Skoči na vsebino

kako greva skupaj?

-Anna-

Recommended Posts

Bonsoir! A bi lahko kdo prosim meni pogledal kako se s fantom ujemava in na kaj je obsojena najina zveza??

In sicer jaz sem rojena 19.2.1985 ob 16.10 v Mariboru on pa 14.10.1984 ob 9.40 prav tako v Mariboru. Merci!

...Because in the end, you always go back to the people that were there in the beginning...
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 909
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

....heh kar se teh transaturnovcev tice... sam imam tut T-kvadrat neptun opozicija venera oboje v kvadratu s konjunkcijo marsa in saturna... in tut vse zenske moje generacije majo neptuna tam... pa venera trigon pluton... ki sploh ni fajn aspekt, kljub temu da je trigon... in s5 ga majo vse zenske moje generacije tam... tko da sm ga priti mac najebal... najboljs, da grem res v celibat... vsaj se za enih 10 let... pol pa poskusim s kaxno iz takratne generacije 18-letnic...:o|o: x;)x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

....heh kar se teh transaturnovcev tice... sam imam tut T-kvadrat neptun opozicija venera oboje v kvadratu s konjunkcijo marsa in saturna... in tut vse zenske moje generacije majo neptuna tam... pa venera trigon pluton... ki sploh ni fajn aspekt, kljub temu da je trigon... in s5 ga majo vse zenske moje generacije tam... tko da sm ga priti mac najebal... najboljs, da grem res v celibat... vsaj se za enih 10 let... pol pa poskusim s kaxno iz takratne generacije 18-letnic...:o|o: x;)x

Stari, zamenjam tvojga marsa z mojo luno! x;)x Ti bo lažje v celibatu x:Dx

When inner situation is not made conscious,

it happens outside as fate!

C.G. Jung

Kako se meni piše v ljubezni? Všeč mi je miren, stabiln, samozavesten moški in všeč mi je tudi energičen, nepredvidljiv in zelo simpatičen moški. :shsh: :wub:

xrosex :huh: xsrcx

"Edino tveganje v življenju je, da nikoli ne tvegaš."

Kako se meni piše v ljubezni? Všeč mi je miren, stabiln, samozavesten moški in všeč mi je tudi energičen, nepredvidljiv in zelo simpatičen moški. :shsh: :wub:

xrosex :huh: xsrcx

veliko protislovij v tem stavku! miren - energičen, stabilen - nepredvidljiv??

Tko da po moje boš razočarana,.... Potem se boš pa spremenila ( znižala kriterije) in pol boš našla enga ta pravga! :) :palec:

No ja ne vem .. Glede na to da nisi navedla ur, datumov in krajev rojstva obeh , ti astrologija tuki ne more pomagat...

:vio:

Bonjour lunca!

Ja, sem že dobila odgovor od Oone, čeprav sem pričakovala da bo vsaj malce daljši in da bo povedal še kaj več ampak sem zelo zadovoljna že s tem stavkom, da so nama zvezde naklonjene:) in to mi je tudi najbolj pomembno. Sej razumem za vse pač ni časa in seveda pove se kar je bistveno. To mi je tudi všeč.

Prosila bi še, če bi lahko še katera od vaju pogledala kako so zvezde naklonjene moji best frendici in njenemu fantu. Zanima me, če bo njuna zveza preživela in kako se ujemata? Ona je rojena 6.12.1987 ob 3.20 on pa 29.5.1987 ob 1.45 oba sta iz Maribora.

MERCI:)!

...Because in the end, you always go back to the people that were there in the beginning...

čeprav sem pričakovala da bo vsaj malce daljši in da bo povedal še kaj več ampak sem zelo zadovoljna že s tem stavkom, da so nama zvezde naklonjene:) in to mi je tudi najbolj pomembno. Sej razumem za vse pač ni časa in seveda pove se kar je bistveno. To mi je tudi všeč.

