ne neha in ne neha ... ON:Rak s precej problemi, na primer z iskanjem, kdo sploh je. Tudi on ima Luno v osmi, "krizni" hiši in tudi njegova Luna je slabo povezana z Uranom. Ljubezen je ideal (ki najverjetneje - ne, gotovo! nekje obstaja. Samo ne vem, kje. Pravzaprav ne vem, ali sploh. Ampak menda je nekje ... Itd.)Morda celo nekoliko občutka nesrečnosti (Mars in Saturn v grdem kvadratu). Rak in Vodnarka sta si nekaj svetov narazen, kar imata skupnega, je samo smotanost (nepričakovanost). Ker je tvoja Luna (čeprav 0 Uran) v Strelcu, ni to nič bolje, malenkost nanese samo Škorpijonov pridih (to se dogaja v osmi hiši). Sonce in Luna sta si naravnost v inkonjunkciji (150°), kar pomeni nujo po prilagajanju. Vsekakor je vse to premalo za kaj trdnega. Merkur in Venera kažeta na precejšnjo stopnjo simpatije, kar pa žal ni zadosti za trajnost in trdnost zveze. Ti ga vidiš kot človeka, ki naj bi ti zagotovil (čustveno) varnost ter ki te ima rad, te pa moti pritisk z njegove strani in pa zahtevnost. Mars in Saturn sta skupaj - eden forsira, drugi zavira; sčasoma se ti vlogi celo prepleteta. On te gleda kot po malem depresivno ali skrivaško (hm, pa Vodnarka?), ne jetra mu greš (ali pa mu boš šla), ker si pametnejša ali pa bolj študirana od njega in boš pričakovala, da gre tudi on naprej ... Če boš izbirčna še naprej, se ti zna zgoditi, da boš na stara leta sama in nesrečna v ljubezni. Spremeni kaj! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pogumna_s 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 Živjo Bern! Po dolgem času se spet oglašam ker sem našla enga kandidata pa me mal mede A mi lahko prosim prebereš kaj kaže zvezi: jaz: 13.4.1984, 6:26, Ljubljanaon: 12.9.1972, 22:10, Split Hvaaaaaalaaaaaaa Pozdravčke Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 TNX Bern da si si vzel čas! Nekaj je res, nekaj se mi zdi drugače. Mama umrla ko sem bila stara 10, tako da je problem po moje tu. On je idealist sigurno na tihem idealizira tudi o ljubezni, pove sicer ne... slutnja pa je! Išče se še vedno...zaenkrat gre njemu študij veliko bolje, jaz sem bolj na easy kar se tega tiče... :xx!: Prilagajanja je veliko, saj sva taaakooo drugačna, vendar je do sedaj ( 6 let ) ljubezen premagala vse ovire... Za naprej pa samo držim pesti! Hvala! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 TI – Imaš Saturna na ASC, zato hodiš skozi življenja z zategnjeno ročno. Z leti bo to prešlo in se boš v svoji koži počutila prilično v redu (najkasneje 2007 preboj naprej). Je pa možno, da boš potem pretiravala v drugo smer in namesto previdnosti in ziheraštva pokazala tvegavost, nemara celo manipulacijo – na primer z denarjem ali pa z ljudmi. Tudi mogoče. Delo kot sproščanje (pospravljanje, likanje, na primer). Premalo ambicije v življenju. Sem pa skoraj prepričan, da bosta še sodelovala, pa tudi prijatelja bosta ostala skoraj gotovo. Berni men je fuuuull hudo, ampak zdej ko sem mojim brala odgovor, se je njegova mami spomnla, da je zamešala ure z nj.sestrico. Zdej pa me zanima, če pr nama to špila kakšno drugo vlogo, glede na to, da ni bil rojen ob 6.30, ampak ob 2.30 ponoč!? Torej: jaz 15.09.1978 v Ljubljani ob 4.15,on 19.03.1978 na Jesenicah ob 2.30. Če se ti da mogoče še 1x pogledat bi bla zlooo vesela.