Skoči na vsebino

kako greva skupaj?

-Anna-

Recommended Posts

• Komentarji 909
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

• 2 weeks later...

Ajde, zdaj pa še mene zanima, ki sem nova na forumu :D. Nekatere stvari sicer že vem, a vseeno...

jaz: 28.2.1980 ob 8:45 Ljubljana

on: 2.11.1981 ob 19:25 Trbovlje

Me prav zanima, kaj imava kaj skupnega in kako se nama obeta. Drugače sem pa ful zaljubljena. :D

LP, Banshee

Rockers of the underground, black and heavy is our sound! (Running Wild)
Deli na socialnih omrežjih

Boš morala še kraj rojstva dopisati. Tudi tole je velepomemben podatek. Osnova v bistvu.

In ne obupaj...veš koliko jih je še pred tabo x;)x

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Ti samo tole veš nič kaj dosti ne pomeni. Ker jaz tu in tam le sodelujem x;)x ne sicer ful načitano..ker sem prebrala par astro bukev in zgolj začetniška. Ločim plutona od marsa in sedmo od dvanajste hiše x:px pa ful častim asc scorpije, ker so mi glih pri srcu x:Dx tudi deviške lune še nekak prežvečim x:Dx x:Dx strelce pa itak..

Pa vseeno ni odgovora...pa ga menda niti ne bo..

ker sem malo kukala sama(s svojim velecenjenim znanjem..ugotavljam, da tole vroča zadevščina...kar itak vem...ampak me zanima vnaprej..pač...da le ne bi zmanjkalo goriva x:Dx x;)x )

viš..tako je tole..

Je pa res..da je pač ful folka gor, ker se jim šloga.

No saj eni itak uživajo v tem..

Nols, jaz ne znam najboljse. Za eno trojko recimo. Ce bi pa vsi odgovarjali, od Yade in Samsona naprej in vsi, ki so v zacetku sodelovali v Astro soli, bi se pa ze vtaknila. Ampak cloveku se zdi nesmiselno delat sam. Sploh ce ni dovolj znanja. Ali casa.

..tko, kokr si ti dejala.. jaz bi ze sodeloval... ampak na nivoju enega ucenja, ne pa na nivoju svetovanja, ker res se ne znam zadosti... potem pa ljudje vidijo, da nekaj pa le znas in navalijo na tebe... in jaz rajsi ne dam odgovora, kokr pa da bi nekaj v prazno streljal... no, razen kadar se malo posalim... x:Dx x:Dx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Heh - midve ne prideva na zeleno vejo.

Da se tole dogaja nisem vedela...da v bistvu v taki meri. No saj, jaz včasih tudi kaj vprašam..ali javno obelodanim..pa ipak. Je dobro v bistvu, da si podala tole.

Moja navada pač je, da stegnem jezik - največkrat tam kjer ni potrebe.. :xx!:

Kar pusti post.. :palec:

Tudi sama vem, da tole ne traja pet minut -- že samo, da sem postavljala karti in hkrati klela, ker ju nimam izrisanih na prosojnicah... x:px (evo jezika...brez smeška in srčka)

Živijo, malo sem spet okoli, pa sem našel debato o neodgovorjenih vprašanjih in podobnem. :eek: x;)x

Jaz bi, Mantis, tisti post kar pustil notri, ker je čisto v redu. Še več, rekel bi, da si se oglasila tudi v mojem imenu, če se to da reči. Kajti kolikor daješ odgovorov, toliko več jih pride. Kar je za forum bržčas čisto normalno, saj forum za to sploh je, anede. Je pa tudi čisto normalno, da lahko odgovarjaš samo toliko, kolikor moreš oziroma kolikor imaš časa oziroma koliko imaš navdiha ali pa volje. Več ne. Drugače rečeno, ko ponudiš prst, ti zgrizejo celo roko, pa četudi imaš dolgo kot orangutan.

In ker ne gre samo za tale švoh ducat vprašanj v temi sami, ampak nekaj deset vprašanj tudi po OS, prideš počasi do tega, da ne moreš. Potem pa odgovoriš, kolikor se da. :xx!:

Kar se mojih odgovorov tiče, je zadeva dovolj jasna, že če pogledamo število postov v zadnjem času in prijav tule. V zadnjih dveh mesecih sem imel sto drugih stvari in me včasih po cel teden ni bilo tu, torej tudi odgovorov ni bilo. Je verjetno že prav tako. Če drugega ne, smo napeljali plin pa razsuli in na novo preštimali dvorišče, kar vse je odneslo ogromno čas in energije in prineslo par dni grde bolniške, ker sem pretiraval (če ne bi, pa ne bi bilo napravljeno, ker je pretil mraz; enostavno). Po OS sem potem nekako poštimal, kar je bilo poštimati, čeprav ne čisto vsega; nekateri odgovor še dobite, ne dvomiti v to. V temi je pa tako, kakor je.