Prosila bi še, če bi lahko še katera od vaju pogledala kako so zvezde naklonjene moji best frendici in njenemu fantu. Zanima me, če bo njuna zveza preživela in kako se ujemata? Ona je rojena 6.12.1987 ob 3.20 on pa 29.5.1987 ob 1.45 oba sta iz Maribora.

MERCI:)!

Verjamem, da si pičakovala daljši ali izčrpnejši odgovor, ampak veš kako je. Težko se je tukaj spuščati v detajle in opisovati kaj naj bi se zgodilo. Dejstvo je, da večina sprašuje za zveze in zvezice, ki sploh ne obstanejo. Ampak, kaj naj zdaj, vsako zvezo skritiziram? Katero naj označim za dobro? Ker, to kar je dobro zame, ni nujno, da je tudi zate. Pravzaprav pogledam tako nasplošno, verjetno mi kak detajl tudi uide. žal. Včasih je tudi težko svetovati. xsrcx

Tvoja best frendica: Zveza, v kateri je bil eden od njiju še v eni zvezi, ko se je začela. Načeloma sem proti zvezam, kjer sta Luna ali Sonce v 12.hiši. Tukaj je v 12.h Luna in še v konjunkciji s Saturnom. na daljši rok zveza ne more obstati.

Mene pa zanima, kako greva z mojim skupaj x:)x

jaz 17.11.1983 15:33

on 18.4.1980 6:57 x:)x

Slabo. Starejši ali dominantnejši partner se umakne. če pa je to zveza, ki se je začela v zadnjega pol leta, bo trajala največ do retrogradne Venere ali Marsa. xsrcx

Dum spiro, spero.

Verjamem, da si pičakovala daljši ali izčrpnejši odgovor, ampak veš kako je. Težko se je tukaj spuščati v detajle in opisovati kaj naj bi se zgodilo. Dejstvo je, da večina sprašuje za zveze in zvezice, ki sploh ne obstanejo. Ampak, kaj naj zdaj, vsako zvezo skritiziram? Katero naj označim za dobro? Ker, to kar je dobro zame, ni nujno, da je tudi zate. Pravzaprav pogledam tako nasplošno, verjetno mi kak detajl tudi uide. žal. Včasih je tudi težko svetovati. xsrcx

Tvoja best frendica: Zveza, v kateri je bil eden od njiju še v eni zvezi, ko se je začela. Načeloma sem proti zvezam, kjer sta Luna ali Sonce v 12.hiši. Tukaj je v 12.h Luna in še v konjunkciji s Saturnom. na daljši rok zveza ne more obstati.

Slabo. Starejši ali dominantnejši partner se umakne. če pa je to zveza, ki se je začela v zadnjega pol leta, bo trajala največ do retrogradne Venere ali Marsa. xsrcx

Nisem pričakovala detajlov ali opisov kaj naj bi se zgodilo, ker bi bilo to pol za os :) ...

Vem težko je ampak nebi bilo odveč tvoje mnenje ali komentar v obliki opozorila na kak težaven aspekt ali položaj kakega planeta. Sicer pa kaj se tiče mnenj drugih in tvojega mnenja, me ne motijo, ker si iz odgovora vzamem in ˝oblečem˝ tisto kar mi paše in si ustavrim o vsaki stavri svoje mnenje in gledam na stvar kolk se le da pozitivno. Tut sama se ukvarjam z astrologijo, sem začetnik, pa mi je vsako mnenje in izkušnja, vas malo starejših, izkušenih asov v astrologiji, dobrodošla x;)x

Hvala za odgovor! :)

papa in imej lep dan!

Še moj pisker , ker se mi te dni ljubi sodelovati in pisati...

jst sem u bistvu vprašala za nekoga ki ga poznam in mi je dalj časa izjemno pri srcu in se razumeva zelo dobro... nisva pa skupaj.... tko da iz te moke še ni ničesar drugega! xsrcx xsrcx x:Xx Tako da sem zato spraševala če kaj bo....