Živijo! Čisto isto seveda ni, sprememba je v njegovem značaju, ki se v štirih urah zelo bistveno spremeni, ter nekoliko v vajini sinastriji. Vendar so tu njegovi planeti (z izjemo Lune, ki se je v štirih urah premaknila za natančno dve stopinji) na istih mestih v TVOJEM horoskopu kot prej, obratno je pa seveda velika razlika - kako gleda on tebe. Poglejva: ON – Predstavnik frustrirane kombinacije Ribe-Dvojčka. Čustveno preobčutljiv in prehiter v reakcijah. Pika brez potrebe. Neptun v 12. hiši pomeni pobeg od premočne matere, ki mu ni pustila (mu še vedno ne pusti?) dihati. Zakaj sedanji čas? Zato, ker je mati še vedno močno prisotna v njegovem življenju, tudi če ne živita skupaj. ČE PA živita, je to eno samo kreganje in posledično zatekanje v sanje. Neprijetno. Za zakon? Hm, ni najbolj. V službi in na delovnem mestu ima precej sreče, tudi z menjavami službe. Šola: pustil je, vprašanje je, če bo nadaljeval. (Če pa JE dsokončal kak faks, bi bilo pa dobro vedeti, da najdemo, kaj potem pomeni njegov Pluton. To, da pomeni človeka, ki vedno ve vse odgovore, je itak jasno.) Naloga: Osvoboditi se dogmatizma in predsodkov. VIDVA – Močnega stika še vedno ne vidim, ne dobrega ne slabega. Ti mu prinašaš občutek večje vrednosti (pa tudi denar ali pa vsaj skrb za denar), pa tudi možnost, da duhovno zraste (pogovori, meditacije, potovanja realna ali namišljena, religija, znanost, komentarji itd.) Ali to pomeni, da bosta živela neko free zvezo, kjer bosta oba bolj pomembna sebi kot partnerju, ali pa gre za zvezo, ki nima dolge proge, to je zdaj vprašanje. Tudi če bosta šla narazen, ne verjamem, da bi kaj prida trpela zaradi tega. Toliko o spremembi. Se zgodi. Živijo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blue_rose 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 (popravljeno) A lahko še jaz ko sem čisto nova tukaj nekaj vprašam???Kako se kaže ujemanje med:tehtnica - 27.09.1982 (09.07 min) in rak - 24.06.1979 (sedanji partner) ali tehtnica z ovnom: 01.04.1977 - potencialen kandidat - Hvala za odgovor! Popravljeno 29. november 2005 -> blue_rose Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 js: 23.9.1986 ob 12:21on: 28.1.1885 ob 14:57 oba v ljubljani...TI:Sicer res Tehtnica, vendar je Sonce v kvadratu z Neptunom - malo iluzije o sami sebi? Saturn na ASC pomeni preresnost v otroštvu in mladosti - ni zabave, ni sproščenosti, samo obveznosti so. Preresno jemanje življenja. Po devetindvajsetem in sploh po petdesetem boš vedno "mlajša" ...Ljubezen idealiziraš in jo skrivaš - se je bojiš mogoče? Je ljubezen nekaj, kjer se je treba spustiti, sprostiti, to pa je zate (zaenkrat še) nedosegljivo?Mars v Kozorogu - trma za v izložbo postavit ... Naloga: naučiti se ljubiti. Hm - zakaj pa je to naloga? Ali tega ne znam? (Veliko za razmišljanje, ali ne?) ON:Ambiciozen po eni strani, po drugi pa "vse za druge" ali pa "zaradi drugih" ... Otrok ločenih staršev ali pa staršev z veliko medsebojnih napetosti. Strahovi, čustvene tenzije. Mama (pre)dolgo prisotna v njegovem življenju (če ne fizično, pa v mislih - primerjave, "kako bi to mami naredila" ...)Glede partnerstva izbirčen, vendar se mu bo to dobro izteklo. Poklic in kariero jemlje preveč zares, se bo že izbrusil. VIDVA:Kar dosti možnosti imata, če štejemo princip prijateljstva, ki predstavlja tudi dovolj močan temelj za zvezo v času, ko "velike ljubezni" ne bo več, občutek čustvene varnosti, ki mu ga daješ ti, občutek ljubezni, ki ti ga daje on, in še kake druge malenkosti, ki sodi v bolj poglobljeno analizo. Je pa nekaj: V karti je čisto mogoče zaznati občutek naveličanosti čez leta - je mogoče, da si bosta zapravila razmeroma dobre potenciale? In še, če se ta zveza ne realizira, ne bo nič narobe. Kakšnih hudih karmičnih povezav ni videti. Če bosta delala na zvezi, imata vse možnosti. B. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amasha 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Bern, welcome back! Ravno pravi čas; sem že skoraj izgubila upanje... Se bom morala kmalu odločit... in upam, da mi boš olajšal zadeve Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amasha 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Mantis, včasih bi res raje doživljala zavrnitve...samo, da ni odločanja in bolečih srčkov. Zame res ni čudovito, ko se hoče vsak moj partner poročiti z menoj, jaz pa še sama ne vem, kaj bi rada :xx!: Ne morem reči, da imam visoko samopodobo; mislim, da sem precej preprosta, atributi pa...bi se dalo razpravljat. Se pač trudim biti čim boljša na vseh področjih, brez da bi mi kakršenkoli uspeh preveč stopil v glavo.Odločitev bi bila verjetno precej lažja, če bi bilo tako, kot praviš ti, vendar imam na eni strani večletno zvezo s strelčkom, ki bi zame dal vse na svetu...jaz pa zahvalo kažem z varanjem. Že res, da delam in skrbim za skoraj vse jaz, ampak vem, da si tega ne zasluži nihče... Jaz pa še vedno ne morem iz svoje kože... Na drugi strani pa imam enega ultra čudnega vodnarja, ki me noro privlači, vse skupaj pa traja le par mesecev... Obsojajte kolikor hočete, ampak jaz se počutim malce bolje, ko sem lahko vsaj enkrat priznala, da nisem tako popolna, za kakršno me imajo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lena 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 Ciao Bern! Nocem bit tecna in nadlezna, sam na naju si pa verjetno mal pozabil (od 21.9.), tako da ko bos mel kaj casa, bi prosila se za mene: 10.2.1977 ob 19.30 v PO njega: 21.6.1972 v KP (ure pa ne vem). Hvala, pa lep teden se naprej Lena Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tijana 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 Pozdravljeni! še zame prosim: ONA: 22.12.1977 13:17ON: 12.04.1977 11:00 oba v Lublani Hvala! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
baguSka 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 Bern se ti iskreno zahvaljujem za odgovor. In spet ti moram povedat, da se močno strinjam z vsem kar si napisu, še posebno o tistem delu z njegovo mamo. Se mi zdi, da so zdej še večji pritiski nanj, ker sta ostala čisto sama.. Jah nimam kej, bo treba zobke stisnt. Mogoče sva deloma tudi zaradi nje v tko free odnosu, ker se pač nočem vmešavat... še posebno ker potem postane tako občutljiv in pikolovski.. :xx!: Tudi glede službe si zadel v polno in to, da mu dajem občutek 'vrednosti'.. Pa kaj čem sploh debatirat, saj je itak vse res. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amasha 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 Hej Mantis, pri zvinih in podobni zadevah najbolj pomagajo obkladki z domačim kisom. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tijana 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 že tretji poskus kako gre pa tole skupaj ONA: 22.12.1977 13:17 ON: 12.04.1977 11:00 oba v Lublani lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 Pozdravljen Bern.Da bi še te jaz malo zagnjavila??? Jaz 23.11.1970 7,15 kolnon 13,12,1967 3,05 Ptuj Hmm...me zanima kaj bolj v dolgodolgoročno kaže - bova drugo leto že skoraj dve desetletji praznovala No, če boš utegnil bi te prosila.lp tole še me vedno zanima. Zdaj pa sploh...Bern plisss Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.