So pa nekateri poštudirali, da nekako bolj odgovarjam tistim, ki imajo nekaj več postov na LNF, pa so začeli na to finto (ko so ugotovili, da na slinasto lepe besede o tem, kako dober da sem, nekako ne padem xDDx ). Kar je za koga morda diskriminatorno, zame pa ne. Prijaviti se in napisati vprašanje v temo je tudi za novinca stvar petih minut, odgovor pa mi vzame dvajset minut ne glede na kar nekaj prakse. Novinec dobi odgovor in lepo gre. Čisto demokratično anede. Prav tako kot je demokratično od mene, da ne odgovorim anede.

Pa se najde tudi taka, ki se v temi o meni pogovarja sama s seboj pa tensta o nekakšnem prosjačenju, ko pa "pride na vrsto", opazim, da je vmes že užaljeno zbrisala post s svojimi podatki. Tudi demokratično, seveda.

Forum je pač forum. Tu smo, ker imamo nekaj od tega. Vsak zase in vsi skupaj.

Pa še Mantis za konec:

Tistega o prepisovanju ne jemlji preveč resno. Pa tistega o "nekakšni trojki" tudi ne. Ker že energija, ki jo vlagaš, ni malo. Toliko, da se ve. x;)x :palec:

Pozdrav vsem!

x:)x

Pozdravljeni vsi skoraj odvisniki, napredujoči, nepogrešljivi ipd. x;)x

Da ne bo pomote. Nočem bit nesramna, a bi vseeno dodala svoje mnenje o celi popravi "prošenj" glede debat o "sloganja planetov".

Res je Mantis in ostali, vam dam čist prou in vas tut razumem. To je, in je samo vaša odločitev in tudi čas je in ga ni.

Vendar bi vseeno napisala, da sem kot "nečist začetnica" obiskovalka Luninnet in foruma že kar dolgo časa. Še preden je forum obstajal sem velikokrat prebirala vse majhne in velike misli, nasvete, dogodivščine ...

Tudi astrologija mi ni čista neznanka. Nasprotno, rada imam astrologijo in vsakič znova me še bolj not potegne. Je pa res (nočm kopirat besed Nataly), da vem in ločim hiše, planete ipd. in sem o tem veliko brala in še vedno x:Ix

Vem pa tudi, da je na forumu mnogo, mnogo ekspertov xokx Najlepše pohvale in čestitke vsem aktivnim forumcem in predvsem vsej energiji, ki je vložena v sam forum kot net (velik aplavz Marsa in ostali). Forum je postal vodilna sila v naši Sloveniji in ga ni njemu podobnega. Ogromno tem, nasvetov, napovednikov in še mnogo tega ... in ravno zato raje ne pisarim, kjer se ne morem merit s takimi poznavalci in izkušnjami vseh aktivnih forumcev.

Ne bom več razpredala in vam bom raje vsem skupaj zaželela tople, polne praznike ob lepotah narave, ki nam je le-te še polepšala :flower:

Ja tocno. Pretiravala sem. Pa ko niti ni blo v taki meri.

Mislim ce bi jaz vsaj znala dat ustrezen odgovor, ce bi bla prepricana, da v redu presojam 2 karti... Ker ce bi znala, ne bi blo niti enega neodgovorjenega vprasanja tukaj. Zakaj bi dala napacne ali polovicne odgovore? Raje pol nic. Primer Alkimistke, kjer imata s tem tipom veliko dobirh povezav, pa tud nekaj slabih, takole: zdaj pa seveda, uporabi intuicijo ali še bolje - bodi jasnoviden, da bos nekaj pametnega ven potegno iz vsega. Meni pac ne znese in to je vzrok,da ne pisem (vec). Ker sem kdaj prej tumpasto presodila, pa ne samo enkrat. NO tiste sem si vsaj zapomnila, kaj drzi in kaj ne. Ce bi pa skupaj delai 2 karti, pa bi en drugega popravili, ker vsak ve nekaj, bi me pa veselilo. Samo drugi niso za to, nimajo casa.