Tko da TNX! :palec: :vio:

Še moj pisker , ker se mi te dni ljubi sodelovati in pisati...

jst sem u bistvu vprašala za nekoga ki ga poznam in mi je dalj časa izjemno pri srcu in se razumeva zelo dobro... nisva pa skupaj.... tko da iz te moke še ni ničesar drugega! xsrcx xsrcx x:Xx Tako da sem zato spraševala če kaj bo....

Tko da TNX! :palec: :vio:

:inocent: Hudoo... x:Dx V teh zvezah, kjer ste navedli datume, sem iskala potencialne ljubezni...če tega ne vem vnparej , je brez veze. Ker lahko mi date tudi datum vašega mačka, pa vam izračunam kako se ujamete z njim! :vragec:

Drugač pa, sej pravim: ljubite se! x:px x;)x x:Dx

Dum spiro, spero.

Vauu..2 škorpijona, isti letnik. x;)x Nekateri astrologi so mnenja, da se ista znamenja najbolje razumejo med seboj, spet drugi zanikajo to teorijo.

Kombinacija je lahko odlična ali pa razdiralna. Osebno sem sicer malo skeptična, da bi dva škorpijona zaživela srečno zvezo, sploh, če se zavedata svojih slabih strani... poskusita, ti pa nam sporoči, kako vama gre. :palec:

Vajin letnik se mora predvsem naučiti prepustiti se v ljubezni... Če ne boš kot Trnuljčica...ko se bo prikazal princ, boš verjetno rekla: O, pa to si ti,... še vedno mislim nate ... xsrcx

Oona ... moram ti poročati ... odločila sem, da tako ne morem naprej :V: ... in ko sva nehala se nama je zdelo, da sva spet začela ... štiri dni samote in poklical je ... on (sonce in asc v škorpijonu, luna v ovnu) ... ne gre za spovedovanje ... Razcepljena sem: najina popolna platonska ljubezen, varnost in prijateljstvo je tako močno, na drugi strani pa realnost in njegovi ideali ... kaj nej naredim?

A se da iz datumom kej razbrati? Vem, da imava odgovore samo midva in kakršnikoli so in bodo, so pravilni!

Hvala x:Ix x:Ix

Jst: 2.11.1978 ob 13:13 LJubljana

On: 12.11.1978 ob 06:03 Ljubljana

Sonce in Saturn v konjunkciji je grozno zoprn aspekt. Preverjeno na lastni koži. Imaš občutek, da te duši in po drugi strani te nekaj vleče k tistemu. karmična zveza, težka, ki se konča z ločitvijo.

Tudi z Luno/Saturn imam izkušnje. Luna je bila moja, vedela sem, da se nekaj skriva za zaprtimi vrati, pa nisem mogla tja. Sploh ni dobro. xrolleyesx

... končno vzela nekaj več časa x:)x. Bila že pred časom v odnosu, ko sem imela občutek, da mi oseba nekaj grozno velikega pomembnega skriva, tolk zelo, da sem se na koncu počutila že zlo detektivsko oz vztrajala na konc v odnosu nekaj časa samo zaradi razvozlavanja te skrivnosti xrolleyesx (pa ji nisem prišla do dna, sem se raj na konc umaknila). Sem šla zdaj gledat, kaki so bili kaj odnosi med najinimi planeti. Nič tko groznega, jih nekaj naštejem:

njegov moj

sonce konj jupiter

sonce kvad merkur

sonce sekst MC

luna sekst sonce

merkur konj saturn

mars opoz jupiter

jupiter konj venera

saturn seks jupiter

mars trigon luna

mars trigon pluton

mars kvad uran

venera konj jupiter..... itd

.... med njimi ni aspekta med luno ter saturnom/pa sploh se mi ne zdijo slabi aspekti ... :o|o:

