kalma 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 (popravljeno) Bi lahko kdo komentiral to kombinacijo partnerstva, ujemanje,...jaz: 8. junij 1973 ob 12.55 Postojnaon: 23. november 1964 5.00 Murska sobota Hvala za komentarje Popravljeno 3. avgust 2006 -> kalma Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mojchyx 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 ojla mojca tuki!mene pa zanima kako se ujemava midva:mojca:22.4.1987marko:31.5.1982hvala! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
..::Mateja::.. 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 Čer A kej pomaga, če vem sam približno uro rojstva? Kaj pa npr. kraj.... a vsaka informacija pripomore k natančnejšim izračunom? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alkimistka 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 Zivjo, Mene pa zanima kaj pomeni ce imata partnerja v kompozitu 4 planete v 10 hisi (sonce (konjunkcija MC), jupiter, mars in merkur). Uran je v 2h, luna v 6 hiši in tvorita veliki trigon z MC. A to pomeni da bosta tadva skupaj v biznisu ali kaj drugega? Hvala za odgovor Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 Mene pa zanima tale kombinacija: jaz-ribi,on Levjaz -luna v škropijonu,on luna v levujaz-ascedent vodnar,on ascedent škropijonjaz-venera oven,on venera levjaz mars vodner,on mars devica... On ma full dost planetov(sonce,luna,venera,merkur,saturn ) v levu,jz mam pa ravno 7.hišo v levu??A je to vredi?? Hvala,če mi bo kdo mal tole obrazložu...Pač,bi rada zvedla ,kako greva še astrološko skupaj,sj drugač se kr ujameva...Za enkrat..je vse še frišno... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 Haljo!kaj pa pravite za tole kombinacijo ona: 21. 11. 1980, 11.05, Kranjon: 18. 6. 1973, Kranj, ure pa ne vem pa hvala Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 Mene pa zanima tale kombinacija: jaz-ribi,on Levjaz -luna v škropijonu,on luna v levujaz-ascedent vodnar,on ascedent škropijonjaz-venera oven,on venera levjaz mars vodner,on mars devica... On ma full dost planetov(sonce,luna,venera,merkur,saturn ) v levu,jz mam pa ravno v 7.hišo v levu??A je to vredi?? No najboljši aspekt je venera tvoja v sekstilu z njegovim marsom, tisti njegov stelij planetov pade v tvojo 7 hišo, kar je za odnos posebno pomembno. Mislim, da pa kombinacija ribi lev ni najboljša kombinacija, to se vidi šele kasneje, lev je absolutno premočen za nežne ribice. Drugače pa ti svetujem tole, vsaka veza je pomembna, z vsakim smo skup toliko časa, da se naučimo tisto, kar je za nas pomembno, za sto let tko ni noben odnos, zato kar korajžno naprej. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
luckica 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 Pozdravcek! Mene pa zanima tole... Kako kaze za zvezo dveh oseb, ki imata v kompozitu v 5. hiši naslednje 4 planete: neptun, venera, merkur, sonce ( v strelcu vse). Potem pa v 1. hiši luno, venera sekstil mars (mars v 3.hiši), jupiter v 8. hiši, ASC pa v levu. Res bi prosila za kak komentar. Lp Citiraj Življenje je to, kar se zgodi, medtem ko načrtuješ druge stvari. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
..::Mateja::.. 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 Dan! No ja.... noben ni še nč odgovoril, tak d sm pač upoštevala približno uro rojstva (pri njem)... upam da to sledečih podatkov ne spremeni bistveno Stvar zej zgleda tko: jstsonce v rakuluna v vodnarjuasc v škorpijonu onsonce v dvojčkihluna v tehtniciasc v škorpijonu Prosla bi, da kdo pove kaj lahko pričakujem od te zveze... (...najstniška leta... )Še posebej pa me zanima kaj pomeni to da imama ASC v istem znamenju? (mislim, da ravno zaradi tega tudi znamenja v vseh hišah enaka.. ali pač ne?) Že vnaprej hvala! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 Hvala lunca za obrazložitev.. Se strinjam s tem,kar si napisala,da je vsaka zveza pomembna in da smo skup z nekomu pač tako dolgo,da se naučimo nekaj kar je pomembno za nas... Sploh ne vem zakaj jz tebe lunca ne morem citirat???Ko kliknem citiraj se mi pokaže -strani ni mogoče najti..In to sam pri teb..Druge lunatike lahk vse citiram??? Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Leyla 9. avgust 2006 Prijavi Deli 9. avgust 2006 Ok, ne vem kam je izgino moj post, zato še enkrat.. Bi lahk kdo neki napisal o nama? Zaenkrat sva ful, ful dobra prijatla, bi pa rada neki več in me zanima kako bi to zgledalo Js: 25.8.1986, Brežice 14:25On: 11.4.1983, Brežice, ura rojstva neznana Glede na to, da je oven in js devica, naj ne bi ravno šla skup, sam se res razumeva.. Ga ni moškega osebka s kterim se tko dobr štekam.. Ok, je edn, sam tist je sam prijatl Hvala za odgovor me Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 9. avgust 2006 Prijavi Deli 9. avgust 2006 Hvala lunca za obrazložitev.. Se strinjam s tem,kar si napisala,da je vsaka zveza pomembna in da smo skup z nekomu pač tako dolgo,da se naučimo nekaj kar je pomembno za nas...Sploh ne vem zakaj jz tebe lunca ne morem citirat???Ko kliknem citiraj se mi pokaže -strani ni mogoče najti..In to sam pri teb..Druge lunatike lahk vse citiram??? Pojma nimam, a jest kej narobe nardim?? Če pritisnem na spodnji desni gumbek citiraj, sem pritisnila gor tole, kar ti napišeš? A ti pa pri men ne moreš, kaj pa vem, kje sem kaj zasrala? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
trixi 9. avgust 2006 Prijavi Deli 9. avgust 2006 Vse najboljše za rojstni dan, trixi.Prepričan sem, da bosta zmogla. Vajin dom je resda izpostavljen preizkušnjam, vendar takim, ki hočeš nočeš utrjujejo. Ti moraš včasih malce obrzdati jeziček. Če bosta zmogla, vaju bomo čez dobro leto videvali kar dobre volje. Srečno ASTROTALISMAN, zmogla sva in se imava super, veliko lepše kot prej... Včeraj sva praznovala 2 leti in bilo je lepo...tako kot mora biti....Zato hvala, ker si mi podaril upanje, ki se je izkazalo za pravo. lep dan Citiraj ......Jaz sem tu za vas.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 9. avgust 2006 Prijavi Deli 9. avgust 2006 Pojma nimam, a jest kej narobe nardim?? Če pritisnem na spodnji desni gumbek citiraj, sem pritisnila gor tole, kar ti napišeš? A ti pa pri men ne moreš, kaj pa vem, kje sem kaj zasrala?e..zdj mi je pa uspelo te citirat..pol je blo pa včeri nekaj narobe..zdj je pa že ok... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 10. avgust 2006 Prijavi Deli 10. avgust 2006 e..zdj mi je pa uspelo te citirat..pol je blo pa včeri nekaj narobe..zdj je pa že ok... Vse se da porihtat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nikka 10. avgust 2006 Prijavi Deli 10. avgust 2006 Pozdravljeni, glede na to da sem danes prvič gor in nevem kako se bo pokazalo moje sporočilo,se vam že v naprej opravičujem za možni "grdi"izgled napisanega.Preidimo k bistvu:Rojena sem 9.7.1969 ob 5.25 zjutraj in me zanima,koga neki bi morala spoznati da bi se z njim ujela.Namreč imam kar nekaj grdih izkušenj za sabo in sem postala pretirano previdna(tako da nobenega več ne spustim v svojo bližino).Pomagajte prosim.LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 10. avgust 2006 Prijavi Deli 10. avgust 2006 Pozdravljeni, glede na to da sem danes prvič gor in nevem kako se bo pokazalo moje sporočilo,se vam že v naprej opravičujem za možni "grdi"izgled napisanega.Preidimo k bistvu:Rojena sem 9.7.1969 ob 5.25 zjutraj in me zanima,koga neki bi morala spoznati da bi se z njim ujela. Pomemben je tudi kraj rojstva. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 10. avgust 2006 Prijavi Deli 10. avgust 2006 Rojena sem 9.7.1969 ob 5.25 zjutraj Rojstni kraj sem vzela kar Koper. Kot verjetno veš si po ASC rakica, topla, čutna, en korak naprej, dva nazaj. Sonce postavljeno tako, da si rada bolj neizpostavljena, počutiš se dobro v svojem kvartiru, dom ti veliko pomeni. Verjetno partnerje spoznavaš na delovnem mestu. Zadnji dve leti in pol res ni bilo preveč optimistično obdobje, pač pa si si nabrala v tem času koristne izkušnje za vnaprej. Prijatelji ti veliko pomenijo, vendar tudi na tem področju je zadnja leta vel hladen veter. Tranzit urana ti potuje po 9 hiši, spreminja ti tvojo filozofijo, prinaša spremembe na področju ljubezni. Mislim, da si, vsaj kar se ljubezni tiče, včasih preveč idealistična in to te precej razočara. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
chinka 10. avgust 2006 Prijavi Deli 10. avgust 2006 halo! tudi mene zanima, kako se jaz ujemam z mojim fantom, saj sva skupaj že 9 mesecev, se zelo dobro razumeva, vendar sva prišla do ene zelo pomembne prelomnice v najinem razmerju in me zato zanima kako naprej JAZ: 25.12.1986 , 08:43 , CeljeON: 12.8.1984 , 22:36 , Maribor hvala lepa že vnaprej! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
thea 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 zivjo vsem sem nova clanica vendar bi 'rada ze takoj vse vedela' zanima me....pred kratkim sem apoznala fantasticnega moskega, ki mi polni srce in obraz z nasmehom. jaz:18.11.1969 Stuttgart 01.30on:1.9.1973 ljubljana 00.30 i await in anticipation Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 zivjo vsem sem nova clanica vendar bi 'rada ze takoj vse vedela' zanima me....pred kratkim sem apoznala fantasticnega moskega, ki mi polni srce in obraz z nasmehom. jaz:18.11.1969 Stuttgart 01.30on:1.9.1973 ljubljana 00.30 Če ti polni srce, uživaj in ne razmišljaj vnaprej, vendar kot devica po ASC si precej previdna. Oseba je verjetno prišla v tvoje življenje precej na hitro, tranzit neptuna po peti hiši ti povzroča, da plavaš v oblakih. Zanimivo je to, da se vajine senzitivne točke nekako poklapajo, zato imaš verjetno občutek, da ti je bil ta človek že precej znan. Njegov zenit pade na tvojo natalno luno. Tvoja venera in njegov mars sta si v nasprotnih znamenjih, kar pomeni lahko močno telesno privlačnost.Njegova čutnost-luna in tvoj jupiter sta v konjukciji, kar je zelo lepa konjukcija, občuti, da mu daješ precej optimizma, ker ga včasih muči nek notranji strah. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
thea 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 hvala lunca za ogovor zadeva j sicer bolj zapletena, pa jo bom zadrzala za zdaj zase. mi pa pisi in se slisiva. lepo bodi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Kako se pa jaz ujamem s partnerjem? Jaz: sonce v škorpijonu, luna v ribah, asc. kozorog, merkur škorpijon, venera tehtnica, mars tehtnica. On: sonce bik, luna rak, asc. dvojček, merkur bik, venera bik, mars vodnar, MC vodnar. Lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Če bo kaj pomagalo, povem še, da imam kar pet planetov v 9. hiši, partner pa tri v 12. hiši. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
monia 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 (popravljeno) Ni prav dolgo kar sem prišla iz bolnice, kjer mi je dohtar zabičal, da moram imet čimprej otroke. Pa ne bi šla ravno v globino zakaj, ampak vem pa, da z mojim zdejle nisem ravno na valovni, da bi se to lahko prav kmalu zgodilo. Rečeno je, da sva si usojena , jaz pa to skoz manj čutim. jaz: 22.7.1976- 9:25 -Kranjon:8.3.1971 - 4:53 - Kranj Brez panike, ne bom se samo na podlagi izračuna odločila, a bova skupaj al ne, pomaga pa. Lep dan, N Popravljeno 19. september 2006 -> monia Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.