ma nisi pretiravala. pa sej nisi zdej na nobenga s prstom kazala. za koga k...a bozjiga zdej eni to tok osebno jemlejo. to je cist tvoja stvar k nobenga cist nc ne briga. ni nobena tvoja dolznost razlagat zakaj je to tko. js bi sam reku, da se mi ne da.

a zakaj se mi za francija da, za lojzeta pa ne? zato k lojze nima n-ja v imenu. cist logicn a ne?

nols x:Dx x;)x

Bern, me veseli, ker si se oglasil, hvala ker si razumel, kaj sem hotla povedat. :8):

Zdaj bi pa lahko naredili skupaj teh nekaj primerjav, tiste, ki jih ni vec z nami par tednov, pa bi pac spustili. Al pa nic ce nocete.

ja..se strinjamo..lahko poskusiš z mano. Podatki so kakšno stran nazaj...

x:px

Kolk se je Mantiska raz******* !

pa saj ti dajem prav, nekateri res samo enkrat priletijo sem gor, vprašajo pa pol spet odfrčijo (kot da bi raje izkoristili zastonj Bernove astro nasvete in analize kot da bi klicali na 090 kake kvazi astrologe)

je pa tudi res, da včasih enostavno ni časa prebirat forum (komaj sem sde prebila čez eno temo zdajle, vzelo pa mi je tolk časa, da sem se kar zgorzila, ker me čaka prevod. Pol si pa rečem, sam še tole hitro natipkam, pa grem naprej delat in si LNF minimiziram. Pol se pa znajde zraven slovarja pa si med pavzami spet dovolim skočit gor!Toliko o moji disciplini)

Ni mi jasno, kaj konkretno folk počne, da si lahko to privoščijo,nekateri so dejansko cel dan gor , kar se vidi po prispevkih.

Lepo pozdravljeni,

že nekaj časa spremljam astrologijo na tem portalu in ker sm na prelomni črti svoje življenjske poti, bi prosil, za pomoč o moji pravi izbiri partnerja. Ravno prekinjam partnerstvo (7 let) skupaj, +moja odločitev...ker čutim močno v srcu, da le to ni to! Upam, da se srce ne moti. Sm zelo umski in mi kombinacija s srcem dela preglavice.

Menda mi pa karta napoveduje lepo partnersko zvezo v bodoče:P

ON: 17.2.1973 13.25 Kranj

ONA: 29.10.1977 00:40 Kranj

Gledal sm moj sonce (vodnar, luna Lev, asc.Rak) in njeno luno Bik :(, ... pa ne vem zakaj me njena pojavnost in "zajeban:P" karakter privlačita.

Za vsakršnokoli pomoč se zahvaljujem vnaprej.

Always outnumbered - never outgunned!

HEY!

MENE PA ZANIMA, KAKO GRESTA SKUPAJ NASLEDNJI DVE ZNAMENJI

ONA; 15.7.1985 18.30 LJ

ON: 4.3.1981 NE VEM TOCNE URE ALI OB 15 ALI OB 17

ZANIMA ME PREDVSEM KAKO BI FUNKCIONIRALA OZ CE BI SPLOH

HVALA ZA ODG

:eek: Kake pa imate tukaj !? x:Dx

Kot pravi Bern, daš prst...pa ti celo roko zglodajo ! :o|o:

Očitno folk nima meja, sorry ! xrolleyesx

Grem od tukaj, da me nau kjeri še pred hišo čakal...hehe x:px ženskam je dovoljeno ! :vragec: x:Dx

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

x:Dx Kaj lahk še meni ?! x:o)x

Ona: 6. marec 83. ob 06:33

Jaz: 1. januar 79. ob 02:30

Kako bi se odvijalo, če bi se, kar morda se ne bo nikol... :C: Sam me zanima...kr tako ! xsrcx

Upanje vedno ostane, anede ! xsrcx

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

HEY!

MENE PA ZANIMA, KAKO GRESTA SKUPAJ NASLEDNJI DVE ZNAMENJI

ONA; 15.7.1985 18.30 LJ

ON: 4.3.1981 NE VEM TOCNE URE ALI OB 15 ALI OB 17

ZANIMA ME PREDVSEM KAKO BI FUNKCIONIRALA OZ CE BI SPLOH

HVALA ZA ODG

Sicer ni bilo nobenega odgovora že nekaj časa, pa vseeno...Zanima me, kako nama kaže, sicer sva še bolj v začetni fazi (6 mesecev)?

Jaz: 14.6.1979, 10.43

On: 2.9.1969, ure žal nevem

Dodajam, da sva oba rojena v Ljubljani.

V pričakovanju odgovora..lep pozdrav, hvala! x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...