A obstajajo oz. kateri so pa tisti odnosi med planeti dveh oseb, ki so pa bolj ali manj tipični pokazatelji, da se dva utegneta ujemati?

x:)x

Enostavno sm ugotovila da Devica..kar sm jaz pa Škorpijon nikakor ne gresta skupi..čeprov tok pišejo da imata ta dva znamenja en posebn odnos..ja imava in kaj pol...če so Škorpijoni tok neučakani netolerantni in hočjo usmerjat...

tko da DEvica-Škorpijon...-No win situation xsrcx

Jaz sem tud to ugotovila....sam s tem da niso vsi škorpijoni isti kot tudi device ne....čeprav jaz sem mela tud eno daljšo vezo z devico, ki je me je kr počasi ubijala, to pa sam zato ker so tako zelo dlakocepski in kritični, s tem da je on hotu mene usmerjat ne jaz njega....je pa res da sem jaz zelo neučakana sam spet ne toliko kot on...s tem da je bil on devica z asc v škorpijonu....drugače mamo pa vsi svoje muhe tko, da tud jaz nisem angelček x;)x

What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

lep pozdravček vsem skupaj....

jaz sem tle nova,ampak vas že berem kar nekaj časa,pa ste mi všeč.

imam eno vprašanje x:Ix :

namreč zanima me kakšne možnosti imam z enim fantom

on: lev 18.8.1978 okoli 7.30 ne vem kraja rojstva

jaz: devica 7.9.1980 13.15;ljubljana

hvala za vaš odgovor

Lep podrav!

No tudi jaz sem sveža na forumu in se mi celotna zadeva zelo dopade!Super

x:Dx

Zanima pa me kaj mi kažejo zvezde v zvezi z neko osebo.

Rojena sem 10.6. 1983

On pa 30.8. 1981

Lepa hvala za odgovor xsrcx

Dolma

• 3 months later...
Lep podrav!

No tudi jaz sem sveža na forumu in se mi celotna zadeva zelo dopade!Super

x:Dx

Zanima pa me kaj mi kažejo zvezde v zvezi z neko osebo.

Rojena sem 10.6. 1983

On pa 30.8. 1981

Lepa hvala za odgovor xsrcx

Dolma

Brez ure lahko ugotoviva ,da je on po znamenju Dvojček in ti po znamenju Devica.Oba imata istega vladarja Merkurja.Se pravi,da bi se ,kar se komunikacije tiče,morala 'ujeti'.

Verjetno je On človek akcije saj je bilo Sonce takrat v konjunkciji z Marsom.

Ima tudi zanimiv ,revolucionaren,aspekt Pluton konj.Saturn,ki teži k cilju biti Nekdo,Nad vsemi.Neke vrste lider.Če temu lahko tako rečem.

Ima tudi konjunkcijo Jupitra in Urana ...ki običajno sprovocira situacije kjer ni ne zmagovalca ne poraženca. Zanimiva za ta aspekt je tudi inovativnost pa ne samo to... vse česar se bo lotil in bo(bi) za tržišče pomenilo nekaj novega,mu bo tudi uspelo. Ta aspekt ima veliko Nobelovih nagrajencev.Denar

naj, pri tem aspektu, ne bi smel biti pod vprašajem. Denar vedno je(bo).Nenavano prislužen vendar vsote niso nezamerljive...in še in še x:Dx

Zanimiv in omembe vreden je tudi stelij planetov v tistem dnevu.

Vsekakor mora biti tole zanimiva astro.karta,zanimivega človeka.V življenju zna žeti velike uspehe.

Drugače pa kot je povedala Lunca...premalo podatkov. Ravno bistva se brez ure in kraja rojstva ne

da izluščiti.

Srečno!

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

LP

Kaj pa pravite na to kombinacijo...

...boljs kokr kajmak in marmelada... :palec:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...